Skotská Premier League - preview 28. kola

25.02.2012, 08:35, aktualizováno 26.02.2012, 08:53
Previews
Rangers jedou do Invernessu s jediným cílem - získat tři body. Obhájci titulu kvůli finančním problémům a odpočtu deseti bodů nemají jisté druhé místo, Motherwell ztrácí pouhé tři body. Inverness je aktuálně desátý.
Inverness Caledonian - Rangers FC  (neděle 13:45)
Rangers nyní nezažívají úspěšnou éru a po 54 ligových titulech jim hrozil krach. Proto museli jít pod nucenou správu a skotská fotbalová federace jim odečetla deset bodů. Díky tomu Jezdci vzdali boj o titul a i jejich hra se zhoršila. Na Celtic mají v tuto chvíli dokonce třiaadvacetibodové manko a třetí Motherwell ztrácí pouze tři body, což rozhodně není dostatečný náskok. A klub z Glasgowa už dlouhá léta nekončí hůře než druhý.

Navíc měl vždy dostačující náskok a nyní ještě jedenáct kol před koncem nemá nic jistého. Nyní by se rád dostal z krize v zápase s Inverness, který má i přes bodový odečet soupeře téměř o polovinu bodů méně a rozhodně bude v tomto utkání outsiderem. Jezdci nejprve vypadli z národního poháru po porážce s Dundee United, následně sice porazili Dunfermline, jenže nezvládli minulý duel s Kilmarnockem a rozhodně nejsou v pohodě.

Inverness má na sestup náskok osmi bodů a je desátý, v poslední době se mu ale také nedaří. Nevyhrál čtyřikrát v řadě a s velkými konkurenty ze St. Mirrenu a Dunfermlinem pouze remizoval. Domácí již mohou přivítat Steva Williamse, který si odpykal karetní trest a také Gregoryho Tadeho, který vynechal několik zápasu kvůli zranění. Do plného tréninku se vrátil Aaron Doran, který ale ještě přítomen nebude.

Útočník Billy McKay dobře ví, že krize soupeře nemusí nic znamenat. "Musíme se soustředit hlavně na naší hru. Dobře víme, že na tom nejsou Jezdci dobře a škodí to celému skotskému fotbalu. My i tak musím naplnit naše cíle a udržet se v lize. Pokud ale Jezdce porazíme, tak hráči mohou nabrat sebevědomí a můžeme se pokusit ještě o nejlepší šestku," uvádí domácí forvard.

Hosté kvůli svalovým problémům nenasadí útočníka Kylea Laffertyho, kvůli problémům s třísly nebude k dispozici ani obránce Kyle Bartley. Zranění trápí též Lee Wallace, karetní trest nepustí na trávník Sašu Papace. "Chceme dále bojovat o body. Všichni chápeme situaci a víme, co se děje. Cílem je od teď získat co nejvíce bodů a dokud nebude řečeno jinak, bude náš prioritní cíl skončit na druhém místě," snaží se za hlavu hodit současné strasti kouč Rangers Ally McCoist.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.00 - 3.65 - 1.65
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
St. Mirren FC - Aberdeen FC  (sobota 13:00)
V Saint Mirren Parku v Paisley přivítají domácí borci Aberdeen FC. Jedná se o souboj dvou sousedů v tabulce, kteří se tak trochu trápí v koncovce. Saint Mirren remizoval třikrát v řadě 0:0 a stejným výsledkem dopadly i dva poslední zápasy Aberdeenu doma.

St. Mirren remizoval třikrát po sobě 0:0 a v tabulce mu patří devátá pozice. I přes tuto skutečnost si však v klubu věří na evropské poháry, zvláště když to vypadá, že se uvolní jedno místo po Rangers. Domácí ztrácejí na páté místo sedm bodů a to neni nikterak velká ztráta, určitě ne ve skotské soutěži. "Šance hrát v Evropě je pro nás velkým podnětem dostat se nahoru. Myslím si, že skončit v první šestce by bylo pro klub velkým úspěchem," nechal se slyšet obránce Saints David Barron.

Stejnou možnost evropských pohárů mají i hráči Aberdeenu. Ti sice neodstartovali letošní ročník ideálně, avšak postupně nalezli formu a současně neprohráli už sedm kol v řadě. Mimo to dokázali obrat o body Rangers či Heart of Midlothian. V minulém kole si Rudí připsali bod za domácí remízu 0:0 se St. Johnstone a to je považováno za ztrátu, odmítli tak posunout se v tabulce o příčku výše. Na půdě St. Mirrenu to bude mít Aberdeen těžké, vždyť tohoto soupeře nedokázal ve čtyřech po sobě jdoucích zápasech porazit!

Domácí nastoupí bez své opory Jeroena Tesselaara a to je citelné oslabení. Včetně něj se na domácí půdě nepředstaví Hugh Murray, Kenny McLean a Darren McGregor, ti všichni mají nejrůznější zdravotní potíže. Kompletní nebude ani Aberdeen, tomu budou scházet Stephen Hughes, Peter Pawlett, Josh Magennis a Michael Paton.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 3.20 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Celtic FC - Motherwell FC  (sobota 16:00)
Na fotbalisty Celticu nyní čeká poněkud těžší zkouška, pokud jí ale zvládnou, mohou už téměř slavit zisk mistrovského titulu. V tuto chvíli totiž mají náskok dvaceti bodů na druhé Jezdce z Rangers, i když mají o jeden odehraný duel více. Musel by se po bodovém odečtu Rangers asi stát zázrak, aby ještě svěřenci kouče Neila Lennona přišli o ligový primát. Nyní přivítají třetí celek SPL, který má pohodlný náskok na své protivníky a myslí na druhé místo.

Motherwell totiž může při případné výhře překročit pověstnou hranici padesáti bodů a při neúspěchu Jezdců se na ně dokonce bodově dotáhnout. V tuto chvíli totiž Motherwell ztrácí na svého protivníka jen tři body, navíc disponuje dvanáctibodovým náskokem na třetí Hearts. Právě tohoto protivníka před týdnem na vlastním stánku zdolal jasně 3:0 a vytvořil si perfektní náskok. Celtic ale drží šňůru šestnácti vítězství v SPL v řadě za sebou.

Naposledy Celtic uspěl ve středeční předehrávce doma s posledním Dunfermlinem poměrem 2:0 a nyní by rád pokračoval ve své obdivuhodné sérii, tímto tempem by se totiž mohl ještě dostat přes hranici sta bodů. To by ale musel všech deset zbývajících duelů vyhrát. Celtic porazil sobotního soupeře čtyřikrát za sebou. Loni ve finále skotského poháru 3:0, letos v lize doma 4:0 a ve Fir Parku těsně 1:2, v tomto duelu konkuroval Motherwell nejvíce.

Domácí možná budou postrádat Scotta Browna, který ve středečním zápase utrpěl zranění třísel a jeho start je tak nejistý. Nicméně odpočatí už jsou Thomas Rogne a záložník Victor Wanyama, kteří by tak měli nastoupit od začátku. "Motherwell prožívá výjimečnou sezónu. Sledoval jsem ho proti Hearts a mohl vyhrát větším rozdílem, kdyby nehrál skoro celý poločas v deseti. Očekávám velice kvalitní hru a na zápas se těším," uvedl potěšeně Lennon.

Hosté mohou přivítat po karetním trestu Keitha Lasleyho, který nehrál ve středeční dohrávce s Hibs, kde Motherwell zvítězil 4:3. Žádná nová zranění hosté nehlásí, dlouhodobě mimo hru jsou kvůli poraněnému kotníku Bob McHugh, Steven Saunders a Lee Hollis. "Musíme být velice opatrní v obraně a předvést maximální výkon. Musíme se soupeři vyrovnat v rychlosti, síle, dynamice i držení míče. Bude to těžké, ale jsme v dobré formě," věří kouč Stuart McCall.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.30 - 4.75 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Heart of Midlothian - Dundee United  (sobota 16:00)
Na Tynecastle Stadium přivítají domácí Hearts celkem slušně rozjetý Dundee United. Svěřenci Paula Sergia zatím okupují čtvrtou příčku, ale udržet si jí bude nesmírně těžké.

Fotbalisté Heart of Midlothian drží zuby nehty čtvrtou příčku, ale jestli v souboji s Dundee United vyhoří stejně jako s Motherwelem, mohou se spolehnout, že o ní přidou. Zápas ve Fir Parku se domácím hrubě nevyvedl, nepomohlo ani vyloučení Keitha Lasleyho. Místo toho aby Hearts zápas zdramatizovali, inkasovali ještě jednou. Motherwel nakonec slavil jasné vítězství 3:0 a upevnil si třetí pozici.

"Je to pro nás těžká sezona. V lednu jsme ztratili mnoho hráčů a nyní musíme spousty věcí řešit. I proto jsem vždycky říkal, že nikdo nemůže čekat, že tým skončí na třetím či čtvrtém místě. Samozřejmě mým cílem je teď udržet tým v první šestce. Je to v tuto chvíli můj hlavní cíl - a samozřejmě ještě skotský pohár," rozhovořil se manažer Srdcí Paulo Sergio.

Dundee má zasebou poněkud odlišnější poslední vystoupení. Zatímco se Hearts na hřišti Motherwellu trápili, Dundee nekopromisně smetlo Kilmarnock 4:0 a potvrdilo dobrou formu. Manažer Peter Houston tak může být spokojen, jeho tým neprohrál čtyři ligová utkání v řadě a útočí na pozice zaručující evropské poháry.

Celek z Edinburghu bude postrádat Andyho Webstera, který si odpykává karetní trest. Mimo budou i další klíčoví hráči David Templeton, Suso Santana i brankařská jednička Marián Kello. Na druhé straně je situace lepší, do hry se vrací Garry Kenneth ale chybět budou Scott Severin a Felipe Mentel.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.60 - 3.10 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Kilmarnock FC - Hibernian FC  (sobota 16:00)
Fotbalisté Kilmarnocku naprosto nezvládli úterní dohrávku s Dundee United a po senzační výhře nad Jezdci z Rangers utrpěli na Tannadice debakl 0:4. I tak ale Killie ještě zůstávají šest kol před koncem ve hře o horní polovinu tabulky. V tuto chvíli jsou sedmí a ztrácejí na šesté Dundee dva body, ostatní protivníci jsou ale v závěsu. Naopak Hibs mají zcela jiné starosti a zuby nehty bojují o holé přežití.

V tuto chvíli jsou totiž pouze dva kandidáti na pád do druhé ligy. Hibs i Dunfermline mají shodný počet devatenácti bodů, nováček soutěže navíc o odehraný duel více. Jejich ztráta na desáté Inverness činí osm bodů a to se v žádném případě nebude dohánět lehce. Oba celky na dně tabulky totiž nemají úplně nejlepší formu.

Hibs naposledy vyhráli právě na půdě Dunfermlinu a od té doby pouze remizovali s Aberdeenem po bezbrankové remíze. V předchozím víkendovém souboji udělali doma na Easter Road pořádnou ostudu a podlehli Celticu 0:5. Slušný výkon předvedli v dohrávce na půdě Motherwelu, kde nakonec prohráli přestřelku 3:4. Nyní ale mají proti nevyzpytatelnému soupeři velkou šanci uspět.

Killie totiž dokážou porazit kohokoliv, na druhou stranu ale také s kýmkoli prohrát. Poslední vzájemný zápas zvládli Hibs ve čtvrtfinále národního poháru, když vyhráli 1:0. Letos v lize ale doma s Killie remizovali 1:1 a na jejich půdě utrpěli krutou porážku 1:4. Domácí se budou muset obejít bez svého kapitána Manuela Pascaliho, což je velká ztráta. Hosté postrádají Calluma Bootha, Dannyho Galbraitha a Iana Murrayho, čeká se velmi vyrovnaný zápas.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.30 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
St. Johnstone FC - Dunfermline Athletic  (sobota 16:00)
Pátý St. Johnstone klepe na brány evropských pohárů a dnes bude mít další velkou příležitost přiblížit se jim, v domácím prostředí totiž přivítá poslední tým soutěže Dunfermline Athletic!

St. Johnstone je sice pátý, ale k optimální formě má přeci jenom daleko. Svěřenci Steva Lomase naposledy remizovali s Aberdeenem na jeho půdě 0:0, což není špatný výsledek, ale byl to již třetí zápas po sobě bez vítězství. Ve vyrovnaném středu tabulky mohou být takovéto série osudové. Saints nyní přivítají Dunfermline, proti poslednímu týmu soutěže mají ideální možnost získat tři body, jenže historie vzájemných zápasů varuje!

Za poslední čtyři roky je bilance vzájemných zápasů dost vyrovnaná, zajímavé je, že se povětšinou daří hostujícímu týmu. Doma naposledy dokázal vyhrát Dunfermline, ale bylo to před téměř jedenácti lety!

Pars nadále pokračují v přetahované s Hibernianem o to, kdo zůstane na konci sezony poslední. "Černý Petr" zatím připadá právě na Dunfermline, který má sice stejný počet bodů jako Hibernian, avšak o jedno odehrané utkání více.

Saints nastoupí bez obránce Steven Andersona, bude to však jediná citelná ztráta. Manažer posledního týmu soutěže Jim McIntyre má mnohem více starostí než jeho protějšek Steve Lomas, bude totiž postrádat Kevina Rutkiewicze, Marka Kerra, Iaina Turnera, Stevena Bella, Nicka Phinna a Andrewa Barrowmana. U dalších dvou, tedy Jordana McMillana a Andyho Kirka je start nejistý, vypadá to však, že by se mohli nakonec na trávníku objevit.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.60 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Celtic FC28232360:1671
2.Rangers FC27194451:1651
3.Motherwell FC27146738:3248
4.Heart of Midlothian271061131:2636
5.St. Johnstone FC261061033:3236
6.Dundee United27810942:3934
7.Kilmarnock FC27711930:4032
8.Aberdeen FC277101027:3031
9.St. Mirren FC276111025:3629
10.Inverness Caledonian26761331:4227
11.Hibernian FC27471627:5419
12.Dunfermline Athletic28471729:6119
Bodové odečty
Rangers FC-10vstup pod nucenou správu

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

dnes nas ceka Motherwell a v pripade vyhry budeme v trhaku uz o 23bodu,dnes bych to i pral Wellu,protoze kdyby se jim zadarilo mohli by vyfouknout Jezdcum i druhy misto,ale po tom co jsem videl nas stredecni zapas s Pars ,tak bych vsadil na dalsi ligovou vyhru v rade(ze by uz 17),to byl absolutne nejkolektivnejsi a nejutocnejsi vykon od tohoto tymu,chybelo jen promenit vice sanci a mohlo to skoncit klidne 8 nula,to ze na Ibroxu maji svych starosti dost nam dava jeste vetsi kridla.Navic zitra Gers zrejme uz i bez Laffertyho,AMC bude muset zrejme vytahnout svuj stary dresik a popustit ho pres pupik

Reagovat
smazaný uživatel

This is my club, the same as it is for thousands of Rangers supporters.

We don't do walking away.

Reagovat
smazaný uživatel

tak fanousku mate tisice,ale utocnici vam dochazeji

Reagovat
smazaný uživatel

Aluko, Healy, Lafferty, Naismith ti je malo?

Dvaja su teraz sice zraneni ale inak je to presne tolko co mate vy.

Mimochodom Jelavic uz mesiac u nas nie je a ma len o jeden gol menej nez vas najlepsi Hooper.

A Naismith je uz skoro pol roka zraneny a ma tolko golov co vasa hviezda Stokes.

Reagovat
smazaný uživatel

Dva mate zreneny,Aluko je dle me spis varianta na druhou vlnu nez cistokrevny utocnik,ale budiz.No a Healy to je opravdu shooter,skoro jsem vam pral aby jeste prisla ta 35leta hvezda Cousin.To by pak teprve bylo duo.

Jelavic je za Hooperem,vic to nema cenu rozebirat ne to ze u vas uz neni je mi jedno,krale strelcu vyhrava ten kdo da nejvic a hotovo,ale bych nebyl zly,vzpomen na Robbieho Keana,to byl podobny pripad.

vyhrajeme krale strelcu ale my jsme proste vic kolektivni mancaft a goly dava ten na koho to zrovna vyjde,kdyby posledni penalty kopal misto Browna Hooper mohl by mit treba i vic,ale na co kdyby.Hooper vede a my mame na konte nejvic vstrelenych golu v SPL,musim jeste neco dodavat

Reagovat
smazaný uživatel

ICT v Rangers

Moj treti najoblubenejsi futbalovy zapas (po OF a Scotland-England vo finale MS ktory sa ale este nikdy nehral ). Zapas na Caledonian Stadium ma vzdy neskutocnu a neopakovatenu atmosferu. Zo stadiona co by kamenom dohodil do mora a biele cajky ktore nemusia platia za vstupenku a vidia vsetko z krasneho nadhladu.

Tato idylka bude zapas sprevadzat aj v nedelu ale je tu jedno male (velke) ale...

Mozno to bude totiz posledny zapas Rangers FC na tomto stadione.

V tyzdni sa opat trochu vyjasnilo a situacia ohladom este stale skotskeho majstra nevyzera vobec ruzovo. Podla zakulisnych informacii sa avizovany dlh navysil uz na 13 milionov a do konca mesiaca to bude uz 15. Rangers dlzi uz snad kazdemu kto mal s nim docinenia a to je velmi zla vizitka. Jedinym vinnikom je Craig Whyte ktory vsetkych pekne okabatil uz ked klub kupoval. Na to aby preukazal svoju solventnost pouzil peniaze z permanentiek na zapasy nasledujucich 4 rokov, t.j. 24 milionov. Kde tie peniaze teraz su, nikto nevie...

Sance na to ze Rangers stihne dat vsetko do eurodeadline (31.3.) do poriadku su vraj minimalne. V tom pripade sa moze s LM rozlucit a pojde do nej Motherwell. Cize dalsia financna strata. Uplne stratene to vsak este nie je, prebiehaju rokovania o vstupe a prevzati klubu. Zaujem ma mensinovy majitel Dave King a byvaly riaditel Paul Murray ktori by boli ochotni (a finacne spolu schopni) klub prevziat. V hre je aj majitel anglickeho rugbyoveho klubu Sale Sharks. Inak, nazov Rangers dostal klub v roku 1872 podla isteho - anglickeho rugbyoveho klubu...

Nezahalaju ani Rangers fans ktori vytvorili stranku na zachranu klubu. Na portali saverangers.com sa moze kazdy prihlasit a napisat kolko je ochotny prispiet na zachranu klubu pred krachom. Za PRVY DEN za zaregistrovalo 7000 LUDI a "vyzbierali" tak 5,6 MILIONA LIBIER !!! Ak to takto pojde dalej, do konca marca vyzbieraju tolko ze si ho mozu cely oddlzit.

TO BY BOL SVETOVY UNIKAT a pre mna CIN ROKA. Uvidime...

K nedelnemu zapasu velmi ani niet co napisat. Na futbal sa teraz hracom tazko koncentruje takze vykon to moze byt od 1 po 10. Coisty povedal ze prioritou zostava uhrat do konca sezony co najviac bodov. ICT byval pre Rangers vzdy prijatelny super, naposledy prehral na severe na Vianoce 2006 a z poslednych 20 vzajomnych zapasov prehral len 3x.

Sam som zvedavy co bude...

Follo Follow.

Reagovat
smazaný uživatel

Světový unikát? Bohemka vole!

Reagovat
smazaný uživatel

a kolko vyzbierali? neporovnavaj nejaku bohemku a kolos ako Rangers.

50 milionov libier su skoro 2 miliardy korun. to by ste nevyzbierali ani na cesky narodak.

Reagovat
smazaný uživatel

toho Kinga bych vam snad i pral,napsalo se toho o nem hodne zajimaveho,vidim to s nim stejne jako s Whytem

pravda je fanousku mate mnoho po celem svete(skoro tolik jako my 0 takze kdyby se vam podarilo vyridit to bez pomoci nejakeho vycuraneho milionare,tak by to bylo neco co dnesnimu fotbalu uz zacina chybet,srdcarstvi.

Reagovat
smazaný uživatel

realita dnesneho futbalu je taka ze je to skratka biznis a na ten potrebuje toho vycuraneho milionara kazdy klub. sam na seba by si zarobil podla mna len vtedy keby sa zaviedli platove stropy a hraci by neboli preplacani. inak sa nepohneme lebo to pojde nonstop na dlh.

mimochodom kazdy spickovy klub ma dnes dlhy resp. ak ich nema tak len preto lebo donho naliali prachy ich majitelia. Man City nakupil hracov za 400 milionov libier to nech mi nikto nepovie ze tie prachy zarobil futbalom a ze sa mu niekedy vobec vratia. Ale nemusia sa ved to islo na triko tych hadrarov zazbachlenych zazobanych. A o tom to vsetko je. No money, no football.

Reagovat
smazaný uživatel

s tim plne souhlasim,ale i kdyz se centrum Manchestru netvarilo moc spokojene kdyz dorazil arabsky sponzoring,tak se jim podarilo po dost dlouhe dobe vyhrat pohar,letos se jim dle me zadari i liga,Arabove budou prohlaseni za spasitele a hotovo,kdyz se dari nic jineho nerozhoduje

Reagovat
smazaný uživatel

ze "Felipe Mentel"

EF zase exceluje

neviem kto tieto preview pise ked sa pod to nepodpise ale kdekolvek sa mi pohlad pristavi najdem tam chybu.

St Mirren v Aberdeen pisete ze absencia Tessalaara bude citelne oslabenie pritom ide o mladeho Holandana, laveho obrancu ktory nijak extra nevynika.

Ale ze nebude hrat opora utoku a byvaly reprezentant Steven Thompson ktory si odpykava druhy zapas trestu to uz nenapisete...Pritom ide o najlepsieho strelca St Mirren v tejto sezone.

Neviem co k tomu dodat dalej uz radsej ani nejdem citat

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsme se bavili o Hampdenu, tak na oficiálních stránkách QP máš " Contrary to popular myth, Queen's Park still own Hampden, although its day-to-day running is carried out by a separate umbrella body." :) Martan > Ally

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, dneska se musí vyhrát! Do tý první šestky se musíme dostat už jenom proto, aby jsme mohli znova hrát s Hunama a porazit je!!

Reagovat
smazaný uživatel

ted na ne i mate,ale ja chci videt jak je porazime u nich a tim dokoname ligu jj,aspon by se letos na Ibroxu podivali na nejakej ten pohar,vzdyt uz je musi z tech vsech slozenek a smenek bolet oci.

taky jsem koukal ze na poslednim zapase na Ibroxu byla slusna navsteva a vzhledem k tomu co Gers hraji by me to i prekvapilo ale pak jsem si uveodmil ze ti vsichni lide byly zrejme asi zamestnanci vymahacskych firem a zastupci veritelu,coz vse vysvetluje

Reagovat
smazaný uživatel

poharov mame tolko ako ZIADEN klub na SVETE

kde si bol doteraz??? tolko budes vrtat az ti klesne sanka. Mame krizu uz dlhsie a napriek tomu sme 3x v rade vyhrali titul. Vy ste je nemali a co vyhrali? Ved to bola potupa pre vas maximalna aka mohla byt. Ak vas teraz bude titul tesit tak ste obycajni uboziaci lebo ho neziskate na ihrisku ale za zelenym stolom

Reagovat
smazaný uživatel

poharu mate dost,ale pokud si neuklidite co mate tak se budou brzo prodavat na ebay aby bylo z ceho platit.

Doteraz jsem bol tady,beru fotbal jaky je a i kdyz je pro me Celtic casti zivota,snazim se divat na veci fair.Pokud nechces abych ja letos slavil titul a vse k tomu tak sis asi nevsimnul ze z nasi podzimni krize se stal tym ktery vas pred koncem roku sesadil a od te doby vladne,v te dobe se o nejake super krizi u vas nemluvilo,vime oba kde byl ten problem,Naismith to je to jmeno ktere vam podelalo sezonu,protoze proste bez nej hrajete prd.To ze ted vedeme ligu o tolik kolik vedeme je jen kosmeticka uprava,vasich minus 10me netesi a stejne tak se ted radovat ze nestacite na Killies me moc nebere,protoze uz neni moc o co hrat,liga je jasna.Ale kazdy z tech nasich zapasu byl vyhran na hristi,odecti vas odpocet a pridej k nemu i ty killies kdyz jste meli teda smutnej den a porad tam neco zbyva,ne

A pokud mas v planu opet vytahovat Sion tak prosim,znovu opakuji ze jsem o takovy vstup do EL nestal,ale stalo se a pokud chces vedet proc dohledam tve vysvetleni protoze tys stal proti Sionu vic nez ja ve zkratce to bylo neco o tom ze pravidla plati pro kazdeho,

Vyhrali jste posledni titul v rade 3krat,no a co.z toho 2krat to spis muzeme nazvat ze my jsme si ho podelali,pred vama byl zase 3krat Celtic,Jezisi tak to proste ve Skotsku chodi,ted si zvykni na to ze se bude vas svetovy rekord zmensovat

Reagovat
smazaný uživatel

Linfield má víc

Reagovat
smazaný uživatel

ked pocitas kadejake tretotriedne a mestske pohare

Tituly Rangers: 54 (svetovy rekord)

Dalsie relevantne tituly tj. domaci pohar, ligovy pohar, europsky pohar: 33 + 26 + 1

t.j. celkovo 114 titulov

Linfield: titul 50x

pohare: 41 + 9 + 0 = 100 poharov.

114 > 100

Reagovat
smazaný uživatel

TAk když přidáš 33 gold cupů, což je předchůdce Ligového Poháru, vyjde ti jiné číslo

Reagovat
smazaný uživatel

to nebol jeho predchodca ani nahodou

hral sa az do roku 2001 pricom Ligovy pohar sa hraval subezne s nim taktiez.

to potom mozem ja pocitat aj nase Glasgow Cupy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele