Serie A - preview 25. kola

25.02.2012, 08:38, aktualizováno 26.02.2012, 09:18
Previews
Ozdobou nedělního programu italské ligy je střet Neapole s Interem Milán. Oba týmy se chtějí posunout výš, jelikož se nyní nacházejí mimo pohárové příčky. Třetí Udinese hraje v Boloni, Lazio hostí Fiorentinu, AS Řím se představí na hřišti Atalanty, Palermo jede do Sieny.
Chievo Verona - AC Cesena  (neděle 15:00)
Na stadion Bentegodi, kde hraje své domácí zápasy Chievo, zavítá poslední Cesena. Sea Horses čekají na vítězství už pět kol a nyní doufají, že se jim na severu Itálie podaří získat plný počet bodů.

Chievo po dvou ztracených zápasech znovu zabralo a překvapivě vybojovalo všechny tři body na půdě janovského FC. Strůjcem hubeného vítězství se stal Cyril Théréau. Před Fly Donkeys nyní stojí nelehký úkol, potvrdit výhru z Janova doma proti Ceseně. Ta ačkoliv je poslední, bude mít obrovskou motivaci uspět a přiblížit se vytoužené záchraně.

"Nedělní zápas je pro nás jako finále. Společnou myšlenkou v šatně je získat ve Veroně nějaké body. Je to pro nás velmi těžký zápas, avšak jediné, co je v našich myslích, je vítězství," je si vědom důležitosti zápasu cesenský záložník Mario Alberto Santana. Hosté měli v minulých kolech dost smůly, na Laziu ztratili nadějné dvoubrankové vedení a doma byl nad jejich síly silný AC Milán. Špatné výsledky vedly k výměně trenéra, Daniele Arrigonihonahradil Mario Beretta.

Historie vzájemných zápasů obou soupeřů není příliš bohatá. Chievo zvítězilo nad Cesenou dvakrát, prohrálo jednou. V minulém zápase se zrodila pro diváky neatraktivní bezbranková remíza 0:0.

Chievo nebude moci nasadit trojici karetních hříšníků - Dramého, Bradleyho a Théréaua a ani zraněného Sammarca. Stejný počet hráčů bude scházet i na druhé straně, Djokovič, Ravaglia, Moras a Von Bergen jsou zranění.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Sardo, Cesar, Acerbi, Jokič - Luciano, Rigoni, Hetemaj - Cruzado - Paloschi, Pellissier
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Antonioli - Comotto, Rodriguez, Benalouane, Pudil - Guana, Colucci, Parolo - Santana - Iaquinta, Mutu
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.20 - 4.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Cagliari Calcio - US Lecce  (neděle 15:00)
Na Sardini cestuje Lecce a jeho cílem bude bodovat. Salentini stále okupují příčku zaručující sestup, avšak tři zápasy v řadě neprohráli a tuto sérii budou chtít prodloužit na půdě Cagliari. Domácí jsou ale v laufu a v poklidu si hlídají střed ligové tabulky.

Deváté Cagliari pravidelně sbírá body a kouč Davide Ballardini může být spokojen. "Daří se nám dobře, ale stále si nemůžeme být ničím jistí. Musíme zůstat pokorní a nadále tvrdě pracovat," prohlásil Davide Ballardini. Trenér Cagliari nejspíše apeloval na desetibodový rozdíl oddělující jeho tým od sestupové propasti. V současné době je ale forma Sardiňanů solidní, za posledních osm kol prohráli jedno jediné utkání a to proti obhájcům titulu z Milána. Obrat o body pak dokázali Juventus, Udinese či AS Řím.

Zatímco si Sardiňané v poklidu užívají devátého místa, Lecce musí svádět tuhé boje o záchranu. A celkem se to daří. Salentini prohráli jeden z posledních sedmi zápasů, naposledy smetli výsledkem 4:1 Sienu a právě na ní ztrácejí už jen dva body. Může se tak stát, že po tomto kole už nebude Lecce na sestupových příčkách.

"Musíme v neděli zvítězit a doufat, že nám Palermo projeví laskavost a porazí Sienu. Musíme v Cagliari projevit stejnou touhu jakou jsme projevili proti Sieně. I když výhra v Sieně nevyřešila naše problémy, zvýšila naše naděje na dobrou úspěšnou sezonu," doufá v dobrý výsledek trenér hostí Serse Cosmi.

Domácí trenér Davide Ballardini bude postrádat Cossua, Pinillu, El Kabira, Sampaia a Erikssona, všichni mají zdravotní potíže. Kompletní kádr nebude mít k dispozici ani Serse Cosmi, ten musí oželet start zraněného Grossmullera a vykartované dvojice Oboda s Blasim.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Pisano, Canini, Astori, Agostini - Dessena, Conti, Nainggolan - Thiago Ribeiro - Larrivey, Ibarbo
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Benassi - Oddo, Carrozzieri, Miglionico - Cuadrado, Delvecchio, Giacomazzi, Bertolacci, Brivio - Muriel, Di Michele
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.77 - 3.35 - 4.85
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Calcio Catania - Novara Calcio  (neděle 15:00)
Catania Calcio si bude chtít pojistit umístění ve středu tabulky vítězstvím proti Novaře. Nováček soutěže konečně začal sbírat body, navíc ve třech neprohraných zápasech v řadě neinkasoval a takto se bude chtít prezentovat i na Sicílii.

Jediná branka z pokutového kopu v podání Francesca Lodiho znamenala vítězství Catanie na hřišti o záchranu bojující Sieny. Elefantini se díky třem bodů posunuli na desáté místo a záchranářské boje sledují s velkým odstupem. "Jsem spokojený s výkony mého týmu, ale nemůžeme si dovolit odpočívat. Musíme získat ještě alespoň deset a více bodů, abychom si zajistili bezpečnost v Serii A, musíme je získat co nejdříve. Je to také důvod, proč je pro nás nedělní zápas s Novarou životně důležitý," apeloval na své svěřence trenér Vincenzo Montella.

Velkou důležitost tomuto zápasu přikládají i v Novaře. Hosté po remíze s Cagliari a senzační výhře na Interu Milán znovu remizovali 0:0, tentokráte s Atalantou. Prvním faktorem úspěchů je zlepšená obrana. Udržet v italské lize třikrát po sobě čisté konto navíc proti ofenzivně ladějným týmům, kterými Inter, Cagliari a Atalanta bezesporu jsou, je úspěch. Trenér Mondonico tak zatím může být spokojen, pravdou však je, že ještě v žádném případě není konec.

"Moji hráči se opravdu snaží, navíc je důležité, že získáváme body. Musíme i nadále tvrdě pracovat a těžit maximum z šancí, které si vytvoříme. Nyní máme důležitý zápas v Catanii, musíme jít všichni za vítězstvím," prohlásil trenér Novary Emiliano Mondonico.

Catania nastoupí bez Campagnola, Capuana, Suaza, Potenzy a Barrientose. Na druhé straně zase budou chybět Ludi, Mariannini, Morimoto, Jensen a vykartovaný Pesce.
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Carrizo - Bellusci, Legrottaglie, Spolli - Izco, Lodi, Almiron, Biagianti, Marchese - Bergessio, Gomez
Novara Calcio - pravděpodobná sestava:
Ujkani - Gemiti, Lisuzzo, Centurioni, Garcia, Silva - Porcari, Radovanovič, Rigoni - Mascara, Caracciolo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.53 - 3.75 - 6.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AC Siena - Città di Palermo  (neděle 15:00)
Palermo jede do Toskánska s jediným cílem - ukončit desetiměsíční šňůru zápasů na půdě soupeřů, které nedokázalo vyhrát. Siena minule podlehla Catania, ale nehrála vůbec špatně a bude chtít body.

Palermo si v minulém kole hezky zastřílelo, Lazio odjíždělo ze Sicílie s pěti brankami v síti Marchettiho. Za hosty snižoval Čech Libor Kozák. Osmé Palermo tak zaznamenal svoji v řadě již čtvrtou domácí výhru, na stadionu La Favorita se mu prostě daří. Což už se ale nedá říci o cestách mimo svou tvrz a právě s tímto faktem bude chtít trenér Mutti něco tříbodového udělat.

"Musím říct, že proti Laziu se nám vedlo opravdu skvěle, byl to parádní večer," neskrývá radost zkušený trenér Mutti.

"Ale musíme se zlepšit také v zápasech mimo náš stadion. Je to hrozná představa, skoro rok jsme venku nevyhráli. Ale to je otázkou psychiky. Mluvil jsem se svými hráči a pracujeme na tom, abychom nyní potěšili fanoušky výhrou. Chceme tuhle sérii ukončit. Nebude to sice snadné, ale máme zde skvělou atmosféru a myslím, že to je v našich silách," zakončuje odvážně Mutti.

Sienu nad propastí sestupu zachraňuje také pouze domácí forma. Pouhé dva body ji dělí od sestupu, což je počet, o který může toskánský klub velmi snadno přijít. Z posledních nepovedených zápasů jmenujme právě ten s Catanií, dalším podobným je vysoká prohra 1:4 proti Lecce.

"Moji hráči jsou si dobře vědomi důležitosti tohoto duelu," říká trenér Sannino. "Ale musíme se dívat dopředu a zůstat klidní, abychom to zvládli. Jsme na správné cestě, potřebujeme jen štěstí a výsledky," doplňuje zkušený trenér.

Ukončí Palermo svou venkovní krizi, nebo se Siena odpoutá od sestupových vod?
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Pegolo - Vitiello, Rossettini, Terzi, Del Grosso - Giorgi, Vergassola, Gazzi, Brienza - Destro, Bogdani
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Viviano - Pisano, Silvestre, Mantovani, Balzaretti - Migliaccio, Donati, Barreto - Iličič - Budan, Miccoli
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.20 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atalanta BC - AS Řím  (neděle 15:00)
Bojan Krkič sice svůj trénink nedokončil, ale nyní by už měl být připraven. Další dobrá zpráva pro římské tifosi. Speciální zápas čeká také Mattea Brighiho, který se postaví svým ještě nedávným spoluhráčům.

"Není to nic vážného," říká mladý Španěl. "Dělám všechno, co je v mých silách a zítra bych měl být připraven."

Zvláštní osudy provází tohoto nadějného útočníka, neprosadil se naplno v Barceloně a zatím se mu nedaří zářit ani v Římě. Vzhledem k jeho fyzickým proporcím je jasné, že aklimatizace na nový styl fotbalu může být v defenzivněji laděné Itálii trochu dlouhodobější záležitostí, ale vysoká čísla na jeho výkupní klauzuli jsou nemilosrdná. Prosadí se Bojan třeba zítra?

Spíše vypadá jeho bezprostřední budoucnost opět na lavičku. A to i přes fakt, že se Římané budou muset vyrovnat s absencí hvězdy a kapitána týmu, Francesca Tottiho. Římský symbol je suspendován, jeho místo nejspíš přirozeně zaplní Erik Lamela, který bude tvořit hru za hroty Borinim a Osvaldem. Druhý jmenovaný se vrací po zranění, nastoupit stihl už v minulém zápase, ale nerozehranost na něm byla velmi patrná.

V příštím kole čeká "Giallorossi" Derby della Capitale s Laziem, Luis Enrique ale žádá hráče, aby se soustředili pouze na nedělní zápas.

"Ovšem že chci vyhrát derby. Ale chci, aby se moji hráči plně soustředili na Atalantu. Na Lazio bude dost času potom," uvádí trenér Enrique.

"Je jasné, že je velmi těžké nemyslet na tak vypjatý souboj, jaký nás čeká příští týden. Ale ten nejlepší způsob jak se připravit, je určitě výhra nad Atalantou. Bergamský tým je velmi nebezpečný. Chceme stavět na svých úspěších a pracovat na sobě. Bude to těžká hra," doplňuje Španěl.

Atalanta ztratila na svém stadionu pouze dvakrát, ale je si velmi dobře vědoma síly svého soupeře.

"Teď nám plno věcí vychází," říká záložník Luca Cigarini. "Ale v neděli nás čeká skvělý soupeř s výbornými hráči, bude to opravdu velký test našich schopností. Budeme muset ukázat naše maximum, pokud chceme zvítězit."

Domácí sídlí na patnáctém místě, kam je dovedla mimo jiné také bezbranková remíza s Novarou z minulého kola. Do kádru trenéra Colantuona se vrací Thomas Manfredini, který si odbyl svou nucenou pauzu, způsobenou kartami. Bude to tříbodový návrat?
Atalanta BC - pravděpodobná sestava:
Consigli - Lucchini, Stendardo, Manfredini, Peluso - Carrozza, Cigarini, Brighi, Moralez - Marilungo - Denis
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Rosi, Kjaer, Heinze, Taddei - Gago, De Rossi, Pjanič - Lamela - Borini, Osvaldo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.00 - 3.20 - 2.35
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SS Lazio - ACF Fiorentina  (neděle 20:45)
Lazio se bude pokoušet vrátit na vítěznou vlnu v domácím prostředí Olympijského stadionu proti nevyzpytatelné Fiorentině. Vrátit se bude chtít i na třetí místo, na rozdíl od Udinese je totiž Serie A již jedinou soutěží, která Laziu zbývá.

Laziu se poněkud přestalo dařit. V lize tým prohrál za poslední tři zápasy dvakrát a díky tomu přišel o třetí pozici, kam se dostalo Udinese. V týdnu pak římský celek vyklidil i evropské pozice, ve dvojzápase s Atléticem Madrid absolutně nestačil a po dvou porážkách je z kola ven. Znovu tak nejvíce trpí italský koeficient, neboť Lazio bezesporu patřilo k týmům, které mají alespoň na účast v semifinále.

Zklamání z výkonů a výsledků se nejvíce dotklo trenéra, Edy Reja následně po evropském krachu podal rezignaci. Vedení v čele s prezidentem Lotitem jí však nevzalo v potaz a Reja tak u klubu ještě setrvá. Je to dobře nejen pro něj a fanoušky, ale pro celý římský klub. Zpátky však k Serii A. Italská ligová soutěž je již jedinou frontou, avšak nejdůležitější, na které ještě Lazio bojuje. Biancocelesti by rádi obsadili třetí místo a probojovali se do Ligy mistrů.

Fiorentina pod vedením Delia Rossiho nepocestuje do Říma na výlet, chce tu uspět a odvézt si tři body. "Abychom si domů odvezli cenné tři body, potřebujeme mít správnou mentalitu. Chci, aby mí hráči byli směrem dopředu nemilosrdní a aby si vytvářeli co nejvíce šancí," nechal se slyšet před zápasem trenér Delio Rossi. Fiorentině se v posledních kolech vůbec nedařilo, po porážce s Neapolí nestačily Fialky ani na Boloňu, které podlehly 0:2.

Kouč Edy Reja musí nadále počítat s absencí Rocchiho, Brocchiho, Stankevičiuse, Cany a suspendované dvojice Diase s Matuzalemem. Celkově vzato je situace mnohem lepší než před několika dny, kdy byla marodka Biancocelesti mnohem více zaplněna. Podobné je to i v táboře Violy, zranění jsou Amauri, Kroldrup a Kharja, vykartovaní Olivera, Cassani a Gamberini.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Scaloni, Biava, Diakité, Garrido - Ledesma, Mauri, Gonzalez- Hernanes - Lulič, Klose
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Boruc - De Silvestri, Natali, Nastašič, Pasqual - Romulo, Montolivo, Behrami, Lazzari - Jovetič, Amauri
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.15 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
SSC Neapol - Inter Milán  (neděle 20:45)
Neapol zažívá zatím skvělé týdny. Daří se jí v lize, blízko k postupu má také v rámci Ligy mistrů, kde si poradila s Chelsea. Nyní čeká Mazzariho svěřence další tým v krizi.

"Nerazzurri" jsou až sedmým týmem, v Lize mistrů zklamání neukončili. Naopak, prohráli s Olympyquem Marseille o gól a jejich šance na postup se stále snižují. To vše ale "mistr comebacků" už několikrát zažil a bude se snažit o podobný kousek. Proti Ranierimu a jeho schopnostem ale tentokrát stojí nevyzpytatelná Neapol se třemi mušketýry v sestavě.

Na otázku, zda počítá Moratti s Ranierim i nadále, odpověděl všem kritikům zcela jasně: "Ano, počítám s ním. Budeme pokračovat s ním a lépe," uvedla hlava Interu pro oficiální stránky klubu.

Ranieri si je jist, že jeho svěřenci můžou udělat rozhodující krok směrem k lepším výsledkům už tento víkend, kdy se utkají s Neapolí. Na třetí Udinese, které je na poslední pozici pro kvalifikaci do Ligy mistrů, ztrácí milánský velkoklub šest bodů. Po minulé překvapující porážce od Bologně udělají teď Ranieriho svěřenci vše pro tříbodový výlet.

Neapol je šestá, na Inter má náskok jediného bodu, takže je vše otevřené a připravené na pořádné drama. Euforii v Neapoli je možné cítit až v dalekém Londýně. Italskému týmu se totiž náramně povedl zápas Ligy mistrů, v němž sice domácí prohrávali, nakonec ale vstřelili tři branky a mají velkou šanci postoupit.

"Byla to magická noc, nadpozemská," říká hrdina utkání a střelec dvou gólů, Ezequiel Lavezzi. "Musíme ale zůstat klidní, protože máme před sebou ještě odvetu, která bude také náročná. Teď se ale chceme soustředit pouze na Inter Milán. To bude velmi těžký zápas."

Za tři týdny nás tedy čeká ještě velmi zajímavá porce emocí. Ani tento víkend o ně ale nebudeme připraveni, o to se určitě oba týmy postarají. Motivaci mají oba dost velkou na to, aby zápas vypustili. Neapol poslední dvě utkání vyhrála, Bologna ani Fiorentina na Mazzariho tým nestačily.

Rovnováhu v utkání by mohla vážně narušit absence Marka Hamšíka, který kvůli kartám nenastoupí. Toho nejspíš nahradí Goran Panděv. Interu chybí Castaignos a Maicon.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Campagnaro, Cannavaro, Aronica - Maggio, Gargano, Inler, Dossena - Zuniga, Lavezzi - Cavani
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Zanetti, Lucio, Samuel, Nagatomo - Poli, Stankovič, Cambiasso - Sneijder - Milito, Forlan
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.83 - 3.45 - 4.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bologna FC - Udinese Calcio  (neděle 20:45)
Udinese nese prapor italské Serie A v Evropské lize dál, stejně obětavě se ale chce připravit na Bolognu. Tým totiž dobře ví, že Bolognu nesmí podcenit.

Výsledek 3:0 nad řeckým PAOK Soluň posunul Udinese do dalších bojů, v soutěži už ale jiný italský celek není a tak je na partě kolem kanonýra Di Nataleho, aby se pokusila udělat lepší italský dojem v Evropské lize.

"Jsem velice pyšný na všechny své hráče za to, co dokázali," chválil trenér Guidolin. "Pro nás všechny je to skvělý výsledek, protože se nám nedařilo n hřištích soupeřů vyhrávat už velmi dlouho. A v Řecku se nikdy snadno nevyhrává."

"Nejvíc se mi líbilo, jak můj tým bojoval. I bez hvězd jsme dokázali, že nás fotbal baví. Na hráčích byla vidět touha postoupit, to chi vidět také příště,"
doplňuje trenér, jehož tým čeká v dalším kole nebezpečný holandský AZ Alkmaar.

Na Udinese dotírá římské Lazio, které má stejný počet bodů. Třetí místo chtějí ale "Zebry" udržet a udělají pro to cokoli. Do sestavy by se mohl vrátit kanonýr Antonio Di Natale.

Už od prvního prosince ale Udinese na hřišti soupeře nevyhrálo, o což se nyní bude chtít postarat. Bologna ale už sedm zápasů neprohrála, daří se jí stále líp a v minulém kole dokonce porazila Inter. A rozdíl byl tři branky.

Bologně s podařilo vyhrát také nad Fiorentinou a momentálně sídlí na čtrnácté pozici. Tam se ale určitě nechce zdržovat dlouho, ambiciózní celek má vyšší plány. A trenér Pioli ví, co má po svých hráčích žádat.

"Potřebujeme na sobě tvrdě pracovat, zlepšovat se a neusnout, když se nám chvíli daří. Tohle je těžká soutěž. Zápas proti Udinese představuje obrovský test našich schopností, budeme do toho muset dát všechno, co máme," zakončuje odhodlaně trenér.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Gillet - Raggi, Portanova, Antonsson - Pulzetti, Peréz, Mudingayi, Morleo - Ramiréz, Taider - Di Vaio
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Benatia, Danilo, Domizzi - Basta, Fernandes, Pazienza, Asamoah, Armero - Torje - Floro Flores
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.45 - 3.15 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Janov CFC - Parma FC  (sobota 18:00)
Po delší době se týkají sobotní zápasy italské ligy také Janova, který od šesti hodin přivítá na Marassi Parmu. Úkol Rossoblu je jednoznačný - napravit poslední špatné výkony a po třech zápasech konečně bodovat, nejlépe naplno.

Pasquale Marino je na lavičce Janova poprvé v menších problémech. O tom, že se jeho svěřencům nedaří na hřištích soupeřů, se vědělo dávno, jenže naposledy si Janov přenesl špatnou formu i před domácí diváky a prohrál s Chievem. Rovněž výkony šly dolů, a tak je třeba rychle jednat.

Proti Parmě domácí neberou nic jiného než tři body. Důležité bude, aby se ale konečně gólově prosadili. Od zranění Alberta Gilardina se totiž Janovu nepodařilo skórovat. Italský útočník nebude k dispozici ani v sobotu, zranění do hry nepustí ani Antonelliho a Bova. Karty zase vyřadí Sculliho s Biondinim.

Parma jede na Marassi po prohře v Římě a předchozí remíze s Juventusem, takže ji po dvou náročných zápasech čeká o něco přijatelnější soupeř. V případě výhry by se Gialloblu dostali před svého sobotního soupeře a navíc ještě měli zápas k dobru. Aktuálně jsou až na 16. místě a na sestupové příčky mají náskok sedmi bodů.

Možnost představit se proti svému bývalému týmu nemá Raffaelle Palladino, kterého do utkání nepustí zranění. Stejně na tom jsou i Paletta a Brandao.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Frey - Mesto, Granqvist, Kaladze, Constant - Rossi, Veloso, Kucka - Belluschi - Palacio, Jankovič
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Ferrario, Lucarelli, Zaccardo - Valiani, Mariga, Morrone, Musacci, Modesto - Giovinco, Floccari
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.10 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
AC Milán - Juventus FC  (sobota 20:45)
Bezesporu největším šlágrem víkendového kola bude utkání mezi vedoucím AC Milán a Juventusem. Stará dáma ztrácí na Rossoneri jediný bod, navíc má utkání k dobru. Velkou výhodou Juve zůstává fakt, že dokázali letos Milán dvakrát porazit, navíc domácí budou hrát bez své největší opory Zlatana Ibrahimoviče. A ještě něco, na San Siro se vrací Andrea Pirlo! Zápas, který může leccos napovědět o Scudettu, začne ve 20:45 SEČ.

"Bude to pro mě velmi zvláštní zápas. Citím různé emoce, ale moje pozornost bude věnována pouze pomoci Juventusu," řekl Andrea Pirlo. Italský tvůrce hry se vrací na San Siro, tedy do prostředí, kde trávil deset let svého života! A návrat to může být vskutku velkolepý! Juventus pod jeho dirigentskou taktovkou okupuje druhé místo, ale to jen vinnou jednoho neodehraného zápasu. Při pohledu na tabulku je více než jasné, že se o Scudetto poperou právě AC Milán s Juventusem.

Milán naposledy v lize zvítězil o minulém víkendu, když porazil Catanii 3:1. Navázal tak na veleúspěšné představení z Ligy mistrů proti Arsenalu. Avšak proti Juventusu se mu letos nedaří, Rossoneri prohráli zápas v Turíně i domácí utkání semifinále italského poháru a jsou tak na pokraji vyřazení. V tomto důležitém klání navíc bude chybět hvězdný Zlatan Ibrahimovič. "Ibrahimovič je šampión, je vždy dobré ho mít na hřišti. Každopádně musíme příjmout rozhodnutí italské fotbalové ligy. Proti Juventusu se musíme o vítězství pokusit i bez něj. Je to důležitý zápas s ohledem na pořadí, kdo vyhraje, zvýší se jeho šance na Scudetto," poukazoval na důležitost utkání trenér Massimiliano Allegri.

I přes dvě výhry nad Milánem zůstává Juventus "skromný" a roli favorita převádí na svého soka. "Milán je i bez Ibrahimoviče stále favoritem. Jeho nepřítomnost na tom nic nezmění. Mají jiné talentované hráče, navíc už ukázali, že mohou vyhrávat bez něj," nechal se slyšet řízný obránce Juventusu Giorgio Chiellini. Stará dáma na rozdíl od Milána nehraje evropské poháry, a tak se může plně soustředit na Serii A. V posledním zápase si Juventus připsal tři body za výhru 3:1 nad Catanií.

I v tomto důležitém utkání bude Milánu scházet několik opor, především již zmiňovaný vykartovaný Zlatan Ibrahimovič. Hrát nebude ani jiný bývalý hráč Juve Aquilani a jeho týmoví kolegové Maxi Lopéz, Boateng, Cassano, Gattuso, Merkel, Strasser a velezkušený Seedorf. Jedním z hlavních rozdílů obou soupeřů je právě marodka - zatímco Milán kosí jedno zranění za druhým, Juventusu se letos něco podobného vyhýbá, na San Siru bude absentovat pouze Marrone, což při vší úctě není nikterak citelná ztráta.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini - Nocerino, Van Bommel, Muntari - Emanuelson - Pato, Robinho
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner - Vidal, Pirlo, Marchisio, Pepe - Quagliarella, Vučinič
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 3.20 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán24155448:2150
2.Juventus FC231310036:1449
3.Udinese Calcio24126634:2242
4.SS Lazio24126638:2942
5.AS Řím24115837:2738
6.SSC Neapol24910541:2437
7.Inter Milán241131034:3336
8.Città di Palermo241041038:3534
9.Cagliari Calcio24710722:2431
10.Calcio Catania2379729:3230
11.Chievo Verona24861020:3030
12.Janov CFC24931231:4430
13.Atalanta BC24810626:2728
14.ACF Fiorentina2377923:2428
15.Bologna FC2377923:2628
16.Parma FC2377927:3528
17.AC Siena24581123:2723
18.US Lecce24561326:3921
19.Novara Calcio24381320:4217
20.AC Cesena23441516:3716
Bodové odečty
Atalanta BC-6za korupci

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1030)

Přidat komentář
Pinturicchio

1. pro dnešní vítězství Juventusu.

! ! ! FORZA JUVENTUS ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
Benesse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Reagovat
Pinturicchio

ale pošimtebe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

remizu radsej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rossoneri89

2. pre dnesne vitazstvo AC Milan.

! ! ! FORZA AC MILAN ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
travis joe

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
borecnakonec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Inzaghi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

remizu hovorim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

Reagovat
olis

8. pre zajtrajšie vítazstvo Neapolu.

! ! ! FORZA Napoli ! ! !

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Tu sa mazalo teraz rano?

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

strasne se tesim.. jeden z vrcholu sezony

Reagovat
Shevchenko

Vrchol sezóny.

Reagovat
Mr.Jindros

Stejně je ten Conte ohleduplný vůči zraněním a stopkám AC, že také nenasazuje to nejlepší, co máme.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

proc... Quagliarella je technicky nas nejlepsi utocnik a Boriello ma taky velky kvality + chut dokazat, ze ma na zaklad... Conte to zduvodnil tim, ze chce hrat agresivne a napadat uz od prvnich minut... rekni mi kdo by se vic hodil dopredu na napadani nez tihle 2... Vucinic je liny prase (nic proti nemu, je to muj oblibenec, ale hraje az moc na sebe obcas) a Matri ten tam vzdycky beha jak pomatenej...

myslim ze Conte spoliha na absenci Ibrahimovice a Boatenga az moc a chce soustredit vsechno na svuj tipickej styl hry... neboli neustaly drzeni soupere pod tlakem... mozna v prubehu zapasu vystrida utocniky za Del Piera a Matriho a jeste prida Vucinice s tim ze prejde na 4-3-3... myslim ze takticky je Conte pripravenej, i kdyz trosku predvidatelnej

Reagovat
smazaný uživatel

Se tady bavíš o útoku, ale záloha se třemi nejhoršími hráči,kteří jsou k dispozici, tě nezajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal-Pirlo-Marchisio? s tim hrajem od zacatku sezony... a i kdyz to mozna neni na herni urovni tolik videt, tak tihle 3 sou z tymu nejlip sehrani a je to prakticky nas zakladni kamen sestavy...

ja si teda aspon nevsiml, ze by se mluvilo o nekom jinym... Lichty napravo je myslim nezbytnost a Pepe je bojovnik, kterej se takovy zapasy dokaze vyhecovat... takze furt nevidim problem... v prubehu zapasu naskoci bud Vucinic nebo Giaccherini... Estigarribbia se mi proti Milanu nehodi, protoze nema takovy zkusenosti... Padoin ten je na urovni jako byl Pazienza, takze o tom taky nemuzem mluvit... dal me tam nenapada koho by si chtel nasadit... Marrone urcite do takovych zapasu este ne... Krasic a Elia o tech ani nemluvim... jedine pak hodit nalevo De Ceglieho, at je vetsi jistota i dozadu...

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrál tam už s áčkem, tak to zkusí s béčkem.

Reagovat
Mr.Jindros

Jo a...

FORZA JUVE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Takže Reja asi končí, jeho posledný zápas bude proti Fiorentine, pondelok by mal definitívne odísť, do konca sezóny by ho mal nahradiť De Canio, aj keď trval na zmlúve do roku 2013 tak nakoniec to bude len do konca sezóny. Lotito si údajne necháva otvorené dvere v lete na "zvučnejšie" meno... škoda Edy

Reagovat
olis

no skoda mohol ostat este aspon na neapol

Reagovat
smazaný uživatel

OMG Di Canio....väčšieho zmrda som v Calciu asi ani nevidel....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

čti pečlivěji

Reagovat
smazaný uživatel

Zničte je, svažte je, mučte je..na svá místa jasné? Někde jsem četl spojení neporazitelný Juventus, doufám že naposled! Chtělo by to zopakovat Arsenal. FORZA MILAN!

Reagovat
terry

Janov po roce v sobotu, tak snad to stihnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme Milánčanom pristrihnúť krídelká.....bolo by krásne ak by sa na ihriisku objavil Alex, a Pirlo zničil svoj bývalý tím.....zostava nie je ideálna, ale treba dúfať vo výhru....máme na to......FORZA JUVE !

Reagovat
smazaný uživatel

Moggi: "Kdybych měl srovnat současný Juve a Juve za mého vedení, měl sem o trošku lepší tým. Nezapomeňte na finále MS 2006 - vypadalo to jako trénink Juventusu. Ale musím říct, že současný Juve je překvapením pro každého."

Reagovat
Mr.Jindros

Ten kluk používá moje slova s tréninkem Juventusu a finále MS.

Reagovat
smazaný uživatel

To ma fakt pobavilo, čítať Moggiho názory je proste super

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Catanii to bylo husty... 100% Italsky sestava...

Reagovat
smazaný uživatel

mrtvej muz promluvil?

Reagovat
smazaný uživatel

No dneska budu přát té italštější sestavě. To je to tiž dle mě správná cesta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"Milán naposledy v lize zvítězil o minulém víkendu, když porazil Catanii 3:1 " Cesenu

Reagovat
smazaný uživatel

Poprvé zapínám letos Serii.

Reagovat
Kaze
Reagovat
Inzaghi

Čekám velkou bitvu. Tentokrát toho Max moc vymyslet nemůže. Otazníky jsou Mexes/Nesta, Luca/Mesbah, připadně by mohl Urby do zálohy místo Muntariho, Robinho pak na podhrot a útok Pato a SES, ale to je spíš takový fantasy. Klíčovou ztrátou pak nemusí být Ibra, kterej je proti Juve stejně vždy nahranej, nýbrž Prince. Snad si Urby přenese svou formu i na podhrot a Barbara něco slíbí Patinhovi za gól. Každá série jednou musí skončit a právě teď je ideální čas utnout tu turínskou.

FORZA LOTTA VINCERAI

Reagovat
GEGE

souhlas s tím Princem

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA AC Milan...2-1 vyhrajeme doufam..

Reagovat
GEGE

V plné síle bych s toho zápasu neměl takové obavy.Ale aspoň je komplet obrana snad konečně uvidíme Nestu v základu.Největší ztrátou v tomhle zápase pro mě není Ibra nýbrž Prince,který svou důležitost prokázal v zápasu s Arsenalem.Velký tlak a pozornost bude směřovat na Pata od,kterého se právě v těhle chvílich kdy chybí Ibra čekají goly.Momentálně není v ideální formě ale tenhle zápas pokud se mu povede může všechno změnit.Věřím,že to nějak vydřem.

MILAN SIAMO NOI!FORZA ROSSONERI!

Reagovat
smazaný uživatel

Prince je bez Ibry úplná nula.

Reagovat
Yanek

Tak to ani nahodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Není.A hlavně jde o to,že je na jeho místě Urby.Sice jde výkonostně nahoru ale Prince má mnohem lepší vlastnosti a pomůže tam týmu víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad dnes vyhrají Janov a Juve.

Reagovat
Yanek

Podle meho nazoru to bude dnes jedna z poslednich sanci pro Pata.

FORZA MILAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!

Reagovat
maras93

Dnes je náš den, dnes vyhrajeme! Musíme! Těším se na zápas a věřím, že kluci budou bojovat, makat do poslední kapky a nakonec vyhrají. Sice stav naší sestavy je takový jaký je, ale i tak máme na to, abychom vyhráli.

MILAN PER SEMPRE !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Milan (4-3-1-2): Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Mesbah a Nocerino, Van Bommel a Muntari a Emanuelson a Pato, Robinho

Juventus (3-5-2) : Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Pepe, Quagliarella, Vucinic.

FORZA MILAN !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kolik dostane Inter tentokrát ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tipujem že ich Neapol sfúkne 3:0 ....

Reagovat
smazaný uživatel

Dostane 4 góly, ale Inter dá 5

Reagovat
brenk
Reagovat
smazaný uživatel

To oslavujete výhru v LM?

Reagovat
brenk

Nie, oslavujeme siedme miesto Interu v tabuľke.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to je už dôvod na oslavu. My sme tiež skoro takmer takto isto oslavovali Váš presun o dve ligy nižšie. Nakoniec to bolo žiaľ ale len o jednu ligu nižšie

Reagovat
brenk

Dúfam, že si si pri tom aj poplakal, keďže to máš často vo zvyku...

Reagovat
smazaný uživatel

bože za tohle Tondu neskutečně miluju!!! FORZA JUVE

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Yanek

Na San Siru bude dnes cca 5200 Juventinu, je vyprodano... takze zbytek by meli byt Milanisti. Celkem rovnovaha

Reagovat
brenk

To je nečakané keď sa hrá na San Sire.

Reagovat
Pinturicchio

Tak nějak se ta síla obou týmů vyrovnat musí, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Jenom Pato ma vetsi hodnotu nez cela vase zakladni jedenactka...

Reagovat
smazaný uživatel

stejně si ani neškrtne, vždycky nejde o hodnotu ale o hodnoty hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Docela křeč.

Reagovat
10

naše případná výhra bude díky tobě a tvým pozápasovým komentářům o to sladší

Reagovat
Pinturicchio

"Tagliavento je takový kokot, nemám slov, jsme v krizi, nemáme Juventus, .. bla, bla, zranění"

Reagovat
10

na absence se klidně vymlouvat můžou, to by mohla být jejich výhoda...

Reagovat
Pinturicchio

Yanek by něco vymyslel, i kdyby nastupovali v plné sestavě.

Reagovat
GEGE

Že toho MSgoa2 furt řešíte...

Reagovat
Yanek

Nemame na Juventus. to urcite...

Reagovat
Pinturicchio

No nvm, kdo tady nedávno brečel, jak bude pozdě na nějakou stíhací jízdu, až se vám vrátí zranění.

Reagovat
Yanek

Vsak to je taky pravda, Aqua se jeste nevratil a s Boatengem to nevypada kterak uzasne.

btw. to je fakt breceni...

Reagovat
Pinturicchio

Tak Ty brečíš v podstatě furt, těžko pak poznat, kdy s tím alespon na chvíli přestaneš a neřveš jak malý.

Reagovat
Pinturicchio

Čekám, že naváže na to, co mu jde nejlíp - zraní se.

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

O dôvod viac, aby vyhral Juventus. Tie tvoje perly by potom ešte len prišli v poriadnom množstve

Reagovat
smazaný uživatel

Jak nečekané, že bude zbytek Milanistů.

Reagovat
M11

tak v poharu jsme meli domaci prostredi my.. tak snad aspon v lize si ho udelate

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu nasazení Marchisia. Marchisio hraje pul roku hrozny hovno, ale pak přijde zápas proti celkům z Milána a on ho vždycky rozhodne a zas bude za boha Conte ví co děla To je taktika "Spící Claudio", fanoušky uspí, unaví to nasazování Claudia, hraje schvalně špatně, aby pak zas mohl rozhodnout tyto zápasy, aby zas byl u fanoušku jednička. Kobra 19

Reagovat
Pinturicchio

Dneska to bude Claudiův a Mirkův zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych teda radši, aby nerozhodoval tyhle zápasy, ale měli jsme o deset bodů víc.

Reagovat
smazaný uživatel

92. pro nejhezčí evropský zápas sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal by se mohl zranit tak na 2 měsíce.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš by mohl konečně hrát tak jak umí a "neSissokovatět"

Reagovat
smazaný uživatel

to je na hovno, chci vidět Giaka

Reagovat
smazaný uživatel

Stejný syndrom chytil v první sezoně Melo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak na 3 no...

Reagovat
smazaný uživatel

20 mil eur na ročný plat Guardiolu? Prečo nie

Reagovat
Benesse

to by musel prísť s elixírom mladosti pre ten váš mančaft...

Reagovat
10

dejte mu ho tak na 4 roky, ať se to aspoň trošku vyplatí, až ho budete za 7 kol vyhazovat

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
lnterista

ja bych ty prachy radeji narval do prestupu...Pepa nam to neuhraje...to by byla dalsi z hlouposti

Reagovat
smazaný uživatel

Radšej poriadny tréner ako poriadna posila.

Reagovat
lnterista

20mega za trenera? Jsi upadnul ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by priniesol osoh pre náš tím, tak prečo nie? Ďalšie takéto vykopávky ako sme tu mali, nepotrebujeme.

Reagovat
lnterista

Co prines? Nemyslim ze by nas Guardiola nejak vytrhnul...tym bude zase o rok starsi a vic ve srackach...potrebujem nove hrace...to je investice ne predrazenej trener

Reagovat
smazaný uživatel

Tak isto nás nemusí vytrhnúť ani tá posila za 20 mil eur. Treba aj trénera, aj hráčov. Darmo nakúpime nových hráčov, keď nepríde poriadny tréner.

Reagovat
lnterista

jasne ale 20mega ze trenera kdyz nas bota tlaci uplne nekde jinde je hloupost...to bych tech 20mega radeji narval do lepsiho scoutingu

Reagovat
smazaný uživatel

Suhlasim s Interistom, Pepa neni ziaden zazrak, tim Barcelony sa trenuje aj sam, ich vitazstva by nedokazal pokazit ani rafa.

Ak mame 20 mil eur,(co nemame a je to kacica ) treba to dat do hracov. Co tak Christian Eriksen?

Reagovat
10

myslím, že až moc přeceňuješ potenciální vliv trenéra...ty trenéři v Interu nebyli žádný nuly, hlavní chyba bude jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Nuly zas nie. Ale taká prehra s Novarou, facka od Bologne od AS, prehra z Lecce idú jednoznačne na vrub trénera. Stačilo vyhrať povedzme zápas s Novarou a jeden z dvojice Bologna vs Lecce a máme toľko isto bodov ako 3.tím !!!

Reagovat
Jajinek

i přes to, že Claudio dělá chyby, tak házet tyhle prohry jen na něj je blbost. Ty prohry jsou výsledkem nějakého dlouhodobého procesu.

Chtěl jsem se zeptat. Nepřijde ti hloupé, že jsi tu Ranieriho při té sérii nejvíce obhajoval a nyní na něj zase všechno svádíš?

Reagovat
lnterista

i přes to, že Claudio dělá chyby, tak házet tyhle prohry jen na něj je blbost. Ty prohry jsou výsledkem nějakého dlouhodobého procesu.

Chtěl jsem se zeptat. Nepřijde ti hloupé, že jsi tu Ranieriho při té sérii nejvíce obhajoval a nyní na něj zase všechno svádíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Niektoré prehry idú jednoznačne na jeho triko, pretože máme jasne lepší káder ako Novara, Bologna, Lecce. Samozrejme, že káder nemá ideálny, ale taktiež po ňom nejako nechcem, aby vyhrával každý zápas. Ale robiť nám hanbu (prehra s AS, s Bolognou 0:3 !!!, to fakt nie ).

Zdal sa mi ako fajn tréner, no len nejako to dlho nevydržalo a to, ako sa darí tímu pod jeho taktovkou, je niečo neskutočné

Reagovat
smazaný uživatel

tak prehra s AS nejni ostuda, s Novarou a s Lecce to už jo.

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň by jsme se konečně všichni dozvěděli, nakolik je ten úspěch Barcelony jeho zásluha a jak moc tedy dobrý trenér je

Reagovat
Kenneth

Proč ne. Taky může vyhořet jak papír.

Reagovat
Tomanatura

Vetsi kravinu v expreskach jsem uz dlouho necetl. Marca musi byt hodne seriozni denik.

Reagovat
smazaný uživatel

no to mi ho vyndej, větší pitchovinu jsem dlouho neslyšel

Reagovat
smazaný uživatel

"no to mi ho vyndej"...

Reagovat
smazaný uživatel

On si asi Moratti myslím, že s ním přijde i Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Pepek na lavičku Interu dost možná dříve nebo později přijde, ale ta mzda je děsivá hloupost. Prostě Marca

Reagovat
Pinturicchio

http://www.youtube.com/watch?v=MdrDKFYdVf8

! A pome ty hlasivky trochu procvičit před zápasem !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

Ať vyhraje ten, kdo bude hrát horší fotbal...

Reagovat
M11

Reagovat
Votas

to spíš ať platí zítra

Reagovat
DelPiero137

Ólééé ole ole, Juvéé, Juvéé

Ólééé ole ole, Juvéé, Juvéé

Ólééé ole ole, Juvéé, Juvéé

Reagovat
DelPiero137

Sakra to mal byt samostatny post

Reagovat
FORZAMILAN
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

150 pre remizu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
FORZAMILAN
Reagovat
Mr.Jindros

Pro Ševův gól a pro to, aby dneska nepřibyly žádné nové záběry do podobných videí.

Reagovat
FORZAMILAN

Bohu žel, takovýho Š

Reagovat
FORZAMILAN

.......Ševu už nemáme, ti dva Brazilci v útoku ho nenahradí. Osobně to dneska tipiju na remízu a boj o titul bude dál otevřený, se šťastným koncem pro nás

Reagovat
smazaný uživatel

A

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

pojď do vody!

Reagovat
smazaný uživatel

Paolo Maldini criticises AC Milan & blasts 'whining' Juventus

The 43-year-old has ruled out a return to San Siro as a coach, blasting the Serie A champions in the process while also speaking negatively of their Turin rivals

Former AC Milan defender Paolo Maldini has criticised his former club while also taking a swipe at Juventus, as the two teams prepare to meet on Saturday evening in Serie A.

The 43-year-old has been previously linked to a move back to the Rossoneri as part of the club's coaching staff, but the legendary Italian has poured cold water on a potential return to San Siro.

"I don't think I'll go back to Milan. I am seen as a problem because I have an independent mind. The club's choices are perfectly legitimate, but let us avoid hypocrisy. They said 'he's one of us and is always welcome,' but that's not the truth," Maldini told Corriere dello Sport.

"As for Juventus, they need to stay calm as whining about every half-shout for a penalty isn't the kind of thing a big club does," he added.

"In order to beat them, you need pace. Had I been at Milan, I wouldn't have let Andrea Pirlo join Juventus, as he should have gone abroad to Chelsea. Tonight's game could be decisive for the Scudetto, if only in psychological terms."

Reagovat
Mr.Jindros

No ten odstavec o návratu do Milána pro fandy nic moc teda... ledová sprcha.

Reagovat
smazaný uživatel

sprchu si skoč dát ty, tohle fakt není žádná novinka

Reagovat
Mr.Jindros

No a s kým teda není za dobře? Přímo se Silviem nebo jak to je?

Reagovat
smazaný uživatel

tipl bych spíš s Gallianim, ale nechci kecat, tohle není zrovna jasný a pochybuju, že s tím vyjdou na světlo..., každopádně tam ta situace není úplně ideální a vedení s Paolem fakt spolupracovat příliš nechce..., maximálně na bázi nějakých společenských akcí. což je možná škoda, dokázal bych si ho představit na bývalém Leonardově místě, případně v jiné sféře managementu, páč Leo pokrýval hlavně brazilský trh a to by Maldini těžko zastal stejnou měrou..., v neposlední řadě třeba koučovat on nikdy nechtěl...

resty má taky s určitou částí fanoušků, kteří před něj doteď stavějí Baresiho...

Reagovat
Mr.Jindros

No ten odstavec o návratu do Milána pro fandy nic moc teda... ledová sprcha.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

zostavy podľa sky:

MILAN: Abbiati; Abate, Mexes, Thiago Silva, Antonini;Nocerino, Van Bommel, Muntari; Emannuelson; Pato, Robinho.

JUVENTUS - Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Pepe; Borriello, Quagliarella.

Reagovat
Pinturicchio

Borriello ať se uklidí nejlíp na tribunu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Má na lavičce Alexe a Mirka a postaví tohodle trolla, který jediné, co umí, je plácat sebou o zem, vztekat se a upravovat si tu svou přehazovačku? Ne, díky.

Reagovat
SaianSupaCrew

Tak zrovna dneska by podle mě mohl být mnohem platnější, než Matri. Nehledě na to, že o motivaci má jistě postaráno

Reagovat
smazaný uživatel

ta motivace urcite bude hrat roli v tom vyberu podle me... proti Milanu se bude chtit urcite predvest a vybojovat si i lepsi misto v sestave...

Reagovat
smazaný uživatel

posledni 3 zapasy, ve kterejch nastoupil v zaklade skoncili 3:1 (Catania), 2:1 (Milan) a 3:0 (Roma)...

naopak posledni 3, ve kterejch nastoupil Matri+Vucinic skoncili 0:0 (Parma), 0:0 (Siena) a 2:0 (Atalanta)...

takze nevidim duvod proc mu neverit... fanousci sou od toho, aby hracum pomahali se adaptovat v tymu a aby jim fandili... nechapu proc ze strany juventinu vladne takova nenavist k nemu

me se v zapasech libilo jak hral a doufam, ze dokaze dneska vsem, ze na to ma, jestli nastoupi...

Reagovat
Pinturicchio

Já taky nechci, aby nastoupil Matri ( dejme tomu v průběhu zápasu možná ), chci na place Mirka nebo Alexe.

Reagovat
smazaný uživatel

Alex i Mirko budou platnejsi, kdyz nastoupi proti unaveny obrane... Borriello je agresivni hrac a dokaze napadat obrance tak, ze az nastoupi misto neho Vucinic, udela si tam s nima co bude chtit aspon doufam... samozrejme netvrdim, ze je Borriello lepsi nez Mirko nebo nedej boze Alex...

Reagovat
SaianSupaCrew

navíc je vynikající ve vzduchu

Reagovat
Pinturicchio

To pak ale zase nesouhlasí s tím, že chce Conte diktovat tempo hry. Pokud chtěl postavit Borriella, tak mě radši hrát 4-3-3, což by víc vyhovovalo i Mírovi.

Buffon - DeCeglie, Chiellini, Barzagli, Lichsteiner - Giaccherini, Pirlo, Marchisio - Vucinic, Borriello, Quagliarella

Ale to je pro Conteho nejspíš moc ofenzivní.

Reagovat
smazaný uživatel

takle bychom meli dozadu uplne nulovou zalohu... tak bych hral proti tem slabym tymum, proti kterejm nedokazem davat goly...

ted potrebujem ten 5-ti clennej blok uprostred a 2 vepredu co dokazou napadat az skoro u vapna...

podle me proste takticky nemuzem vycitat Contemu dneska nic (samozrejme teprve zapas ukaze)...

jinak docela pocitam i s tim ze v prubehu druhe pule prejde prave k formaci 4-3-3...

Reagovat
Pinturicchio

Ale hloupost nulovou zálohu, všichni tři si dozadu odvedou své, navíc by té záloze pomáhal i Stephan, který tu lajnu zvládá obstarávat celou. Takhle bych si tu sestavu představoval, pokud Conte řekne, že chce diktovat tempo hry.

Reagovat
smazaný uživatel

me se zda, ze hrozne podcenujes Milan v ty zaloze by nas takle prevalcovali...

i kdyz je fakt, ze Lichti i Paolo by v tech lainach makali...

Contemu nejde o to diktovat hru, ale spis nedavat souperi moc prostoru tim, ze se budou tezko dostavat ke stoperum... takle je sice fakt, ze bychom meli 4 obrance, ale byl by na ne vyvijenej vetsi tlak, nez s 5-ti clennou zalohou... a hrat na 3 utocniky proti Milanu je podle me naivni...

Reagovat
Pinturicchio

No převálcujou nás spíš v případě, že tam bude Vidal zase kouzlit. Jedna věc je ten prostor zahustit, druhá věc ( a důležitější ) věc je vyvarovat se zbytečných ztrát a to podle mě hrozí míň s Giacchem v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

je fakt, ze ten Vidal furt nechytil tu formu, ktera se od neho ocekava... to samy Marchisio, nejak se posledni dobou vytratil jak je jeho zvykem... Pirlo kdyz ma svuj den, tak je taky schopnej ztratit nepochopitelny mice...

tech ztrat a chyb toho se bojim nejvic spolu se zahazovanim sanci... kdyz se tehle veci vyvarujem, tak muzem urcite vyhrat

Reagovat
Pinturicchio

Marchisio a Pirlo to dneska potáhnou. Nesmíme ztrácet míče a hlavně začít proměnovat šance.

Reagovat
smazaný uživatel

spis co mi trochu vadi je ten Pepe nalevo... tam bych dal radsi De Ceglieho urcite...

Reagovat
smazaný uživatel

útok Juve divný

Reagovat
Pipo123

Tak niektoré drby informujú o tom že novým trenerom bude dnes predstavený Gianfranco Zola noi spánom bohom

Reagovat
smazaný uživatel

hold je to bordel

Reagovat
Slejdy

co takhle hodit sestavu na fantu

Reagovat
Pipo123

Kurva já som zabudol že sa hraje dneska skôr akurát Janov kde mám najviac hráčov

Reagovat
Pinturicchio

Pome, Giovi, ať mi Fanta hezky odstartuje, alespon dva kousky.

Reagovat
terry

FUUU!

Si chci zapnout zápas předtim, než budu muset jít, a my už doma tečeme i s Parmou?

Reagovat
smazaný uživatel

200. Pro AC

Reagovat
DelPiero137

Kto neskace nie Juve.....!

Reagovat
homeles8

210. pro Javira Zanrtiiho!§!

FOZR INRER !P/!!!!!§

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

to neřeš

Reagovat
rossoneri89

si pil..co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

To je tak na odevzdání Juve průkazky a vyhoštění z klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam že myslíš Inter Bratislava.....

Reagovat
smazaný uživatel

ste fakt nepochopili, že jen paroduje jednoho místního interistu?

Reagovat
smazaný uživatel

Však hej, ja tiež len srandujem ....

Reagovat
Pinturicchio

Dřív bys poznal, že si dělám srandu.

Reagovat
M11

Inler ?

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=BTRgOYl3wis

Juve, Storia Di Un Grande Amooooooore.....piatykrát za sebou

Reagovat
smazaný uživatel

tak nakonec misto Pepeho v zakladu Esti prej... docela odvaznej tah... asi jeho nejdulezitejsi zapas v zivote bych rekl...

Reagovat
Pinturicchio

Dobře Tonda.

Reagovat
smazaný uživatel

nalevo urcite udela vetsi pruvan nez Pepe...

na druhou stranu se ted bojim ze pres tu stranu to bude prochazet i druhym smerem

Reagovat
Pinturicchio

Esti dozadu není špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

to nerikam, ale bude chybet urcite v protiutocich Milana, protoze nebude stihat se vracet

on se hrozne tlaci dopredu kdyz ma mic... neco jak Krasic ve svejch letech...

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam že zahrá tak dobre ako proti Neapolu....

Reagovat
smazaný uživatel

no som zvedavý, ale ako prekvapujúci ťah je to dobré

Reagovat
brenk

To som rád, Pepe naľavo býval tragický a Esti je na ten post ako stvorený, odmaká to dozadu rovnako ako Pepe, toho sa nebojím.

Reagovat
smazaný uživatel

jo nalevo je Pepe uplne marnej letos... preju si, aby to Esti odbehal na pohodu ale Milan bude fakt tezkej orisek... Abateho neni zadna sranda uhlidat na ty lajne... i kdyz posledni dobou nema takovou formu...

Reagovat
M11

doufam ze piloval strelbu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 (Ambrosini; Del Piero)

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 ale góly Robinho a Pirlo

Reagovat
Pinturicchio

1:3 ( Robinho - Pirlo, Marchisio, Vucinic / Alex )

Reagovat
10

Milan (4-3-1-2): Abbiati; Abate, Mexes, Thiago Silva, Antonini; Nocerino, Van Bommel, Muntari; Emanuelson; Pato, Robinho.

A disp.: Amelia, Zambrotta, Yepese, Bonera, Ambrosini, Inzaghi, El Shaarawy. All.: Allegri

Juventus (3-5-2): Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Estigarribia; Borriello, Quagliarella. A disp.: Storari, Caceres, Giaccherini, Pepe, Del Piero, Vucinic, Matri. All.: Conte

Reagovat
Pinturicchio

Nelíbí se mi tam Borriello, ... Estigarribia

Reagovat
brenk

Boriello bude fajn, ja som so zostavou spokojný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Panca a Alberto by mohli hodit sestavy do Fanty.

Reagovat
smazaný uživatel

Lucarelli A.- červená karta až v 90+7 minúte? A Palacio gól v 90+5 minúte? To tam Janov dostal nejaký Fergie time?

Reagovat
Votas

rozhodčí nastavil 7...ikdyž tak moc přerušování nebylo...trochu to přepískl bych řekl

Reagovat
M11

tak pojdme na to.. hosi bojovat..

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Po dlouhé době na calcio do hospody

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem nervozni jak před finále LM v roce 2003

Reagovat
smazaný uživatel

Tak páni, zaželajme si pekný zápas a forza Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to bude černý víkend milánských celků, AC rupne dnes a Inter snad zítra.

Reagovat
FORZAMILAN

TO určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FORZAMILAN

FORZA ROSSONERI ............................................

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme zvědavej jestli zase na gol budem potřebovat 5 tutovek.

Reagovat
smazaný uživatel

Přeju všem krásný vítězný juvevečer :)

Reagovat
smazaný uživatel

Juve alá Barca

Reagovat
smazaný uživatel

ma nekdo link s italskym komentarem pls??? s uchazejici kvalitou aspon... diky moc

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tady,

! ! ! FORZA MILAN ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ta minuta ticha?

Reagovat
smazaný uživatel

Berlusconi tam balí nějakou buchtu

Reagovat
smazaný uživatel

To je jeho dcera ty vole

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? Jak ji tam vítal, tak mi to přišlo, jako by ji viděl poprvé.

Reagovat
FORZAMILAN

..................

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal

Reagovat
smazaný uživatel

veď sa hrá len 5 minút

Reagovat
smazaný uživatel

A už dve chybičky....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

AC hraje doma?!

Reagovat
smazaný uživatel

pořád to v Tondovi je, div nevhazoval on

Reagovat
smazaný uživatel

presne

Reagovat
smazaný uživatel

je to hrozně opatrný a ospalý, z obou stran

Reagovat
smazaný uživatel

ide o vela

Reagovat
Kenneth

Bez Zlatana to neni ono.

Reagovat
smazaný uživatel

Veľká škoda že nehrá, dnes neuvidíme Chiellini komplex na ihrisku....

Reagovat
Yanek

Urby mi pije krev uz od zacatku...

Reagovat
smazaný uživatel

Muntari zatial sa mi paci

Reagovat
smazaný uživatel

Chcete rychlý gól, ideálně ze strany Juventusu.

Reagovat
smazaný uživatel

Eheh.

Reagovat
homeles8

Reagovat
Ragazzo d'oro

NOCE!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Do riti

Reagovat
brenk

Zasraný Bonucci...

Reagovat
brenk

Posere aj to čo sa nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

líp bych to odkop dpc i já to je fakt vocas

Reagovat
Yanek

NOCERINOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

NOCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERINOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
FORZAMILAN

GOOOOOOOOL GOOOOOOOOOOOOOOOL GOOOOOOOOOOOOL NOCEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

viac šťastia jak rozumu

Reagovat
Ragazzo d'oro

Přes Bonucciho to půjde, je jako obvykle jalový.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hodně primitivní chyba, za tohle by ho sundal trenér i v B. třídě.

Reagovat
Pinturicchio

Kurva, at už Bonucci táhne do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Allegri

Reagovat
smazaný uživatel

Toho mantáka sme mali predať do Zenitu, kým sa dalo.....

Reagovat
homeles8

BONUCCIIIIIII GOOOOOOOL

Reagovat
ďuriLFC

Noce

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně, teď to trochu zatáhnout a hrát více na brejky

Reagovat
homeles8

300.pro Bonucciho

Reagovat
smazaný uživatel

Super Jenom fanoušci Juventusu a to jejich slavný merda začína bejt trošku trapný.

Reagovat
maras93

NOCEEEE

Reagovat
Shevchenko

Na hovno nic mi nejede a co jede tak se seká jak piča

Reagovat
Maritazzi

sop://broker.sopcast.com:3912/116205

Reagovat
Rudy

Kvalita bezkonkurencni akorat me sere mistama to sekani. Kolik ti to ukazuje %? Ja se motam kolem 30 prevazne. Pochybuju ze to ma tok pres 1MB/s. Jinak by to bylo skoro jak od Bloodzeda

Reagovat
Pinturicchio

91871

Reagovat
FORZAMILAN
Reagovat
Shevchenko

Vypadlo mi to.

Reagovat
panca

Dnes si zaslouzime po haluzi vyhrát my

Reagovat
brenk

Ak budete tlačiť celý zápas ako Juve vtedy, tak to kľudne uznám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Ale nejlepší byla modelka Mexes - odletí od Giorgia jak od zdi a ještě jde žalovat rozhodčímu.

Reagovat
Inzaghi

Z Maxe je poslední dobou na té lavce cítit, že už je to 100% Milanista!

Reagovat
DelPiero137

Chlapci len jedno, vyrovnajte, ine ma nezaujima.

Juveeeee!!!!Juveeeee!!!!Juveeeee!!!!Juveeeee!!!!

Oleeee Oleeee, Juve, Juve Oleeee Oleeee Juve Juve

Forza JUVE!!!! Forza JUVE!!! Forza JUVE!!!

Forza JUVE!!!! Forza JUVE!!! Forza JUVE!!!

Forza JUVE!!!! Forza JUVE!!! Forza JUVE!!!

Forza JUVE!!!! Forza JUVE!!! Forza JUVE!!!

Forza JUVE!!!! Forza JUVE!!! Forza JUVE!!!

Forza JUVE!!!! Forza JUVE!!! Forza JUVE!!!

Reagovat
homeles8

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
Pipo123

Edy Reja zostáva trénerom Lazia "V každej rodine sú problémy, tento týždne bol plný negatívnych udalostí, prezident klubu mi prejavil dôveru" a k tomu Lotito sa vyjadril tiež a povedal iba krátku vetu "Reja je tréner Lazia pre súčasnosť aj pre budúcnosť" FORZA EDY

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Jindros

Přepnul bych to na čtyři obránce bez Bonucciho, tohle je časovaná bomba.

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna mě vypl stream, slavil Nocerino gol nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

JJ

Reagovat
brenk

Samozrejme, že oslavoval, to mu nikto nemôže mať za zlé...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Juventini proc neni obrana ve slozeni - caceres,chiellini,barzagli,lichsteiner???

Reagovat
Il Architetto

Jak jsem Lea chválil, že se zvedá, tak teď to tak nehorázně dosral, že to až lidský není...

Reagovat
Pinturicchio

Hrůza, Esti se bojí rozběhnout, je to pomalé.

Reagovat
brenk

buffon

Reagovat
Yanek

JASNY GOL TY PICO!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva taký gol !

Reagovat
homeles8

Brazagli

Reagovat
Ragazzo d'oro

Tagliviento jdi do prdele!

Reagovat
Votas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, ale to byl gól o půl metru, neskutečná minela pomezního.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl

Reagovat
smazaný uživatel

TO BOL GOL

Reagovat
DelPiero137

A jeje....tak aby to bolo spravodlive, musieme sa nadriet

Reagovat
smazaný uživatel

:D:D:D tak ted mělo ac vyhrávat už 2:0 ale i štěstí se počítá :D:D

Reagovat
smazaný uživatel

co to???

Reagovat
FORZAMILAN

To byl gól kurva

Reagovat
smazaný uživatel

hm.. to byl jasný gol

Reagovat
Kenneth

Jasny gol

Reagovat
smazaný uživatel

hej to byl gol né , to byl úplně regulérní goool hej co se to děje, ten míč byl v bráně kua

Reagovat
smazaný uživatel

to je škandál!!!

Reagovat
ďuriLFC

čistý gol

Reagovat
smazaný uživatel

Padá mi stream, čo sa stalo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Muntari hlavou zblízka dal gól, míč byl půl metru za čarou a Buffon ho vyrazil, pomezní to měl vidět, postavený na to byl dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

budíček

Reagovat
Pinturicchio

Moggi je pořád s náma.

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

DPc co to juve vytváří to neni to juve jak ho známe se mi nelíbí

Reagovat
Maritazzi

Od čeho tam je pomezní, který to i podle opakovaného záběru viděl? To je vrchol tohle už.

Reagovat
panca

at jde cela ta fotbalova smetanka do pici, ktera je proti videu. Tohle me na fotbalu doslova pije krev hnus

Reagovat
homeles8

teď by se koukli na video a uznali gól a nijak by se to nezdrželo a bylo by to spravedlivý.

Reagovat
FORZAMILAN

Od čeho tam je ten brankový, idiot jeden, málem jsem z toho kontru dostali gól........

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle by Svaz opět mohl přeskoumat, když má tendence furt čumět na videa,.

Jen doufám že nás to ještě více nakopne !

Reagovat
Votas

no ale Buffon to mohl přiznat

Reagovat
homeles8

třeba to neviděl :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale prd... vsak ho mal v rukach ....

Reagovat
homeles8

ale neviděl že byl za čárou

Reagovat
smazaný uživatel

Buffon o gole vedel... musi vediet kde ma ruky a to nebolo o par cm, to bolo o desiatkach cm

Reagovat
homeles8

:-)

Reagovat
Votas

třeba

Reagovat
smazaný uživatel

ešte čo by si nechcel

Reagovat
homeles8

Ne, asi neviděl z jeho úhlu, na víc míč měl ve vzduchu. Ale gól to byl.

Reagovat
ďuriLFC

Veď to musel videiť aj hlavný že to bolo za čiarou

Reagovat
smazaný uživatel

Tagliaventi tu sei cazzo lalalalalalal tu sei cazzo lalalalalalalalall TU SEI CAZZO!!!!!!!!!

Reagovat
Mr.Jindros

Koho to tam Pato povodil? Stream je úplně na nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Bonucciho...

Reagovat
smazaný uživatel

Bonucci

Reagovat
Mr.Jindros

Proč jsem to jenom věděl, bez toho, abych to viděl?

Reagovat
DelPiero137

Aspon zapas ukaze ze Leo nema na TOP kvalitu...(dufam)

Reagovat
smazaný uživatel

Že se ptáš.

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt ukazivali neexistujici ofsajd ne? Ne ze by nevideli ze dal gol.

Reagovat
homeles8

to už je jedno :-)

Reagovat
Pinturicchio

Bommel dobrý ocas.

Reagovat
panca

ho do te hlavy nekopl ne?

Reagovat
Pinturicchio

Kopl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež sa mi zdalo že nie...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby chom dnes kopali penaltu, kdo by jí kopal ? Viděl bych to na Thiaga

Reagovat
smazaný uživatel

někdo náhodou nemá link/Sop na AC-Juve s italským komentátorem?

Reagovat
FORZAMILAN

na rojadirecta jsou

Reagovat
Pinturicchio

Měl nechat výhodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak človek sa teší celý deň na futbal, a vidí toto ? Ved toto je jeden absolútne otrasný výkon.....hlavne ten Bonucci, nasrať mu do rúk a nepustiť ho k vode....

Snád v druhom polčase aspoň vyrovnáme, ale s neexistujúcim útokom to bude ozaj ťažké....FORZA JUVENTUS

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to za šaškárnu??!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

do p**e ani jednu sancu sme si poriadne nevypracovali este

Reagovat
homeles8

hráči Juve nejsou v útoku vůbec sehraný.

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/91871

stream v HD kvalite

Reagovat
smazaný uživatel

Docela by me zajimalo do jakych rozmeru by se rozrostl humbuk kolem toho neuznaneho golu AC kdyby to Juventus otocil a zajistil si tak vybornou pozici pro zisk titulu

Reagovat
homeles8

nejsme ve Španělsku...

Reagovat
smazaný uživatel

AC už vyhrá !!!!! Dobre, že som na nich vsadil :-)

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že pato má strach jít na dva je z něj vidět že se nechce zranit ale robinho hraje ve slusšný pohodě.

Reagovat
Pinturicchio

Katastrofa, všechno pomalé, všechny míče přebíráme zády k brance, hrajem bez křídel.

Reagovat
Mr.Jindros

Hrajeme hlavně bez středu zálohy.

Reagovat
brenk

Reagovat
Pinturicchio

Vidal, Marchisio 0

Reagovat
smazaný uživatel

Juve ale fakt špatný výkon. S tímhle tam nemůžou čekat nějaký úspěch. A to navíc Milánu nehraje Ibra, ten z toho by Bonucci brečel.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně jak sem tu nedávno četl.. Naši útočníci umějí jen padat.. Zatímco ofenziva AC z nás nadělá sekanou .. Alex na plac!

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím co se Barzagli vzteká, jasná karta ...

Reagovat
smazaný uživatel

trošku divadlo Urby

Reagovat
Yanek

Reagovat
Inzaghi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FORZAMILAN

Sakra Van Bommel, to bylo o kousek ..............

Reagovat
smazaný uživatel

bože to je hnus ze strany juve

Reagovat
smazaný uživatel

MvB

Reagovat
homeles8

heh, u mě dostal Barzagli kartu až teď :))

Reagovat
smazaný uživatel

NO CACERES

NO PARTY

Reagovat
smazaný uživatel

Antonini vychcane

Reagovat
smazaný uživatel

Možno by sme strelili nejaký gol, ak by Conte do konca zápasu stihol priviesť Aguera alebo koho....

Reagovat
smazaný uživatel

Koniec ten náš útok.....ale celý tím hrá dnes otrasne...

Reagovat
homeles8

Reagovat
brenk

K útočníkom sa lopta ani nedostane, chyba je úplne inde...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Ou, snad první střela v zápase, že by jsme taky chtěli dát gól?!

Reagovat
smazaný uživatel

Pato dnes dost neviditelnej

Reagovat
FORZAMILAN

Dost špatnej, naštěstí to tak nějak jde i bez něj

Reagovat
smazaný uživatel

Vďaka bohu polčas, otrasný výkon. 0-1 je ešte OK, aspoň nám to dáva nádej.

Reagovat
homeles8

asi půjdu hrát GTA :))

Reagovat
Pinturicchio

Bonucci, Vidal, Estigarribia OUT - Caceres, Giaccherini, Vucinic IN

Reagovat
homeles8

Reagovat
Pinturicchio

A samozřejmě přejít na 4-3-3, jak jsem psal už před zápasem.

Reagovat
brenk

Na ten hvizd som čakal ako na spasenie...zachráni nás len zázrak alebo to, že ich Conte poriadne zdrbe, nemám veru veľké oči a po tom góle si výhru asi ani nezaslúžime, jedine tak o 2 góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Bože ako mi chýba Treza, ten by aj v takejto situácii vedel streliť gol....kanonier jeho typu nám zúfalo chýba....

Reagovat
Maritazzi

Z čeho by dal kanonýr gola v prvním poločase?

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Taky ty útoky od obou zatím strašně jalový, od Pata jsem čekal, že bude dneska jezdit a tu obranu větrat jak blázen, ono nic. O útoku Juve ani nemluvím, tam prostě Conte musí někoho přivést. Takový Tévez je sice hňup, ale hodně by to pozvedl.

Reagovat
homeles8

Tevéze si strč do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Dal jsem jen příklad...

Reagovat
homeles8

to je teda pěkně blbej příklad

Reagovat
smazaný uživatel

On je debil, ale u vás by se mohl zklidnit, byl by na jihu, nemusel by mít blbý kecy. Co odešel Trezeguet, tak tam nikoho pořádnýho nemáte.

Reagovat
Pinturicchio

Vždyt útočníci měli míč tak 3x za poločas, nedostali rozumný balon.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale když u ten balón dostanou, tak nic neudělají. Na druhou stranu je fakt, že ta záloha jim teda extra nepomáhá.

Reagovat
Maritazzi

Skoro pokaždé to měli zády k bráně, těžký, občas to aspoň udrží na faul. Z toho fakt moc vyrobit nejde, když jsou sami proti dvěma třem protihráčům.

Reagovat
homeles8

radši Benzemu

Reagovat
Kenneth

Reagovat
homeles8

mám v prdeli tvůj názor i Real Madrid.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Téveza v živote

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím Derby d´italia pro nás, ještě pár branek přidat.

Reagovat
Pinturicchio

Derby d'Italia?

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

jake derby d'Italia?

Reagovat
smazaný uživatel

reakcia na Maldini3

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak.

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
brenk

Reagovat
lnterista

Reagovat
GEGE

Velká škoda,že je to jen 1-0 a pomezní je totální slepý kripl Ještě stojí přesně u čáry a má krásný výhled mamrd Jinak zatím není co vytknout.Nejpříjemněj překvapil Urby.Robinho zatím potvrzuje výbornou formu jen se hledá Pato.Defenzíva funguje zatím spolehlivě ale to není nic těžkého proti tomu co tam hraje za dřeva.Skvělý první poločas snad se tak bude v druhé půli pokračovat.

FORZA MILAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
homeles8

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
Kenneth

Moc pěkný zápas. Ten Muntari se mi líbí , Bommel je taky slušný, Urby též. Ze strany Juve Pirlo, to je prostě týpek.

Reagovat
GEGE

Bez Pirla by byly totálně v knedli.Fakt jediný player tam.

Reagovat
Kenneth

Je fantastický no. Ale nemá to komu dávat.

Reagovat
homeles8

Reagovat
Yanek

Nebyl to odpadek?

Reagovat
smazaný uživatel

AC nehra nijak skvelo, ale zatial to na Juve staci. Pata striedat, najlepsie na Faraona. Milanska zaloha 3x destroyer robi so zalohou Juve svoje.

Reagovat
smazaný uživatel

Esti se mi ale líbí.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

si dělám prdel

Reagovat
Pinturicchio

Už jsem se lekl.

Reagovat
smazaný uživatel

trénuju váš postřeh

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
M11

pokrok tam je.. trefil branu

Reagovat
Ragazzo d'oro

Výborný,bojovný výkon. Pokud v tom budeme pokračovat dál, tak se o výsledek nebojím.

Motm zatím Robson, který svým presingem zatápí celému Juventusu. Navíc si věří a ta koupačka u čáry byla fantastická.

Tagliavento?To je šílenost. Neponechání výhod, vymyšlená žlutá a ten gól? Ať jde do vážně někam!

Reagovat
Pinturicchio

Jinak si neodpustím poznámku, že AC nehraje nijak zvlást dobře, ale naopak Juventus supertragicky.

Reagovat
smazaný uživatel

už jsem myslel že to nikdo nenapíše..

Reagovat
FORZAMILAN

No ono se třeba taky říká to, že hraješ, co ti soupeř dovolí

Reagovat
M11

zapas uz bude mit navzdy pachut neuznaneho regulernio golu

co se tyce nas tak katastrofa.. nebranime neutocime.. nic.. prechod do utoku na bodu mrazu.. stred zalohy je pirlo nic nic pirlo.. nebavi me to.. AC vede zaslouzene.. a melo to byt 2-0.. nam muze pomoct jen nejaky zazracny fen Conteho

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Inzaghi

Není to ideální ani z jedné strany, ale i tak si zatím Juve v pohodě dáváme i s takovou sestavou, jaká je. Podobná situace jako loni s Interem, opět bez Ibry, ale i tak to zvládáme. Další důkaz o tom, že nejsme závislí jen na něm.

Noceho góly letos mají obrovskou váhu a pokud to vše letos nějak dopadne, bude na tom mít velkou zásluhu. Ten druhej gól byla hlavně neskutečná minela pomezního, ale i Tagliavento píská dost necitlivě, hlavně při ponechávání výhod. Vyzdvihnout si zaslouší určitě Sulley, ty jeho obranný skluzy jsou perfektní, jen vždy trnu, ať netrefí nohu. No a MOTM zatím Robson. Když si vzpomenu, jak byl ještě pár kol zpátky tragickej, tak jsou ty jeho momentální výkony těžko uvěřitelný. Patinho se snaží, bojuje, není co vyčíst, ale stejně bych klidně místo něj poslal někdy kolem 60. minuty (vzhledem k tomu, že Max o poločase snad nikdy nestřídá) Faraona.

Za první poločas

FORZA RAGAZZI

Reagovat
GEGE

Jo a Noce....JSI FRAJER

Reagovat
Yanek

http://yfrog.com/nu26093367j

Nezlob se, ale toto je na cocky.

Reagovat
M11

je to na brankove kamery

Reagovat
Pinturicchio

Asi bylo rozhodčím našich hráčů líto, no, tak nás podrželi.

Reagovat
smazaný uživatel

Buffon u mě hodně klesl.

Reagovat
Pinturicchio

Ukaž mi hráče, který by to přiznal.

Reagovat
homeles8

Ani Thierry Henry nepřiznal ruku, která byla navíc rozhodující ve velkým zápase. A Thierry Henry je stejnej borec jak Buffon.

Reagovat
Pinturicchio

Gigi je víc, má hezčí holku a navíc je náš.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten, který má charakter..a za takového jsem měl právě Buffona.

Reagovat
Yanek

On do toho hlavne podle me nemusel jit, protoze to byl evidentni gol. Ale jemu hlavni vinu nedavam, ja bych do toho mozna sel taky.

Reagovat
Pinturicchio

Nikdo by to nepřiznal, nevěřím, že by se našel byť jediný hráč. ( Zvlást v takovémhle zápase a za takového stavu )

Reagovat
FORZAMILAN

Nikdo nikdy by to v takovýmhle důležitým zápase nepřiznal

Reagovat
smazaný uživatel

tohel hráči přiznávají když jde o hovno v zápase a potom jsou za hrdiny,v takovém mači to nepřizná nikdo a ani není uplnějasné jestli Buffon si byl 100% jistej že je to za lajnou.A vše se odehrálo strašně rychle a hra nebyla přerušená a jelo se hned do brejku.To měl Buffon letět za rozhodčím a říct neunej to.

Reagovat
homeles8

proč?

Reagovat
M11

Reagovat
brenk

Ty by si určite hneď zakričal na rozhodcu: Hej, prečo nepískaš gól?

Reagovat
smazaný uživatel

takový lidi mam rád :-D od druhých by to chtěli přiznat ale sám by mlčel

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
smazaný uživatel

A nám je to srdečne jedno....

Reagovat
smazaný uživatel

To nemyslíš vážně, že ne? Určitě bych v takové situaci běžel za sudím a řekl, že to byl gól, čímž bych pohřbil šance svého týmu na dobrý výsledek a poslal soupeře v tabulce do trháku nebo rovnou svůj tým připravil o titul.

Reagovat
DelPiero137

Podla mna Gigi isiel do toho naplno, zavrel oci a naplno vyrazil. Mozno ani nevidel ze je za ciarou ako naplno do toho isiel.

Aspon u mna 50 na 50, ale o gol ste mali viest a Gigi zato nemohol...

Reagovat
smazaný uživatel

špatné krom střel z dálky nemáme vůbec nic,AC nehraje taky žádnou hitparádu dali náho'dáka a pak neuznaný gol,zaslouží si víst 1:0.Vše na víc by bylo krutý.Snad se zvednem.Boriello je otřesný ať tam dá Vucinice je to sice palič ale dovede i nahrát na gol když už nic.a Giak za Vidala.Pořád věřím že góla dáme bůh nám pomohl z hůry a neuznal AC gol tak teď si pro ten jeden do branky AC pojďme sami.

Reagovat
smazaný uživatel

Speedy ide na druhý polčas

Reagovat
Mr.Jindros

Útok odříznutej od zálohy, mezeru tvořenou Vidalem a Claudiem nepřeklene ani Pirlo. Chybí Mirko a Alex.

Reagovat
smazaný uživatel

taky mi tam chybí hodně mirko udělá toho strašně moc at si každej říká co chce

Reagovat
Yanek

Faraon

Reagovat
GEGE

Každopádně druhý poločas bude hard.Vystřídá trapného Borriella,ktereho tak opět tifosi vypískají Těd hlavně aby Del Piero proseděl celý zápas.S neho mám největší obavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně to Max vidí ??? Pojďme Faraone

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně at jde do prdele esti ten se bojí jít do předu a neudělá nic jen stojí

Reagovat
GEGE

Snad není Pato zase zraněný...

Reagovat
M11

hovado Mexes

Reagovat
smazaný uživatel

Borrielo je s tou simulací horší jak Ronaldo v MU

Reagovat
brenk

A on tam dá Pepeho...keby prešiel na 4-3-3 tak nič nepoviem, ale toto je absolútne nič neriešiace...

Reagovat
Mr.Jindros

Ty vole, neuběhly ani tři minuty a hned dvě brutální ztráty uprostřed hřiště. To je Conte slepej nebo co?

Reagovat
Mr.Jindros

O Pepem raději nemluvě.

Reagovat
FORZAMILAN

Max se nebál vystřídata Pata hned o poločase

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherná přihrávka Buffonovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho najpresnejšia strela na bránu v drese Juventusu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já bejt buffon tak sem tak nasranej jak nikdy nat o se nedá koukat moc si nestěžuju ale co je moc to je moc už předem přeju výhru AC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jako sry ale aby sme si zasloužili remízu tak bysme museil ukázat supervýkon pač zatim je to jedna velká tragédie co by nestačila ani na cesenu snad

Reagovat
smazaný uživatel

na to se nedá dívat, běžte dopiče

Reagovat
smazaný uživatel

A takýmto výkonom si poserieme sériu neporaziteľnosti.....ja by som bol schopný akceptovať aj prehru, ale nie s takýmto výkonom....

Reagovat
smazaný uživatel

tohle jsem vážně neviděl v době největší krize za Ferrary, Del Neriho, my nejsme schopní si dát přihrávku, nerozběhneme se, nic, absolutně nic, strhl bych všem měsíční plat, za tenhle výkon + běhání v písku s medicimbálama pod pažema!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak....navyše by som možno pochopil keby tak hráme proti nejakej Cesene, a hráči by si mysleli že výhra príde sama....ale hrať takto v megašlágri proti AC ? Ved to je na facku pre každého....

Reagovat
GEGE

Borriello

Reagovat
FORZAMILAN

dobře mu tak

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře že jde na plac Vučinič ale doufám že nemá ten jeho lenochodí den

Reagovat
panca

dnes je to koupeny nebo co? Jasnej faul, stoji u toho na 2 metry a nepiskne to

Reagovat
Inzaghi

Ještě se na to dívá... To je vážně hrozný..

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je ten Borriello, co kdysi každý zápas dřel jako kůň a plival krev, stal se zněj strašný frajer a kopyto

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
Mr.Jindros

Navíc mě irituje jeho účes.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky jsem se divil, že patří mezi nejvíc sexy hráče podle nějakého "Blesku", vypadá jak chuj

Reagovat
Maritazzi

Takhle už hrál i v Římě, nejsem moc překvapený.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne sa chce až plakať z toho zápasu....srsly na toto sme sa tešili ?

Reagovat
smazaný uživatel

rusky komentator (o striedani): Boriello nam v dnesnom zapase neukazal nic okrem pekneho ucesu

Reagovat
smazaný uživatel

o tom účese by sa dalo polemizovať

Reagovat
FORZAMILAN

,,komedie,, na hlavě

Reagovat
smazaný uživatel

A na ihrisku, tragédia....

Reagovat
smazaný uživatel

Ten účes je otrasný

Reagovat
smazaný uživatel

od neho to znelo celkom sarkasticky

Reagovat
brenk

Dnes 0 bodov...

Reagovat
smazaný uživatel

měli bysme z našich bodů ještě nákýmu týmu 3 darovat

Reagovat
homeles8

Reagovat
Mr.Jindros

To srovnání Vidala se Sissokem byla strašná urážka... pro Moma.

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Gigi, s těma přihrávkama mu dávaj.

Reagovat
Kenneth

Vidal tam nechává duši ale fotbalově to nestojí za nic.

Reagovat
smazaný uživatel

na 90% bude v základu asi i příští zápas, pokud se nezraní nebo nevykartuje...

Reagovat
Mr.Jindros

Takže zbývá atentát.

Reagovat
smazaný uživatel

Bommelovi jsem celkem věřil...

Reagovat
homeles8

Mě to nebaví, asi se na to vyseru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Inzaghi

Robsonovi

Reagovat
Yanek

Urby a finalni situace...

Reagovat
brenk

AC to pred šestnástkou neskutočne zhusťuje, v útoku nám nič nedovolí...

Reagovat
homeles8

To jsou kecy, kdyby chtěli, tak se tam dá něco vymyslet.

Reagovat
brenk

Myslíš, že nechcú? Hráči AC včas dostupujú k hráčom, niekedy stíhajú aj zdvojovať, je to veľmi ťažké...

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se mi to, má to tempo, nasazení, bojovnost zkrátka grády

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

ale hovno, druhej poločas hrajete tužku a jen odkopáváte

Reagovat
smazaný uživatel

a my jsme marnější než Zbrojovka

Reagovat
Yanek

ABBIATI!!!ABBIATI!!!ABBIATI!!!ABBIATI!!!ABBIATI!!!ABBIATI!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ouuuuuu. Abbiati

Reagovat
brenk

Prvý krát som uvidel Fabia

Reagovat
Ragazzo d'oro

Probereme se! Skvěle Abi!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FORZAMILAN

Abbiatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
GEGE

GRANDE ABBIATI!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Pinturicchio

AC vypadá tím výsledkem uspokojené, pojďme to ještě zkusit.

Reagovat
Mr.Jindros

Giorgio příští zápas na hrot.

Reagovat
smazaný uživatel

Giac s Caceresem zase nic? v pohodě, hlavně že Vidal s Borriellem a Matrim hrajou o sto šest

Reagovat
homeles8

Matri nebo Quaglirela, co to kurva je, to snad neni možný, že Juventus(!) nemá někoho lepšího.

Reagovat
smazaný uživatel

s tím přechodem na 4-3-3 a příchodem Mirka to není zas tak marný už

Reagovat
smazaný uživatel

tak to mělo vypadat už na začátku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gattuso

Reagovat
Kenneth

kopie Robinha.

Reagovat
brenk

Viac defenzívnych záložníkov AC nemá? Patrilo by sa tam dať piateho, dva hroty nepotrebujú.

Reagovat
Tomanatura

70 minut hrajete hovno, ted se vam par minut dari a ty uz to tu rozjizdis

Reagovat
brenk

A čo "rozjíždím"?

Reagovat
Tomanatura

jak kdyby Juve nikdy nechtelo udrzet vysledek 1:0.

Reagovat
brenk

Štyroch DM som na ihrisku ešte asi nevidel, Juve ani k tomu náznaku dnes vôbec nemuseli pustiť...

Reagovat
Tomanatura

mne prijde divne, ze fanousek tymu A, ktery 70 minut nehraje, si stezuje na tym B, ze si v 75. chce pohlidat vyhru 1:0.

Reagovat
brenk

Som rád, že si ju stráži takýmto spôsobom.

Reagovat
Maritazzi

Zrovna řešit tohle střídání, tímhle se ten "tlak" zase otupí.

Reagovat
Mr.Jindros

AC nějaké vyždímané, šup tam Alexe nebo Giaca (když už nelze oba).

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel všechny střídání už jsou vyčerpány. Vyplývá mi, že Allegri chce ten titul víc než Conte...

Reagovat
Tomanatura

Vyborne stridani od Maxe

Reagovat
Inzaghi

Ambro? To budem bránit 20 minut? Začali jsme trochu brzo.. Přitom jsme do toho Juve nemuseli vůbec pustit..

Reagovat
smazaný uživatel

Muntari na ACM

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo tam ešte nie je Alex ?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatíím krásnej zápas plnej emocí. AC o hodně lepší. Juve zatím jalové (teď se zvedají, tak uvidíme).

Nejlepší na place Robinho. Ten je fakt vynikající. Hrozně se v AC změnil. Naopak naprosto směšný byl Pato. To je fakt jen odvar toho hráče kdysi.

Z Juve bych vypíchnul Pirla, ale popravdě - i on toho hodně postrácel.

Bumla je čuně. Nemám ho a jemu podobný hráče vůbec v lásce a přeju jim, aby je někdo pořádně natřel.

Praporkář je hrozná guma. Ten gól byl naprosto jasný. Tam nebylo vůbec o čem. Za tohle by měla přijít stopka na pěkně dlouho.

S Buffonem je to těžký. Málokdo by se přiznal. Kor v takovýmhle mači. Sympatie neposbírá. Titul mu to možná přiblíží.

Reagovat
smazaný uživatel

LOL na FB skupine o Juventuse v chate už chcú prepustenie Conteho....

Reagovat
brenk

Reagovat
homeles8

hlavně to ne

Reagovat
smazaný uživatel

Daj link, nech sa pobavím, poprípade nech prispejem :-)

Reagovat
smazaný uživatel

čisté zúfalstvo

Reagovat
smazaný uživatel

Na Pirla osobku, bez něj jsou marní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Další regulérní gól. Ten pomezní to dneska celé posral.

Reagovat
Ragazzo d'oro

2:1

Reagovat
brenk

1:1 na neuznané góly a teraz s čistým štítom ďalej!

Reagovat
smazaný uživatel

tak na neuznaný goly je to 1-1, pojďme ještě vyrovnat normálně

Reagovat
Pinturicchio

Tak na regulérní goly 1:1

Reagovat
M11

no tak 1-1

Reagovat
panca

porad 2:1 az tu bude nejakej trouba hajit nezavedeni videa, tak mu tohle ukazat. Trvalo by to asi pul minuty kouknout na video

Reagovat
homeles8

Reagovat
homeles8

Reagovat
Tomanatura

Snad dostane stopku.

Reagovat
homeles8

rozhodčí?

Reagovat
Tomanatura

asistent

Reagovat
homeles8

aha :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo, je slepej

Reagovat
Yanek

Tyvole Maxi, ja te miluju. CUORE ROSSONERO!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě nikdy jsem neviděl Maxe tak cholerického..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ten to zazdil

Reagovat
smazaný uživatel

najhoršie je, keď hlavnou postavou takýchto dôležitých zápasov sú rozhodcovia

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Juve!

Reagovat
brenk

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
M11

MATRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!

Reagovat
Il Architetto

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
FORZAMILAN

A je to tady, do píči

Reagovat
maras93

hm

Reagovat
smazaný uživatel

PIČOOOOOOO JOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

vďaka ti božeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole to jsou haluzáci

Reagovat
brenk

Vidno, že Nocerino u nás pôsobil

Reagovat
smazaný uživatel

zasluzene

Reagovat
smazaný uživatel

staromodny blater uz sa zobud 2-2 ... realny stav 1-1

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zaslouženě, dobře to tonda probral, ještě zabereeeeeem

Reagovat
homeles8

hovnoo

Reagovat
Tomanatura

Thiaguv gol. Cela akce byla jeho vina.

Reagovat
Pinturicchio

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

( A JÁ HO NEVIDĚL, KURVAAAAAAAAAAAAAA )

Reagovat
Pinturicchio

Zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som nevidel GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Pinturicchio

Pome je dorazit !

Reagovat
smazaný uživatel

co tomu Robinhovi Max před zápasem dal za vitamín, taky ho chci, hraje fantasticky

Reagovat
Alberto Aquilani

Juventinom sa splnil sen , nabuduce bez Vidala

Reagovat
Yanek

Vidal cus.

Reagovat
smazaný uživatel

VIDAAAAL

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná, je to prase

Reagovat
brenk

Idiot

Reagovat
smazaný uživatel

VIdal ty píčo jedna

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal naspäť do Nemecka, v lete návrat Mela....

Reagovat
smazaný uživatel

najednou

Reagovat
homeles8

Reagovat
Pinturicchio

Já to říkal pořád, nikdy jsme Felipeho neměli prodávat.

Reagovat
Mr.Jindros

Plichta, nakonec i zasloužená, příště bez Vidala... ale jo.

Reagovat
Mr.Jindros

Patří dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal korunoval dnešní hrozný výkon dementním skluzem.

Reagovat
smazaný uživatel

beztak nemel v základní sestave dávno už co dělat

Reagovat
brenk

Aspoň ho tam nabudúce neuvidím.

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal práve korunoval svoj tragikomický výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Vidale seber se a táhni do piče zpátky do Německa

Reagovat
Pinturicchio

Vidal

Reagovat
homeles8

Reagovat
Yanek

nemoralizoval jsi nahodou kdyz jsem v poharu za polovicni kosu na Borriella pochvalil Mexese?

Reagovat
homeles8

Reagovat
Kenneth

Asi to myslí tak že ho přístě na place neuvidí.

Reagovat
Pinturicchio

To bylo myšleno ironicky, ty blblá hlavo.

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Nikdy už nechci žádnou posilu z Německa.

Reagovat
homeles8

Barzagli

Reagovat
Pinturicchio

... která nemá zkušenosti s Calciem

Reagovat
Il Architetto

Hummels.

Reagovat
Pinturicchio

Radši ani on.

Reagovat
smazaný uživatel

na toho šly dobré reference od Herba, toho bych se bál...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som ti už pred sezonou písal, že v Juve nechcem žiadnych nemcov alebo hráčov z bundesligy....

Reagovat
Il Architetto

Si dělá prdel ne? Redku za toto, nechápu.....

Reagovat
Maritazzi

A za co bys jí chtěl dávat?!

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho sála frustrace, jasná červená.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Reagovat
FORZAMILAN

To byla kosa kurva ..............

Reagovat
smazaný uživatel

chilano puttano

Reagovat
M11

aspon nebude hrat traged

Reagovat
Tomanatura

Tak precejenom se uplne nezmenil, neco z nej zbylo

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
homeles8

Apoň tam hráčům Juve nebude překážet :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Len aby sme na toto nedoplatili udržme to

Reagovat
smazaný uživatel

Matri Metro Mitra Matrix

Reagovat
smazaný uživatel

Chiellini je dnes fantastický? nebo se to zdá jenom mě?

Reagovat
smazaný uživatel

je

Reagovat
smazaný uživatel

Ak získame bod s takýmto výkonom, tak sa asi poseriem veľká škoda že sme nehrali normálne, AC nepriedviedlo žiadny extra výkon

Reagovat
smazaný uživatel

od přechodu na 4-3-3 jsme byli jak vyměnění, až Vidala a marnost poslat míč do útoku

Reagovat
smazaný uživatel

No z druhého polčasu som videl asi posledných 5 minút, srali sa mi streamy....ak je to tak ako hovoríš, len dobre...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to samý si fans AC můžou říkat taky

Reagovat
smazaný uživatel

zlatý bodík

Reagovat
brenk

AC si to za prístup k druhému polčasu nezaslúžilo. Ak by hrali to, čo zo začiatku, nemuselo sa to stať...

Ale čo...séria pokračuje

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde hrát 90 minut v takovém tempu..

Reagovat
brenk

Dá sa ale hrať aj inak ako s formáciou 4-4(DZ)-0(záloha)-2

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole to jsou argumenty. koho tam má dát, když všichni normální záložnici jsou zranění?

Reagovat
brenk

Tak tam mal nechať Emanuelsona, ale pre mňa za mňa nech si robí čo chce. Fakt je ten, že keby AC malo vpredu aspoň o toho hráča naviac, tak by tam v druhom polčase dokázalo trochu podržať loptu a nedostať sa zbytočne pod ten tlak... Juve hralo hrozne, ale AC im ten bod darovalo svojím prístupom.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby kdyby..celý tvůj příspěvek je paleta nesmyslů, takže se nezlob, ale konstruktivně reagovat nebudu. Koukni se na soupisky, na vývoj zápasu a na minutu, kdy šel Urby dolů a odpovíš si sám.

Reagovat
brenk

Ty si reagoval na moje príspevky, ja som si už odpovedal dávno.

Reagovat
lnterista

krasnej konec

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jsme měli vyhrát, ten neuznaný gól snad bude mít dohru, to že někdo neuzná gol z offsidu se stvá běžně, ale tohle se stane párkrát za rok .

Reagovat
brenk

Výsledný efekt rovnaký...

Reagovat
smazaný uživatel

asi by se hrálo jinak za stavu 2:0, ale to je fotbal

Reagovat
Pinturicchio

nebo byste třeba prohráli 2:3, kdyby vám ten druhý uznal, no

Reagovat
smazaný uživatel

aspon to bylo 1:1 na neuznaný goly ani jeden tábor nemůže brečet

Reagovat
homeles8

Reagovat
Mr.Jindros

Tak to sorry, ale....

Reagovat
homeles8

to je mrdka, prostě u obou neuznanej gól.

Reagovat
Kokesh

Po delší době sledování zápasu Serie A a určitě toho nelituju...hodně slušný zápas, plný emocí a bojovnosti, ale také škoda dvou fatálních chyb rozhodčích, a to neoffside Matriho a neuznaný gól Muntariho. Co mě ale nejvíc zajímá - hraje Pirlo pořád s takovým přehledem, elegancí a grácií? Sledovat ho je neskutečná krása i po odchodu z AC a znám už jen jednoho záložníka z nejmenovaného klubu, který mě svou hrou dokáže takhle uchvátit.

Reagovat
Pinturicchio

Andrea je král

Reagovat
smazaný uživatel

Pirla jsi měl vidět minule proti Catanii, to byl teprv koncert!

Reagovat
homeles8

no, měl slabší období, v lednu, ale už je zase dobrej :-)

Reagovat
Kenneth

Hrál jak pán. Docela nechápu proč se ho AC zbavilo.

Reagovat
Pinturicchio

Yanek Ti to vysvětlí.

Reagovat
smazaný uživatel

koncepce + money..navíc to prospělo oběma stranám.

Reagovat
Kenneth

Koho máte na jeho pozici?

Reagovat
smazaný uživatel

Nocerina

Reagovat
Kenneth

Aha, já myslel Bommela. Proto sem nechápal jeho odchod.

Reagovat
smazaný uživatel

nikoho, protože jeho pozice není. Máme zálohu více komplexnější a bojovnější, nicméně když nehraje Aquilani, tak tam je cítit trošku méně té "geniality". A navíc 6 mega ročně čistého je strašná darda.

Reagovat
Yanek

Reagovat
Kokesh

Jak pro koho. Navíc, za genialitu a vyjímečnost se musí platit...

Reagovat
smazaný uživatel

Na šance je remíza zasloužená.. Na předvedený výkon jsme měli vyhrát. Juve se mi hodně zhnusilo dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak remíza zasloužená za ten přístup k druhýmu poločasu ale jsem spokojenej věřím že tu ligu ukopeme a Juve v odvětě coppa ditalia taky potrápíme. Ted´ koukejte na Lyon je to tam docela o nervy na ten závěr.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že jsme nevyhráli ve druhé půlce tutovka Fabio,neuznaný gol a prostě převaha tam byla.Remíz není špatná ale škoda Vidalov červené ušil jsme že ten tým má sílu si ještě něco vypracovat.

Reagovat
brenk

Vidalova červená a jeho absencia v ďalších zápasoch je skoro tak hrejúca ako ten bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Muntarimu neuznali gól? Nejako sa tam chlapec rozstrieľal

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dnes hral dobre, prekvapil ma....

Reagovat
smazaný uživatel

Asi motivovaný no. Lebo aj minulý zápas za AC hral veľmi dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

A Matri je nejlepší utočník v Juve a budu ho bránit pořád.Dneska mu neznali gol a mám tušáka že ještě v jendom zápase mu neuznali regulérní,nevím kdy to bylo.Kdyby měl ty dva banány navíc tak by to byla paráda.i Tak věřím že těch 18 - 20 branek může dosáhnout co jsem tady psal.Je to hráč s čuchem na góly ne jak Fabio.

Reagovat
brenk

Neuznali mu myslím s Parmou...

Reagovat
smazaný uživatel

Lyon - Psg 4:4..

Reagovat
M11

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Galliani v tunelu křičel na rozhodčí,poté musel do nemocnice měl problemy s krevním tlakem.

Hoši.....

Reagovat
smazaný uživatel

Conte: Galliani je mafián.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Juventini a Milanisti mají šlágr za sebou, dnes to čeká nás.

Forza NAPOLI!

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, ze se derby della capitale hraje az priste, mohlo to byt pekny kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

To by bolo pre fanúšikov Lazia pre nás je dobré že sa to hraje až nabudúce, vyzerá to tak že od zápasu proti AC nám konečne bude hrať komplétna obrana + Mauri.

Reagovat
lnterista

sestava na gaezette se0m i docela libi...az na toho Stankovice...uz aby byl Guarim ok

Reagovat
olis

Dnes vyhrame, Forza Napoli !

Reagovat
lnterista

taky uz musime vyhrat...ja bych to zas tak jednoznacne nevidel ale jste favorite to je jasne

Reagovat
olis

nj ale ako sorry ale neapol to vitazstvo velmi potrebuje je velmi nabudeny v dobrej forme a este k tomu hraju doma ja si myslim ze neapol to vyhra urcite

Reagovat
brenk

Aby si nebol prekvapený...

Reagovat
olis

nebudem dnes neapol vyhra na 100%

Reagovat
smazaný uživatel

70 ku 30

Reagovat
lnterista

Inter tu vyhru potrebuje vic...ale taky bych si na nas moc nevsadil ale zase tak jasne to nevidim

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak. Paradoxně by bylo horší, kdybychom jeli třeba do Catanie. Tam by se výhra očekávala, tlak na hráče by byl enormní. Dnes nejsme favorité a můžeme jenom překvapit a nejenom dobrá hra, ale i 3 body nás můžou skvěle nakopnout. FORZA INTER

Reagovat
olis

Reagovat
brenk

Neviem čomu sa smeješ, ale mohol by si ukázať trochu rešpektu...takto podceňovať Inter si nedovolia ani fanúšikovia AC či Juve a nie to šiesteho Neapolu, ktorému vyšiel zápas proti tragickej Chelsea a predtým okrem 2 výhier zažíval podobnú biedu ako teraz Inter.

Reagovat
smazaný uživatel

Povíme si to večer, jo?

Reagovat
Alberto Aquilani

V Catanii podla mna nemoze ocakavat vyhru ani United ci Barcelona ( tá pravá) ....

Reagovat
smazaný uživatel

SIENA: 25 Pegolo, 2 Vitiello, 13 Rossettini, 19 Terzi, 3 Del Grosso; 7 Giorgi, 8 Vergassola (cap.), 14 Gazzi, 23 Brienza; 81 Bogdani, 22 Destro.

A disposizione: 12 Farelli, 15 Belmonte, 26 Pesoli, 55 Parravicini, 70 Mannini, 83 Reginaldo, 18 Gonzalez.

Allenatore: Giuseppe Sannino.

PALERMO: 1 Viviano, 31 Pisano, 3 Silvestre, 2 Mantovani, 42 Balzaretti; 5 Barreto, 23 Donati, 14 Bertolo; 27 Ilicic; 19 Budan, 10 Miccoli (cap.).

A disposizione: 33 Tzorvas, 6 Munoz, 13 Aguirregaray, 7 Della Rocca, 17 Vazquez, 16 Zahavi, 24 Mehmeti.

Allenatore: Bortolo Mutti.

FORZA PALERMO !!!

Reagovat
Maritazzi

ROMA Stekelenburg; Rosi, Kjaer, Heinze, Taddei; Marquinho, Gago, Pjanic, Lamela, Osvaldo, Borini. Tohle je co za vtip? De Rossi karetně ohrožen není, nechápu, proč ho šetří zrovna v takhle důležitém zápase. Když to vidím, jsem možná rád, že mám teď futsal a na tohle se kouknu až podle výsledku.

Reagovat
Slejdy

no toho De Rossiho nechapu..

Reagovat
smazaný uživatel

podme Roma !, zeby zas po dobrom vykone pride biedny vykon?,to uz si nemozno dovolit,o tyzden nas cakaju sive potkany z Rima ,tak sa podme naladit a vyhrat.

.................F......................O.....................R.........................Z................................A......................... !!!!!! !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!! R O M A ROMAAAAAAAAAAAA ROMAAAAAAAAAAAAAAA ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA GIALOROSSI ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

fu ha

Reagovat
Slejdy

co ten Balzaretti vyvedl ?

Reagovat
Yanek

Jeste Miccoli by mohl...

Reagovat
smazaný uživatel

Ti nestačí, že ešte kvôli zraneniu striedal Silvestre? Ale nečudoval by som sa, ak by to dnes nedohral ani Miccoli. Vidím to na druhú žltú za protesti, alebo tak niečo...ten hňup dnes karty celkom rozdáva

Reagovat
smazaný uživatel

Siena po našej štandartke rýchly protiútok, Destro sám na Balzu, a ten ho fauloval...

Reagovat
smazaný uživatel

a je to v prdeli

Reagovat
Slejdy

ta obrana

Reagovat
Pinturicchio

Hmm, Denis na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Tak alespon někdo byl prozíravější než já.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nechal Matriho zas

Reagovat
Pinturicchio

A Balza, ten Ti taky moc radosti nenarobil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Nocerino gol, Miccoli asistence, ikdyz zluta, mohl by pridat este neco, protoze tušim ze dostane CK

Reagovat
Pinturicchio

Uvidíme. Já ted nejvíc spoléhám na golovou přestřelku Lazio - Viola ( Ledesma, Mauri - Jovetic ) a na to, že Cavani sestřelí Inter.

Reagovat
smazaný uživatel

Hernanes

Reagovat
terry

Hehe, tě to po dlouhý době rád vidim. Ale koukám na tabulku Serie B a na derby to příští rok nevypadá.

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodca je hňup ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a AS opět vystřízlivění pokolikáte?

Reagovat
Alberto Aquilani

Ja neviem ci je to Váš niaky syndróm , ale ludia ako Vy by podla mna vobec nemali písať alebo používať počítač ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ERJOOOON

Great Comeback to Robur!

Reagovat
M11

mate stesti.. uz jste me zacali pekne stvat :)

Reagovat
smazaný uživatel

ale rozhodčí je debilos, skoro jako ten, co pískal minule Catanii...

Reagovat
smazaný uživatel

A Muňoz tak isto...

Reagovat
smazaný uživatel

Kde na to pozeráš?

Reagovat
smazaný uživatel

přes bet, ale jestli nemáš link, tak zkus tady:

http://www.rojadirecta.me/goto/www.futrd.info/rd/18381.html

Reagovat
smazaný uživatel

Mal som...ja len či si ty nemal v lepšej kvalite. Na konci polčasu mi ho ale vyplo, a už je zabanovaný. Ten tvoj, ako aj všetky ostatné mi lagujú...všetko je to na hovno

Reagovat
Alberto Aquilani

JOOO KURVAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

gollllll 1-2

Reagovat
Slejdy

podme to otocit !!

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! BORINI ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

gol nas nakopne podme to otocit !

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl sem začátek zápasu, může mi někdo popsat goly Atalanty?

Reagovat
Alberto Aquilani

Brejky .... uz asi tak 10krát išli 4na 2 !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

A proč nehraje DDr? Nebo nastoupil a zranil se?

Reagovat
Alberto Aquilani

je na tribune od začiatku .....

Reagovat
smazaný uživatel

rychla kolma prihravka,protihrac sam na brankara a gol

Reagovat
smazaný uživatel

tradičné diery medzi zálohou a obranou, problém, ktorý nedokázal vyriešiť ani 4 tréner v rade

Reagovat
smazaný uživatel

dnes sa mi taddei vynimocne paci

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Borini je dravec

Reagovat
M11

ROSICKY !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Kily

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm...nemáte niekto link na Siena Palermo??

Reagovat
smazaný uživatel

to je neskutocne a zas hned po prestavke

Reagovat
Pinturicchio

Zase Denis

Reagovat
Pinturicchio

A ještě má asistenci na ten první gol, hmm, to jsem slušně pojebkal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Denis, jen jim to dej. Ve vzduchu je hattrick

Reagovat
Slejdy

???

Reagovat
smazaný uživatel

redka

Reagovat
Alberto Aquilani

Vyvstlí mi niekto čo má táto komédia okolo tých rozhodcov už znamenať ? To už snad nie je možné ..... on ukáže žltu hráčovi Atalanty a potom dá červenu Osvaldovi , čo to má byť ? Už neikolký zápas ovplyvnený .....

Reagovat
Slejdy

z tech zaberu neslo vubec poznat za co..mozna neco rekl jinak nevim

Reagovat
smazaný uživatel

to je slabost serie a ROZHODCOVIA

Reagovat
Slejdy

kazdopadne je to jedno, protoze ta obrana nase to je komedie

Reagovat
Slejdy

hm takze on ho kopl prvni tak proto..je to skoda,hlavne vuci Laziu

Reagovat
smazaný uživatel

idem asi chievo pozerat,dalsia dojebana nedela,rimska pizza s ementalskym deavym syrom,Rím nevie branit protiutoky uz niekolko sezon a je treba sa to uz naucit,diera diera diera....

Reagovat
smazaný uživatel

po dalsej diere 4 gol

Reagovat
smazaný uživatel

ta naše obrana potřebuje pořádně nakopat do prdele

Reagovat
Slejdy

Jojo s takovou obranou muzem na LM zapomenout

Reagovat
smazaný uživatel

casseti to si vobec nedojebal

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Denis se nějak rozjel, snad mu to vydrží.

Reagovat
Pinturicchio

Doufám. Protože jestli by tohle byl ojedinělý výkon a já ho tam rval zbytečně další 4 kola po sobě, tak mě asi jebne.

Příště Robinho, Cavani, Denis

Reagovat
smazaný uživatel

Právě jen aby to nebylo obranou AS.

Reagovat
Pinturicchio

Náhoda to nebude, že je to zrovna proti nim. Uvidíme, co předvede v Udinese, tam se ukáže.

Reagovat
smazaný uživatel

Rim si chodi na zapasy vonku len pre nakupy ,neni uz normalne aby sme kazdy zapas vonku dostavali po 3-4 goly

Reagovat
Pinturicchio

Paráda, Silvestre střídal po 11' a místo něj se mi bude počítat Canini, který dostal redku.

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Pipo123

Derby na budúci týždeň bude sranda, pri tých obranách Lazia a AS by to mohla byť aj slušná prestrelka. Totti bude na derby ? Myslím že by sme mohli mať miernu výhodu v tom že obrana bude kompletná

Reagovat
Maritazzi

Totti bude, má teď individuální plán, když měl karetní trest, aby se líp fyzicky připravil. Já jsem přišel asi v 75. minutě domů, ale výsledek, sestava a okolnosti mi stačí, abych začínal ztrácet trpělivost. Na derby jsem se těšil, teď z něj mám strach.

Reagovat
Pipo123

No každopádne derby bude zaujímavé, já moc neverím vo výhru Lazia, ale drží ma aspoň tá predstava že by mohla byť kompletná obrana Radu, Dias, Biava, Konko ako proti Milánu + Mauri, ale mám tušáka že dnes sa vykartuje Hernanes a vám sa vracia niekto do derby okrem Tottiho ?

Reagovat
Maritazzi

No snad bude hrát De Rossi, to je moje jediná naděje. Vůbec nechápu, proč tam dneska není, zvlášť proti rychlé Atalantě. On je jediný hráč, který v tomhle naivním herním systému dokáže zastavit ty brejky soupeře, vyplní tu díru mezi zálohou a obranou. Já bych věřil ve výhru, kdyby došlo k té rezignaci, takhle vůbec nevím, co od toho čekat.

Reagovat
Slejdy

bude..stoji dnes za karty

Reagovat
rossoneri89

redka Casseti

Reagovat
smazaný uživatel

Už aby bylo 20:45

Reagovat
lnterista

ty ses tu novej?

Reagovat
smazaný uživatel

Víceméně.

Reagovat
lnterista

tak vitej vypadas v poho

Reagovat
M11

taky te vitam.. kazdy novy slusny diskutujici do Calcia je vitan

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
lnterista

presne tak

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
smazaný uživatel

Čím takých ľudí viacej, tým lepšie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Díky oběma.

Reagovat
lnterista

Napoli: 1 De Sanctis; 14 Campagnaro, 28 Cannavaro, 6 Aronica; 11 Maggio, 23 Gargano, 88 Inler, 18 Zuniga; 20 Dzemaili; 22 Lavezzi; 7 Cavani.

A disposizione: 83 Rosati, 2 Grava, 21 Fernandez, 85 Britos, 8 Dossena, 29 Pandev, 16 Vargas.

Allenatore: Walter Mazzarri

Inter: 1 Julio Cesar; 37 Faraoni, 6 Lucio, 25 Samuel, 55 Nagatomo; 4 Zanetti, 5 Stankovic, 19 Cambiasso; 10 Sneijder; 9 Forlan, 22 Milito.

A disposizione: 12 Castellazzi, 2 Cordoba, 17 Palombo, 18 Poli, 20 Obi, 7 Pazzini, 28 Zarate.

Allenatore: Claudio Ranieri

Reagovat
Maritazzi

Ranieri opouští 4-4-2?

Reagovat
lnterista

to jedine ho muze zachranit

Reagovat
10

bůhví jak to postaví, čekám Sneijdera nalevo a Javiera na pravý záloze

Reagovat
lnterista

taky me to napadlo a je hodne pravdepodobne ze se o to pokusi

Reagovat
smazaný uživatel

Na jednej strane Faraoni, na druhej strane Nagatomo ...hmmm....to môže proti Neapolu slušne horieť. Ak tomu tak nebude, budem prekvapený.

Reagovat
cresposuper

Faraoni a Nagatomo Inač to ale vyzerá slušne, hlavne útok.

Reagovat
lnterista

Zanettiho bych dal misto Faraoniho a bud Poli nebo Palombo misto nej

Reagovat
Votas

Reagovat
Dejwa

Reagovat
Maritazzi

Palombo asi úplný hit nebude, jinak se taky divím, že zrovna proti Neapoli nevystužil tu obranu Zanettim. Jak dlouho vám má ještě chybět ten Guarín?

Reagovat
lnterista

asi ne no...cetl jsem ze na Chievo by mel byt ready

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné s tým Palombom. Ale to je cieľ naše vedenia. Niekoho zo základnej 11 predať a priviesť dvoch náhradníkov, pričom ani jeden v základe nehráva.

Reagovat
cresposuper

No neviem, Pupi je v zálohe strašne dúležitý. A záloha Palombo-Cuchu-Stankovic by podla mňa nestíhala.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

se Stankovicem nebude stihat tak i tak

Reagovat
smazaný uživatel

Nad Neapolom musíme vyhrať v zálohe.

Reagovat
10

Poli se mi na tu bídu líbil, když hrál...potřeboval by dostat větší důvěru

Reagovat
cresposuper

Robí strašne veľa chýb, brániť nevie skoro vôbec... Na základ to nikdy nebude.

Reagovat
10

jako jeden z mála to v těch posledních zápasech odjezdil a bojoval, ta jeho energie by se podle mě hodila, protože dneska ta záloha s průměrem 34 let nedopadne dobře...

Reagovat
cresposuper

Zanetti a Cuchu sú vynikajúci. Namiesto Dekiho by mohol hrať Palombo, ale Poli nie...

Reagovat
smazaný uživatel

De Sanctis; Campagnaro, Cannavaro, Aronica; Maggio, Inler, Gargano, Zuniga; Dzemaili, Lavezzi; Cavani.

Tak vcelku očekávaná sestava, jsem rád, že Dzemaili nahradí Hamšíka a ne Panděv. Ale absence Hamšíka bude asi hodně citelná, přeci jen Dzemaili není s Cavanim a Lavezzim tak sehraný a rozdíl v kvalitě tam prostě je. Chce to začít stejně jako s Chelsea, od začátku se do Interu zakousnout a zkusit z tlaku vymáčknout gól. Zuniga poslední dobou hraje výborně, takže snad podá kvalitní výkon. Hodně jsme zvědav Sneijdera, co dnes předvede. Mohl to být pěkný porovnávací souboj jeho s Hamšíkem, škoda.

FORZA NAPOLI!

Reagovat
Yanek

Skoda Hamsika, na ten zapas jsem se hodne tesil i kvuli nemu...

Reagovat
smazaný uživatel

Zapnúť, nezapnúť. Mať nervy, nemať nervy. Čo si z toho vybrať? Hmmmm.....

Reagovat
lnterista

vypnout

Reagovat
Pinturicchio

... sebe

Reagovat
lnterista

staci i odhlasit

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Som pozeral, že máš okrúhle narodeniny. Už chystáš oslavy?

Reagovat
lnterista

neco maleho

Reagovat
smazaný uživatel

Malého na veľkosť, veľkého na radosť.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypnem vtedy, keď bude 3:0 alebo 2:0 pre Neapol.

Reagovat
cresposuper

Reagovat
10

to ale příjdeš o 4. gól Neapole

Reagovat
smazaný uživatel

Pozriem v zázname.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

tak ešte 15 minut tu budes

Reagovat
smazaný uživatel

Zapnout a mít nervy, jak ten pocit nenávidim, tak ho miluju.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že Fiorentine chýba Amauri a Cassani, to by bolo hneď jasné čo budem pozerať...

Niekto ruský sopcast na Inter? pls

Reagovat
GEGE

Jn taky jsem se chtěl dívat na Lazio-Fiorentina ale nemůžu splašit rusáky tak du na Inter

http://www8.livetv.ru/webplayer.php?t=sopcast&c=91871&serv=broker.sopcast.com:3912&lang=en&eid=106982&lid=652&ci=11&si=1

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
GEGE

Reagovat
lnterista

tak pome do nich...dneska musime potit krev

Reagovat
Pipo123

ZA EDYHO FORZA LAZIO FORZA EDY DAJE LAZIO DAJE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

za co minuta ticho? SBK?

Reagovat
Pipo123

Vôbec netuším ani som nepostrehol že by bola minuta ticha

Reagovat
Votas

prý smrt vojáka v Afghánistánu

Reagovat
Yanek

vojaku.

Reagovat
lnterista

dik

Reagovat
smazaný uživatel

Inak, Cesareho nomínacia na USA:

Portieri: Buffon (Juventus), De Sanctis (Napoli), Sirigu (Paris St. Germain), Viviano (Palermo).

Difensori: Abate (Milan), Astori (Cagliari), Balzaretti (Palermo), Barzagli (Juventus), Bonucci (Juventus), Chiellini (Juventus), Criscito (Zenit San Pietroburgo), Maggio (Napoli), Ogbonna (Torino).

Centrocampisti: De Rossi (Roma), Marchisio (Juventus), Montolivo (Fiorentina), Thiago Motta (Paris St. Germain), Nocerino (Milan), Pirlo (Juventus).

Attaccanti: Borini (Roma), Giovinco (Parma), Matri (Juventus), Pazzini (Inter).

Stále nechápem Montoliva, veď vo Viole nehrá nič extra. Ako je na tom v repre?

Reagovat
Votas

ten útok je takovej...nějakej...divnej

Reagovat
smazaný uživatel

Matri? ... fííííha ... Cesare, ty mi teda dáváš ...

1) nechápu 4 brankáře

2) super, konečně Barzagli

3) Monty? Claudio? .. no, budiž ..

4) 4 útočníci? do systému 4-3-3? Matri?

Zjevně bude hrát 4-3-1-2.... Buffon - Maggio, Barzagli, Chiellini, Criscito - De Rossi, Pirlo, Nocerino - Montolivo - Giovinco, Pazzini ...

Reagovat
smazaný uživatel

toho Di Nataleho by mohol zavolat

Reagovat
smazaný uživatel

viz. má reakce o reakci níže

Reagovat
smazaný uživatel

Mimo jiné, Prandelli řekl, že nechce v týmu hráče, který by nechal své spoluhráče ve štychu a zákeřným faulem se nechal vyloučit, což byl reakce na Osvalda. Osvaldo měl být nominovaný, ale vzhledem k událostem v Atalantě povolal Cesare Boriniho, který byl původně v nominaci Ferrary U21 na Francii. Za Boriniho naskočí u Ferrary El Shaarawy. Co se týče otázky na Balotelliho řekl jen "uvidíme". Di Natale není v nominaci kvůli nedávnému zranění, jinak další úvahy byli Quagliarella, Pepe nebo Ranocchia.

Reagovat
smazaný uživatel

900.per Miccoliho v repre

Reagovat
smazaný uživatel

Při té nominaci útočníků na USA nemůžu jinak než....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To se Nagatomovi nepovedlo.

Reagovat
Pipo123

Keď hraje Mauri tak sú tam aj pekné kombinácie a viac sa drží lopta, to potrebujeme.

Reagovat
Yanek

Maggio to pres japonce solidne taha...

Reagovat
smazaný uživatel

Tam to půjde, musí.

Reagovat
lnterista

tyhle situace proste miluji

Reagovat
cresposuper

Bože Nagatomo

Reagovat
10

jste se báli, že bude Ranieri hrát 4-4-2 a on přitom hraje 8-0-2

Reagovat
smazaný uživatel

8-1-1 a to Forlán je spíš def.záložník

Reagovat
smazaný uživatel

Ouuu, Dzemailiiiiii.

Reagovat
Votas

máme co dělat dostat balón za půlku...to je fakt slabota

Reagovat
smazaný uživatel

Co to zase Inter předvádí? Dnes Nagatomo, Cambiasso, Stankovic, Forlán zbytek (snad kromě Cesara a Samuela) Ranieri

Reagovat
cresposuper

Ranieri? Aspon trošku rozmýšľaj

Reagovat
smazaný uživatel

Cavanii škodaaaaa. Už to mohlo být zase. Aby nás ty šance nemrzely...

Reagovat
Pipo123

KLOSEEEE

Reagovat
lnterista

doufam ze ten Guarin je dobrej..jinak fakt nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud je vážně hodně dobrý, tak doufám, že jich přivedl nejméně 8

Reagovat
smazaný uživatel

celkem bída ten Inter s Neapolí

Reagovat
FuckT

preco Dzemaili a nie Pandev alebo Vargas ? to je v pici

Reagovat
Yanek

Nehraje spatne.

Reagovat
FuckT

zatial ukazal simulaciu a strelu, nic viac, a ta simulacia bola nechutne spatna a uboha, keby to aspon vedel

Reagovat
Yanek

Tak Hamsik to neni, no.

Reagovat
FuckT

o to nejde, ide o to, ze je to 2 najlepsia nahrada za Hamsika, a dokonca mozno az 3

nechapem to, dostal uz aspon 5 000 sanci ale ani raz neukazal nic nad sedy priemer, zatial co Pandev dostal menej sanci a par krat nam zachranil sance v lige ...

Reagovat
Yanek

Nejak extra vas nesleduju, ale dnes mi prijde, ze Dzemaili spatne nehraje. Snazi se hrat a presuje, to by minimalne Pandev, ktery je kopyto jako delane na poslednich deset minut nezvladal. A Vargas je neznama, nemuzes cekat, ze zacne okamzite dostavat sance od zacatku...

Reagovat
FuckT

to mas pravdu, ale on nedostava ziadne, a Pandev odohral cele zapasy, dal goly, asistencie a podal obetavy a kvalitny vykon, Dzemaili rozhodne nie je takym prinosom ako Pandev ... Kopyto bol aj pre napoli fans, ale po par zapasoch ho skoro vsetci fans Napolli ospevovali a hned kopyto nebol ... to vzdy znamena, ze ten hrac nieco ukazal ...

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme dát gól a uklidnit se. Inter hraje fakt špatně a pokud by dal gól, tak ho to posadí na koně a už to nějak ubrání.

Reagovat
FuckT

s Dzea\mailim v zostave sa neda dat gol

Reagovat
smazaný uživatel

Ou, moc nechybělo.

Reagovat
10

pěkně Šnajdr, moc nechybělo

Reagovat
smazaný uživatel

chlapci, prečo išiel Lulić dole?

Reagovat
Pipo123

Neviem či tam bolo zranenie, ale myslím že nie, skôr to bolo výkonom, hral hrozne, strácal každú loptu a moc kazil.

Reagovat
cresposuper

Ranieri Dnes je to takticky dobré, ale tým to končí. Toto už je len na hráčoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes je to dozadu dobré, to je fakt, to jsem na Ranieriho přehnal. Ale skvěle bránit je jedna věc a nebezpečně útočit z rychlých brejků, je věc druhá, která k tomu prostě patří a která dnes chybí... Bohužel, je fakt, že rychlostní útočník v Interu není...

Reagovat
cresposuper

Aha, takže radšej to máme otvoriť s tým, že sa nám podarí jeden útok a dostaneme trojku.. Bohužial na viac ako na toto nemáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to myslel tak, že třeba Sneijder s útočníky by okamžitě po převzetí míče šli do rychlého brejku, Neapol hraje vzadu celkem dost na riziko... Bránění dnes jde a netřeba na tom cokoli měnit Ale ani jeden z těch 3 není nějaký skvělý sprinter

Reagovat
Pipo123

Zatiaľ sa mi to páči, obrana má troška okná, Garrido hraje dosť dobre, škoda že nedal gól, mal tam krásnu strelu ktorá skončila na brvne. Do predu to je výborný hráč, len vzadu má stále veľké okienka, ale na to si musí zvyknúť. Hrozne sa mi páči kombinácia Mauriho, Hernanesa a Kloseho, patičky, prihrávky za obranu, to im ide, Mauri do tej hry dodáva kľud a hlavne kombinačne to je lepšie + vie si výborne najsť volný priestor prakticky na celom ihrisku.

Reagovat
smazaný uživatel

S trochou šťastia to 0:0 udržíme.

Reagovat
10

všichni žerou

Reagovat
Votas

už 426 minut sme nedali gól...a Neapol v lize 425 minut nedostala...náhoda? I don´t think so.

Reagovat
smazaný uživatel

Irónia osudu bude, ak príde Pandev a rozhodne

Reagovat
Pipo123

Ako zatiaľ hráte ? Zarate dá gol

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Zarate ukončil to střelecké trápení, to by opravdu byla teprve ironie osudu...

Reagovat
smazaný uživatel

ujde to....ak zárate dá gól za inter, tak to bude koniec sveta

Reagovat
smazaný uživatel

No ale on bude muset, protože ta koncovka je dneska nijaká. Proti Vám by měl o motivaci postaráno.

Reagovat
lnterista

neni to nejhorsi ale nic naplat proste chybi nam tam rozdilovej hrac...strasne to smrdi prumerem ale tady nam to nikdy moc neslo ale cekal jsem ze budem trochu nebezpecnejsi teda.

Stankovic je spatnje...ach jo ja to tak nerad rikam ale cas nezastavis

Reagovat
cresposuper

Reagovat
lnterista

a koukam ze ostatni vysledky taky super

Reagovat
Votas

boha mojho to sou teda střídání

Reagovat
smazaný uživatel

Inter brání dobře má minimálně na bod.

Reagovat
10

Forlan-Pazzini, Sneijder-Cordoba...co to je za střídání?

Reagovat
10

aha 4-4-2...vydržel dlouho

Reagovat
Dejwa

kriste, co zas vymýšlí?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to teď bude vypadat?

Reagovat
Yanek

Pazzini pro Interistu.

Reagovat
lnterista

do fanty

Reagovat
sinter

wtf?

Reagovat
10

vypadá to jak 3-5-2

Reagovat
lnterista

to neni na moje nervy

Reagovat
FuckT

Pandev sa rozcvicuje, konecne pojde do hry hrac, ktory si to zasluzi

Reagovat
smazaný uživatel

Maggio

Reagovat
FuckT

cakat od Maggia hol je optimizmus hraniciaci s hlupostou :) bojuje a hra dobre, a za to ho uznavam, ale ked nahodou on trafi branu tak tomu sam neveri :)

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel jen tu hlavičku A nemyslel jsem to zle, spíš jako že škoda další šance, to nebylo nic proti němu, že by nedal zase šanci nebo nedej bože proti výkonu.

Reagovat
FuckT

ja viem, ale ono je proste realita ze on ma problem trafit aj prazdnu branu :) ale ako hrac je to sympatak a bojovnik

Reagovat
smazaný uživatel

To je.

Reagovat
smazaný uživatel

Lucio Pazza by se mohl začít hýbat

Reagovat
Pipo123

Fiore ako vymenená po polčase

Reagovat
FuckT

LAVEZZI !

Reagovat
rossoneri89

Lavezziiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

gol... viva Lavezzi, miluju ho

Reagovat
smazaný uživatel

ELLLLLL POCHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Já toho hráče prostě miluju Co jsme dnes chtěli? 60. minuta a bez střely na bránu...

Reagovat
FuckT

Dzemaili si zasluzi polovicu kreditu ale, konecne ukazal nieco pozitivnejsie ako dobra praca v strede pola

Reagovat
smazaný uživatel

ale Džemaili hraje teda parádně dneska, hraje tak i v jindy? nebo se mu jen povedl zápas?

Reagovat
FuckT

neprehanal by som to zase, dnes nehra zle, doteraz hral zapasy ovela horsie

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas nic moc ale, teď se mi zdá uvolněnější, víc si dovolí s míčem.

Reagovat
FuckT

jj, zda sa nejaky uvolnenejsi a sebavedomejsi, niekto mi tu uz davnejsie pisal, ze v Parme ci v Palerme ci v ktorej pici bol awesome, tak dufam, ze to pomaly zacne ukazovat aj tu

Reagovat
smazaný uživatel

V Parmě hrál parádně.

Reagovat
Pipo123

Candreva ohromný priemerák, neukázal nič v čom by bol aspoň trocha dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

zmar zmar zmar

Reagovat
lnterista

tezce nam ujel vlak

Reagovat
smazaný uživatel

na to se nedá dívat, vypínám... Snad dostanou co nejvíc a ON pujde co nejdřív a Moratti se konečně probere ohledně nákupů...

Reagovat
lnterista

ty fandis Interu?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť se nedostaneme za půlku s míčem, pokud ano, je to bez pohybu, není komu nahrát, přijde ztráta... Ranieri by snad nebyl ani tak zlý, ale asi ani on sám už neví, co s tím dělat, mění to jak se dá... Ale, hráči na boj o scudetto nejsou... A čemu se divit, když kupujeme hráče jako Zarate, Palombo, Forlán a podobní....

Reagovat
lnterista

bohuzel mas pravdu no

Reagovat
smazaný uživatel

Najednou je Palombo špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho nijak nevítal, ani Zarateho... Je fakt, že Forlána jsem vítal, ale vzhledem k jeho věku je nám k ničemu. Chce to proměnu, dávat mládí, ať e nám rok, dva nedaří, ale ať hrají ti mladí... Takto se nedaří a bude to jen horší...

Reagovat
smazaný uživatel

ok, tak ty možná ne, ale pro drtivou většinu interistů to byla zimní vysněná posila, to samé pro AC a Juve. Taky jsem o něm psal, že mu moc nevěřím, ale jeho bych vašemu vedení zrovna nezazlíval, spíš vám splnili přání...

Reagovat
smazaný uživatel

dyt oni si 3krát po sobě nenahrají...

Reagovat
smazaný uživatel

Dzemaili

Reagovat
lnterista

rychlostne vubec nestihame

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky se na to kouká.

Reagovat
smazaný uživatel

jak tak koukám, tak co Marotta dost posral s Contem, že koupili Vidala a ne Inlera, to je pan hráč

Reagovat
brenk

Arturo je mladší, stál menej a podľa mňa je aj perspektívnejší... ja som za Vidala rád.

Reagovat
smazaný uživatel

za Vidala z Coppy nebo z Leverkusenu bych byl taky rád a radši než Inlera ale když vidím jak Arturo hraje a s jakým přehledem hraje teď Inler, to je takovej rozdíl..

Reagovat
brenk

Dnes nepozerám, lebo musím spraviť nejaké veci, ale Arturo nehrá zle celú sezónu a pochybujem, že Inlerovi vyjde každý zápas

Reagovat
Pinturicchio

MELO !

Reagovat
smazaný uživatel

Je taky magor

Reagovat
Pinturicchio

... a zároven nejlepší fotbalista z těch tří uvedených. Modlím se, aby Vidal prošel stejným vývojem, jako Felipe a dostal se příští rok na jeho úroven. ( Ale nevěřím tomu ani trochu )

Reagovat
smazaný uživatel

Jen nechápu, že kupujeme pořád dokola stejné typy fobalistů, stejné magory. Nejdřív Sissoko, pak Melo, teď Vidal... Ale v Německu mi Vidal nepřišel jako takové hovado. Nechápu...

Reagovat
Pinturicchio

No, Tomanatura psal, že je to stejný blázen, jako Felipe. Co je na tom ale nejsmutnější, že kupujeme pořád stejné "blázny", ale necháme si toho, který je z těch tří nejhorší fotbalově.

Reagovat
smazaný uživatel

No, co stačí v Německu, nestačí v Itálii, bohužel. Nechal bych vyhrát Lucu, protože on je ten, čí by to místo v sestavě mělo být.

Reagovat
Pinturicchio

Bohužel, no, s touhle rozehrávkou a "myšlením" nemá v Itálii šanci. Marroneho, Padoina ani Giaccha tohle dlouho bavit nebude, koukat na Vidala nebo, momentálně, protekčního Claudia.

Reagovat
smazaný uživatel

Claudiovi nejvíce seděle 4-5-1, když mohl útočit z druhé vlny. V tom 3-5-2 vůbec neví. Celkově se šíleně trápí a ta hra mu spíš škodí. Měl by se na pár zápasů posadit. Prospělo by mu to.

S Vidalem fakt nevím. Čekal jsem od něho daleko víc. Zatím hraje šíleně

Reagovat
Pinturicchio

Neměli jsme upouštět od toho 4-3-3. Nejvíc mě dorazil Conte, který ten přechod na 3 stopery zdůvodní tím, že máme v kádru tři kvalitní hráče na tenhle post a je škoda, aby některý z nich seděl.

Buffon - DeCeglie, Chiellini, Barzagli, Lichtsteiner - Marchisio, Pirlo, Padoin / Marrone ( pokud se uzdraví ) - Vucinic, Matri, Quagliarella / Elia / klidně bych tam vyzkoušel Cacerese

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak nějak... Neříkám, má to své výhody, ten 3-5-2, ale máme s ním naprosto nefunkční zálohu. Kraje běhají, ale ten střed si často neví rady. Conte mě občas svými názory a nápady vyvádí z míry.

Reagovat
smazaný uživatel

Taký Davids sa ale osvedčil ja Vidalovi verím, je to frajer a hoci ma posledné zápasy neskutočne sral, od budúcej sezony to bude lepšie !

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

toho mi ani nepřipomínej

Reagovat
smazaný uživatel

juj, rudá... Hm, třeba si i vystřelíme ...

Reagovat
FuckT

tak to bol fakt mega kontakt ....

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, tak hlavně to neposrat už.

Reagovat
lnterista

to uz je moc

Reagovat
smazaný uživatel

pazzini!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Votas

bída, hnus, zmar a utrpení

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol naprosto, ale naprosto zaslouženě. Po dnešku už nevidím důvod pokračovat pod Ranierim.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde o to, jestli chceme, nebo nechceme Ranieriho. Problém je v tom, jaký trenér by vůbec do Interu šel...

Reagovat
smazaný uživatel

Důležité 3 body zůstávají doma.

Reagovat
brenk

Neapol ide do LM...

Reagovat
smazaný uživatel

tagliavento je hnusna rinava kurva FORZA MILAN!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele