32. kolo
29.04.2016 20:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Augsburg - 1. FC Köln 0:0

Páteční předehrávka mezi dvěma celky ze středu tabulky branky nenabídla. Naděje na čtvrté vítězství v řadě mírně favorizovanému Augsburgu ještě zvýšil fakt, že hosté z Kolína nad Rýnem dohrávali závěrečnou půlhodinu o deseti, ani to však svěřencům Markuse Weinzierla na vítězství nestačilo a stále tak nemohou říct, že jsou definitivně zachráněni.

Dnešní utkání musela nezaujatého fanouška nudit, především pak první poločas, v němž nebyla k vidění ani jedna přímá střela na branku. Pár zajímavých příležitostí se nicméně přece jen našlo. Hned v úvodu si na rohový kop Filipa Mladenoviće naskočil Dominic Maroh a jeho hlavičce nechybělo mnoho. Na opačné straně to rovněž ze vzduchu zkoušel Tobias Werner, ale i on mířil nepřesně.

Hostům z Porýní nepomohla ani událost z 57. minuty, kdy kapitán Matthias Lehmann při snaze odehrát míč zasáhl kopačkou do obličeje Wernera a po zásluze obdržel druhou žlutou a zároveň tak červenou kartu.

Přesilovka se ovšem bavorskému celku nevyvedla dle představ a až na pár výjimek Tima Horna vůbec neohrozili. Nejblíže gólu byl v 67. minutě Raúl Bobadilla, jeho střela ale prosvištěla kousek vedle pravé tyče. Mimo prostor mezi třemi tyčemi hlavičkoval o chvilku později také Alfred Finnbogason. Augsburg se sice snažil získat plný bodový zisk, nakonec se však musí spokojit s remízou.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kolín a Ingolstadt jsou podle bundeslga. de zachráněni. Pánové 2 výše jmenovaných celku, ted je uplně jedno jestli skončíte 15. nebo 14.Vaši soupeři potřebují body. Muže se stát , že v podobné situaci budete v následujícím ročniku sami.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele