23. kolo
28.02.2015 15:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Bayer Leverkusen - SC Freiburg 1:0

Bayer Leverkusen těsně přehrál Freiburg, čímž tedy navázal na středeční výhru nad Atlétikem Madrid a v Bundeslize poskočil na čtvrtou příčku. Oproti tomu tým Pavla Krmaše a Vladimíra Daridy, kteří v dresu hostí odehráli celý zápas, zůstane minimálně týden předposlední.

Jako první se pokusil výrazně promluvit do vývoje zápasu hostující Jonathan Schmid, ovšem s jeho přímým kopem si Bernd Leno poradil. O několik minut později se rozehrávky standardní situace ujal jeho spoluhráč Felix Klaus (nijak příbuzný s naším bývalým prezidentem), ale domácí brankář si na výbornou poradil i tentokrát.

Ve 33. minutě však šli do vedení svěřenci Rogera Schmidta. Centr Karima Bellarabiho z pravé strany vyrazil gólman Roman Bürki přímo před sebe a přibližně ze vzdálenosti pokutového kopu jej nekompromisně napálil do sítě Simon Rolfes - 1:0. Ještě do přestávky mohli hráči z Bay Areny přidat další dvě branky, jenže Bürki skvěle zakročil jak proti střele Son Heung-Mina, tak proti pokusu z přímého kopu, který na něj vyslal Hakan Calhanoglu.

Korejský reprezentant to zkoušel ještě na začátku druhé půle, ovšem jeho šance byla zblokovaná. Leverkusenští poté poněkud polevili, jenže soupeř toho nedokázal využít. Příležitost k nápravě tedy bude mít příští týden proti Werderu Brémy, zatímco na Bayer čeká Paderborn, který prozatím nenavazuje na své podzimní výkony.

Autor: Tomáš Kordík / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Sw!fty

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele