33. kolo
01.05.2010 15:30 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Eintracht Frankfurt - TSG Hoffenheim 1:2

Eintracht v posledním domácím zápase sezóny své fanoušky příliš nepotěšil, ačkoliv dlouho nad Hoffenheimem vedl. Hosté ale potvrdili vzestup z posledních zápasů a zásluhou autora dvou branek Tagoeho si odvážejí do Kraichgau všechny body.

Oba týmy začaly tak trochu ospale a zaplněná Commerzbank-Arena se spíš nudila. Až v sedmnácté minutě se hostům povedla akce, po Salihovićově centru ale hlavičkoval Ibišević těsně vedle. Tři minuty nato padla jako z čistého nebe branka a to na druhé straně. Altintop nahrál Schweglerovi, který udělal kličku jednomu obránci a z dobrých 25 metrů se trefil přesně - 1:0. Hoffenheim byl ovšem i nadále aktivnější, Gustavo ale hlavičkoval velde a na druhé straně Haase tentokrát nepřekvapil Korkmaz.

Po výměně stran stáhl domácí kouč Skibbe střelce Schweglera, nad kterým visela hrozba červené karty, a poslal do hry Tebera, na nemastné - neslané hře jeho týmu se ale nic nezměnilo. To hosté furt byli poměrně aktivní směrem dopředu, jen koncovka vázla - tak jako u Obasiho, jenž si vylámal zuby na Fährmannovi.

Hostující kouč Rangnick v 77. minutě posílil útočnou vazbu o Tagoeho s Maicosuelem a měl šťastnou ruku. Tři minuty nato vychytal Haas Altintopa, oba střídající na druhé straně předvedl rychlý kontr a prve jmenovaný srovnal na 1:1. Vrátit vedení Eintrachtu mohl Meier, jenže přestřelil a v 89. minutě padla vítězná trefa na druhé straně. Dlouhý míč nevyřešili ideálně Chris s vybíhajícím Fährmannem a Tagoe bez problémů rozhodl o výhře svého týmu.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele