4. kolo
31.08.2013 15:30 CET
4 : 1
(2:1)

Reportáž

Hannover porazil Mainz a zvládl i třetí domácí vystoupení

Až nebývalou efektivitu zatím před vlastními fanoušky ukazuje H96, který i ve třetím zápase nenechal nikoho na pochybách, kdo je pánem HDI-Areny. Oba celky se po vzájemném mači dostávají na hranici devíti bodů.

Oboustranně aktivní začátek vyšel o poznání lépe Mainzu, který se dokonce záhy ujal vedení: Moritz poslal mičudu na rozběhnutého Nicolaie Müllera a postrach bundesligových obran jubilejní pátou trefou zavelel ke kanonádě - 0:1! FSV mělo tou dobou více ze hry a svěřenci Mirka Slomky se jen velmi těžko dostávali do hry, Diouf se Sobiechem byli ukázkově odříznutí...

Těsně po třicáté minutě hry se však začínalo od nuly. Na svědomí to měl rohový kop Priba, který se ve vápně spojil s hlavou Dioufa, a mičuda už se pohybovala za brankovou čarou, přestože Geis dělal možné i nemožné, rozhodčí Winkmann nekompromisně vyrovnávací zásah uznal - 1:1. Ještě do poločasového hvizdu pak bylo vedení na straně týmu z Dolního Saska: Stindl si poradil s trojicí bránících hráčů a následně oslovil Sobiecha, který hlavou zavěsil - 2:1!

Ve druhém dějství dal Hannover vzpomenout na dřívější pevnou obranu a postupně odvracel jeden nápor karnevalového týmu za druhým (Mainz měl tou dobou na hrací ploše již tři útočníky, ani to mu však nebylo nic platné). Když už střídající Choupo-Moting přeci jen nalezl cestu k Parkovi, jenž poté oslovil Zimlinga, tak se dánskému reprezentantovi vrhnul do střely obětavý Marcelo, kterého sice kulatý nesmysl zasáhl do ruky, ale rozhodčí nechali hru dále plynout!

Thomas Tuchel vsadil vše na jednu kartu a do hry poslal čtvrtého ryzího útočníka Parkera, to se mu ale zanedlouho vrátilo jako pověstný bumerang. Bittencourt po skvěle sehraném kontru předal Ya Konanovi, který nemarnil a výtečnou křižnou ranou zvýšil na 3:1! Jen o dvě minuty později navíc bylo o všem podstatném jasno, když Andreasen vyslal ke zteči Priba, jenž nekompromisní dělovkou přidal čtvrtý gól.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
bafpasak

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele