10. kolo
20.10.2007 15:30 CET
3 : 2
(0:0)

Reportáž

Werder Brémy - Hertha BSC 3:2

Pěkné utkání se šťastným koncem shlédli fanoušci Werderu Brémy. Jejich tým nakonec zvládl přestřelku a berlínskou Herthu porazil 3:2.

Sice v zápase padlo hned pět branek, ale jeho první část nenabídla fanouškům ani jednu. Šancí bylo jen pomálu, jednou z nich je nepřesná střela hostů z kopačky Gilberta ve vápně a následný brejk Diega zakončený rohovým kopem domácích. Spíše byla viděna opatrná hrá a nikdo se neodvážil více otevřít obranu.

Druhý poločas však stál za to. V 57. minutě vyslal z vlastní poloviny skvělý pas Diega na Hugo Almeidu, ten si v souboji jeden na jednoho poradil s Drobným a otevřel skóre. Netrvalo však dlouho a hosté srovnali. O čtyři minuty později si Gilberto naběhl do vápna na skákavý míč od Patricka Eperta a v klidu ho uklidil za Wieseho záda. Jenže domácí odpověděli ještě rychleji. Minutu nato Almeida sklepl centr Diega na švédského útočníka Rosenberga a ten tvrdou střelou vrátil domácím vedení. To o deset minut později ho pojistil Andreasen, který si naběhl na pas Fringse a s přehledem zvýšil na 3:1. Hosté už pak jen v poslední minutě výsledek upravili na 3:2, a to díky Okoronkwovi.

Werder potvrdil svou současnou ligovou formu a zůstává na předních místech, naopak Hertha už čtyřikrát nevyhrála a dál se propadá.

Autor: Michäel März

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele