16. kolo
08.12.2012 18:30 CET
4 : 1
(0:0)

Reportáž

Eintracht Frankfurt - Werder Brémy 4:1

Fotbalisté Eintrachtu po dlouhé době překvapili snad i sami sebe a ve večerním utkání si připsali důležité vítězství. Po bezbrankovém prvním poločase bylo v tom druhém k vidění hned pět branek, z toho čtyři dal domácí celek. Eintracht tak po delší době zvítězil a oddálil se svým konkurentům. Se sedmadvaceti body se nachází stále na čtvrtém místě tabulky o skóre za Dortmundem, naopak Werder se propadl s jedenadvaceti body na desáté místo.

Po vyrovnaném prvním poločase se domácí rychle dostali do vedení, avšak Brémy ještě stačily rychle odpovědět. Jenže po hodině hry hosté obdrželi dvě branky během jedné minuty a bylo rozhodnuto, Eintracht navíc ještě přidal v poslední minutě čtvrtou trefu. V prvním poločase se diváci na stánku ve Frankfurtu spíše nudili a za celých 45 minut nebyla k vidění jediná vážnější šance. Hrálo se však ostřeji, o čemž svědčí pět žlutých karet, tři v poslední pětiminutovce.

Nicméně ihned po přestávce se skóre měnilo a poté se rozhodně se slibnými příležitostmi nešetřilo. Dvě minuty po změně stran se dostali domácí do vedení zásluhou Alexandera Meiera, který zužitkoval přesného centru do pokutového území a hlavou zakončil přímo k tyči. O minutu později mohlo být srovnáno, avšak po přímém volném kopu Prödl pouze lízl míč hlavou a gólman Trapp stačil míč vyrazit.

Nicméně o sedm minut později celek z Brém dokázal srovnat. Po pasu Arnautoviče z pravé strany se k hlavičce mezi dvěma obránci dostal Nils Petersen a tentokráte Trappa pokořil. Ovšem po hodině hry zkolabovala obrana hostů dvakrát během jedné minuty. Nejprve se v 62. minutě prosadil Primin Schweigler, který napřáhl z dobrých pětadvaceti metrů a balón skvěle zapadl k levé tyči - 2:1. Ihned na to uklidnil domácí Stefan Aigner.

Ten využil hezkého pasu do středu pokutového území a přesně vypálil do volného prostoru. Dvacet minut před koncem mohl vykřesat malou naději pro hosty Arnautovič, jenže v tváří tvář proti Trappovi neuspěl. Těsně před koncem utkáním mohl ještě snížit český obránce Theodor Gebre Selassie, ale po přihrávce Arnautoviče neprostřelil skvělého Trappa. V poslední minutě pak upravil na konečných 4:1 pro Eintacht Takashi Inui, který se vyhnul ofsajdové pasti a obešel gólmana Sebastiana Mielitze, prázdnou branku už nemohl minout.

Autor: Viktor Sandev / kicker.de, soccernet.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Bremy si zvykaju na vysledok 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Čtvrtý gol padl z ofsajdu

Reagovat
smazaný uživatel

Ostuda pro Brémy, nechat si dát takovej vejprask od autsajdra !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele