7. kolo
26.09.2015 15:30 CET
1 : 3
(1:1)

Reportáž

FC Augsburg - TSG Hoffenheim 1:3

V souboji týmů z dolní poloviny tabulky byl nakonec úspěšnější Hoffenheim, který tak má po sedmi odehraných kolech na kontě o bod více než Augsburg.

Na první gól se ve WWK Areně nemuselo čekat příliš dlouho. Už v 10. minutě se trefil Kevin Volland, když po Vargasově přihrávce vběhnul do pokutového území, kde využil toho, že Marwin Hitz přes stínující obránce nic neviděl a překvapivou přízemní střelou k bližší tyči poslal hosty, v jejichž sestavě opět odehrál celý zápas Pavel Kadeřábek, do vedení - 0:1.

O deset minut později se hodlal zapsat mezi střelce sám Eduardo Vargas, nicméně strážce domácí svatyně se tentokrát vyznamenal. Za minutku se málem prosadil Alexander Esswein, ale protože jeho pokus nakonec směřoval mimo, museli Augsburgští nadále dohánět jednogólové manko. Vynulovat jej mohl Halil Altintop, jehož hlavičce chyběl opravdu jen malinkatý kousek.

Trvalo přes pětatřicet minut, než přišly na pořad odpoledne chvíle Korejce Koo Ja-Cheola. Při první šanci hlavičkoval přímo do Baumannových rukavic, ovšem při té druhé už byl neomylný. Za dvě minuty ale z levé strany centroval Stafylidis a hostující brankář míč vyrazil tak, že Koo mohl dopravit míč do brány. Opět hlavou - 1:1.

Úvod druhé pětačtyřicetiminutovky patřil Raúlu Bobadillovi. Ten nejprve těsně minul z přímého kopu, poté přinutil k výbornému zásahu Baumanna a i třetí a čtvrtý (oba z přímých kopů) vzájemný souboj vyšel ve prospěch hráče Hoffenheimu. V 68. minutě se na ukazateli skóre objevila u týmu Markuse Gisdola dvojka, jelikož Kevin Volland bezpečně proměnil penaltu poté, co byl faulován Vargas - 1:2.

A netrvalo dlouho a bylo to 3:1 z pohledu hostů. Volland výborně našel zcela osamoceného Jonathana Schmida, který tak stál tváří v tvář Hitzovi, a protože se mu podařilo jej prostřelit, vytušila jeho spoluhráči obsazená lavička, že dnes z toho určitě budou tři body, třebaže Augsburg si ještě jakés takés příležitosti v závěrečné dvacetiminutovce vytvořil.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele