5. kolo
14.09.2013 15:30 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

Werder Brémy - Eintracht Frankfurt 0:3

Werderu se po dobrém startu do sezony přestalo dařit, prohrál už počtvrté v řadě a tentokrát za to může děkovat především Václavu Kadlecovi, který dvěma brankami položil základ k vysokému vítězství Frankfurtu.

A výhra to byla zasloužená - svěřenci Armina Veha byli na hřišti dominantním týmem, zatímco Werder se zejména v první půli vůbec nechytal. Sebevědomí hosté tlačili od úvodních minut, zatímco domácí se soustředili na defenzivu, snad ve snaze nedopustit opakování debaklu 1:4 proti Mönchengladbachu, a málokdy se dostávali za půlící čáru. Tlak Eintrachtu tak postupně rostl a sílil, až byl ve 14. minutě přetaven v první gól - přes Rodeho a Inuie se míč dostal až k Oczipkovi, který okamžitě nacentroval na Kadlece, pro nějž nebylo zakončení zblízka překážkou.

Už tak vachrlatou psychiku Werderu úvodní gól ještě nahlodal, a k vidění byly kupící se chyby v zadních řadách; dvakrát (16', 19') toho mohl využít Barnetta, jednou Rode (18'), leč ani jeden neuspěl. Ještě před uplynutím půlhodiny hry pak přišla na domácí další pohroma - za drsný faul na Oczipku byl vyloučen Di Santo (levý bek Frankfurtu musel být několik minut ošetřován, ale nakonec se do hry vrátil). Když pak ve 34. minutě Kadlec hlavou uklidil do sítě Jungův přesný centr, zdál se Werder být vyřízen.

Až pískot vlastních fanoušků jako by Duttův tým probudil, a Elia s Huntem se v závěru první půle dostali do slibných, ač nevyužitých šancí. Do druhé půle vyslal kouč novou krev v podobě Gebre Selassieho a Ignjovskiho, a obraz hry se vyrovnal - Huntův přímý kop dolétl až k Makiadimu, který se srazil s gólmanem Trappem, ale rozhodčí nechal hru pokračovat. Po hodině hry se pak právě před Huntem objevila stoprocentní šance ke skórování - domácího útočníka fauloval ve vápně Russ, avšak s nařízenou penaltou si sám poškozený neporadil.

Brémy nakonec jeden gól přece jen vstřelily - jenže pouze do špatné branky. Ani zvýšená aktivita po změně stran je nakonec od debaklu neuchránila, protože další míč mířící po ose Jung - Kadlec si dvanáct minut před koncem srazil do vlastní sítě Prödl, a to bylo znamení definitivního konce pro domácí naděje.

Autor: Dominik Zezula / kicker.de

Komentáře (19)

Přidat komentář
Lahvac-CZ

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 (Kadlec)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem ho podcenil no.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se Kadlecovi bude dařit i nadále, bylo by to super.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec- v současnosti náš nejlepší útočník

Reagovat
willdonor

kežby si to před pár týdny uvědomil i bílek

Reagovat
smazaný uživatel

Venca tam hraje taky na HROTU jenže ve spartě ho furt stkaly na křídlo a v repre? ho sice bílek strčil na hrot ale boužel nejde se prosadit když ty kopyta Plašil a Jiráček nejsou schopnný nahrát a všechno se spolejhá jen na Rosu....

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Vašku !!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mario23

Venca super, pokud mu tahle forma vydrží, tak po sezoně mění klub.

Na nějaký závěry je ještě čas ale, více se uvidí např v půlce sezony. Každopádně výborný začátek.

Reagovat
smazaný uživatel

Přál bych mu Dortmund..

Reagovat
goodbay

Za Lewa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hodne krasny 3 zapasy=3 goly. Malokdo tomu asi veril, ale pokud nepride zraneni, tak bude klicovej a to i do skupiny EL. Nauci se nemecky, pak vymeni za nejakej lepsi tym Nemecka a hura jeste vejs

Reagovat
czech_mira

psáno 18.2.2015...a říkám jen hmmm

Reagovat
Sw!fty

¨zase bych nepřeháněl.. je to výborný vstup do BL, ale než tady debatovat o lepších týmech, je třeba se zaměřit na udržení těchto výkonů i nadále

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele