32. kolo
04.05.2013 15:30 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Hannover se rozešel s Mainzem produktivní bodovou dělbou

Souboj přímých konkurentů nabídl oboustranně zajímavou podívanou, kdy se vedení rovnoměrně prostřídalo, ovšem nakonec jsme vítěze nepoznali a dolnosaský celek si s FSV rozdělil po bodu, čímž si ani jedna strana nepomohla.

Role byly od začátku jasně nalajnované: Mainz stál ve dvou řadách hluboko na své vlastní polovině, přičemž taktiku jednoznačně podřídil defenzivě a stranou tak dokonce šla i snaha o rychlé brejky, jež svěřenci Thomase Tuchela využívali opravdu poskrovnu. 96ky ale jen potvrdily nemastnou a neslanou formu z posledních měsíců a jediné nebezpečí znamenala neškodná přízemní rána Stindla.

Záhy navíc předvedl trestuhodnou chybu při rozehrávce zkušený Schlaudraff, čehož využil Müller, jenž si poté ještě pohrál s Hagguiem a bez větších potíží otevřel skóre - 0:1! Po půlhodině hry musel odejít zraněný Mohammed Abdellaoue (podezření na stehenní sval), jehož pozici zaujal Artur Sobiech, který se zanedlouho po svém příchodu mohl radovat. Schlaudraff přesným centrem napravil své předchozí zaváhání a čerstvě příchozí Polák ve vzdušném souboji předčil Svenssona - 1:1. Čtyři minuty před koncem první půle opět poslal míč do sítě Müller, ovšem kvůli ruce zásah platit nemohl.

Krátká pauza oběma stranám prospěla. Během chvíle to zkoušeli Rukavytsya a Malli, ani jeden z nich však na Zielera recept nenašel. Hrálo se nahoru dolu. Pro změnu H96 mohl poslat do vedení Diouf, avšak z dobré pozice hlavou na Wetkla nevyzrál! Rostoucí tlak domácích neutnul ani Schulz, který nedovoleně zastavil Müllera a po druhé žluté kartě musel předčasně odejít ze hřiště (tu první viděl za přerušení rychlého kontru), ovšem Ya Konan a Diouf se svými šancemi nenaložili ideálně. Když už senegalský šutér po Sobiechově nabídce přece jen uspěl, tak chvíli nato srovnal z úhlu Müller na 2:2!

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele