2. kolo
01.09.2012 15:30 CET
0 : 4
(0:2)

Reportáž

Orli vyplenili Sinsheim a dostávají se jakožto nováček do čela

Eintracht navázal na úvodní podařené představení s Bayerem a po skvěle takticky zvládnutém utkání si z Kraichgau odváží další tři body. Nováček se tak překvapivě po dvou neúplných kolech posouvá do čela bundesligového pelotonu!

Úlohy obou mužstev byly od úvodního hvizdu v Rhein-Neckar Areně jasně dané: TSG se spoléhalo především na rychlý přechod do útoku a snažilo se okamžitě ohrozit hostující branku stráženou Kevinem Trappem. Orli na druhé straně lpěli na bezchybnou defenzivu. To se ideálně ukázalo již ve druhé minutě, kdy Jung na poslední chvíli zatarasil cestu Robertu Firminovi. Šikovný Brazilec měl i nadále být hlavní útočnou silou koncernového celku, což jen potvrdil centrem na Derdiyoka, vytáhlý švýcarský reprezentant ovšem zakončil hodně nedůrazně.

Oproti tomu na opačné straně spíše symbolicky zahrozil Inui. Aktivita byla jednoznačně u domácích a především na kopačkách Firmina, jenž se snažil ohrozit branku pro změnu ve spolupráci s Vollandem, ani tato snaha ovšem kýžený efekt nepřinesla. Po třiceti minutách se obraz hry i díky naivním chybám Hoffenheimu otočil a vše korunoval ve 39. minutě Meier, jenž za přispění Comppera dopravil míč do sítě - 0:1.

Odpovědět se snažila dvojice Derdiyok - Volland, avšak marně. Zatímco hned vzápětí přišla další krutá rána: Schwegler se nikým neatakovaný odhodlal ke střele z 22 metrů a balón nakonec skončil podruhé na místě určení - 0:2. Frustrovaným domácím nevycházelo absolutně nic a definitivně jasno bylo v 70. respektive v 73. minutě, kdy byli po druhých žlutých kartách vyloučeni Salihović a Schröeck! Volland následně srazil ve vápně Oczipku a sudí Weiner ukázal na pokutový kop, který nekompromisně proměnil opět Meier - 0:3. Čtvrtý hřebíček do rakve potom ještě přidal Lanig.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

http://videa.hu/videok/sport/hoffenheim-vs-eintracht-04-match-highlights-SCFsLSTiiL7TDBqj

...hehe, Salihovič na svojí čtyřminutovku asi jen tak nezapomene

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele