6. kolo
21.09.2005 20:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

1. FC Norimberk - Schalke 04 1:1

Norimberku stále chybí zraněný Marek Mintál a jeho branky z loňského ročníku evidentně schází. Nebýt zahozených příležitostí na straně domácího mužstva, mohlo se Schalke vracet domů s prázdnou.

První šanci zahodil Kiessling, když pro něho vybojoval míč Vittek. Prvně jmenovaný své zaváhání napravil v 21. minutě. Cantaluppi rozehrál přímý volný kop a Kiessling ukázal, že hlavou to umí a opařil tak sebevědomé hosty. V zápase to zkoušel párkrát i Polák ze "své" třicetimetrové vzdálenosti, jenže v Bundeslize mu to, jako za národní mužstvo, zatím nestřílí. Do přestávky se musel v domácí brance ohánět Schäfer. Největší potíže měl při Lincolnově přímém kopu, ale s vypětím všech sil a nataženou pravačkou Brazilcův projektil za svá záda nepustil.

Norimberk mohl jít klidně do čtyřbrankového vedení. To by ale ve svých dvou šancích nesměl Daun mířit na patnáctou řadu, ale tlačit své pokusy k zemi. Svoje mužstvo podržel i Rost, protože když už se Schroth trefil k tyči, brankář míči cestu do sítě zatrhl. Schalke moc šancí na vyrovnání nemělo. Mělo vlastně jenom jednu, kterou využilo. Kuranyi vystřelil, střela trefila Larsena, který se tak s míčem otočil a neměl problém se do poloprázdné brány trefit.

Autor: Pavel Ryšavý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele