7. kolo
25.09.2015 20:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

1. FC Köln - FC Ingolstadt 04 1:1

Fotbalisté Ingolstadtu opět potvrdili, že v jejich zápasech příliš gólů nepadá. V Kolíně nad Rýnem se přesto hrál zajímavý fotbal, přičemž výsledkem je nakonec zřejmě spravedlivá remíza 1:1. Oba góly padly již během úvodní dvacetiminutovky, kdy se nejprve trefil Anthony Modeste, načež zanedlouho reagoval Marvin Matip.

Utkání začalo hodně zhurta a po 120 vteřinách se do velké příležitosti dostal domácí Yuya Osako, jenomže jasnému gólu zabránil na brankové čáře obránce Tobias Levels. Na druhé straně zase překazil radost hostům výborný Timo Horn, když zlikvidoval ránu Markuse Suttnera z volného přímého kopu.

Skóre se poprvé měnilo v 10. minutě. Marcel Risse vyslal do šestnáctky výborný centr, na nějž si naskočil Anthony Modeste, který využil podklouznutí bránícího Matipa, a prudkou hlavičkou z jedenácti metrů překonal bezmocného Ramazana Özcana. Modeste tak potvrdil skvělou formu, po svém letním příchodu z Hoffenheimu nastřílel už pět branek.

Netrvalo to ale dlouho a na RheinEnergieStadionu bylo vyrovnáno. Rohový kop rozehrál Pascal Groß, posadil míč přímo na hlavu Marvina Matipa, který dokázal napravit své zaváhání u inkasovaného gólu a nedal Hornovi šanci zasáhnout. Bratr slavnějšího Jöela hrajícího za Schalke navíc tímto způsobem stylově oslavil své dnešní jubilejní třicáté narozeniny.

Druhý poločas už na zajímavé příležitosti tak bohatý nebyl a zaplněná aréna se tak musela spokojit pouze s další tutovkou japonského ofenzivního univerzála Osaka, jemuž dnes prostě nebylo přáno a sedm minut před koncem v největší šanci celého zápasu pouze trefil výborně postaveného brankáře Özcana.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele