32. kolo
26.04.2014 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

TSG Hoffenheim - Eintracht Frankfurt 0:0

Fotbalisté Hoffenheimu se v domácím prostředí rozešli s Frankfurtem smírně po bezbrankové remíze i přes několik slibných příležitostí na obou stranách. TSG se tak stále nachází na deváté pozici s jednačtyřiceti body a na závěr si to rozdá o 8-10. místo s Augsburgem a Herthou. Frankfurt je naopak jedenáctý a má o pět bodů méně, ovšem na 99 % si zajistili účast i v příštím ročníku bundesligy.

Hosté se mohli dostat do vedení již v 8. minutě, kdy napřáhl z hranice pokutového území Lanig a gólman Grahl fantasticky vytáhl balón konečky prstů na rohový kop. Ihned na to byl Frankfurt znovu velmi blízko vedení, jenže Madlung zhruba z deseti metrů nikým neatakován přestřelil domácí svatyni. Hoffenheim poprvé zahrozil zhruba v polovině úvodního dějství, jenže po přímém volném kopu Rudyho netrefil balón v jasné možnosti Modeste.

V dalších minutách měl přeci jen mírně navrch hostující výběr, když Aigner asi z dvaceti metrů mířil těsně vedle pravé tyče. O pár minut později se před brankou Hoffenheimu ocitl zcela osamocený Russ, jenže z pěti metrů mířil příliš vysoko. Závěrečná desetiminutovka patřila domácím. Nejprve Volland po skvělé přihrávce do pokutového území mířil příliš vysoko a poté Rudy pálil sám před Trappem nad horní tyčku.

Ihned po změně stran musel Trapp předvést další brilantní zákrok, když uspěl v tváří tvář proti Modestemu. Stejný hráč v 52. minutě znovu využil výborného pasu do pokutového území a levou tyč minul o pár centimetrů. Koncert Hoffenheimu pokračoval a o minutu později mířil Firminho z hranice pokutového území nad břevno. V polovině druhého dějství se opět ukázal Modeste a po nahrávce Vollanda dokázal včas zasáhnout Trapp.

Stejná dvojce zahrozila čtvrthodiny před koncem, kdy ránu Vollanda vyrazil Trapp a dobíhající Modeste se k dorážce již nedostal. V 82. minutě fauloval Trapp v pokutovém území Firmina, jenže následný pokutový kop stejný hráč neproměnil a brankář Frankfurtu se vytasil s dalším brilantním zákrokem. Pět minut před koncem se do historie utkání zapsal negativním písmem domácí Modeste, který za oplácení uviděl rovnou červenou kartu.

Ve zbytku utkání se nic zajímavého nepřihodilo, český útočník Václav Kadlec v dresu Frankfurtu do utkání vůbec nezasáhl a zůstal pouze na lavičce náhradníků.

Autor: Viktor Sandev / kicker.de

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:4

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

4-0

Reagovat
smazaný uživatel

over 5,5

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele