34. kolo
23.05.2009 15:30 CET
2 : 3
(2:1)

Reportáž

Schalke 04 - TSG Hoffenheim 2:3

Schalke na domácí půdě nedokázalo porazit Hoffenheim, naopak prohrálo a podtrhlo tímto výsledkem svojí zpackanou sezónu.

Utkání začalo dvojšancí domácích, ale ani Jefferson Farfán, ani zblízka Halil Altintop nedokázali překonat Tima Hildebranda, který předvedl dva famozní zákroky.

V 27. minutě ale na druhé straně udeřil Demba Ba. Carlos Eduardo mu ideálně poslal míč do běhu před bránu a Demba Ba jen trknul nohou do míče - 0:1. Po půlhodině hry bylo však srovnáno. Po balkánské spolupráci se po rohovém kopu hlavou prosadil Mladen Krstajić, míč mu servíroval Ivan Rakitić - 1:1.

Do konce půle domácí strhli vedení na svojí stranu. V 34. minutě po rychlém kontru, který po pravé straně zatáhl Jermain Jones se k míči dostal Jefferson Farfán a ten měl tolik času a prostoru, že se mohl jen koncetrovat na umístění své střely. Tu umístil přesně k tyči a tak Schalke vedlo 2:1.

V druhé půli ale hosté dokázali průběh utkání zvrátit. Nejprve v 49. minutě dokázal Carlos Eduardo po přímém volném kopu krásně zakroutit míč do bližší horní šibenice a srovnal tak stav na 2:2. V samém závěru utkání pak střídající Fabrício byl faulován v pokutovém území Schalke a hlavní rozhodčí ukázal na značku pokutového kopu. Ten s přehledem proměnil Carlos Eduardo a Hoffenheim se tak se sezónou rozloučil vítěznou tečkou.

Autor: Jaromír Eybl

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele