9. kolo
23.10.2010 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Eintracht Frankfurt - Schalke 04 0:0

Vítězná série Frankfurtu je u konce, Eintracht dnes totiž i přes znatelnou převahu jen remizoval bez branek se Schalke. Hosté tak podruhé v řadě remizovali a už jsou mimo sestupové pásmo, navíc poprvé v sezóně udrželi čisté konto.

Königsblauen měli lepší úvod a pokusili se domácí dostat pod tlak, první pokus měl ale frankfurtský Ochs, jehož střela z dálky branku minula. S04 se mohlo dočkat po necelých dvaceti minutách, po skvělé kombinaci Farfána s Juradem si ale na Nikolovovi vylámal zuby Raúl.

Pak převzali komando Orli a málem skóroval Gekas, v poslední chvíli ho ale zblokoval Schmitz a chvíli nato o chlup minuli Altintop a Russ. V závěru poločasu mohl Commerzbank-Arenu šokovat Huntelaar, i proti němu ale Nikolov udržel skóre nerozhodné.

Hostující kouč Magath o přestáce vyměnil Rakitiće za Moritze, jenže pozitivní impuls tím svému týmu nedal. Lepší totiž byli hráči Frankfurtu a zúročit to mohli například umístěnou střelou Meiera, s níž si ale skvěle poradil Neuer.

Německý reprezentační brankář potom děkoval vyšším sílám, že ve svých příležitostech zklamali Altintop a znovu Meier, zatímco Gekasův gól z ofsajdové pozice nebyl poprávu uznán. Když pak v poslední minutě neuspěl v zakončení ani Köhler, odvezlo si spokojené Schalke z hesenské metropole bod.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele