21. kolo
08.04.2007 17:00 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - FK Marila Příbram 2:1

Mladoboleslavští po debaklu v minulém kole na Letné ztratili kontakt s vedoucí dvojici pražských "S", ale po tomto kole ztrácí na druhé místo pouhých pětbodů, takže není vyloučené, že se o něj ještě pobijí.

Boleslav se dlouhou dobu nemohla k bráně Příbrami dostat, ale hned první akce pro ni skončila gólem Luboše Pecky. Po závaru před brankou pálil Martin Abrahám, ale jeho střelu tečoval právě Pecka a brankář Pařízek byl již bezmocný. Ani ne za deset minut šla Mladá Boleslav již do dvougólového vedení. Tomáš Poláček vyslal nenápadnou střelu ze 20 metrů a i ta skončila za zády gólmana hostů.

Také celý druhý poločas byl v režii Boleslavi, která však spálila několik šancí a nakonec dokonce i inkasovala. Poláček naprosto zbytečně fauloval v pokutovém území Lesáka a zkušený Rudolf Otepka bez problému proměnil penaltu, čímž dal ještě malou šanci na zisk alespoň jednoho bodu pro svůj tým. Jenže Příbram si za celý zápas nevypracovala jedinou šanci, takže pravděpodobnost, že by mohla vyrovnat, byla opravdu malá. Domácí zaslouženě vyhráli a upevnili si čtvrtou příčku. Příbram si zkomplikovala boj o záchranu a pokud se bude chtít udržet v první lize, musí začít především vyhrávat, protože už 10 zápasů nezískala plný počet bodů.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

co vy na to?

Reagovat
HOST*Slávista

Já doufám v remízu...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele