29. kolo
08.04.2011 20:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Eintracht Frankfurt - Werder Brémy 1:1

Zajímavý zápas plný šancí na obou stranách nakonec skončil zaslouženou remízou, Werder si tak i nadále drží před svým soupeřem nejtěsnější možný náskok.

Hosté se snažili být od úvodních minut aktivní a chtěli tak dát jasně najevo, kdo bude diktovat tempo hry. První možnost na otevření skóre přišla v deváté minutě, po spolupráci s Avdičem napálil Wagner povedenou ranou z hranice pokutového území pouze levou tyč domácí branky. O pět minut později přistrčil Meier do strany na Junga, ale ten svým centrem našel jen hlavu Pasanena.

V 18. minutě našel Meier pěknou přihrávkou v pokutovém území Gekase, ale ten nedokázal z osmi metrů překonat výborně reagujícího Wieseho. Za další tři minuty centroval z pravé strany Wagner, na zadní tyči se hlavou do centru položil Marin, ale Fährmann předvedl parádní zákrok a zakončení na zadní tyč dokázal vyrazit. Ve 26. minutě utrpěl zranění v souboji s Jungem Avdić a musel tak předčasně přepustit své místo Claudiu Pizarrovi.

O dvě minutu později přihrál Pizarro Wagnerovi, jeho střelu ale obrana Eintrachtu zablokovala. Po půlhodině hry přihrával Borowski z pravé strany Pizarrovi, ten ale nedokázal procpat balón přes bránicího Franze. V nastaveném čase prvního poločasu rozehrál další standardní situaci Frings, přízemním centrem našel v dobré pozici Pizarra, jeho střelu na zadní tyč Fährmann skvělým zákrokem vyrazil, následná dorážka Wagnera trefila prozměnu boční sít.

Po změně stran se musel proti nečekaně se zatočenému centru Wesleyho činit znovu Fährmann. V 56. minutě předvedl Werder další pěknou akci, Marin vyšachoval obranu Eintrachtu, přihrál Pizarrovi, ale ten nedokázal trefit opuštěnou branku. O dvě minuty později rozehrával standardní situaci Wesley a v souboji s Wagnerem si dal neštastný vlastní gól Altintop - 0:1.

Po hodině hry našel Tzavellas přesným pasem za obranou rozběhnutého Gekase, ten si dobře zpracoval a vzápětí zakončoval do protipohybu Wieseho, ten ale předvedl další parádní reflex a míč vyrazil, následná dorážka Gekase skončila nad brankou. O chvíli později rozehrál standardní situaci Kittel a Gekas stál znovu proti Wiesemu, ale ani tentokrát ho překonat nedokázal. Vzápětí nepustil Fährmann na druhé straně do sítě zakončení Wesleyho.

V 70. minutě provedl domácí trenér Christoph Daum hned dvě změny, místo Meiera poslal na trávník Fenina a Tzavellase nahradil Köhlerem. Sedm minut před koncem zabojoval ve středu hřiště Russ, přihrál do strany na Junga, jehož centr dopravil do branky střídající Fenin - 1:1. Domácí mohli nakonec ještě slavit zisk tří bodů, ale Gekas nedokázal svou šanci znovu využít.

Autor: Jiří Vojík

Komentáře (3)

Přidat komentář
MacekKlacek

Fenin

Reagovat
smazaný uživatel

dik na fenina

Reagovat
smazaný uživatel

no konečně, bylo na čase

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele