34. kolo
10.05.2014 15:30 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

FC Augsburg - Eintracht Frankfurt 2:1

Překvapení letošní sezóny z Bavorska se nakonec musí spokojit "pouze" s osmým místem. Přes vydařený obrat proti Frankfurtu se do Evropy příští rok nepodívají. Loučící se Armin Veh se svými svěřenci končí na neuspokojivém třináctém místě se ztrátou šestnácti bodů na svého posledního přemožitele.

Už po dvou minutách musel své kvality ukazovat Trapp, když parádním zákrokem vychytal dorážku Altintopa z pár metrů. V 15. minutě se tak z otevření skóre radovali hosté po své první vážnější akci. Přetažený Jungův centr od pravé lajny našel u zadní tyče Joselu, který zblízka neměl problém hlavičkou překonat bezmocného Hitze.

Chvíli před odehranou půlhodinkou mohl srovnat Hahn, s jeho pokusem zblízka si ovšem Trapp poradil a vyrazil na rohový kop. Po něm však naprosto selhala defenzíva hostů a těžko říct, který gól vlastně rozhodčí uznal za vyrovnávací. Ragnar Klavan se v plném běhu opřel do hlavičky, kterou obránce vykopl těsně za brankovou čarou, i kdyby se sudí přehlédli, Klavan se na malém vápně dostal nerušeně ke dvěma dorážkám a balón dopravil do sítě ještě jednou.

Jen tři minuty po svém vstupu na trávník mohl skóre otočit Raúl Bobadilla, jenže svým lehce nepřesným pokusem z osmnácti metrů vedení aktivnějšímu celku nepřidělil. To se tak povedlo až deset minut před koncem agilnímu Hahnovi, jenž přeskočil obránce po centru Ostrzolka a povedenou hlavičkou rozhodl o vítězství domácího celku.

Autor: Josef Gvoždiak / espnfc.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele