34. kolo
21.05.2005 15:30 CET
0 : 1
(0:1)
Stadión:
AOL Arena, Hamburg

Reportáž

Hamburger SV - VfL Bochum 0:1

A pak že se zázraky nedějí. Kdo měl tu odvahu a vsadil na Bochum v Hamburgu, vyhrál asi pořádný balík. Domácí AOL Arénu stačila zmrazit už ve 3. minutě hlava Moma Diabanga, z níž si míč našel cestu za záda hlídače domácí svatyně Wächtera. Gól útočníka Bochumi namlsal a ten se snažil ukázat, že gól umí dát i nohou. Zanedlouho se objevil ve dvou slibných šancích, ale jednou šel míč vedle a pak nad. Vyrovnat mohl na druhé straně David Jarolím, jenže to by nemohla jeho utěšená střela z voleje být zblokována.

Krásnou kombinaci pak předvedlo duo z Bochumi Edu - Misimovič. První jmenovaný se dostal ke střele, ale byl v obtížné pozici, aby mohl lépe zamířit, a tak pokus skončil nad bránou. Poslední příležitost k vyrovnání měl Mahdavikia. Dostal se s míčem na vápno a kroutil, kroutil, ale nedokroutil a Peter Skov-Jensen střelu lapil. Na konci zápasu bylo do zápisu o utkání uvedeno ještě jednou Daibangovo jméno, ale nikoliv na střeleckou listinu, nýbrž na listinu hříšníků. Dostal červenou kartu za to, že ležíc na zemi skopl mimo hru protihráče. Alespoň ukázal, že nohama skutečně umí...

Autor: Pavel Ryšavý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele