14. kolo
27.11.2011 17:30 CET
3 : 2
(1:0)

Reportáž

Bayern nezvládl ani utkání v Mainzu, do vedení se tak nevrátí

Po domácí porážce od Borussie Dortmund nedokázal Bayern přesvědčit ani v Coface Areně, kde byl po většinu utkání horším celkem a připisuje si tak na své konto druhou ligovou porážku v řadě. Mainz naopak dokázal podruhé doma zvítězit a pomalu se posunuje vzhůru.

Bayern začal lépe, ovšem už úvodní nevyužité možnosti Gómeze dávali tušit, že ho ani dnes nečeká snadný úkol. To se také hned vzápětí potvrdilo. Ke střele se protlačil Caligiuri, Neuer sice dokázal jeho pokus vyrazit, ovšem pouze před dobíhajícího Allaguiho, který ale stejně zakončovat nemohl, provinil se totiž nedovoleným způsobem. Ale když ani důrazné varování spící Mnichovany neprobralo, tak už musel přijít zákonitý trest. Müller oslovil na hranici vápna Ivanschitze, ten si poradil i s vyběhnuvším Neuerem a pohodlně zavěsil - 1:0.

Domácí byli proti favoritovi při chuti, z ničeho nic mohl přidat druhou branku aktivní Müller, skákavý balón ovšem mířil těsně vedle Neuerovi svatyně. Po chvíli se bavorský celek přece jen probral a hned z toho bylo před domácí brankou pořádné horko. Gómez udržel míč pro Ribéryho, jeho tvrdou ránu však zneškodnil skvělý Wetklo. V dalším průběhu se hra ještě více vyrovnala, mírně navrch naopak začali mít přece jen hosté. Srovnat krok mohl ještě do přestávky z volného přímého kopu Ribéry, jeho střelu mířící do šibenice ale s pomocí břevna zneškodnil Wetklo.

Ani po změně stran se nedostavil očekávaný tlak Bavorů, hra se odvíjela podle stejných not. Pojistku mohl záhy přidat Caligiuri, z úhlu ovšem branku přestřelil. O pár minut později navíc přišel nečekaný šok. Na Kroosovu standardku si naskočil van Buyten a s mírným přispěním Caligiuriho protlačil balón do sítě - 1:1. Vyrovnaný stav ale neměl příliš dlouhého trvání. Krátce po hodině hry se z dálky opřel do míče Caligiuri a parádní dělovkou propálil vše, co mu stálo v cestě - 2:1. Už tak rozvášněná Coface Areny byla v tu chvíli na nohou.

Hrálo se nahoru dolu, k vidění byly šance na obou stranách. Opět srovnat mohl hlavičkující Gómez, ten si dokázal poradit s Pospěchem, mezi tři tyče se mu ale zacílit nepodařilo. A hned nato přišel pro Bayern další šok. Na rohový kop Ivanschitze si naběhl pozapomenutý Bungert a hlavou zvýšil již na 3:1. Ani to však nebylo všechno. Na druhé straně rozehrál další standardku Kroos a podobně jako v první půli hlavičkoval van Buyten - 3:2. Hned nato pálil Alaba, ovšem Wetklo si poradil. V samém závěru poté neuspěli ještě Müller s van Buytenem.

Autor: Jiří Vojík

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:6 BAYERN

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern by si neměl dovolit ztratit body ve dvou zápasech po sobě. Proto si myslím, že dnes půjde do zápasu naplno a vyhraje. Tip: 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

3 body pro Bayern jsou jistota

Reagovat
davered

Reagovat
smazaný uživatel

zatim nic moc teda

Reagovat
Jardman

Tragedie!!!!

Reagovat
Jardman

s takovýmhle fotbalem jdite do prdel*!!! dneska mě pěkně nasral*.... a Pilař je borec!!! :D:D ;)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele