29. kolo
09.04.2016 15:30 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Eintracht Frankfurt - TSG Hoffenheim 0:2

Další záchranářský duel se odehrál v Commerzbank-Areně, kam přijel ve formě hrající Hoffenheim. Celek z Bádenska pod mladým trenérem Julianem Nagelsmannem stoupá tabulkou ze sestupových příček a dnes proti Frankfurtu své dobré rozpoložení potvrdil. Prohra 0:2 naopak Eintrachtu situaci komplikuje a bitva o přežití v Bundeslize bude ještě velice napínavá.

Domácí měli v prvním poločase více ze hry a vytvořili si i několik zajímavých příležitostí. Luc Castaignos hlavičkoval po pěkném centru z volného přímého kopu kousek vedle, střela Sonnyho Kittela z nadějné pozice byla zase kvůli včasnému skluzu Niklase Süleho sražena nad břevno. Hoffenheim zahrozil ve 34. minutě, na centr Eduarda Vargase si naběhl Andrej Kramarić, jehož volej i následnou dorážku ovšem výborně zlikvidoval Lukáš Hradecký.

Další slibně se rozvíjející akci zazdil Anis Ben Hatira špatným zpracováním, a tak se zmohl pouze na střelu k přední tyči, s níž si Oliver Baumann poradil. Ve druhém poločasu si na roh Stendery naskočil Carlos Zambrano, dobře postavený Toljan míč z brankové čáry odhlavičkoval a zabránil tak jistému gólu.

Po hodině hry poslal trenér Nagelsmann na trávník místo Philipp Ochse Nadiema Amiriho a později si musel mnout ruce. Talentovaný ofenzivní záložník totiž po chvilce pobytu na hřišti obral o míč váhajícího Stenderu, s balónem na kopačkách přeběhl celé hřiště a přesnou střelou zpoza šestnáctky překonal Hradeckého.

Tři body si hosté definitivně pojistili minutu před koncem. Andrej Kramarić v rohu hřiště nasadil jesličky Djakpovi, přes přesilu obránců pronikl do šestnáctky, střílený centr chorvatského útočníka vyrazil Hradecký jen před sebe, kde číhal střídající Mark Uth a ten již neměl problém trefit odkrytou bránu.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele