23. kolo
01.03.2014 15:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Hannover vedení neudržel a odváží si z Augsburgu pouze bod

Sérii tří porážek dokázal ukončit H96, který na půdě SGL Areny dokonce vedl, ovšem náskok neudržel a po zásluze si tak s Augsburgem rozdělil body za remízu 1:1. Oba celky tak zůstávají s desetibodovým rozdílem uprostřed tabulky.

Utkání se rozjíždělo hodně pozvolna. Jako první sice zahrozil Hahn, ovšem Zieler jeho dělovku vytěsnil nad břevno! Jinak se diváci mnoha zajímavých akcí nedočkali. To platilo do 20. minuty, kdy střílel Rudņevs, ovšem na strážce domácí branky si nepřišel. Vzápětí se však 96ky radovaly: Huszti rozehrál od rohového praporku, Schmiedebach trefil jen Dioufa, který následně pohotově z otočky otevřel skóre - 0:1. Zraněného Verhaegha musel potom nahradit Morávek.

Bavorští Švábi se však nevzdali a srovnat krok mohl Altintop, který měl do poločasu hned dvě velké šance, ani jednu z nich však nedokázal proměnit. Naopak mohlo být pro FCA ještě hůře, avšak Diouf a po něm Stindl nedokázali nalézt prostor ohraničený třemi tyčemi.

Po obrátce tlak Augsburgu ještě vzrostl. Nadějné možnosti měli postupně Hong, Werner a Hahn, ale strážce hannoverské branky nadále držel čisté konto. Domácí se však zaslouženého vyrovnání přece jen dočkali: Werner rozehrál roh na hlavu Klavana, jenž vyrovnal na 1:1!

Ani po tomto momentu se obraz hry nezměnil a dirigentské kormidlo nadále drželi augsburští hráči, což mohl potvrdit po hodině hry Werner, ovšem skvěle reagující Zieler byl na místě! Oba trenéři chtěli utkání rozhodnout ve svůj prospěch, načež poslali do hry hned několik čerstvých tváří, ani to však číslice na ukazateli skóre nezměnilo a oba celky si tak rozdělili po bodu.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
bruchy

2-1

Reagovat
smazaný uživatel

X 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Sw!fty

to ten Rajtoral moc dlouho v základu nevydržel ... ostatně jako drtivá většina českých "hvězd"

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele