Primera División - preview 25. kola

25.02.2012, 09:05, aktualizováno 26.02.2012, 10:40
Previews
Real Madrid si vypracoval v čele pohodlný náskok deseti bodů, který dnes bude hájit na půdě Raya Vallecano. Druhá Barcelona čeká na jeho zaváhání, sama si musí poradit s těžkým utkáním na půdě Atlétika Madrid. Valencia hostí Sevillu, Osasuna přivítá Granadu, v poledne hraje Villarreal s Athletikem.
Villarreal CF - Athletic Bilbao  (neděle 12:00)
Ještě před rokem by to byl souboj o evropské poháry, jenže uplynula jedna sezona a situace se úplně změnila. Villarreal se místo předních příček musí prát s týmy na úplném dně tabulky, do boje s Athleticem tak vstupuje jako outsider. Přesto ho nelze odepisovat, na domácím hřišti už potrápil spoustu favoritů. Hosté si však jednoznačně jedou pro tři body, které by tak potvrdily jejich úžasnou formu z posledních týdnů a poslaly Basky zpět na čtvrté místo.

Už při prvním pohledu na výsledku je jasné, kde Žlutou ponorku nejvíce tlačí bota, tedy v utkáních na hřištích soupeřů. Villarreal už mimo svůj stadion cestoval dvanáctkrát, domů si však přivezl pouze chabých šest bodů a v tomto ohledu je vůbec nejhorší v celé lize. Ovšem nyní se bude hrát znovu na Madrigalu, čímž se šance Villarrealu na body výrazně zvyšují. Neprohrál tu desetkrát z jedenácti letošních případů, z tohoto hlediska je na solidní deváté příčce. Jediným celkem, který si dokázal odvézt všechny tři body je Levante, to však bylo v době zápasu nejlepším klubem ve Španělsku.

Athletic se po pomalejším rozjezdu srovnalo do obvyklé formy a momentálně předvádí skvělé výkony, což ho řadilo před sobotními zápasy na čtvrté místo. Daří se mu navíc i v Evropské lize, kde si prokousal cestu už do osmifinále, a to po výsledcích 1:2 a 1:0 s Lokomotivem Moskva. Baskové prohráli o gól v Moskvě, v domácí odvetě navíc za nepostupového stavu 0:0 přišli o vyloučeného Amorebietu, přesto dokázali vstřelit zásluhou Muniaina kýženou branku a postoupit. Los ovšem nebyl milosrdný, Athletic se v další fázi soutěže utká s velkým favoritem, tedy Manchesterem United.

"Neříkám, že jsou naše šance nějak obrovské, ale vzdávat bez boje se určitě nebudeme, to není náš styl. Dokázali jsme překonat už spoustu překážek, při souhře několika okolností nemusí být osmifinále konečnou stanicí. Na obou frontách si vedeme velmi dobře, ovšem byla by škoda to pokazit, musíme pokračovat v dobrých výkonech, a to už o víkendu," prohlásil po čtvrteční odvetě s Lokomotivem kouč Athleticu Marcelo Bielsa.

Jen slova uznání pak pro Basky měl Bielsův protějšek, José Molina "Obdivuji jejich práci, měli by být vzorem pro všechny kluby nejen ve Španělsku. Jenže nejsme tu od toho, abychom jim přenechali body, které sami potřebujeme jako sůl. Ano, jsou ve skvělé formě, ale my musíme využít domácího prostředí a zvítězit. Podívejte se na tabulku, jsme sedmnáctí, jenže na svého čtvrtého soupeře ztrácíme osm bodů, to je neuvěřitelné," ocenil Molina vyrovnanost soutěže. Ve španělských médiích se v poslední době hodně probíralo téma Borjy Valera, pro kterého domácí kouč pomalu nachází novou pozici.

"Je to velký univerzál, to je vždy výhoda. Dlouho jsme ho využívali v defenzivní dvojici záložníků, odkud mohl perfektně rozdávat balóny a kontrolovat hru, ale všichni vidíme, že ho to táhne dopředu. Uvidíme, zatím není vůbec ni jisté, jen hledáme to řešení, které bude nejvíce vyhovovat týmu," míní Molina. Ten se bude muset znovu obejít bez dlouhodobě zraněných Rossiho a Cataly, ostatní členové kádru už však jsou fit, a to včetně kanonýra Nilmara. Hosté postrádají potrestané Muniaina s De Marcosem, zranění pak jsou Amorebieta, Castillo, Ocio a Gurpegi.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
López - Ángel, Gonzalo, Musacchio, Oriol - Senna, Bruno - Cani, Valero, Camuňas - Rubén
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Iraola, Martínez, San José, Aurtenetxe - Iturraspe, Pérez - López, Herrera, Susaeta - Llorente
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 3.20 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Rayo Vallecano - Real Madrid  (neděle 16:00)
Za dalším vítězstvím, tentokrát už devátým ligovým v řadě, si jde Real Madrid, v pětadvacátém kole ho však nečeká vůbec nic jednoduchého, k malému madridskému derby cestuje na hřiště Raya Vallecana. Domácí mají skvělou formu, vyhráli třikrát v řadě, což je katapultovalo na vynikající osmé místo tabulky.

Důležité je hned na úvod zmínit víkendového soupeře Barcelony, ta totiž uzavře kolo soubojem na půdě silného Atlétika Madrid. To znamená jediná, v případě výhry Realu jeho už tak velký náskok na čele tabulky ještě naroste, a to ze současných deseti bodů na jedenáct či dokonce třináct. Hosté si však podobné kalkulace nepřipouštějí. "Neřešíme, s kým a jak hraje Barcelona. Naším úkolem je vyhrát všech zbývajících patnáct zápasů a kdyby se nám to nepovedlo, musíme minimalizovat ztráty. Ale víkend co víkend se starat o soupeře, to rozhodně v plánu nemáme," prozradil kouč Realu José Mourinho.

Ten musí řešit drobné problémy s útokem, jelikož Karim Benzema se v utkání Ligy mistrů na hřišti CSKA Moskva zranil a bude svému týmu chybět minimálně dva týdny. To by za normálních okolností nemuselo nadělat takové problémy, jenže momentálně je situace jiná, Gonzalo Higuain totiž čeká na gól už více než měsíc, naposledy se trefil v polovině ledna. "Trápí mě to, ale bohužel s tím nemohu nic udělat. Nejde o to, že bych se nesnažil, jen to tam prostě nepadá. Ale zůstávám trpělivý, poctivě trénuji a věřím, že moje góly přijdou. A do té doby je důležité, že tým vyhrává," řekl argentinský útočník.

"Nečeká nás nic jednoduchého, Rayo je silný tým s velmi dobrými hráči. Myslím si, že jejich tabulkové postavení odpovídá kvalitě kádru. I my máme výbornou pozici, ale stále nemůžeme polevit, stačí jednou ztratit a Barcelona bude znovu na dohled," uvědomuje si Higuain.

Španělská média v týdnu přišla s informací, že José Mourinho by v létě přivedl do Realu dvojici špičkových fotbalistů, a to na pozice defenzivního záložníka a pravého obránce. Tím prvním by se měl stát univerzál z Athleticu, Javi Martínez, druhé jméno zatím nebylo odhaleno. Jisté však je, že do tohoto utkání nezasáhnou, a to stejně jako již zmíněný Benzema, Ángel Di María a Hamit Altintop, kteří jsou zranění.

Jestliže má Real potíže v ofenzivní části, Rayo řeší problémy se složením obrany. Kvůli zdravotním trablům Arribase, Casada a Movilly není vyloučené, že v defenzivní linii nastoupí záložník Benítez a dokonce i útočník Costa. "Zasáhlo nás to ve špatnou dobu, zrovna, když se nám tak začalo dařit. Zkusíme se s tím poprat, ale pochopitelně to je určitá komplikace. Ano, i Real má zraněného Benzemu, jenže podívejte se na jeho možné náhrady. Higuain, Kaká, to jsou hráči světové extratřídy," uvědomuje si rozdíl mezi oběma kluby kouč Raya José Ramón Sandoval.

Když už jsem zmínil skvělou formu domácích, tak se na ní podívejme zblízka. Rayo vyhrálo pět ze sedmi posledních ligových klání, momentálně přitom drží sérii tří tříbodových zisků za sebou. Naposledy přestřílelo Levante na jeho hřišti 5:3, což dokonale ukázalo také schopnost nováčka soutěže sbírat body mimo svůj stadion. To ve španělské lize umí lépe pouze jeden tým a nepletete se, pokud tipujete právě Real. Na domácím trávníku už to však tak slavné není, v této statistice je Rayo třetí nejhorší. Oproti současnému hernímu rozpoložení Realu je ovšem vše ostatní bráno za ne tak kvalitní, madridský velkoklub zvládl osmnáct z devatenácti předešlých duelů v lize, podlehl pouze Barceloně. Právě té může možná už definitivně utéct v boji o titul, dokáže to?
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Joel - Tito, Arribas, Pulido, Casado - Fuego, Movilla - Lass, Michu, Armenteros - Costa
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casillas - Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo - Khedira, Xabi Alonso, Granero - Özil, Higuaín - Ronaldo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 7.75 - 5.00 - 1.35
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Valencia CF - Sevilla FC  (neděle 18:00)
Hned tři zápasy nám tentokrát připravila španělská liga na osmnáctou hodinu, z toho nejzajímavější je určitě souboj mezi třetí Valencií a momentálně až dvanáctou, přesto stále hodně silnou Sevillou. Oběma týmům se však v poslední době nedaří, Valencia však i přesto v poklidu drží příčku zajišťující přímý postup do Ligy mistrů. Sevilla se skrývá ve druhé polovině tabulky, přesto na evropské poháry ztrácí jen čtyři body.

Od odvolání Marcelina Garcíy Torala z lavičky andaluského celku uplynuly dva zápasy, nový kouč Míchel si v nich vedl naprosto odlišně. V tom prvním Sevilla podlehla Realu Sociedad 0:2, o minulém víkendu už ale předvedla mnohem lepší výkon, což potvrzuje výsledek 2:0 proti nepříjemné Osasuně. "Je to pro nás vzpruha, tenhle výsledek nám a hlavně teda mně hodně pomohl. Obvykle jeden zápas nic neznamená, ale tohle nám ukázalo, jakým směrem máme jít, kudy vede cesta k úspěchu," neskrýval nadšení Míchel.

Sevilla může těšit také vzájemná bilance obou týmů z poslední doby, Andalusané totiž Valencii předčili hned pětkrát ze šesti posledních pokusů, jediná porážka přitom přišla v poháru. Valencia je po čtvrtečním utkání v rámci Evropské ligy, i odvetu se Stoke City zvládla poměrem 1:0 a slaví postup do osmifinále, kde se utká s PSV Eindhoven. "Bude to zajímavý dvojzápas, PSV je ofenzivní tým plný zajímavých hráčů. Ale my samozřejmě budeme chtít jít do dalšího kola," řekl stručně trenér Valencia Unai Emery.

V lize to však nešlape na 100 procent, na první vítězství v roce 2012 museli Netopýři čekat až do poloviny února, úspěch ale okamžitě zkazili vysokou porážkou 1:5 na Nou Campu. "Messi je hráč z jiného světa, jinak to není možné. Připravili jsme se na něj, bránili jsme ho, on byl přesto u všeho důležitého a dal nám čtyři góly. Jedním slovem: neuvěřitelné," pochválil argentinského šikulu za skalp vlastního týmu Emery.

Valencia se bude muset obejít bez trojice zraněných hráčů, k dlouhodobě indisponovanému Canalesovi se nyní přidali i Miguel a Banega. Hosté jsou na tom v tomto směru lépe, chybí jim pouze Diego Perotti, který stejně v poslední době nedostává šanci v základní sestavě. Domácí jsou mírnými favority zápasu, ale znovuzrozenou Sevillu není radno podceňovat.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Alves - Bruno, Rami, Ruiz, Alba - Albelda, Costa - Feghouli, Jonas, Mathieu - Soldado
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Palop - Coke, Cala, Spahič, Navarro - Navas, Medel, Rakitič, Reyes - Kanouté, Negredo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.60 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
CA Osasuna - Granada CF  (neděle 18:00)
Desátá Osasuna hostí patnáctou Granadu, tento zápas ovšem nejlépe dokazuje neuvěřitelnou vyrovnanost Primera División. V případě vítězství se domácí posunou někam k pátému místu, ovšem pokud na druhou stranu prohrají, propadnou se třeba i právě za Granadu.

A teď ještě z pohledu nováčka soutěže, Granada může být po tomto kole třeba i desátá, jenže stejně tak i sedmnáctá. "Tak nízké bodové rozestupy nepamatuji, je to parádní i strašidelné zároveň. Nikdo nemá nic jistého, v každém utkání jde o hodně, co víc si může fanoušek přát," říká domácí lodivod Jose Luis Mendilibar.

Osasuna je týmem, kterému se moc nedaří, z posledních osmi zápasů vyhrála pouze jednou, a to nad Barcelonou! Jinak ztratila i s týmy jako Sporting, Racing nebo Real Sociedad, ovšem na katalánského giganta se dokázala vytáhnout a porazila ho na domácím hřišti 3:2. A nyní čeká domácí tým těžký soupeř, Granada se docela rozjela a vyhrála třikrát ze čtyř minulých pokusů. "Je to velmi dobrý tým, každý člen kádru ví na sto procent, co má dělat a co se od něj čeká a přesně to i dělá," ví Mendilibar.

Ten si zároveň uvědomuje, že jeho celek musí využít výhody domácího prostředí. "Venku se nám nedaří, vždy musíme dostat facku, abychom začali hrát. Doma to neplatí, to musíme znovu potvrdit a zvítězit." Jasné je, že k tomu nepomůže záložník Masoud, který se stále zotavuje po operaci chodidla. Chybět bude také útočník Baldé, zdravý už je naopak García.

Hostům chybí zdravotně indisponovaní Yebdá s Lópezem a vykartovaný Siqueira, i v týmu druhého nováčka tak dojde k posunům v sestavě, do obrany se zřejmě stáhne Borja Gómez. Očekává se vyrovnané klání s velkým počtem osobních soubojů, bude to boj o každý metr hřiště. Osasuna by však měla přece jenom využít domácího prostředí a zvítězit.
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Fernández - Bertrán, Sergio, Flaňo, Raitala - Puňal, Nekounam, García - Cejudo, Lekič, Nino
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Roberto - Nyom, Diakhaté, Gómez, Benítez - F. Rico, M. Rico - Uche, Martins, Jara - Ighalo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.91 - 3.25 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Sociedad - RCD Mallorca  (neděle 18:00)
Za souboj o záchranu lze považovat utkání mezi Realem Sociedadem a Mallorcou, síly v něm totiž změří šestnáctý a čtrnáctý tým ligové tabulky. Rozdíl mezi oběma celky činí jediný bod, a tak i tady půjde opravdu o hodně.

Real Sociedad vždy těžil převážně z toho, že hrál velmi dobře na vlastním stadionu, to však v této sezoně tak úplně neplatí. Ovšem teď se zdá, že se znovu blýská na lepší časy, Baskové doma vyhráli dvakrát v řadě, a to při celkovém skóre 7:1.

"Pro nás tým bylo vždy důležité předvést se před vlastními fanoušky, odměnit se jim za jejich vytrvalou podporu a potěšit je. Takže když se nám to nedařilo, nebyla nálada v kabině nejlepší, ovšem to už jsme snad zlomili. Momentálně nehrajeme špatně, jisté, našel bych v naší hře několik nedostatků, ovšem to je naprosto pochopitelně, kdyby tam žádné nebyly, bojovali bychom o titul. Pro mě je důležité, že tímto tempem nebudeme mít problémy se sestupem. A pokud zvítězíme i v neděli, posuneme se do středu tabulky, to by bylo skvělé," tvrdí Philippe Montanier, francouzský trenér Sociedadu.

Důležitost zápasu si uvědomuje i jeho protějšek, tedy Joaquín Caparrós. "Ve druhé polovině sezony je nejdůležitější získávat body proti soupeřům, kteří jsou na tom podobně jako my. Právě takové utkání nás teď čeká, takže bychom rádi získali minimálně bod. Minulé kolo s Villarrealem (4:0) nám ukázalo, že máme sílu potřebnou ke klidné záchraně, ale pro to ještě musíme získat několik bodů. A čím dříve se nám to povede, tím to pochopitelně bude lepší," ví Caparrós.

Poslední vzájemné duely sice vyznívají mírně ve prospěch Mallorcy (z jejího pohledu 0:2 a 6:1 v poháru, 2:1, 0:1 a 2:0 v lize), favorita přesto hledejme spíše na druhé straně. "Kvalita je na straně domácích, jenže v takovýchto zápasech mnohdy rozhoduje spíše bojovnost a štěstí. Uvidíme, ale pokud bych si měl vsadit, bylo by to na Real Sociedad," přiznal bývalý kouč domácích Martín Lasarte.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Bravo - Estrada, González, Martínez, De La Bella - Bergara, Aranburu - Prieto, Zurutuza, Griezmann - Agirretxe
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Aouate - Chico, Nunes, Ramis, Cáceres - Pereira, Tissone, Martí, Castro - Víctor, Hemed
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.20 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atlético Madrid - FC Barcelona  (neděle 21:30)
V nedělním zápase 25. kola La Ligy přivítá Atlético Madrid hráče Barcelony. Momentálně osmý celek španělské tabulky se tak setká s druhým, který se stále snaží dohnat náskok Realu Madrid a obhájit ligový titul. K tomu musí nutně bodovat všemi třemi body, jinak se jejich plány stanou již téměř nemožné. To domácí bojují ve vyrovnaném boji s dalšími kluby o pozice, které zajišťují účast v pohárové Evropě, a tak se budou také získat nějaké body.

Barcelonský záložník Seydou Keita, který se vrátil z Afrického poháru národů, kde s týmem Mali vybojoval bronzové medaile, prohlásil, že Barcelonu ještě nelze odepisovat z boje o titul, ačkoli na Real Madrid ztrácí hned deset bodů a čeká je velice těžký soupeř právě z Madridu.

V posledních sedmi zápasech roku 2012 totiž Barcelona dokázala získat všechny tři body pouze čtyřikrát, což je pro takový velkoklub neúspěch, a právě kvůli tomu se nyní Katalánci dívají Realu Madrid na záda a nejeden fotbalový fanoušek už má jasno v tom, kdo titul pro letošní sezónu vyhraje. A o Barceloně se v této souvislosti příliš nemluví. Blaugranas si náladu zvedli alespoň jednoznačným vítězstvím nad třetím celkem ligové tabulky, tedy nad Valencií, kterou rozstříleli 5:1, a fanoušci tak očekávají, že si jejich oblíbenci poradí i s dalším těžkým týmem.

Seydou Keita k tomu říká: "Pokud si s Atléticem poradíme, stále máme šanci obhájit titul. Real má sice desetibodový náskok, ale do konce ligové sezóny zbývá ještě 15 zápasu a to je hodně dlouhá doba. Je to fotbal a v něm se může stát mnoho nepředvídatelných věcí. Je nesmysl tvrdit, že je již rozhodnuto o vítězi ligy."

"Samozřejmě všechno má prozatím v rukou Real. Pokud si udrží nynější formu a neztratí dostatečný počet bodů, nebudeme s tím moci nic udělat a budeme muset uznat, že si titul pro tuto sezónu zasloužili. Ale neboť nevíme, jak se budou věci vyvíjet, musíme doufat a aspoň se snažit vyhrát všechny naše zbývající zápasy," dodává.

Trenér Pep Guardiola se bude muset stále obejít bez dlouhodobě zraněného Davida Villy a Ibrahima Afellaye.

Atlético se momentálně pohybuje na osmém místě, ale na některé týmy má ještě zápas k dobru, a tak se může v případě výhry bez větších problémů vyšplhat mnohem výš, na příčky pohárové Evropy. Nálada je nyní v kabině velice dobrá, neboť se týmu z hlavního španělského města podařilo v týdnu porazit v Evropské lize Lazio Řím vysoko 4:1, a kvalifikovat se tak do dalšího vyřazovacího boje.

Trenér Diego Simeone před nadcházejícím zápase říká: "Jsem velice spokojen s výkonem, kteří mí svěřenci předvedli s Laziem. Věřím, že pokud by hráli stejně jako proti Italům, máme šanci Barcelonu potrápit a získat nějaké body. Barcelonské nelze podceňovat, ale dobrý také není až přebytečný respekt. Je důležité uvědomovat si, kdo proti vám stojí, ale na druhou stranu se z toho člověk nesmí sesypat. A já jsem hrdý na to, že mohu říct, že mí hráči se z toho nesesypou a budou se snažit hrát vyrovnanou partii."

Podobná slova volil také záložník Juanfran. "Na zápas s Barcelonou se již velice těším. Bude to více než těžký zápas, ale za tu atmosféru na stadionu to stojí. Upřímně věřím, že pokud se vyvarujeme zbytečný chyb v rozehrávce a podobně, máme šanci získat všechny tři body," prohlásil.

Arda Turan, Salvio a Adrián se s nejvyšší pravděpodobností objeví v základní sestavě Atlética, ačkoli je trápí jednotlivá zranění. Z toho lze vidět, jak je to pro Atlético důležitý zápas, když nominuje i takového hráče, kteří by za normálních podmínek relaxovali a snažili by se dát v klidu do pořádku svá zranění.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Juanfran, Miranda, Godín, F.Luis - Tiago, Gabi - Salvio, Koke, Adrián - Falcao
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
V.Valdés - Abidal, Piqué, Puyol, D. Alves - Iniesta, Busquets, Xavi - Fábregas, Messi, Alexis Sánchez
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 6.25 - 4.50 - 1.45
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Racing Santander - Sporting Gijón  (sobota 18:00)
V prvním hraném utkání 25. kola španělské Primera Division se v souboji o záchranu domácí Racing Santander doma postaví proti Sportingu Gijón. Oba dva celky jsou nyní na sestupových pozicích, přičemž hůře je na tom o tři body Gijón, který je předposlední. Díky domácímu prostředí bude Racing favoritem zápasu, ale Gijón si nemůže dovolit utkání prohrát, protože propast šesti bodů na záchranu by byla o poznání hrozivější.

Ani jeden z celků neprožívá úplně povedenou sezónu a jejich mizérii potvrzují poslední zápasy. Racing v posledních pěti zápasech nezvítězil ani jednou a získal pouze tři body za tři remízové výsledky. V posledním kole se Racing představil v neřešitelném úkolu na půdě Realu Madrid a prohrál vysoko 4:0.

Gijón je na tom ještě o bod hůře. Z posledních pěti zápasů získal pouze dva body a jeden z nich v posledním kole, ve kterém velmi překvapivě doma remizoval s Atléticem Madrid 1:1. První vzájemný zápas obou celků v této sezóně skončil remízou a tento výsledek je pravděpodobný i ve druhém duelu.

Záložník hostujícího Gijónu Ricardo Leon Brito věří, že pod taktovkou nového trenéra Javiera Clementeho se tým zvedne a zachrání se v nejvyšší soutěži. "Se změnou manažera jsme dostali nový impuls a hráči, kteří nedostávali předtím moc příležitostí, si teď zahrají více. Nálada v kabině je teď výborná a já věřím, že začneme sbírat body a dokážeme se zachránit."

"Zápas na půdě Racingu je pochopitelně pro nás velmi důležitý, protože v případě porážky budeme na záchranu ztrácet šest bodů, což by bylo velmi nepříjemné. My jsme si však zvedli sebevědomí po remíze s Atléticem Madrid a jedeme do Santanderu pro všechny body,"
řekl sebevědomě Brito.

Na straně hostí stále chybí zraněný Alberto Lora a na jeho místo by měl znovu nastoupit mladík Pedro Orfilla, který skvěle odehrál utkání proti Atléticu. Do stoperské dvojice k Albertu Botíovi se vrací Ivan Hernandéz. Domácí budou postrádat potrestaného Dominga Cismu, který dostal proti Realu Madrid červenou kartu. Do sestavy se naopak vrací útočník Stuani.

Útočník domácích Jairo Sampeiro také hovořil o důležitosti tohoto utkání: "Proti Gijónu bude důležité zvítězit, protože s nimi bojujeme o záchranu. Pokud se nám to podaří, dostaneme se do výhodné pozice, ze které můžeme začít svůj boj o záchranu mnohem lépe. Naším cílem je na konci května stát nad osudovými pozicemi."
Racing Santander - pravděpodobná sestava:
Toňo - Álvaro, Torrejón, Bernardo, Christian - Diop, Gullón - Arana, Acosta, Adrián - Stuani
Sporting Gijón - pravděpodobná sestava:
Pablo - Canella, Gregory, Botía, Orfila - Rivera, Eguren - Colunga, Las Cuevas, Carmelo - Barral
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.25 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Real Betis - Getafe CF  (sobota 18:00)
V dalším utkání se Real Betis doma postaví proti Getafe a zde se jedná o duel dvou celků ze středu tabulky. Před zápasem je na tom o bod lépe domácí Betis, který je na dvanácté pozici a určitě bude chtít svou pozici po tomto zápase vylepšit. Getafe je pouze pět bodů nad sestupovou propastí a jede si do Sevilly pro body.

Poslední dvě kola dopadla pro Betis výborně a díky nim se nováček posunul výše do středu tabulky. Nejprve porazil ve velmi kvalitním duelu překvapivě doma Athletic 2:1 a v minulém kole vyhrál Betis na půdě poslední Zaragozy 0:2. Dvěma góly se blýskl útočník Ruben Castro, který však do utkání proti Getafe nezasáhne.

Hostující tým v posledním kole pouze remizoval doma s Espanyolem 1:1 a už tři zápasy nepoznal chuť vítězství. Naposledy se mu podařilo vyhrát v rámci 21. kola na půdě Levante. První duel této sezóny mezi těmito dvěma celky skončil vítězstvím domácího Getafe v poměru 1:0. O jediný gól zápasu se postaral Diego Castro.

Na straně domácího Betisu hovořil Benat Etxebarria o ambicích klubu. "Pokud budeme pokračovat v našich posledních výsledcích, můžeme hrát o více než pouze o záchranu, ale pochopitelně udržení nejvyšší soutěže zůstává naším primárním cílem. Cokoliv navíc už bude pouze bonus, se kterým jsme původně nepočítali, takže je příjemné, že se nám v posledních kolech daří."

"Chceme se v poklidu dostat na 44 bodů, což by mělo bohatě stačit na setrvání v nejvyšší soutěži. Nicméně teď nás čeká těžký zápas proti Getafe, které bojuje na stejné úrovni jako my a také chce v poklidu odehrát zbytek ligy ve středu tabulky. Na domácí půdě však chceme vyhrávat a nic na tom nemění ani duel proti Getafe. Do zápasu jdeme s cílem získat tři body,"
dodal Etxebarria.

Manažer Betisu Pepe Mel se bude muset v utkání obejít bez zmiňovaného Rubena Castra a také bez Salvy. Oba dva mají distanc kvůli žlutým kartám. V základní sestavě by se tak mohl objevit Javier Matilla. Na druhé straně do utkání nenastoupí Alberto Lopo a Rafa. Do sestavy by se naopak mohl vrátit uzdravený Juan Valera. Místo Lopa by měl do utkání naskočit Alexis, který přišel na hostování ze Sevilly.

Právě nový hráč Getafe Alexis hovořil před utkáním o šancích svého nového celku a také o svém hostování. "Příčina mého hostování byla hlavně v tom, že jsme se nepohodli s trenérem ohledně mé zápasové vytíženosti. Potřebuji hrát pravidelně, a proto jsem se rozhodl jít do Getafe na hostování. Je tady kvalitní tým a v mém prvním zápase budu chtít určitě předvést to nejlepší. Určitě je v našich silách na hřišti Betisu uspět."
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Fabricio - Nelson, Paulao, Dorado, Nacho - Beňat, Iriney, Caňas - Castro, Molina, Montero
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Moya - Mané, Rodríguez, Díaz, Torres - Castro, Lacen, Casquero, Barrada - Miku, Guiza
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.40 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Málaga CF - Real Zaragoza  (sobota 20:00)
Ve 25. kole La Ligy přivítá Málaga hráče Realu Zaragoza, kteří se nachází až na samotném dně španělské tabulky. Zatímco se tedy devátá Málaga bude snažit probojovat na příčky evropských soutěží, hosté se budou snažit stáhnout pětibodovou ztrátu na předposlední Sporting Gijón.

Málaga, která měla před sezónou vysoké ambice a která hlásila, že se bude chtít prát o evropské příčky, se momentálně nachází až na 9. místě, což je poněkud zklamaní, jenže na druhé straně ztrácí pouhé 4 body na čtvrtý Athletic Bilbao, a tak ještě může bez větších problémů do evropských soutěží promluvit. V minulém kole Andalusané ovšem podlehli týmu z opačné strany Španělska, když nestačili právě na baskický Athletic, který je přehrál skórem 0:3.

Nyní by se tudíž svěřenci Manuela Pelegrinniho rádi vrátili na vítěznou vlnou a jaké slabšího soupeře si k tomu přát než poslední Zaragozu. Ta zatím získala pouze 15 bodů, a na předposlední Gijón tak ztrácí dalších pět. Tristním faktem je, že se týmu za celou sezónu podařilo zvítězit pouze třikrát, ale pravdou je, že jedno z těchto tříbodových utkání se odehrálo tento měsíc a pokořeným soupeřem byl další adept na evropské soutěže, a to Espanyol. Málaga by si z toho tak měla vzít ponaučení a nedovolit, aby se podobná věc přihodila i jí.

Dřívější trenér Realu Madrid Manuel Pelegrinni k tomu řekl: "Největší chybu, kterou můžeme udělat, je myslet si, že poslední Zaragoza je slabá a že se porazí sama. To, že mají svoji kvalitu, předvedli proti Espanyolu a rozhodně se budou snažit pokořit i další týmy. Vždyť pokud nechtějí sestoupit, musí začít bodovat."

"Důležité je, abychom předvedli takový výkon, který byl typický pro naše předchozí domácí zápasy. Všechny zápasy jsou důležité a my si nyní nesmíme dovolit jakékoliv z nich zbytečně ztratit. Rozdíl mezi soupeři je minimální, a tak musíme do každého utkání nastupovat zcela soustředěně,"
dodává.

Málaze hraje do karet to, že nastoupí na svém domácím stadionu La Rosaleda, kde se jí daří mnohém lépe než ve venkovním zápasech. Kdyby se ligová tabulka tvořila pouze z domácích zápasů, Andalusané by si drželi čtvrtou příčku, zatímco v opačném případě by byli až 17. Pelegrinni k tomu říká: " Z nějakého důvodu jsme při venkovním zápasech nebyli schopni vstřelit dostatek gólů, abychom vyhráli, což se nám dařilo doma. Jenže každý zápas je jiný, a tak se nesmíme spoléhat pouze na statistiky."

Trenér Zaragozy Manolo Jiménez, který v prosinci nahradil odvolaného Javiera Aguirreho, nemá nejlehčí pozici, ale stále věří, že se mu ještě podaří jeho tým udržet v La Lize i pro příští sezónu: "Matematicky máme stále šanci a zápasů do konce je ještě poměrně dost, a pokud budeme k jednotlivým utkáním přistupovat zodpovědně, je tu naděje, že uspějeme. Už kvůli fanouškům a klubové tradici to nesmíme předem vzdávat."
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
W.Caballero - S.Sánchez, Demichelis, Weligton, Monreal - Toulalan, Recio - Cazorla, S.Fernández, Isco - S.Rondón
Real Zaragoza - pravděpodobná sestava:
Roberto - Paredes, D.Silva, Lanzaro, P.Álvarez - R.Micael, Apoňo - Obradovič, Lafita, L.García - H. Postiga
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.44 - 4.20 - 7.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Espanyol Barcelona - Levante UD  (sobota 22:00)
Ve 25. kole La Ligy se střetnou dva adepti na evropské soutěže, když Espanyol Barcelona přivítá na svém stadionu Cornellà hráče Levante. Domácí se totiž nacházejí na 5. místě a valencijští na ně ze 7. pozice ztrácí pouhý jeden bod.

Espanyol se v průběhu sezóny vyšplhal až na páté místo, a je tak žhavým kandidátem na evropské soutěže. Týmů, které dělí minimální bodový rozdíl, je však za sebou několik, a tak trenér Mauricio Pochettino nabádá své hráče, aby nepolevovali ve svých výkonech a po hlavě se vrhli na uhájení své pozice či její vylepšení.

Po čtyřiadvaceti kolech je totiž Espanyol na dosah čtvrtému Athleticu Bilbao, které má stejný počet bodů, ale lepší skóre ze zápasů. Pokud by se barcelonští chtěli před Basky dostat, měli by v sobotním utkání Levante porazit, neboť v příštím kole je na stadionu San Bernabeu čeká lídr španělské ligy Real Madrid, nad kterým zvítězit je převelice těžký úkol. Druhým důvodem je fakt, že Levante na Espanyol ztrácí pouhý jeden bod, a tak by jej v případě výhry přeskočilo a s trochu štěstí by se vrátilo na čtvrtou příčku, na které se nemalou chvíli drželo.

"Klíčem k úspěchu je soustředit se pouze na nadcházející zápas a zbytečně se nerozptylovat úvahami o tom, co by kdyby. Máme velice silné mužstvo, které funguje jako celek, a to je velice důležité. Každý hráč i člen vedení odvádí své maximum a to se vrací v podobě velice dobrého ligového umístění," říká Pochettino.

"Nesmíme ale usnout na vavřínech. Stačí dvakrát po sobě prohrát a rázem se octneme a zcela jiným příčkách. Musíme si udržet dobré výkony, morálku a soustředěnost," dodává.

O tom by mohlo Levante povídat. Ještě donedávna se vyhřívalo na slunci hned za velkokluby Realem Madrid a Barcelonou a soupeřilo o třetí pozici s městskými rivaly, jenže poté přišla série mizerných výsledků, a nyní se tak tým nachází až na 7. příčce. Z posledních pěti zápasů nedokázal ani jednou vyhrát, mizérie tudíž pokračuje dál.

A ani Espanyol v posledních třech zápasech příliš neoslnil. Nejprve remizoval 3:3 s Athleticem Bilbao, poté podlehl 0:2 s poslední Zaragozou a v posledním kole opět pouze remizoval s Getafe, tentokrát 1:1.

Hráčům tak začíná být jasné, že pokud chtějí snít o evropských soutěžích, především pak o Lize mistrů, musí opět začít vítězit. Brankář Kiko Casilla v tomto duchu říká: "V letošní sezóně máme na dosah ruky historický úspěch, a tak nesmíme připustit, abychom si ho vlastní nezodpovědností nechali utéct mezi prsty. Pokud budeme hrát naplno a budeme koncentrovaní, věřím, že si Ligu mistrů vybojujeme."
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Casilla - J.López, R.Rodríguez, H. Moreno, Dídac - Forlín, Baena - Coutinho, Verdú, Weiss - Álvaro
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Munúa - Juanfran, Cabral, Ballesteros, J.Venta - Iborra, X.Torres - Ó. Serrano, Barkero, Valdo - Koné
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.78 - 3.40 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Real Madrid23201279:2161
2.FC Barcelona23156268:1751
3.Valencia CF23117536:2740
4.Athletic Bilbao2389637:3033
5.Espanyol Barcelona2396826:2733
6.Atlético Madrid2388732:2832
7.Levante UD2395932:3432
8.Rayo Vallecano23941032:3531
9.Málaga CF23941028:3531
10.CA Osasuna23710626:3731
11.Sevilla FC2378824:2629
12.Real Betis23921227:3129
13.RCD Mallorca2377923:2828
14.Getafe CF2377923:3028
15.Granada CF23841121:3228
16.Real Sociedad23761026:3427
17.Villarreal CF2368923:3426
18.Racing Santander23411818:3023
19.Sporting Gijón23551321:4420
20.Real Zaragoza23361418:4015

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (457)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Espanyol pojďme

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tomhle kole se může stát hodně zajímavejch věcí. Real to bude mít těžký, ale věřim, že to zvládnou

Reagovat
Kokesh

Čas na hovno, soupeř s formou, do toho ztracená výhra v CSKA...no nebude to lehký, to každopádně.

Reagovat
vocasisko

Sice si myslím, že Real to dotáhne do vítězného konce, ale výhra Raya by pomohla v atraktivitě ligy. Navíc by se Rayo dostalo na pohárové příčky a to by bylo terno.

Reagovat
smazaný uživatel

aby to pak nedopadlo tak, že Real i Barcelona v tomhle kole prohrajou

Reagovat
Kily

po dlouhé době poměrně i slušná šance, že k tomu dojde

Reagovat
smazaný uživatel

I slunko prý může hrát klíčovou roli , je třeba nacvičit los .

Reagovat
Kenneth

To sem asi jedinej kdo tady z nich není posranej.

Reagovat
Kokesh

Tak pořád věřím ve výhru, ale lepší si uvědomit na co jdeme, než pak tvrdě narazit.

Reagovat
smazaný uživatel

zabudol si na trávnik

Reagovat
Kokesh

No vidíš. Na druhou stranu rozdíl 30 bodů by měl být někde vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

veď je to vidieť, Real má pekný pažit a na Terese je niečo, čo má byť trávnik

Reagovat
smazaný uživatel

Ťažko si predstaviť, že by iný madridský klub zobral Realu body.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemôžem si pomôcť, ale ja Rayu v tomto zápase neverím vôbec. Tipujem pohodlné víťazstvo Realu 3:0

Ale rád sa budem mýliť

Reagovat
smazaný uživatel

DC19 dá gól

Reagovat
smazaný uživatel

ale skôr som reagoval na to klasické vyplakávanie, ktoré vyznie štýlom, že madridské kluby naschvál púšťajú body Realu

Reagovat
smazaný uživatel

A nie je to snáď tak?

Reagovat
Kenneth

Espanyol Barcelona - FC Barcelona 1:5

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto je naozaj suchý argument, keďže všetci vieme ako to medzi Espanyolom a FCB chodí.

Reagovat
Kenneth

Argument hodný tvojí nesmyslné diskuze.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešteže tak.

Reagovat
vocasisko

3 kola před tím

FC Barcelona - Real Madrid 5:0

tady mi něco nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

väčšinou ti nehraje veľa vecí

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Espanyol je pro nás hodně nepříjemný soupeř, to ví snad každý, kromě naprostých zabedněnců.

Reagovat
Kenneth

Tak jako pro Real Getafe, Atletico. Tak si nech ty své zabedněnce pro váš tábor.

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe beru, ale Atlético??

Reagovat
smazaný uživatel

Když vy někoho pravidelně porážíte, tak to nemůže být tím, že vám ty zápasy "pouštějí", ale je to tím, že na ně umíte hrát. Když se Realu proti nějakému soupeři daří, tak to je samozřejmě automaticky vypouštění zápasů ze strany soupeře.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosímtě ukaž mi kde já v komentáři na který reaguješ poukazuju na nějaké vypouštění zápasů s Realem, hm?

Reagovat
smazaný uživatel

mám ti na to odpovedať?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Mourinho chce Javiho Martíneze Sice cena hoooodně vysoká (40 mega klauzule), ovšem do toho bych možná i šel, otázka, kdo by to "odnesl"...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak odnesl by to asi Khedira, ne?

Reagovat
Kenneth

Lass a Sahin.

Reagovat
smazaný uživatel

Sahin uz nema co odnest skoro..

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho si asi myslí, že ještě něco snese....

Reagovat
Kenneth

Zbytečné drahý. Nepotřebujeme ho. Ale střed Xabi - Javi by byl zajímavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby hral zaklad misto Khediry, tak by vase zaloha sla minimalne o uroven nahoru, tak jakypak nepotrebujete, kdyz to s Barcou, kde se prave projevuje Khedirova neschopnost smerem dopredu, porad nejde?! Strasne by vam pomoh..

Reagovat
smazaný uživatel

Khedira může za Clásica? Vždyť je víc nehraje, než hraje a jeho absence jsou považovány za klíčové, protože z hráčů Realu pokryje nejvíc prostoru. Jednou z mnoha výhod Javiho Martíneze by bylo třeba to, že při absenci Khediry by do zálohy nemusel Pepe, protože Mou se tam bez hory svalů asi neobejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne Khedira, ale celkove Xabiho partak. At uz on, Lass (i kdyz..) a nebo Pepe jsou vyborni dozadu, ale jejich ofenzivni schopnosti = posouvani balonu k nejblizsimu. Vim, ze Khedira pokryje strasne moc prostoru, je to krasne videt kdyz hraje on a nebo Lass, ale Martinez mi v tomto prijde podobny, ale navic umi rozehrat, vyvest balon, zautocit, technivky je uplne jinde, a to mi tam proste u jednoho z tech dvou defenzivnich hracu v Clasicich, no i celkove, chybi..

Reagovat
smazaný uživatel

To je těžký tohle, už jsem několikrát říkal, že nepotřebujeme 11 baletek a někdo by měl toho nosiče vody dělat, aby to celé dávalo smysl. Arbeloa s Khedirou, když jsou fit, tohle pro mě téměř ideálně splňují. Clásica jsou a budou problém, ať už bude vedle Xabiho kdokoliv, tak Iniesta + Busquets + Xavi + Cesc budou v převaze. A ty ostatní zápasy se hodně zlepšily, Mourinho se poučil z první sezony a parťáka Xabimu zatím vybírá spolehlivě a přesně. Já jsem vlastně spokojený, ale o tohoto hráče bych stál, protože je tam několik záhad a otazníků přesně na postech, kde by mohl hrát (Granero, Albiol, Lass, Sahin, Carvalho). Navíc je to jasně hráč pro Mourinha.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim no, kdyz si to porovnam s Barcou, tak ti tam taky nemaj nosice, kterej by jenom vylozene nosil vodu. Kdyz nebudu pocitat Pedra, tak tim nejvetsim je asi Sergio, kterej kazdej zapas odjezdi na 200%, ale zaroven toho prida strasne moc dopredu. A presne todle si u vas ja predstavuju, peknym prikladem je treba Di Maria. Khedirovy schopnosti dopredu jsou na zaloznika Realu Madrid fakt hrozne nijaky. No a jelikoz Xabi je sam o sobe taky takova, da se rict, masina, tak mi na jeho partaka prijde v tomhle smeru Martinez proste idealnim, on je taky takovym kompromisem mezi masinou a fotbalistou.

Reagovat
Kenneth

Za 40 mio ho nepotřebujeme. Ten hráč takovou cenu nemá. O 25 by se dalo jednat, jinak ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nema, ale zas u vas muze hrat 10 let...

Reagovat
Kenneth

Tak jako Neymar. Když už vyhodit tak nesmyslný peníze, tak za něj.

Reagovat
RMCF

Já bych ty prachy dal radši za Javiho než Neymara...Ideální k Xabimu, fyzicky je na tom podoběn jako Khedira, plus výborný na míči, Xabi už není taky nejmladší a za dva tři roky budem muset třeba postavit zálohu bez něj, a Javi by se jako budoucí lídr zálohy od něj mohl hodně naučit.

Reagovat
herbage

místo Xabiho jste mohli zaučit Nuriho, který je výborný organizátor hry

Reagovat
smazaný uživatel

tady si protiřečíš. Do hodnoty hráče se už věk započítává, takže říct: "Sice takovou hodnotu nemá, ale může hrát takhle dlouho" je hloupost

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, ty články na AS a Mundu deportivu skoro jako by si z oka vypadly. Jen někdo pozměnil Mourinha na Guardiolu a Barcelonu na Madrid.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, zrovna jsem to chtěl napsat.

A přitom si myslím, že Javi buď zůstane v Athleticu, nebo odejde do Anglie. Tipuju to časem na Liverpool, City nebo Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

a abych to rozebral - nákup Javiho pro nás nedává smysl. Jednoho přeučeného DM na stopera už máme. Na DM máme plno jak teď, tak i do budoucna ... Navíc na posily budeme mít v létě o dost míň, než těch 40 mega ...

Reagovat
smazaný uživatel

To si taky myslím, že tady jste ze hry. Do zálohy vůbec a stopera potřebujete k Piquému a taková dvojice mi k sobě vůbec nepasuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, šanci by měli dostat mladí, včetně těch na hostovačkách. Až v případě jejich selhání by mohl přijít Javi, jakožto nový Puyol. Těch otazníků je ale každopádně mnoho, zájem o něj může dost opadnout odchodem trenéra (to i na straně Madridu), i když asi jen málokdo by si nepřál mít takového univerzála v týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Javi jako nový Puyol? Ale no tak ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Javi jako nový Puyol, to asi ne, hele

Reagovat
smazaný uživatel

Plno na DM? V případě, že koupíme z Chelsea zpátky Oriola...

Reagovat
smazaný uživatel

Sergio 23 let. Mash 27 let. Na postu, kde se dá hrát na nejvyšší úrovni i hluboko po třicítce. Postu DM se dlouho nemusíme obávat.

Mimochodem - Javimarovi je taky 23. Pokud by se měli se Sergiem prát o jedno místo, byla by to hrozná škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem je ten Sergiův věk neuvěřitelný. Na to, kolik už toho má za sebou ... Na to, jak vyzrálý je už teď ... A může se dál zlepšovat.

Hned po Messim na desítce je tohle nejlepší Pepkův kousek.

Reagovat
smazaný uživatel

Na desítce?

Reagovat
culé

9,5

Reagovat
RMCF

jj Sergio je momentálně jeden z Vašich největších klenotů, hrozně by mě zajímalo ho vidět hrát trošku víc ze předu na CM, přijde mě že by mu to mohlo taky výborně sedět.

Reagovat
smazaný uživatel

Mascherana bych nechal hrát především stopera. O Javim jsem nic neříkal, já bych stáhnul z Chelsea Oriola. Busquets jako hráč parádní a prakticky bez výhrad, ale je to neuvěřitelně nesympatickej hráč.

Reagovat
alcantara

Presne, Mascheranova pozicia na DM by mala byt ojedinelou a vynimocnou zalezitostou, treba hladat niekde inde. Na Barcelonske naroky nema dostatocnu kvalitu, bohuzial.

Reagovat
One-Real

<33 Odnese to Albiol, dost mozna i Carvalho a mozna i jeden ze trojice Nuri / Granero / Lass.

Jestli se nestane nic vazneho, tak ocekavam ze v lete prijde max jeden krajni bek + teoreticky Javi.

Cena je sice hodne vysoko, ale vidim v tom sazku na univerzalnost (fce. 4 stopera + stred).

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý požadavek Mourinha je pravý bek, tady máme fakt dobrého odchovance, to bychom zase ušetřili...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se jmenuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Carvajal

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
RMCF

Bylo by to super, ale nevěřím, že by Jose vsadil na Carvajala, kdyby něco takovýho plánoval, tak sme s eho už párkrat při potížích v pravo dočkali v nominaci áčka.

Reagovat
RMCF

Navíc v levo má ofensivního beka a vpravo chce tímpádem někoho spolehlivějšího dozadu, uplně ideálně RB/CB, něco takového co mu plnil Chivu v Interu, nebo jak byl u nás v levo Heinze, jedinej kdo mě s takovou charakteristikou napadá je Ivanovioč z Chelsea, ale vůbec nevím jak na tom je protože už nějak nemám tolik času jako dřív a jiný ligy kromě Španělské téměř nesleduju...

Reagovat
alcantara

Ivanovic s jeho postavou v spanielskej lige? To snad nie

Reagovat
herbage

Bosingwa bude v létě volný hráč

Reagovat
Jerichoo

tak ten vážne splna predpoklad spolahlivého beka smerom dozadu

Reagovat
alcantara

Ak ma agenta Mendesa, uz je mozno ruka v rukave

Reagovat
RMCF

no nebyl by jediný hráč jeho postavy, jako do Realu určitě nepude, ale je to jedinej hráč co mě na pravýho beka dle Joseho představ napadl a rozhodně není ani dopředu marnej. On nebude chtít dva nepřílíš bránící krajní beky a ještě k tomu slabší v hlavičkových soubojích, spíš naopak.

Reagovat
alcantara

Mne je jasne, ze ziadneho obrancu typu Alves Mourinho napravo nechce Ale Ivanovic mi prijde prilis tazkopadny, neobratny velke svaly, v zapase s lietajucimi Kampancami ma vobec neoslnoval.

Reagovat
RMCF

nějakoud obu jsem ho hrát neviděl, ale dřív mě přišel na svou postavu rychlý, docela obratný a ani s míčem neměl problemy...

Reagovat
smazaný uživatel

Mário Fernandes má být přesně tímto typem - 189 cm a může hrát i stopera. Ale těžko ho tady někdo zná tolik, aby ho (ne)doporučil.

Reagovat
RMCF

jj tu spekulaci jsem samozřejmě taky četl, ale v životě sem ho hrát neviděl, tak nejsu schopnej nijak hodnotit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Isma Urzaiz: "Nejlepsim rozhodnutim me kariery bylo zustat v Athleticu"

Reagovat
smazaný uživatel

Sporting musí! Clemente by mohol miesto kecov, radšej vytiahnuť nejaký zázrak

Reagovat
smazaný uživatel

tak remiza proti Atleticu je dobrej zacatek

Reagovat
smazaný uživatel

treba v tom aj pokračovať

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kokesh

New Robben.

Reagovat
penepi

Uvidíme, už dlho sa zajtrajšieho zápasu bojím, na druhú stranu sa mi nechce veriť, že by sme mali stratiť s nováčikom, to fakt nie. Rayo je sympatické, ale musíme na tom škaredom štadióne zvíťaziť --> 1:3.

Hala Madrid!

Reagovat
Carlos Juan Pablo

castilla s la rodou

http://tinyurl.com/6qzzkoz

Reagovat
Carlos Juan Pablo

akorát morata gól

Reagovat
penepi

Reagovat
smazaný uživatel

Jméno soupeře slyším prvně, ale gól dali pěkný.

Reagovat
One-Real

Nemate nekdo link na Castillu ?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
One-Real

Reagovat
One-Real

jo aha já jsem kretén

Reagovat
One-Real

Boze tohle musi byt goly. Denisi .

Reagovat
One-Real

10 min do konce, to uz je hodne spatne. Zbytecne ztracene body, po vylouceni jsme meli dat gol a hrat v klidu, sance tam byly. Oni takhle jednou zahrozili a maji z toho body. Skoda naskok 6 je mnohem lepsi nez jen 3.

Reagovat
One-Real

Tak nakonec srovnano, jeste ze tam Lucas byl. Uz jsem myslel ze tam dnes nepadne nic.

Reagovat
One-Real

Aaaaaaaaa takova tutovka.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Pěkný utkání, jenom škoda na konci Carvajala, to mohli kluci otočit. Nakonec je to ale stejně jedno, vyhrajou svoji skupinu a vypadnou v PO

Reagovat
smazaný uživatel

OT basket: http://www.as.com/motor-mercado/fotogaleria/coches-estrellas-nba/20120223dasdasmme_1/Zes/pf_7/

Auta hvězd NBA - nejlépe Kobe, ale Wade a Howard taky dobrý :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Carmelo

Reagovat
smazaný uživatel

16:00?

Reagovat
smazaný uživatel

nevim proc Real kupoval Sahina ,kdyz nehraje a chce kupovat tak drahy jako je Hazard atd.

Reagovat
One-Real

Mourinho sazi na sve kone, kteri absolvovali pripravu. Strasne tezko se mu do toho nekdo dalsi dostava. Nuri bohuzel doplaci na zraneni. A kdyz dostal sanci na nekolik minut parkrat, tak to nebylo nic extra. Jestli prijde Javimar, tak si bude v lete asi balit kufry. V soucasne dobe je zas zraneny, takze neni ani v nominaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak,ale spíš než na přestup bych řekl,že ho pošlou na host. s případnou opcí někam jako to udělali se Sneijderem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze by Sahin po jedne sezone odesel, tak tomu fakt ani nahodou neverim. Jak pises, Mourinho sazi na kone, kteri prosli pripravou, takze letos se do toho tezko dostane, ale nevidim duvod, proc s nim nepocitat na dalsi sezonu. V Nemecku ukazal, jak to je genialni hrac a jaky ma kvality, navic je mu porad teprve 23 let. Pravda, ze kdyz letos nastoupil, tak to sice nebylo uplne idealni, ale i tak predvedl par genialnich momentu * , ktery leccos naznacily. Do konce sezony si jeste neco odehraje, v lete absolvuje pripravu a do dalsi sezony pujde naplno. A pokud je pravda to, ze prijde pravy bek, tak pri prichodu Martineze ten cernej petr podle me padne na Diarru.

* http://www.youtube.com/watch?v=P_CLnmWmi2s

Reagovat
penepi

Myslíte, že to Osasuna dnes dá?

Reagovat
alcantara

Snivala sa mi remiza 1:1 v madridskom derby. Uz je nacase, aby Madrid zaznamenal nejaku stratu, tu uz koncia vsetky srandy, po LM je na to vhodna prilezitost.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc bych v to nedoufal

Reagovat
smazaný uživatel

Místo, abys přál zlo rivalovi, tak si radši přej výhru vlastních...

Reagovat
alcantara

Chcem vyrovnanejsi zaver ligy a dnes vidim sancu na zmazanie straty, neviem, co viac za tym treba hladat. Nas uspech sa odvija aj od neuspechu nasho supera, takze na mojich pocitoch nevidim nic zle.

Reagovat
Kenneth

To je protože myslíte na Real víc než na svůj tým. Typické.

Reagovat
vocasisko

Tak ono by bylo lepší spoléhat na to, že Barca dostane za výhru aspoň 5 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo ty samozrejme nikdy nerobíš

Reagovat
Kily

poslední týdny krásně ukázaly, že tady mezi vámi není vůbec žádný rozdíl

Reagovat
smazaný uživatel

spíš než týdny, tak bych řekl roky

Reagovat
alcantara

O Madride sa mi snivalo prvykrat, zrejme absolutny nedostatok spanku je toho hlavnym dovodom. Inak plati vyssie napisane, sme v situacii, ked nemame vsetko vo svojich rukach a musime sa spoliehat na neuspech ostatnych. Tak preco nenapisat nieco vtedy, ked sancu na ten neuspech vidim realnejsiu v porovnani s ostatnymi tyzdnami, myslim ze pocity pusiniek by boli podobnem ak by boli v nasej pozicii. Neuveritelne, co niekedy ludia potrebuju riesit.

Reagovat
smazaný uživatel

V poslednej dobe je akýkoľvek koment od fanúšikov FCB na adresu najväčšieho rivala pichaním do osieho hniezda

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle fanoušci Realu vůbec nedělají, pravda

Reagovat
smazaný uživatel

madrid musi klopytnout...

Reagovat
smazaný uživatel

pravě že myslim na svuj tým

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to zaváhání možná přijde, ale nemyslím si, že kvůli LM, od úterý do neděle je času dost. Spíš sleduji ten faktor Di María ve venkovních zápasech, co chybí, tak máme vstřelené branky na úrovni Barcelony a výsledky 1:1, 1:0, 2:2, 2:1, 1:0, prakticky každé utkání smrdí ztrátou. Pak se snadno stane, že stačí standardka v 93. minutě a je to. Náhoda to není, Di María dokáže brejkové situace (rychlostí) i hru do plných (kličkou nebo skrytou přihrávkou) řešit tak, že naše příležitosti jsou pak mnohem jasnější. Poslední výsledky venku s ním: 6:2, 3:0, 1:0, 2:0, 4:0.

Reagovat
Kily

jak to v jeho případě vypadá s novou smlouvou?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď asi blbě, když hodlá 3-5 měsíců marodit se svalem.

Reagovat
smazaný uživatel

kolko to az tolko ??? ... ved na marce pisali ze bude mesiac ... novu zmluvu dostane urcite na to dam ruku do ohna

Reagovat
Kily

dva měsíce už promarodil, další měsíc marodí teď, to už jsou ony tři měsíce s tím, že svalové zranění je potvora a kdykoli může dojít k jeho obnovení a tudíž prodloužení oné doby o čemž se Di Maria bohužel před týdnem už přesvědčil

Reagovat
penepi

Preto treba Hazarda!

Reagovat
RMCF

Na pravo místo Angela?

Reagovat
Kily

mně to zavání až zbytečným přepychem, ale nereálné to rozhodně není

Reagovat
RMCF

Nereálné to určitě není, ale nevím jestli je to nejlepší řešení, v pravo si ho moc nedokážu představit z toho jak sem viděl jeho hru takže buď AM nebo LW, takže pokud by přišel tak asi v případě odchodu Kaká, a hrával by na AM případně jako náhrada za Cristiana, ale tam se mě líbí Karim. Pokud by měl nastoupit místo zraněného Angela tak by se doprava posunul pravděpodobně Cristiano nebo Mesut, kterým to ale víc sedí na jejich pozicích...

Reagovat
Losinho

Pochybuju, že by zrovna s Cristianem Mou nějak hejbal.

Reagovat
RMCF

no právě tím sem narážel, že jako náhrada za Angela se mě Hazard mco nejeví...

Reagovat
smazaný uživatel

Neni třeba..Místo něj hraje Kaká v po případě zaskočí Callejon a až bude 8ngel oukej, tak to zas bude o stupeň lepší jízda

Reagovat
RMCF

Vypadá to, že de ve šlepějích Arjena

Reagovat
alcantara

Pamatam si, ako tu pred sezonou niektori skladali vasu jedenastku bez neho a tlacili tam kadekoho na cele s Neymarom, chudak Angel. Kolko este bude chybat, nezachytil som to?

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes vám navyše bude chýbať Benzema, toto nie je ideálny zápas pre Higuaina.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Karim mi zrovna nevadí, ten je v těchto zápasech strašný průměr a prakticky v nich góly nedává. Naopak Pipita nám je na podzim vystřílel, tam je to otázka formy, už bychom ji zase potřebovali.

Reagovat
Kenneth

Blbost, toto je ideální zápas pro Gonzala. Bude se chtít ukázat , čekám že zrovna on dneska rozhodne.

Reagovat
One-Real

Co si budeme povidat, do konce nam zbyva 15 kol a pomalu se zacina lamat chleba. Dneska to vidim jako jeden z 4-5 opravdu hodne dulezitych zapasu. Uz od minuleho tydne z nich mam celkem nahnano. Michu, Castro a podobni se urcite budou chtit zejmena doma predvest a neceka nas nic lehkeho. Jelikoz hrajeme doma, tak by byla skoro vrazda nechat si zas nechat dat nejaky rychly gol a otacet. Snad konecne dame prvni gol my, dostaneme zapas pod kontrolu a nebudeme se s nima tahat o kazdy mic. Oni budou urcite nabuzeni a vedomi si svoji formy, takze cim driv je uzemnime tim lip. Dneska by se mohl predvest Pipita. Celkem otaznik vidim nad patym zaloznikem. Khedira, Xabi, CR a Ozil jsou asi jisti, ale jestli ten posledni bude Ricky, Callejon nebo snad nektery z defenzivneji ladenych (Lass?) tezko tipovat. Osobne bych tipl asi Rickyho, ale celkem bych chapal i Lasse a vysunuteho Khediru.

takze budto

Iker

Coentrao/Arabela - Ramos - Pepe - Marcelo

Khedira - Xabi

Ozil - Ricky - CR

Higuain

a nebo

Iker

C/A - Ramos - Pepe - Marcelo

Lass - Xabi

Khedira

Ozil - CR

Higuain

u varianty B by asi byla velka podpora od Marcela a Lass by se za nej vracel

Reagovat
Kenneth

Vysunutý Khedira? Pokud chce Mourinho vyhrát tak tohle není dobrá volba. Rozhodně sem za klasiku s Coentraem napravo. Arbeloa tam po posledních zápasech nemá co dělat.

Reagovat
One-Real

Khedira v utocne fazi operujici vyse nez Xabi nebo Lass. Holt hodne chybi Di Maria, bez dvou poradnych kridel se spatne hraje. Hazet tam Ozila je kravina a Rickyho formu zna asi kazdy.

Reagovat
Honza Matoušek

Já bych radši poslal Callejona na křídlo a Ozila nechal na AM...

Reagovat
RMCF

su zvědavej, vidím to na výhru o gol o které rozhodne hlavičkou po standartce Sergio

Reagovat
smazaný uživatel

mě osobně madrid vubec nevadí,jsou tam skvělí hráči až na nagelovaného maskota a přiblblého trenéra. ti to realu kazí!

Reagovat
smazaný uživatel

No dnes by som určite vypustil Callejona

Reagovat
blaugrana
Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to bude klasická přestřelka s Atletama. Otevřeně píšu, že čekám výhru. Proč? Zaprvé - Messi je ve formě. Zadruhé - Atleti jsou pro Messiho oblíbený soupeř. Zatřetí - poprvé v sezoně jsme měli celotýdenní pauzu. Začtvrté - Atleti mají zápas v EL v nohách.

Můj tip je 2:4. Messi minimálně 2 kousky.

Visca

Reagovat
smazaný uživatel

Posledních 10 zápasů Barci a Atletů je průměr 4,8 gólu na zápas a v každým z těch mačů padly minimálně 3 branky. Over by měl bejt jasná volba pro každýho sázkaře.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna vlašťovka jaro nedělá.. Messi tu formu musí ještě aspoň dvakrát potvrdit, abychom mohli říct, že je zase zpátky..

Reagovat
alcantara

S leverkusenom dve.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi má standard daleko výš, než co předváděl v Leverkusenu..

Reagovat
smazaný uživatel

Mňa hlavne zaujíma, ako ligu vnímajú hráči, 10 bodov je strašne veľa a môže to zrážať motiváciu, aj keď s Valenciou sme videli tú starú dobrú Barcu, lenže to bolo na NC.

Atléti majú formu, doma si budú veriť, potrebujú body + naša otrasná forma na ihriskách súperov. Tiež čakám prestrelku (3:3, prípadne prípadne pri troche šťastia 2:3)

Reagovat
smazaný uživatel

V prvom rade ale čakám parádny zápas, od prichodu Mourka sú zápasy s Valenciou a Atleticom tým najlepším, čo liga ponúka

Reagovat
Xavi

Hodně gólů dnes nečekám, co je tam Simeone, tak dostali ze sedmi zápasů jeden gól. Navíc Atlético je letos doma hodně silné (21:7). Ale velký plus vidím, že my jsme měli to volno a oni UEFU no, to nám dost pomohlo.

Reagovat
Yanek
Reagovat
smazaný uživatel

No, Rayo je solidně rozjeté momentálně, nebude to moc lehké. Dneska se bere vítězství i o gól.

Ztrátu Barcelony neočekávám, Atletico to po taktické stránce projede...

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem preco vsetci pchaju na do zakladu callejona , ved ten hrac ma iba dobry pohyb a zakonecenie , inak technikou kreativitou je velmi biedny ...

Reagovat
Al Capone

Dneska to opět vypadá, že se budu muset kvuli blbečkům ze sport tv modlit aby internet šel v pohodě a sopcast šel tak jak má

Reagovat
vocasisko

Dneska to je vůbec tragický, z tolika zápasů vysílají jen jeden zápas Primery živě. Nechápu proč tam aspoň nestrčili od 12:00 Ponorku s Athleticem.

Reagovat
Al Capone

ccie ne že bych se chtěl na Ponorku dívat ,ale už jem z proncipu mě to pěkně sere

Reagovat
One-Real

Real neni ani na Sport 2 ?

Reagovat
vocasisko

Tam je Plzeň.

Reagovat
One-Real

to jsou kurvy, nerad sleduju jakejkoliv fotbal na netu

Reagovat
Al Capone

uvažoval jsem, že bych si pořídil Real Madrid TV, na stelitu to chytám, jen nevím jak si to koupit a jestli mi to pojede

Reagovat
Kenneth

Moje Babka má Real Madrid TV normálně s českou výbavou a nemusela platit nic.

Reagovat
Kily

parádní věc, kdysi jsem to měl a strašně rád jsem se díval na všechny mladší věkové kategorie a užíval si, co všechno čtrnáctiletí kluci dovedou

Reagovat
Al Capone

na to bych asi neměl čas, když směnuji tak jseme vůbec rád když mi to vyjde, že uvidím normální zápasy. Ale mě stejně jde spíše o to, že bych měl jistotu, že uvidím všechny soutěže a se španělským komentářem (i když Sle.pička by mi chyběl)

Reagovat
smazaný uživatel

Tam schválně nejsou naše zápasy živě. Práva Real prodává jiné televizi a díky tomu za to má tolik peněz.

Reagovat
Kily

včera ani nedávali Maďarský pohár dneska na Sport1 bez problémů, tam se to dá pochopit, na Sport2 prostě mají dojednaný takový zápas v takovou dobu, že se živě nebo relive dneska nedostane ani na Real. Taky mě to štve, odpolední program je pro španělskou část poměrně dost atraktivní, stejně jako utkání zlepšujícího se Villarrealu s Basky, bohužel nás mají hodně u svých zadnic

Reagovat
smazaný uživatel

obrana by mala byť komplet celá...akurát tá tvrdá hra bude dnes úplne nanič, keď baleťák nebude vedieť čo s loptou, tak si to namieri do šestnástky, hodí sa o zem a ten papagáj to odpíska rovnako ako proti Levante

horšie je to s Movillom, ak bude na jeho mieste Damianka, tak to bude solídny prúser...

Trashorras alebo Armenteros toť otázka...myslím, že na Arbeolu by bol lepší Trashorras, keď tam bude Coetrao, tak jednoznačne Armenteros

na druhej strane Lass vs. Marcelo...

DC19 dá dneska gól

Aupa Rayo!

Reagovat
smazaný uživatel

Movilla je nejistý? Já ho hodně uznávám a vidím v něm hlavní rozdíl mezi Rayem a Getafe - ti takového fotbalistu nemají a míče ztrácí rychleji. On je pro mě vzpomínkou na ty nejlepší časy ligy, kde měl každý tým svého tvůrce a byl schopný s míčem na noze Real přehrávat. Byl velkým rivalem už v Atléticu, ale hlavně nezapomenu, jak si za Zaragozu ve finále Copy dával celou naši zálohu galácticos, kromě Beckhama nebyl nikdo, kdo by jeho tempu tenkrát stačil. Dneska je mu 37 a pořád válí. Skvělý soupeř.

Reagovat
smazaný uživatel

dvaja súperi pri ňom, hlava hore a ešte ukazuje, kam si má Lass nabehnúť, navyše v 37 rokoch ten zápas totálne odjazdí, úplne ho žerem...

niečo také som zahliadol, že neni isté či nastúpi...

Reagovat
smazaný uživatel

Joel, Casado, Arribas, Pulido, Tito, Movilla, Javi Fuego, Piti, Michu, Armenteros y Diego Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Piti? snáď nie...

Reagovat
Kenneth

Casillas - Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo - Sami Khedira, Alonso - Kaká, Mesut Özil, Cristiano Ronaldo - Higuaín

Arbeloa

Reagovat
Kenneth

Adán, Carvalho, Granero, Albiol, Coentrão, Callejón, Joselu

Reagovat
smazaný uživatel

Očekáváná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nějaký Sopcats ?

Reagovat
One-Real

Tak jdeme do nich, tohle bude sila. Hala Madrid !

Reagovat
Kenneth

Idiotovi Pepemu zase slusne jebe.

Reagovat
One-Real

Pepe je prase, za tohle mela bejt minimalne zluta do oranzova zbarvena.

Reagovat
smazaný uživatel

Potom čo Sergio?

Reagovat
Kenneth

Pepe a Ramos ve své největší kráse. Oba dva bych nechal příští zápas sedět . Idioti.

Reagovat
smazaný uživatel

Sak ho Ramos nevidel.

Reagovat
Kenneth

Viděl ho moc dobře. Hraje jako největší prase.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidel ho vubec.Jak ho mal asi tak videt.

Reagovat
Kenneth

A loket tam nastavoval asi proč.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne.Ma oci vzadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

no nevím, koukám na Marcu, kde mají fotku a na tohle oči vzadu snad ani potřeba nejsou, jelikož Ramos musel vědět, že ten protihráč je tam, kde byl

Reagovat
One-Real

Co si budeme povidat. Rayo presne podle ocekavani a nasi stoperi je nestihaji a je obrovsky zazrak ze jsou jeste na hristi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos alebo Pepe dnes nedohrá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Kaká , Higuaín , Ozil nikde. Cris to tam musí tahat sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas neofsajd

Reagovat
Rssa

200. pro Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Atmosféra parádní ale.

Reagovat
Kenneth

Arbeloa u další golovky. Co se bude ještě muset stát aby z tý základní sestavy zmizel.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezazvonila

Reagovat
alcantara

no ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To by bol gól, Real má viac šťastia než rozumu...

Reagovat
smazaný uživatel

sááááákriš

Reagovat
smazaný uživatel

ten rozhodca je sfetovany

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tiež si myslím...

Reagovat
smazaný uživatel

zatiaľ Rayo výborne, rovnako aj Bukaneros

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim je to debilni, tak ted nastupuje Mou a jeho promluva, tak uvidime co druhej.

Reagovat
smazaný uživatel

No nič v druhom polčase to môže byť už len lepšie...

Reagovat
One-Real

Rayo hraje paradne, ale presne tohle jsem od tohohle zapasu cekal a dlouho dopredu to psal. Kdo cekal lehkou vyhru, tak by potreboval to same co Pepe.

Reagovat
Al Capone

červenou?

Reagovat
Kokesh

Nestíhačka, ale druhý poločas doufám přijde naše očekávané zlepšení (výsledkové), no prostě tak jak už jsme si zvykli.

Reagovat
Kenneth

No ty vole , to byl podprůměr . Všichni kromě Marcela by totálně propadli . Jestli si Higuaín představuje tohle jako boj o základ , tak si může jít sednout a poslat tam Joselu . Kaká to samý, to je smutné že něco takového bere 9,5 mega ročně. Ozil další zápas nic. A k Arbeloovi to nepotřebuje komentář , ten je poslední zápasy někde mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem prečo tam nevymenia trávnik alebo aspoň raz za týždeň to tam povalcovať lebo taký hrboľatý terén máme aj u nás v piatej lige

Reagovat
smazaný uživatel

to je taktika

Reagovat
Kenneth

Nemůžeme se vymlouvat na trávník u týmu, u kterého je i Ronaldova pravá noha dražší než celý tým.

Reagovat
Kily

no, on i roční plat Kaká je vyšší, než celoroční rozpočet Raya

Reagovat
Kenneth

Smutné když každý hráč od nich podal dneska lepší výkon než on.

Reagovat
Kily

hmm, hrozný osud kdysi nejlepšího hráče světa, po sezoně snad odejde, bude to nejlepší pro všechny a snad i pro tým, který ho koupí

Reagovat
Kenneth

Důvěru dostává , nesplácí to ničím. Asi to tak bude nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

arbeloa to ako chce sa mi grcat hori hrozne !!! ... ozil zase trapny vykon ... higuain sa opaluje ,,, pressuju nas a khedira svojim drzanim lopty straca skoro vsetko ... cele zle cele zle

Reagovat
DreamTeam

zatim vlaznucke.. ale nechapu proc cely polocas hrajem jen na protiutoky... to tam nemusel nasazovat Higuaina v tom pripade

Reagovat
smazaný uživatel

Celej náš útok neviditelnej, až na Crise. Kaká s Higuaínem neumí hrát na míči pod tlakem protihráčů, navíc čekají na balón téměř bez pohybu. Ozil pouze od soupeřovy brány. Domácí do toho jdou na 120%, my ani ne na 100. Pak jsme pozdě u míčů, plynou z toho žluté až červené fauly. Všechno je to celé mdlé, pouze odkopáváme balóny a když už se naskytne slibný protiútok, zadrbeme to hned při zpracování míče. Dnes je to zatím Rayo Vallecano vs Cristiano Ronaldo.

Reagovat
Kily

našel jsem chvilku, zestručnil ten čtvrtek a poslal ti to

Reagovat
smazaný uživatel

Mrknu se, dík.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Whites

Bohužel teď máme jenom jednoho útočníka, Higuaín je už delší dobu úplně mimo.

Reagovat
Kenneth

Za tohle není žlutá? No já už se nedivím ničemu.

Reagovat
Kenneth

Dvouma nohama napřed , v Anglii je za tohle rudá.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo na koho?

Reagovat
Kenneth

Někdo z Raya na Marcela.

Reagovat
Kenneth

RONALDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

What the fuck?

Reagovat
One-Real

RONAAAAAAAAAAAAALDOOOOOOOOOOOOO TOOOOOOOOOOO SI DELAAAAAAS PRDEEEL

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooool! Geniální, geniální, geniální!

Reagovat
DreamTeam

pekne pekne

Reagovat
penepi

Boh skóruje gólom sezóny!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cristianooooo Ronaldooooo a takhle davaj goly nejlepsi do píčííííííííí!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Dr. Admess

Trapnej gol, proboha..

Reagovat
smazaný uživatel

gol sezony chlapče

Reagovat
Kenneth

Dávají se daleko hezčí goly.

Reagovat
smazaný uživatel

v la lize jsem jich letos o mnoho hezčích nevidel..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
penepi

Boli tam nožničky Baptistu, Martinezov gol cez polovicu ihriska, ale zas toto je iný druh, má niečo do seba. Hala Ronaldo!

Reagovat
smazaný uživatel

Já hned 3. Cristianův gól v Seville, doma s Levante a v Malaze + ten přes půl hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže 4. A ještě nůžky Baptisty. Bylo toho víc.

Reagovat
smazaný uživatel

tak každému se libí neco jiného..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dat taky messi tak tu onanujes este 2 hodiny po zapase.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLL ROOOOOOOOOOOONALDOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Kto ho nemiluje musí byť blázon

CRISTIANOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mňa skôr hetero

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

koment roka

Reagovat
penepi

Musím uznať, že vyšlo!

Reagovat
homeles8

(ale ženský ne)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OMG

Reagovat
smazaný uživatel

čertaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera, prostě tohle je génius, potlesk. CR7

Reagovat
smazaný uživatel

Real má proste zmluvu s diablom, nastane koniec sveta, ak nejakou haluzou vyhrá ligu Barca.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, první střela na bránu.

Reagovat
Kenneth

Kaká to byl snad nejhorší výkon v dresu Realu, dveře se ti pomalu zavírají.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu poprosit o link na zápas Realu?

Reagovat
One-Real
Reagovat
smazaný uživatel

Díky moc chlapi...dneska je to hrůza, United dávali ze záznamu, Bayern a Real dávají na programech který nemám, tak aspoň večer Barca v bedně...:) no, asi vás to nezajímá...:)

Reagovat
Kyrill

Rui Faria podruhé v sezoně poslán do sprch

Reagovat
Kenneth

Callejon za Higuína by to chtělo.

Reagovat
Kenneth

Pepe. On má ty nohy jen na to aby někoho nakopal.

Reagovat
smazaný uživatel

Sergio

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Rayo si aspoň tu remízku zaslouží.. Tohle měl být gol..

Reagovat
smazaný uživatel

Aj vyhrať, futbalový boh ale tentokrát dáva spravodlivosť bokom.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jim tam něco spadne ještě..

Reagovat
smazaný uživatel

Neverím...

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus přemluvit godwinsona, aby si tipnul na vítězství Realu, to bejvá nejúčinnější strategie..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

a proč by to dělal? :-)

Reagovat
One-Real

No to si dela Ramos prdel ne ? Rovnou si to muze dat do vlastni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

doprdele

Reagovat
patas92

co na tom bylo genialniho??...vubece nemel poneti jak stoji obranci + brankar, proste se do toho oprel patou a ke smlue Vallecana to spadlo do brany

Reagovat
smazaný uživatel

nevedel kde jsou,ale poslal to nádherne k tyči, ne treba doprostred brány..

Reagovat
patas92

poslal to tak, ze to proslo....stesti, nic vic bych v tom nehledal

Reagovat
vacin

Hmm ale tys měl taky štěstí.... Miliony spermií a vyhraje tahle

Reagovat
Kenneth

Svatý Iker

Reagovat
smazaný uživatel

Iker

Reagovat
smazaný uživatel

Nakopávať na Higuaína to je rozum

Reagovat
smazaný uživatel

Titooooooo

Reagovat
alcantara

cisty vinkel

Reagovat
smazaný uživatel

San Ikeeeeeer zachranil!!!!!

Reagovat
One-Real

I K E R

Reagovat
patas92

poslal to tak, ze to proslo....stesti, nic vic bych v tom nehledal

Reagovat
patas92

sry spatna reakce

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď Iker zachránil! To byla pumelice...

Reagovat
smazaný uživatel

aká pecka

Reagovat
smazaný uživatel

Asi pre to je najlepším brankárom sveta

Reagovat
homeles8

to je Gigi

Reagovat
vacin

byl

Reagovat
homeles8

je

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vacin

tak hádat se nebudu, ale byl

Reagovat
homeles8

je

Reagovat
Kily

já bych se přiklonil k Buffonovi, ten dokáže z brány vytáhnout i míč, co je půl metru za čarou, to se Ikerovi ještě nepovedlo

Reagovat
herbage

Reagovat
vacin

Reagovat
smazaný uživatel

San Iker

Reagovat
smazaný uživatel

Michu, fukni tam jeden

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa na to nemozem divat mi to pripada ako keby sme hrali s barcou

Reagovat
Kenneth

A nejhorší na place Ozil zůstává.

Reagovat
Kenneth

Pěkně Callejon. Touhle akcí si toho udělal víc nez Higuaín za poslední dva zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Bozee Ale super nahravecka.

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherné Cristiano. Callejon

Reagovat
smazaný uživatel

ale to bola loptička od Crisa

Reagovat
alcantara

Hmm, Tamudo, to je skor barcelonsky zabijak

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole a jak to jde, kdyz to kope z dalky...

Reagovat
smazaný uživatel

aspon ronaldo zlepsil svoje priame kopy

Reagovat
smazaný uživatel

Hm..dneska je to spíš Rayo vs Ronaldo..

Reagovat
smazaný uživatel

Pane boze takhle to zazdi Ozil...

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký ten měsíc zpátky by tohle vzal CR na sebe a třeba zavěsil...začíná ty spoluhráče hledat někdy i zbytečně, teď to tam protlačit nešlo. Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Ale néé..

Reagovat
smazaný uživatel

Mr. Diver

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=7IGPv2r_A1o

Alespoň to Cristiano zkusil..

Reagovat
alcantara

Reagovat
Losinho

Cristiano opět naprosto úžasnej, gól sezóny.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Losinho

Pro patičky mám slabost. Navíc hooodně důležitý gól.

Reagovat
Kenneth

Tak samozřejmě, ale byla to celkem haluž prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

Trapas...trefil krásně míč

Reagovat
smazaný uživatel

Faul to byl. S míčem vzal i hráče. Červená nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

loptáááááá

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle cervenou? Ten rozhodci nam musi hodne fandit

Reagovat
One-Real

Tohle na cervenou asi urcite nebylo ne ? Nerad bych soudil z internetove kvality.

Reagovat
smazaný uživatel

Rayo musííí!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ta byla hodně přísná, ale zákrok dost nebezpečnej. Ale tak teď už to nic neřeší v 89. minutě.

Reagovat
smazaný uživatel

ty py*o!

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz to rozhodca zabil, pískaj radšej koniec

Reagovat
smazaný uživatel

Já to seru, před prázdnou bránou, takové šance

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

debilkoooooo, čo ešte chce??? čerta malo byť 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo těžký nedat.. Frajeřinka celkem

Reagovat
smazaný uživatel

tam musí byť nejaký šaman za bránou Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To mohlo být ukázkové nedáš, dostaneš

Reagovat
smazaný uživatel

to je šťastia

Reagovat
smazaný uživatel

To je kus osla ten Tamudo...

Reagovat
smazaný uživatel

to bol Armenteros, Tamudo bol za ním

Reagovat
smazaný uživatel

ale to braneni standartnich situaci mame fakt spatny

Reagovat
smazaný uživatel

Xabi

Reagovat
smazaný uživatel

piskaj koniec !!!

Reagovat
Kenneth

OLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle vtipně titul vyhrála naposledy asi Spartička..

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, Rayo mohlo vyhrať 4:0, namiesto toho vyhráva Real haluzáckym gólom Cronalda

Reagovat
smazaný uživatel

krásně to uklidil, co?

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle je k nezaplacení

Reagovat
patas92

Reagovat
Al Capone

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rayo ale hrálo dobře.

Reagovat
penepi

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečné důležité body. Tohle budou možná body, které nakonec rozhodnou!

Casillas, Ronaldo

iHala Madrid!

Reagovat
DreamTeam

ono rozhodnuto uz stejne je jde jen o to o kolik bodu vyhrajem

Reagovat
One-Real

boze

Reagovat
smazaný uživatel

Já to zas tak jednoznačně nevidím. Realu se ale letos daří urvat i zápasy, které můžou skončit remízou. Rozdíl oproti minulým sezonám. Snad to vydrží ještě.

Reagovat
DreamTeam

ja uz to vidim uplne jednoznacne..protoze jestli dokazem vyhrat i takovyto zapas tak se nebojim ze by jsme nekde prohospodarili 15 a vice bodu....

Reagovat
smazaný uživatel

Ono 2x remizuješ (což když se podíváš o kolik branek Real třeba venku vyhrává, není nereálné) a na tom týmu se to podepíše. Jistoto bude najednou pryč. Do toho LM (pokud postoupíme přes CSKA). Já budu slavit, až bude matematicky nemožné ten titul ztratit, do té doby to je předčasné.

Reagovat
DreamTeam

tak predcasne to je..

ale nebudu tady jak ostatni albisticky kydat o tom jak je jeste vsechno otevrene a muze se stat cokoliv..

tenhle naskok se uz neda prakticky ztratit

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím, si, že je alibistické říct 14 kol (!) před koncem ligy, že ten titul ještě "jistý" není.

Reagovat
DreamTeam

jenze jake ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Rayo je taky papírově soupeř, se kterým by Real neměl mít problémy. A jak to vypadalo...

Reagovat
Kily

zbytečná skromnost pramenící i dost z toho, že to spousta lidí nechce zakřiknout, ten titul už máte z velké části jistý, dnes se na něj jenom přidalo razítko

Reagovat
alcantara

Pred dneskom som este pomerne realna veril tomu, ze to dozenieme, dnes ale zacinaju moje plany dostavat vazne trhliny

Reagovat
Kily

z mého pohledu jste si to definitivně prohráli v Pamploně. Pořád si sice stojím za tím, že Real do konce ještě nějaký ten bodík ztratí, ale to vy taky

Reagovat
alcantara

My sme konecne ukoncili pekelne obdobie, mali sme par dni volna a veril som, ze dnesnym dnom zacne akasi stihacia jazda podporena zakopnutim Madridu. Stale cakam na nejaky impulz v podobe jeho zavahania, ktory zial neprichadza, verim, ze nasi hraci by hrali s o to vacsou chutou a motivaciou. Tieto upotene vitazstva nas mozu definitivne zabit, pri zivote nas este drzi Di maria.

Reagovat
Kokesh

No skromnost. Takových případů podcenění by se našlo...rozhodují jen maličkosti a těch bude ještě v dalších zápasech plno. Dnes nevyhrát, každý by mluvil jinak...

Reagovat
Kily

nevím, z Barcelony máte větry a jste schopni jí výsledky přenechat z nejrůznějších důvodů, ale tohle si už prostě musíte pohlídat

Reagovat
alcantara

Jasny remizovy zapas, ale toto vyhrava tituly. Dnes som tej remize velmi veril a nebolo od nej daleko, po dnesku to uz budeme mat velmi tazke. Gratulacia

Reagovat
smazaný uživatel

No, paradni konec Sice nezaslouzeny, ale prece..

Reagovat
vocasisko

Tak tohle jsou pro Real hodně cenný body, dneska můžou děkovat všem svatým.

Reagovat
smazaný uživatel

Iker zachytal, máš pravdu.

Reagovat
One-Real

JOOOOOOOOO ! Mega dulezite tri body. Ronaldo zas ukazal, proc je hlavne venku nepostradatelny. Pristi zapas doma Espanyol bez Pepeho a Coentraa, tak snad si zahraje Varane. Hala Madrid !

Reagovat
smazaný uživatel

Ty píčo. Tak dneska jsme měli z prdele kliku, že jsme neztratili body. Výkon v druhý půlce lepší, ale stejně to byla bída. Gonzálo utopenej, těžkej terén a těžkej soupeř, ale to se předpokládalo. Nakonec tak musela rozhodnout genialita Cristiána, koho jinýho Hala Madrid.

Reagovat
smazaný uživatel

nasrať na takúto prehru

Reagovat
Kokesh

Prohra jako prohra. Tohle bolí jen chvíli...

Reagovat
alcantara

Mozes byt hrdy, dokazali ste prehravat Madrid, to si nemoze pocedat vela timov Za tie zahodene sance si ale kritiku zasluzia, nemotorci

Reagovat
Kenneth

Od nás to byla slušná žumpa , Higuaín , Kaká , Ozil , Xabi absolutně propadli . Ramos měl být venku po 10 minutách. Rayo si zasloužilo srovnat, ale dneska jsme si asi vybrali štěstí na dalších 10 zápasů. No co, tyhle zápasy vyhrávají tituly.

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherný zápas (jak je při zápasech Realu zvykem)! Dneska při nás stáli všichni svatí. Buďme rádi za genialitu Cristiana a svatého Ikera...

Reagovat
smazaný uživatel

Takovéhle zápasy a body vyhrávají ligy...

Reagovat
penepi

Tento zápas rozhodol, mohli sme stratiť body a dostať sa do krízy, takto sme to zvládli a je to psychická vzpruha.

Reagovat
Kokesh

Krásný počasí, rozhodl úžasný gól, famózní náskok...pohodička.

Teď ale beze srandy. Koledovali jsme si o ztrátu, Rayo jasně lepší a zápas rozhodl Cris, i když jeho bych za těch posledních 5 akcí a jejich řešení nejradši nakopal do prdele. Dvě tutovky Raya nám zachránily triko, nicméně nebýt blázna Pepeho, s nulou by to určitě nebylo. Více hráčů propadlo, ale Arbeloa byl snad jen vtip. Vítězství hodně, hodně důležité. Štěstí přeje připraveným, HALA MADRID!

Reagovat
smazaný uživatel

A zabudol si na velmi dolezity zakrok najlepsieho brankara sveta.

Reagovat
smazaný uživatel

No..klasika

Reagovat
patas92

tohle je jediny rozdil mezi Realem loni a letos...proste nejak uhalzi kazdy zapas, ve kterem nejsou lepsi

Reagovat
Al Capone

a to dělá velké týmy

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak! Tohle jsou body, které nám loni chyběly k titulu a letos je jsme schopni vydřít.

Reagovat
patas92

spis sem tim chtel rict, ze vyhrajete i zapasy, ktere si vyhrat vubec nezaslouzite

Reagovat
Al Capone

tak to jich moc není a náskok máme zasloužený

Reagovat
patas92

netvrdim, ze ne

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle ale sport nefunguje...

Reagovat
smazaný uživatel

Fandíš Barceloně, nebo jsi jen všeobecný rozumprd? Abych si tě mohl zařadit...

Reagovat
Kenneth

Kde je rozdíl?

Reagovat
smazaný uživatel

Mistr vtipu...

Reagovat
smazaný uživatel

trefa do černého...teda spíše červenomodrého

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť nenapsal nic tak hroznýho, v zásadě má pravdu. Letos jste o dost lepší v tom, že zápasy, které herně moc nezvládáte, prostě urvete.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mu to celé spočítal dohromady Já mimochodem neviděl mužstvo, které by všech 60 - 70 zápasů v sezoně odehrálo suverénně

Reagovat
Kily

a když se hrálo deset až dvacet zápasů za sezonu, tak nějaké takové mužstvo existovalo?

Reagovat
DreamTeam

tech rozdilu je vic.. ale nejlepsi je ze to vsechno dokazem i bez naseho nejlepsiho hrace.... s Angelem by bylo vse jeste mnohem jednodussi

Reagovat
One-Real

Parada, pred kolem bych udrzeni 10 bodu bral vsema deseti, treba jeste Atleti prekvapi i kdyz cekam vyprask 1:4.

Reagovat
LAM

Tak už minulej rok jsem byl docela překvapenej že Barca dokázala vyhrát potřetí za sebou a letost to bylo jetě těžší udržet motivaci.V LM a Cdr to je něco jinnýho.Na týmu je to vidět hlavně venku kde je neženou ani diváci že se jim do toho moc nechce jít a to letost asi rozhodne.Real ten do toho jde naplno protože už dlouho nic nevyhrál a ještě navíc mají ted často velkou kliku.No nic když se vyhraje LM a CDR tak i tak to bude famozní rok s 5 tituly a příští rok zase výhra v lize kde se opět budou chtít víc vytáhnout.

Reagovat
clinger

ty maj ale z prd... kliku.jinak klobouk dolů před Vallecanem,jak dokázali přehrát giganta

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ronaldův gól byl poměrně náhodnej, nicméně odvážným náhoda přeje a Ronaldo se toho nikdy nebál, což je jedna z věcí, která ho dělá tak velkým hráčem...

Reagovat
smazaný uživatel

Docela se těšim večer na to Atlético. Aspoň budu koukat v klídku, když se vyhrálo a mohl by to bejt dobrej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

A teď je řada na našich pruhovaných bratřích od Manzanares, aby se dostali na evropské příčky

Reagovat
vacin

Jediný tři pozitiva 3 body , Ronaldo a Iker jinak hanba blit.......

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe taky dobrej

Reagovat
vacin

Je pravda že na začátku sem mysle, že se předčasně osprchuje buď on nebo Sergio a on se na rozdíl od Sergia uklidnil a hrál celkem s přehledem takže jo

Reagovat
vacin

a ještě 4. pozitivum - vidět nasraný fans Barcelony

Reagovat
Kokesh

To jsou od tý doby, co jsou druzí...holt nejsou zvyklí hrát druhý housle.

Reagovat
vacin

Tak, ale po dnešním zápase na to mají fakt právo

Reagovat
Kokesh

Proč? Rayo sice lepší, ale Barca takových zápasů taky odehrála několik, jen nejde vidět rozdíl mezi týmy tak jako dnes, protože si katalánci udržují svoje typický držení míče, i když si vytvoří třeba jen jednu, dvě šance. I v LM mohli párkrát prohrát, ale pokaždé rozhodlo proměňovaní šancí, a o tom to celé je...

Reagovat
vacin

Jo máš pravdu, že Barca měla takových zápasů povícero, ale dneska tam byla fakt reálná hrozba ztráty, která byla zažehnána Ikerem a Ronaldem. A pokud Real získá titul, což by snad měl, tak dnešní tři body byly prostě klíčový.... Naopak kdyby ztratil tak se Barca vrátila i vzhledem k domácímu el clasicu do hry

Reagovat
LAM

řekni mi proč by měli být fans Barci nasraný teda až na pár lidí kteří mají fotbal jako svůj život.Barca letost tři tituly a o další 2 se bude v poho hrát,poslední tři roky naprostá dominance+Real poráží ve většině zápasech.To je snad jasný že jednou za čas musí zvolnit v v nějaký soutěži ale hlavní je že stále má vlastní styl fotbalu + filozofii týmu založenou v odchovancích a s tim se jim nikdo nemůže rovnat a to je důvod proč jim fandit a né aby vyhrávali každej rok 6 trofejí,Barca

Reagovat
vacin

Třeba, proto, že tohle byl zápas, kterej kdyby Real prohrál, tak se Barcelona reálně vrátila do hry o titul a dneska Rayo mělo minimálně na bod a tohle fans Barcy musí fakta srát (a já se jim nedivím)

p.s. nežij jenom minulostí

Reagovat
smazaný uživatel

Už teď mám bobky z dalšího kola , třetina kádru mimo hru, a to nás ještě čekají zápasy repre. Rayo je skvělé, mnohem sympatičtější než Getafe. Včetně fanoušků.

Reagovat
One-Real

btw. vsechno nejlepsi Pepe :))

Reagovat
smazaný uživatel

Šlo vidět, že mají formu. Těžký zápas jsem očekával a jak jsem psal nahoře každé vítězství o branku beru. Tohle bylo daleko víc než sem od nich čekal, sympatický výkon. Vycítili šanci a chtěli vyrovnat. Žádná zalézačka a čekání na brejk. Na druhou stranu Real už pak útočil tak ve 3 lidech maximálně. Přece jen 3 body a hra zezadu je v téhle fázi více než 1 bod a trochu riskantnější hra.

Reagovat
smazaný uživatel

Espanyol ale problémy robiť nebude

Reagovat
smazaný uživatel

To si říkal už i o Rayu

Reagovat
One-Real

Espanyolu bych se zase tolik nebal, tem snad nadelime pohodlne aspon o 2 - 3.

Iker

Arabela - Varane - Ramos - MArcelo

Khedira - Xabi

Callejon - Ozil - CR

Higuain

nebo mi jeste nekdo vypadl ?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Viděl bych to tak, že bude hrát spíš Carvalho, bohužel. A Callejóna od začátku utkání snad ne, to radši Kaká.

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně to volá po Kaka', který bude na rozdíl od Mesuta ve středu odpočívat, jenže si pamatuju, jak tahle kombinace hráčů, kteří hlavně tahají míč a netvoří šance dopadla v první půlce poháru s Málagou. Mizerně. Özil je prostě i přes jeho dnešní výkon při absenci Benzemy a Di Maríi strašně důležitý, jinak by to fakt dopadlo tak, že by nejvíc šancí vytvářel Marcelo.

Reagovat
One-Real

Tezko rict. Mam pocit, ze Espanyol by nejake vetsi problemy delat nemusel. Nejakou extra formu nemaji, kdyz se nebudou snazit, tak tim pritizi Barce (to by je mohlo zajimat ) a pokud nedostaneme rychly gol, tak tam snad neco spadne. Ricky by do sestavy sedl pekne, ale jeho spis vidim proti souperi, ktery nebude betonovat (Vale, Sevilla a podobne) a bude se mozna i snazit hrat fotbal.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

trefa do černého...teda spíše červenomodrého

Reagovat
smazaný uživatel

špatná reakce, sry

Reagovat
Losinho

Souhlasím s tím, že Espanyol vám takové problémy dělat nebude, možná vůbec žádné. Kdyby vám to vážně nešlo, tak se klidně porazí sami, jen pokud vám to pomůže k titulu.

Reagovat
Kily

ale takhle bych to zatím nehrotil, Espanyolu pořád jde v letošní sezoně o hodně a hraje o poháry a záchranu. Přepsal bych to tak, že současný Espanyol Realu problémy snad ani dělat nemůže

Reagovat
Kokesh

Vyhlížím Karima a Di Máriu, takhle to do nekonečna totiž nejde.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Barbosa, Ruyman, Vitolo, Quiroga, DGonzález, Guerrero, JCastellano, Juanpe, Viera, DCastellano, Laguardia

http://www.rojadirecta.me/goto/planetagolestv6.blogspot.com/

Jedem, fandíme

Reagovat
Kily

chtít ztrácet čas, pustím si Valencii

Reagovat
Carlos Juan Pablo

tss, fanoušku

Reagovat
Carlos Juan Pablo

zatím držíme 0-0, ale hra je hrozná, JMR by měl odejít, dokud by ho ještě někde zaměstnali

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Nejsou ani schopní proměnit pecku, to je trápení

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele