26. kolo
14.03.2010 15:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

TSG Hoffenheim - Werder Brémy 0:1

Brémy i dnes potvrdily zlepšenou formu z posledních týdnů a po jednogólové výhře v Hoffenheimu se nadále drží v těsném závěsu za pohárovými příčkami. Na jejich atak již může definitivně zapomenout Hoffenheim, který doma nejtěsnějším rozdílem prohrál podruhé v řadě.

Utkání rozhodně nevypadalo na to, že se utkávají dva týmy s pohárovými ambicemi, které vyznávají útočný fotbal a v jejichž loňském střetnutí padlo devět branek. Hosté od Weseru hráli směrem dopředu o něco cílevědoměji než soupeř, ve finální fázi jim to ale taktéž dlouho nešlo. První zajímavější příležitost se tak naskytla domácím, Maicosuel ale volného prostoru patřičně nevyužil a střílel mimo. Na druhé straně byla nebezpečná jen situace z 37. minuty, kdy si Fringsův roh našel ve vápně Mertesacker, Hildebrand ale skvělým reflexem udržel bezbrankový stav.

První půle se dala ještě nazvat průměrnou, začátek té druhé ale již byl mnohem horší a hoffenheimští diváci či fanoušci z Brém se mohli buď nudit, nebo lomit rukama nad mnoha nepřestnostmi. Těsně před uplynutím hodiny hry sice vystřelil domácí mladík Vukčević, brankář hostí Wiese si ale na tomto pokusu s vděčností smlsl. Poté oba trenéři prostřídali, pozitivní účinek na hru to však nemělo.

Vše se schylovalo k tomu, že se týmy rozejdou bez branek, to by ale nesměla přijít Pizarrova akce z 81. minuty. Peruánský útočník si naběhl na výtečný pas Jensena, a protože nebyl Šimunićem dostatečně bráněn, mohl povedeným lobem odraženým o břevno překonat Hildebranda - 0:1. Hoffenheim ve zbývající desetiminutovce již odpověď nenašel, Pizarrova trefa v jeho stém zápase za Werder tak rozhodla o tom, že se tři body stěhují na sever.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas nic moc, ani fanoušky to nerozproudilo, ale aspoň ty tři body a hezkej gól Pizarra za tu cestu stály

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele