13. kolo
20.11.2010 15:30 CET
0 : 4
(0:1)

Reportáž

Eintracht Frankfurt - TSG Hoffenheim 0:4

Domácí Frankfurt si od tohoto utkání sliboval, že naváže na své dobré výkony z posledních kol a i nadále bude bojovat v horních patrech tabulky. Do reality ho však vrátil Hoffenheim, který na půdě Eintrachtu vyhrál 4:0.

Domácí kouč Michael Skibbe dal důvěru stejné jedenáctce, která začala v Brémách. To Ralf Rangnick udělal oproti utkání s Freiburgem dvě změny a do sestavy se tak vrátili Salihovič a Ibiševič. Začátek zápasu patřil zcela jasně domácím, kteří si vypracovali i několik dobrých příležitostí. Řecký kanonýr Gekas dvakrát selhal tváří v tvář Haasovi, Caio zase netrefil branku z dobré pozice.

Po čtvrthodince se hra vyrovnala a tempo poněkud opadlo, vystrkovat růžky ale začali také hosté. Po půlhodině hry šli navíc do vedení. Rudyho rohový kop doletěl až k nikým nehlídanému Vukčevičovi, a ten otevřel skóre zápasu - 0:1. Prakticky o minutu později mohl vedení ještě navýšit Ibiševič, ale bosenský útočník nechal vyniknout Nikolova v brance domácích.

Ve druhém poločase se hosté soustředili spíše na defenzívu, nechali Frankfurt hrát a sami se pouštěli jen do rychlých kontrů, kterým však chyběla přesnost. V 56. minutě přišel hodně sporný moment. Altintopovu střelu zblokoval Demba Ba zdviženou rukou a všichni se dožadovali odpískání pokutového kopu, píšťalka sudího Wingenbacha však zůstala němá.

Po hodině hry se na hřiště dostal i český forvard Fenin, ale nijak výrazně ke zlepšení hry domácích nepomohl. Naopak, na druhé straně utekl Beck, přesně odcentroval na Ibiševiče, a ten se nemýlil. Navíc bosenský kanonýr za minutu celé utkání předčasně rozhodl, když využil hrubé chyby Russe a překonal Nikolova - 0:3.

Utkání se poté opravdu jen z povinnosti dohrávalo. Hosté drželi ve svých řadách míč a domácí už se ani nepokoušeli o nějaký výraznější tlak. Těsně před koncem si navíc vyměnil Mlapa míč s Rudym a stanovil skóre na konečných 0:4.

Autor: Michael Künzel / kicker.de

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

letos frankfurt ma formu.tip 2-0

Reagovat
jardakolo1

souhlasim všemi rukama snad mně to pomůže v desitce, přidam goal n 3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele