18. kolo
26.02.2011 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

1. FK Příbram - FK Mladá Boleslav 0:0

Příbramští, stejně jako Mladoboleslavští, začali fotbalové jaro bezbrankovou remízou 0:0. Šancí přitom bylo dostatek a rozhodně se bylo na co koukat.

Ačkoli v konečném výsledku branky nepadaly, šancí bylo dostatek a diváci se měli na co dívat. Tedy alespoň v průběhu prvního poločasu. V úvodu si vytvořila více šancí Mladá Boleslav a už v 5. minutě překonal brankáře Hrušku Ivo Táborský, byl mu však odmáván ofsajd. Převaha hostí pokračovala, Pilíkova rána byla zablokována a dorážka Rolka šla mimo branku. Ve 21. minutě nezvládl svůj souboj s Hruškou ani talentovaný Chramosta. Příbramští toho směrem dopředu moc neukázali a v samotném závěru prvního poločasu mohli inkasovat. Krásnou střelu vyslal Opiela a neméně dobrý zákrok předvedl výtečný Hruška.

Příbram vystrašila hostující fanoušky až ve druhém poločase, přesněji na jeho začátku. Koukal si vyměnil míč s Klesou, ale po jeho zakončení branka nepadla. Po hodině hry se začala hra kouskovat a zdaleka nepřipomínala první poločas. Až čtvrthodiny před koncem musel výrazně zasahovat brankář Miller. Ten nejprve vychytal Štochla, potom si smlsl i na hlavičce Klesy.

Deset minut před koncem začal hostující nápor. Procházkovo zakončení skončilo jen těsně vedle. Příbramští se zatáhli a pozorně bránili, z brejkové situace nakonec mohli udeřit oni. Štochlovu přihrávku trestuhodně zahodil Wagner a odmítl tak vedení domácích. Ani dramatický závěr kýženou branku nepřinesl a utkání tak skončilo 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1 2

Reagovat
Tomtaf

3:3

Reagovat
Veselac

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 pro Boleslav

Reagovat
smazaný uživatel

To je přesně důvod, proč nemám rád Příbram a přeju si, aby spadli s Ústím. Hrajou otřesný fotbal a polovina jejich zápasů končí 0:0 nebo 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu tvůj důvod,nehrají fotbal jako Barca,ale alespon jsou v 1.lize a o to tu jde.Ústí se taky snažilo hrát o pohledný fotbal a kde je ted.Je pravda,že po odchodu K.Marka to není tak pohledná Příbram,ale podle mě patří do GL a spadnout by mělo Ústí a České Budějovice.

Reagovat
smazaný uživatel

A to jako proc,souhlasim s Fildou95

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele