18. kolo
26.01.2007 20:30 CET
3 : 2
(1:2)

Reportáž

Borussia Dortmund - Bayern Mnichov 3:2

Páteční šlágr kola rozhodly dvě takřka identické akce. Společným jmenovatelem byl centr z levé strany v podání Dedého a gólová hlavička Freie. Ve druhém případě švýcarský útočník vyrovnával na 2:2, jelikož Bayern po slabším úvodu skóre otočil. Ve 25. minutě se v chumlu těl po přímém kopu prosadil van Buyten, druhý gól zařídil Makay v závěru poločasu. Nizozemský kanonýr využil laxnosti dvojice Degen - Brzenska, protáhl se kolem nich a s klidem překonal brankáře. Dortmund však dnes hrál velice dobře a nakonec dokázal urvat výhru. Dvě minuty po druhém gólu Freie kopal roh Kruska a v malém vápně se prosadil Tinga.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*Pepa

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty si kkt

Reagovat
smazaný uživatel

hovorim ze bude 3-2

Reagovat
smazaný uživatel

no vidis pepa hovoril som 3-2 ...ja som futbalovy odbornik

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele