20. kolo
09.02.2014 15:30 CET
1 : 4
(0:2)

Reportáž

Augsburg potvrdil formu a veze ze Stuttgartu další vítězství

Trápení velikánů nebere konce. Po Hamburku se hrubě nedaří také VfB, které nestačilo ve švábském derby na Augsburg a zapsalo si již pátý zápas bez bodového zisku! Naopak hosté bodovali již poosmé za sebou.

Domácí na nic nečekali a hned od prvotního hvizdu se hnali kupředu. Rovnou tři zajímavě vyhlížející šance měl během úvodní čtvrthodiny Abdellaoue, ovšem norský kanonýr jen potvrdil, že marně hledá formu z předchozích sezón a ani jednu příležitost nedokázal využít.

Naproti tomu švábští Bavoři se soustředili zejména na defenzivu, ale potom z první opravdu nebezpečné akce udeřili: Rüdiger dobře nezahrál ofsajdový systém, načež Tobias Werner našel svým pasem Milika, který už pohotově zavěsil - 0:1! Druhý jmenovaný mohl krátce nato zvýšit, avšak tentokráte se FCA radovat nemohlo. Ještě do pauzy však Halil Altintop po rychlém kontru oslovil Hahna, který se zbytečně nerozpakoval a křižnou střelou zvýšil na 0:2.

Druhé dějství poté odstartoval nepochopitelný zkrat Ibiševiče, který jakožto kapitán nedovoleně udeřil Callsen-Brackera a sudí Drees bosenského útočníka bez milosti vyloučil! Hosté početní převahu takřka okamžitě potrestali, když na konci rychlé kombinační akce stála přihrávka Ostrzoleka a zakončení Hahna - 0:3. Pouhých šest minut nato však vyslal skvělý pas za obranu Leitner, Rausch si naběhl za obranu a zkušeně dokázal pro VfB vykřesat naději - 1:3.

Ta však neměla dlouhého života. Ostrzolek dalším skvěle zahraným míčem vyslal ke zteči Tobiase Wernera a holohlavý křídelník z 15 metrů upravil na 1:4. Po zbývající časovou dotaci se utkání spíše dohrávalo, přičemž jsme neregistrovali zajímavé situace ani na jedné straně.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

jasna plichta 1-1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
hradec

VfB Stuttgart 2:2 FC Augsburg

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele