11. kolo
06.11.2010 15:30 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Hamburger SV - TSG Hoffenheim 2:1

HSV předvedlo proti Hoffenheimu energický výkon a v poslední možný okamžik za něj bylo odměněno vítězstvím 2:1. Hosté ve městě na Labi brzo vedli, následně ale byli příliš pasivní a po Petrićově zásahu se vracejí do Kraichgau bez bodového zisku.

Začátek zápasu si ale Hoffenheim nemohl představovat lépe, už v páté minutě totiž šel do vedení. Na pravé straně se prosadil Mlapa a nahrál Dembovi Ba, který se po lehkém kontaktu s Pitroipou poroučel k zemi a sudí Perl odpískal penaltu, jež následně proměnil Salihović. HSV odpovědělo zvýšenou aktivitou a přišly i šance. Rána z dálky v podání Trochowského se k nim sice ještě neřadí, o chloupek nepřesná hlavička Petriće či Guerrerův pokus z úhlu ale již v sobě patřičné nebezpečí nesly.

Hosté se spolehli na rychlé brejky a po jednom takovém musel rychle zasahovat Drobný proti Rudymu. Český brankář pak předvedl i značnou nejistotu, po střele Demby Ba mu míč málem prošel skrz prsty. V závěru poločasu se ale hrálo prakticky jen na hostující půlce a těsně před odchodem do kabin domácí ochozy vybuchly nadšením, když Petrić přiťukl Demelův centr k Westermannovi a ten zblízka vyrovnal na 1:1.

Po přestávce měli navrcho hosté a Drobný musel zasahovat znovu proti Dembovi Ba, který se poté položil do Salihovićovy standardky a trefil spojnici. Postupem času ale začalo TSG ztrácet a byl to domácí tým, kdo tlačil. Petrić minul těsně a mladý Son si v zakončení nevedl dobře, v 83. minutě to ale již HSV vyšlo. Zé Roberto se na levé straně dostal k centru, na který si nejvýše vyskočil Petrić a hlavičkou zajistil hamburské vítězství 2:1.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de

Komentáře (2)

Přidat komentář
Tomtaf

0:0

Reagovat
HSV1887

HSV vyhraje

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele