19. kolo
02.02.2014 17:30 CET
5 : 0
(2:0)

Reportáž

Bayern splnil očekávání a bez potíží rozstřílel neškodné Orly

Nezastavitelná mašina se jménem Bayern Mnichov nadále válcuje jednoho soupeře za druhým. Tím dalším se stal frankfurtský Eintracht, který si z Allianz Areny odvezl pětibrankový výprask a zůstává jen těsně nad sestupovou zónou.

Jako první sice zahrozil dalekonosným pokusem, se kterým si Neuer bez problémů věděl rady, Maier, ovšem jinak se od samého začátku utkání sunulo očekávaným směrem. Kombinaci Götzeho se Shaqirim zakončoval Mandžukić, ale Neuer svůj tým podržel! Druhý jmenovaný to za pár minut zkoušel sám, ale namířil svoji ránu pouze do tyče hostující svatyně.

Ve dvanácté minutě se však skóre po zásluze přeci jen měnilo: Mandžukić opětovně vyhrál hlavičkový souboj, Götze si následně zpracoval mičudu na prsou a nekompromisně zavěsil - 1:0! Eintracht byl naprosto bezzubý. Zvýšit mohl po Ribéryho nabídce Götze, ovšem skvěle reagující Trapp si opětovně poradil! Další možnosti postupně spálili Ribéry a Rafinha. Z ničeho nic tak mohlo udeřit na druhé straně, ale Neuer nevyzpytatelný Barnettův centr za svá záda nepustil! Minutu před koncem prvního dějství si tak ve vápně našel doražený míč Ribéry a rázem to bylo 2:0.

A nastavený trend se neměnil ani po krátkém oddechu. Götzeho ránu vyrazil Trappa alespoň do brankové konstrukce, podobně neúspěšně dopadlo zakončení Rafinhy a Ribéry do třetice, rovněž za přispění bývalého brankáře Kaiserslauternu, trefil pouze břevno!

Mnichované naprosto jasně diktovali tempo hry (držení míče měli výrazně přes 60 %) a bylo jenom otázkou času, kdy svůj náskok ještě zvýrazní. To mohl oddálit Joselu, který dostal ideální míč za obranu, ale tváří v tvář proti Neuerovi místo zakončení nepochopitelně přihrával do míst, kde se nepohyboval žádný z jeho spoluhráčů. Götze potom vrátil pod sebe na čerstvého Arjena Robbena (nahradil Shaqiriho), který střelou pod břevno zvýšil již na 3:0.

A uběhly sotva další dvě minutky a skóre se znovu měnilo. Tentokráte od rohového praporku rozehrál balón Ribéry, jehož centr se spojil s hlavou Danteho, který bez problémů zaznamenal svoji premiérovou trefu v tomto ročníku - 4:0! Zhruba čtvrthodiny před koncem musel nuceně ze hřiště dosavadní hrdina Kevin Trapp, jehož místo tak poprvé mezi německou smetánkou zaujal Felix Wiedwald. Ten se ještě pěkně zapotil, ale Robben na zadní tyči branku trestuhodně nenašel, což platilo zejména při individuální akci Mandžukiče, jenž dokonal "bůra" - 5:0.

Autor: Jiří Vojík

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

5:0 BAYERN...Forma graduje,srdce Bayernu hřeje a září

Reagovat
smazaný uživatel

forma gradovala proti salzburgu

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
willdonor

0:1 kadlec

Reagovat
hradec

Bayern Mnichov 3:1 Eintracht Frankfurt

Reagovat
hradec

Bayern Mnichov 3:1 Eintracht Frankfurt

Reagovat
milan78

kdyby hrál kadlec je to 5:5 minimálně

Reagovat
Biozdenda

Wow, tohle nechápu.. Kombinaci Götzeho se Shaqirim zakončoval Mandžukić, ale Neuer svůj tým podržel!

Reagovat
Biozdenda

už chápu.. Tolik chyb pohromadě jsem už dlouho neviděl.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele