Previews

Gambrinus liga - preview 22. kola

Plzeň by si ráda připsala své první jarní domácí vítězství, které by jí pomohlo k umazání dvou bodů z náskoku vedoucí Sparty. Soupeřem úřadujících mistrů ale budou České Budějovice, které o záchranu bojují srdnatě a na jaře ještě nenašly přemožitele...

Primera División - preview 30. kola

Duel Granady se Sevillou zakončí třicáté kolo La Ligy. Domácí tým je v tuto chvíli na poslední nesestupové příčce, a byť má na trio pod sebou šestibodový náskok, tak vítězství by se jistě hodilo. To platí samozřejmě i o hostech, kteří by rádi ještě vykřesali naději na evropské poháry...

Ruská Premier Liga - preview 36. kola

Šestatřicáté kolo ruské nejvyšší soutěže zakončí duel mezi Těrekem Groznyj a Volgou Nižnij Novgorod. Z pozice favorita půjdou do boje jednoznačně domácí, kteří poslední tři zápasy vyhráli, zatímco hosté po dvou porážkách v řadě ještě nemají záchranu ani zdaleka jistou...

Serie A - preview 29. kola

AC Milán včera potvrdil své vedení a čeká na dnešní odpověď Juventusu. Ten má velmi těžkou práci, v prestižním utkání hostí Inter. Lazio a Neapol budou na dálku bojovat v domácích zápasech o Ligu mistrů, Janov hostí Fiorentinu, Cesena potřebuje bodovat proti Parmě, síly změří i Lecce a Novara, další kandidáti na sestup.

Bundesliga - preview 27. kola

Dortmund jede do Kölnu s jasným cílem získat tři body, protože včera naplno bodoval druhý Bayern a přiblížil se na rozdíl dvou bodů. Ve druhém nedělním utkání hostí Stuttgart Norimberk.

Ligue 1 - preview 29. kola

Montpellier stále dotírá na Paříž, ta dnes bude proti Bordeaux dotahovat jednobodovu ztrátu na konkurenta z čela ligy. Páté Toulouse má za soupeře Auxerre, které se v posledních kolech propadlo na poslední příčku, Dijon hostí Caen.

Skotská Premier League - preview 31. kola

V Glasgow se zastaví čas, neboť je tu znovu slavné Old Firm derby mezi Rangers a Celtikem. Bohužel duel nebude mít příchuť boje o titul, neboť soutěži zcela suverénně vládne Celtic. Rangers se ještě musí strachovat o druhou příčku.

Nizozemská Eredivisie - preview 27. kola

Šlágrem kola je střet dvou tradičních uchazečů o titul Ajaxu a Eindhovenu. Oba týmy potřebují bodovat, aby jim nemohl utét vedoucí Alkmaar, který hraje s Waalwijkem. Heracles hostí Utrecht, poslední De Graafschap má za soupeře Feyenoord.

Corgoň liga - preview 23. kola

Žilina bude proti Košicím na dálku hájit první příčku před Slovanem Bratislava, který hostí Trenčín. Prešov může v Senici utéct sestupové příčce. Banská Bystrica hostí Nitru a Ružomberok hraje ve Zlatých Moravcích...

Primera División - preview 29. kola

Dobrou formou se momentálně může chlubit Málaga, po remíze na půdě Realu Madrid hodlá uspět proti Vallecanu. Seville se stále nedaří proniknout na pohárové příčky, proti sestupem ohroženému Santanderu bude favoritem. Program devětadvacátého kola doplňuje zápas Betis - Espanyol.

Anglická Premier League - preview 29. kola

Dnes bude čtyřmi zápasy dohráno devětadvacáté kolo nejvyšší anglické soutěže. Manchester City bude ve šlágru s Chelsea snižovat náskok vedoucích United, hostům jde o Ligu mistrů. O tu bojuje i Arsenal, který hraje na půdě Evertonu, Tottenham hostí Stoke, Queen's Park přivítá Liverpool.

Na pohárové cestě do Berlína narazí Hříbata na rozjetý Bayern

Hráči FC Bayern Mnichov nebyli v rámci letošní ligové soutěže s to překonat Hříbata z Mönchengladbachu. DFB-Pokal však Bavorům dává šanci na reparát, jelikož turnajový pavouk svedl obě mužstva proti sobě pro středeční semifinále. "Gómez & spol." tak mohou klubu ze Severního Porýní obě bundesligové porážky vrátit i s úroky.

Dortmund si to o pohárové finále rozdá s druholigovým Fürthem

Stejně jako v minulé sezóně, existuje i letos možnost, že by se mohl ve finále DFB-Pokalu představit na Olympiastadionu v Berlíně druholigový celek - tím se bude chtít stát Fürth, jenž čeká zápas proti Dortmundu. Bundesligový lídr se tak představí na půdě doposud největšího postupového aspiranta zpod druhé nejvyšší soutěže.

Primera División - preview 28. kola

Pondělní dohrávku španělské ligy tentokrát obstarají devátý Espanyol Barcelona a sestupem ohrožený Racing Santander. Hosté ztrácí na záchranu tři body a pokouší se bodovat v každém utkání. Domácí stále živí naději na pohárové příčky a budou chtít outsidera doma porazit.

Serie A - preview 28. kola

Janov přijíždí k pondělní dohrávce nejvyšší italské soutěže do Říma, kde se pokusí vyhrát nad tamním AS. Domácí budou oslabeni absencí kapitána Tottiho, De Rossi se ale jako druhý výrazný prvek vrací.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele