3. kolo
30.08.2008 15:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Schalke 04 - VfL Bochum 1:0

Schalke doma jednoznačně přehrálo Bochum, která může být vděčná svému brankářovi Fernandesovi a jeho dobře postaveným tyčím, že si z Gelsenkirchenu neodvezla větší prohru, než 0:1. Jedinou branku obstaral v první půli Westermann.

Domácí si od prvních minut vynutili tlak a brzy přišli příležitosti s ním související. V páté minutě přistrčil Rakitič Jonesovi, jeho přízemní dělovku vyrazil Fernandes. Na druhé straně zahrozil Azaouagh, na jeho pobídku ale na zadní tyči nedosáhl Dabrowski. Poté si na Panderův centr naběhl Westermann, jeho pokus ale šel o chloupek mimo.

O několik minut později si podobně vedla další rána Jonese, Ernstova střela byla pro změnu zblokována, ve 36. minutě však již ve Veltins Areně udeřilo. Bordon vyslal na pravé křídlo Rafinhu, ten s centrem počkal na nabíhajícího Westermanna, jenž hlavičkou k přední tyči nedal Fernandesovi šanci.

Po přestávce Schalke nepovolilo, po dalším centru Pandera vychytal Kuranyiho Fernandes, hlavičkový pokus Asamoaha pro změnu odvrátilo břevno. Problémy domácím dělal opět jen jejich bývalý hráč Azaouagh, tentokrát jeho střelu vyrazil Schober.

Do šance se dostal také domácí Sanchez, skvělý Fernandes ho ale vychytal, poté přišla smolná dvouminutovka Kevina Kuranyiho. Ten nejdřív hlavičkou orazítkoval břevno a posléze trefil z bezprostřední blízkosti pouze levou tyč. Co se výsledku týče ho to ale mrzet nemuselo, jeho tým si spravil chuť po nepovedeném účinkování v Lize mistrů a aktuálně vede Bundesligu.

Autor: Petr Vaněček

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele