34. kolo
21.05.2005 15:30 CET
1 : 3
(0:2)

Reportáž

VfB Stuttgart - Bayern Mnichov 1:3

Svěřenci trenéra Sammera měli přetěžký úkol. Pokud si chtěli zahrát příští rok v Champions league, museli porazit v klidu a pohodě hrající Bayern. Při současné formě VfB by však bylo překvapení, pokud by se něco takového povedlo. Na vítězství daly domácím zapomenout dvě trefy Bayernu v prvním poločase. Nejprve se hosté radovali po přímém kopu Daislera, který jemnou tečí usměrnil za Hildebranta Ballack. I podruhé se Bayern radoval z gólu při spolupráci Daislera s Ballackem. Jediný rozdíl byl v tom, že akci zakončoval bojovník Salihamidžič.

O přestávce vystřídal málo vytíženého Kahna v bráně Rensing. Ani on se nemusel příliš namáhat, zapotil se pouze v závěru, kdy ho provětral Stranzel. Minutu před koncem byl ale krátký na střelu Szabice. A že něco chybí? Jistě, co by to bylo za zápas Bayernu, kdy nedá gól Roy Makaay. Ani tento nebyl výjimkou. Nizozemský šutér se trefil po spolupráci se Schollem, s nímž si dvakrát vyměnil míč a zavěsil.

Autor: Pavel Ryšavý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele