30. kolo
23.04.2005 15:30 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

1. FSV Mainz 05 - Hannover 96 2:0

Hannover přijel do Mainzu s jistotou, že se mu nemůže nic stát. Hra podle toho i vypadala. Hosté ohrožovali branku domácích pouze sporadicky a to ještě z uctivé vzdálenosti. Nebezpečná nebyla ani útočná jednotka Kaufmann, Štajner. Druhý jmenovaný patřil k nejhorším hráčům na hřišti a po zásluze byl v 58. minutě vystřídán. Štajner vynikal hlavně v nahrávání soupeři a i první gól jde na jeho vrub. Mathias Abel si naběhl na rohový kop jako buldok a nezastavila by ho snad ani betonová zeď. Český ex-reprezentant se o to pro jistotu ani nepokusil. Vyklusával za ním v uctivé vzdálenosti. Druhý gól dal Fabian Gerber, ač okolo něho stáli tři obránci Hannoveru. Ti však spoléhali jeden na druhého a ve výsledku neudělali nic. V tomto zápase bylo také vidět, co znamená pro Hannover brankář Robert Enke. Nebýt jeho, vraceli by se hosté domů s rancem plným gólů.

Autor: Pavel Ryšavý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele