Previews

Corgoň liga - preview 20. kola

V neděli je na Slovensku na programu jen jediný duel - Trenčín po třetí hodině přivítá na svém stadionu Banskou Bystricu...

Serie A - preview 26. kola

Tradiční nedělní program v Itálii po obědě zahájí Parma s Neapolí. Zraky všech se však budou upírat především k duelu v Římě, kde se chystá velké městské derby mezi AS a Laziem. Udinese hraje s rozjetou Atalantou a Fiorentina musí nutně bodovat proti poslední Ceseně. Inter večer hostí Catanii...

Jednadvacítku čeká v Rumunsku prověrka před kvalifikací

První test v novém roce čeká ve středu českou jednadvacítku. "Lvíčata" změří v Ploješti síly se stejně starými domácí Rumuny a duel pro ně bude poslední zápasovou prověrkou před červnovým pokračováním kvalifikace o postup na mistrovství Evropy.

Češi si v irském testu před ME touží udržet barážovou euforii

Česká reprezentace si ve středu přesně 100 dní před startem červnového mistrovství Evropy ověří, jestli jí vydržela forma z úspěšně zvládnuté baráže proti Černé Hoře. Tým kouče Michala Bílka se v prvním letošním testu popasuje s dalším účastníkem Eura Irskem a v přípravě v Dublinu bude chtít prodloužit svoji vítěznou sérii.

Gambrinus liga - preview 18. kola

Z druhého jarního kola zbývá odehrát tradiční pondělní zápas, v němž změří síly pražská Slavie s Teplicemi. Sešívaní jsou v tuto chvíli až jedenáctí, v případě vítězství se ale mohou na svého dnešního soupeře bodově dotáhnout a proniknout do první poloviny tabulky...

Primera División - preview 25. kola

Real Madrid si vypracoval v čele pohodlný náskok deseti bodů, který dnes bude hájit na půdě Raya Vallecano. Druhá Barcelona čeká na jeho zaváhání, sama si musí poradit s těžkým utkáním na půdě Atlétika Madrid. Valencia hostí Sevillu, Osasuna přivítá Granadu, v poledne hraje Villarreal s Athletikem.

Anglická Premier League - preview 26. kola

Hlavní pozornost je dnes v Anglii soustředěna na finále Carling Cupu a především londýnské derby mezi Arsenalem a Tottenhamem, kde jde o nejvyšší příčky v Premier League. Na programu jsou ještě další dva ligové zápasy. Norwich hostí Manchester United, Stoke přivítá Swansea.

Serie A - preview 25. kola

Ozdobou nedělního programu italské ligy je střet Neapole s Interem Milán. Oba týmy se chtějí posunout výš, jelikož se nyní nacházejí mimo pohárové příčky. Třetí Udinese hraje v Boloni, Lazio hostí Fiorentinu, AS Řím se představí na hřišti Atalanty, Palermo jede do Sieny.

Bundesliga - preview 23. kola

Bundesligová neděle slibuje parádní fotbalovou zábavu. Rozjeté Schalke se ve šlágru kola představí na půdě Bayernu Mnichov, který se v posledních zápasech trápí. Naopak Königsblauen nabrali formu a hodlají uspět i v Mnichově. Mistrovský Dortmund poté čeká těžký zápas s Hannoverem.

Ligue 1 - preview 25. kola

Lille se může přiblížit vedoucímu duu, jelikož Paříž včera remizovala v Lyonu, obhájce titulu dnes bude bojovat na půdě Rennes. Nahoru se postupně posouvá Marseille, na další tři body Deschampsovi svěřenci myslí v Brestu, Toulouse změří síly se Sochaux.

Skotská Premier League - preview 28. kola

Rangers jedou do Invernessu s jediným cílem - získat tři body. Obhájci titulu kvůli finančním problémům a odpočtu deseti bodů nemají jisté druhé místo, Motherwell ztrácí pouhé tři body. Inverness je aktuálně desátý.

Nizozemská Eredivisie - preview 23. kola

Co s vyrovnaným čelem nizozemské ligy provedou nedělní zápasy? Vedoucí Eindhoven ve šlágru kola hostí Feyenoord, neméně zajímavý zápas je na programu v Alkmaaru, kam přijede Heerenveen. Ajax se představí na půdě Excelsioru, Twente přivítá Utrecht.

Wales proti Anglii. Finále Carling Cupu obstarají Cardiff s Liverpoolem

Nejúspěšnější mužstvo Ligového poháru versus debutant ve finále této soutěže. Tým, který se už dlouhá léta marně pokouší prorazit v lize, versus celek, jenž v nedávné době několikrát neúspěšně sahal po postupu mezi elitu. Finále Carling Cupu letos slibuje pikantnější podívanou než kdy jindy...

Evropská liga - preview odvet prvních vyřazovacích zápasů

Již včera do osmifinále EL proklouzl Manchester City. Dnes se ho bude snažit napodobit také Manchester United. Blízko k postupu mají rovněž Atlético Madrid a Metalist Charkov. Překvapit Schalke se bude snažit Plzeň. Valencia přijede bránit těsný náskok do Stoke City...

Plzeň před odvetou na hřišti Schalke doufá v postupovou senzaci

Plzeňští stojí před soubojem, který rozhodne o pokračování či konci jejich letošní pohárové cesty. Aby se v Evropské lize udrželi, musejí ve čtvrteční odvetě 2. kola na hřišti Schalke 04 odpovědět na domácí remízu 1:1. To znamená, že potřebují minimálně jednou skórovat a zároveň neprohrát.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele