2. kolo
17.08.2013 15:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Bayern splnil povinnost a veze si z Frankfurtu další tři body

Eintracht si po výprasku od Herthy připisuje druhou porážku, když po těsném výsledku nestačil na Bayern, který naopak podruhé zaknihoval plný bodový zisk. Orli se nyní musejí plně koncentrovat na výjezd ke jmenovci do Braunschweigu.

Hned od prvotního hvizdu se "jelo" podle předem očekávaných not: Bayern držel mičudu na svých kopačkách a pohodlně si ho posouval z jedné kopačky na druhou, zatímco Eintracht se zaměřil výhradně na obranu, přičemž do ofenzivy vyrážel sotva kdy ve čtyřech hráčích. Jako první to ale zkoušel Inui, Neuera však pouze protáhl. Převaha Bayernu však byla drtivá.

To jen potvrdil Alaba, který přesným pasem našel ve vápně hlavu Kroose, netradiční hlavičkář však orazítkoval jenom tyčku Trappovy branky! Vzápětí ale přeci jen "zahřmělo": Müller pro změnu oslovil Mandžukiče, jenž nezaváhal ani na vteřinu a nechytatelným volejem nekompromisně otevřel skóre - 0:1! Hodně aktivní byl tradičně Franck Ribéry, jeho snaha však na bývalého brankáře Kaiserslauternu nestačila. Po půlhodině hry měl po volném přímém kopu Kroose naprostou tutovku Dante, brazilský obránce ovšem z bezprostřední blízkosti trestuhodně neuspěl! Nadějnou akci na druhé straně zastavil ofsajd Meiera...

Druhých čtyřicet pět minut už byl na hřišti o poznání aktivnější Eintracht, ovšem na výsledném efektu to nic nezměnilo - Bayern si bez potíží držel hubený náskok. Z úhlu to sice zkusil Inui, ale jeho pokus nemohl myslet na úspěch. To samé platilo záhy i o střele Alaby. Poté přišlo na řadu hned několik střídání, ani to ale Orlům nepomohlo. Naopak velké příležitosti ještě neproměnili Robben a Schweinsteiger!

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:4 FC BAYERN

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
patriksimon

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.dailymotion.com/video/x13972s_eintracht-francfort-0-1-bayern-munich_sport#from=embediframe

Mandžukič rázně ukázal kdo že je to králem Bundesligy...bohužel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele