20. kolo
08.02.2014 15:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Freiburg vedení neudržel a rozešel se s TSG bodovou dělbou

Užuž to vypadalo, že Freiburg dokáže z bádensko-württemberského derby vytěžit další tři body, čímž by navázal na předchozí dva domácí úspěchy, ovšem pro celek z Kraichgau nakonec kýžený bod zajistil střídající Anthony Modeste.

Na Mage Solar Stadionu byl místo pohledných fotbalových akcí k vidění spíše boj ve středu pole, ani jeden celek se nedokázal protlačit na dostřel soupeřovy branky a nebezpečných akcí jsme se tak během prvního dějství takřka nedočkali. Jako první natáhl Klaus, ale Baumann si hravě poradil. To samé platilo pro standardku z kopaček Polanskiho, jenž branku minul. Těsně před pauzou mohli "trestat" Volland a Roberto Firmino, ovšem ani jeden z nich neuspěl.

Druhých čtyřicet pět minut bylo odstartováno aktivitou Freiburgu, ovšem TSG se ve dvou řadách drželo před vápnem a svěřenci Christiana Streicha se tím pádem do šancí dostávali jen velmi zřídka. Z ničeho nic však udeřilo po hodině hry, kdy zaváhání Strobla využil Mehmedi, který následně poslal míč na Schmida, jenž měl před sebou jednoduchý úkol - 1:0!

Zmíněné duo si o chvíli později spolupráci zopakovalo, akorát s tím rozdílem, že Schmid ze standardky servíroval mičudu na hlavu švýcarského útočníka, ten však branku nenašel. A Mehmedi měl i další nadějnou šanci, ovšem střelou z ideální palebné pozice mířil jen do tyčky hoffenheimské branky! Na úspěch nemohl myslet ani Klaus a z volný přímý kop z Daridovy produkce skvělým reflexem zlikvidoval Casteels! Marcus Gisdol čtvrthodiny před koncem poslal do hry Schipplocka a Modesteho, přičemž první jmenovaný předal na urostlého Francouze, jenž srovnal na 1:1. Modeste a Ginter pak z dalších příležitostí už na konečné bodové dělbě nic nezměnili.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2-1

Reagovat
smazaný uživatel

Co je zase s Pilkou?Minule v základu a dneska ani na lavici :(

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje hovno, zasloužená tribuna..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele