Serie A - preview 26. kola

03.03.2012, 09:40, aktualizováno 04.03.2012, 09:10
Previews
Tradiční nedělní program v Itálii po obědě zahájí Parma s Neapolí. Zraky všech se však budou upírat především k duelu v Římě, kde se chystá velké městské derby mezi AS a Laziem. Udinese hraje s rozjetou Atalantou a Fiorentina musí nutně bodovat proti poslední Ceseně. Inter večer hostí Catanii...
Parma FC - SSC Neapol  (neděle 12:30)
Roberto Donadoni zvedl Parmu, hráči pochopili trenérovu filozofii a parmě se nebývale daří. O to víc ale můžeme stejná slova pronést o Neapoli, před kterou se otevírá velká budoucnost.

Neapoli se v posledních týdnech daří, po výhře v Lize mistrů se Neapoli podařilo vyhrát i nad Interem Milán. Donadoni chce pomstu za nešťastně strávená léta na lavičce "Partenopei".

Pouze čtyři zápasy z osmnácti dokázal Donadoni vyhrát, coby trenér Neapole. V roce 2009 ho po vzájemné dohodě nahradil jiný trenér - Walter Mazzari. Tomu se Donadoni postaví. Parma v minulém kole ztratila dobře rozehraný zápas s Janovem, když vedla o dvě branky. Heroický závěr "Grifů" a nepozornost Parmy stála Donadoniho cenné tři body.

Třetí domácí zápas Roberta Donadoniho na lavičce slibuje napínavou podívanou oba celky se prezentují ofenzivním pojetím fotbalu. Parma ale přece jen nemá jistou záchranu, na sestupové pásmo má náskok pouze pěti bodů. Od října ale domácí na Stadio Enio Tardini neprohráli.

Ještě před třemi týdny byla Neapol sedmá, ale výhry nad Chievem, Fiorentinou a Interem posunuly tým na páté místo. Neapol navíc dělí pouhých pět bodů od třetího Udinese i čtvrtého Lazia, což rozhodně není nedosažitelná meta.

Zvláštní zápas čeká Blerima Dzemailiho a Paola Cannavara, oba bývalé hráče Parmy. V jejím dresu se pro změnu ukáže například Fabio Santacroce, který je zde na hostování právě z Neapole.

Sestavu Parmu decimují zranění, mimo hru budou například Valiani, Gobbi, Floccari nebo Lucarelli. Jediným absentujícím hráčem v neapolském dresu je Salvatore Aronica. Dočká se Donadoni své odplaty?
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Zaccardo, Ferrario, Paletta - Biabiany, Mariga, Musacci, Galloppa, Modesto - Giovinco, Okaka
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Grava, Cannavaro, Britos - Maggio, Gargano, Dzemaili, Dossena - Hamšík, Lavezzi - Cavani
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.70 - 3.20 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Udinese Calcio - Atalanta BC  (neděle 15:00)
Další boj na dálku mezi sebou svedou Udinese a Lazio. Prvně jmenovaný tým doma přivítá Atalantu a jen výhra ho udrží na třetí pozici právě před Laziem. Avšak Atalanta chytla formu a bude velmi nepříjemným soupeřem.

Udinese Calcio po postupu v Evropské lize zkonsolidovalo síly na domácí soutěž a úspěšně zdolalo Boloňu na jejím hřišti 3:1. Bianconeri tak udrželi čtvrtou pozici před Laziem a stejný cíl budou mít i v tomto kole doma proti nevyzpytatelné Atalantě Bergamo. S Bergamským celkem mají Guidolinovi hoši vzácně vyrovnanou bilanci, dosvědčují to i poslední dva zápasy, které skončili nudnou remízou 0:0.

Atalanta má zasebou stejně úspěšné vystoupení jako Udinese. Ba dokonce ještě úspěšnější. Nerazzurri totiž zcela nečekaně smetli rozjíždějící se AS Řím 4:1 a potvrdili skvělou formu. Už na podzim vykazovali svěřenci trenéra Colantuona velké pokroky a nyní si zcela zaslouženě užívají postavení ve středu ligové tabulky. Postavení Bergama by ale bylo ještě lepší, nebýt šestibodového odečtu.

Udine se bude muset obejít bez služeb Badua, Abdiho a Isly. Kompletní rozhodně nebudou ani hosté, Capelli s Lucchinim jsou zranění, Peluso, Moralez a Doni si odpykávají karetní tresty.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Benatia, Danilo, Domizzi - Basta, Fernandes, Pazienza, Asamoah, Pasquale - Fabbrini - Di Natale
Atalanta BC - pravděpodobná sestava:
Consigli - Ferri, Stendardo, Manfredini, Bellini - Schelotto, Cigarini, Brighi, Carrozza - Marilungo - Denis
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.50 - 5.60
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
AC Siena - Cagliari Calcio  (neděle 15:00)
Na sienskou půdu stadionu Franchi zavítá Cagliari a zatímco hosté se pohybují v klidném středu, Siena bojuje o záchranu. Bianconeri mají před osmnáctým Lecce náskok pouhých dvou bodů, takže případná porážka by je mohla uvrhnout do sestupových míst.

Velkolepé utkání mají zasebou fotbalisté Sieny. Ti doma doslova smetli Palermo 4:1 a učinili důležitý krok v cestě za záchranou. "Máme z tohoto vítězství velkou radost. Po porážkách s Lecce a Catanií jsme opravdu potřebovali dobrý výsledek k získání naší důvěry. S Cagliari chceme otevřít sérii vítězství a vyšplhat se tabulkou, co nejvíce to půjde," nechal se slyšet záložník Sieny Francesco Parravicini. Siena ale ještě nemá vyhráno. Sanninovi hoši sice mají k dobru dva body, ale to třináct kol před koncem soutěže vůbec nic neznamená.

Zcela opačné pocity mají po minulém kole hráči sardinského Cagliari. Ti doma podlehli Lecce 1:2 a v tabulce se propadli na jedenácté místo. "Nezasloužili jsme si v Lecce prohrát. Ale nyní musíme ten výsledek dostat z hlavy a zaměřit se na zisk tří bodů v Sieně," řekl trenér Davide Ballardini. Cagliari toiž nemá rozhodně nic jistého, v případě porážky se můžou sestupové příčky nebezpečně přiblížit.

I nadále bude domácím chybět brankář Brkič, zranění jsou i Belmonte, Bolzoni, D’Agostinoa Reginaldo. V táboře Cagliari je situace obdobná, Pinilla, El Kabir, Sampaio a Eriksson mají zdravotní potíže a do zápasu na stadionu Franchi nezasáhnou, stejně jako suspendovaný Canini.
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Pegolo - Vitiello, Rossettini, Terzi, Del Grosso - Giorgi, Vergassola, Gazzi, Brienza - Destro, Calaío
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Pisano, Ariaudo, Astori, Agostini - Dessena, Conti, Nainggolan - Cossu - Larrivey, Thiago Ribeiro
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.15 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
ACF Fiorentina - AC Cesena  (neděle 15:00)
Na stadionu Artemia Franchi se utkají dva trápící se celky, a sice Fiorentina a Cesena. Viola se díky špatné sérii dostala těsně nad sestupové pásmo, aktuálně má k dobru jen čtyři body. Cesena je zase poslední, její situace už je hodně vážná.

Do velkých problémů se dostává slavná Fiorentina. Ta po třech porážkách spadla až na patnácté místo a její situace začíná být na pováženou. Vždyť Viola má před sestupovými vodami náskok pouhých čtyř bodů! "Pokud se chceme vyhnout nervóznímu konci sezony, musíme si počínat před brankou soupeře nemilosrdně. Vzhledem k možnostem, které si v útoku vypracováváme, dáváme málo branek a to se musí změnit," vidí jasný problém, proč se Fiorentině nedaří, její trenér Delio Rossi. Fialky teď budou mít možnost celou situaci napravit a konečně po třech zápasech zase zvítězit, doma na stadionu Artemia Franchiho totiž přivítají beznadějně poslední Cesenu.

Ta za celou sezonu získala pouhých šestnáct bodů a je společně s Novarou nejžhavějším kandidátem na sestup. "Mořským koníkům" zatím nepomohla ani změna kouče, ani příchod zvučných posil. Naposledy Cesena prohrála ve Veroně s Chievem 1:0.

"Není jednoduché zvednout morálku týmu, když ztratíte tolik zápasů. Každopádně proti Chievu tam bylo několik pozitiv, nemyslím si, že by výsledek odrážel to, jak simí hráči vedli na hřišti. Musíme nadále tvrdě pracovat a zabránit určitým chybám, které děláme," posteskl si kouč Ceseny Mario Beretta.

Viola do utkání nastoupí bez Behramiho, Kharjy a Kroldrupa. Pro Oliveru zase platí karetní trest. Co se týče hostů, hrát nebudou Von Bergen, Lauro a Guana, poslední dva jmenovaní jsou suspendovaní.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Boruc - Gamberini, Natali, Nastašič - Cassani, Montolivo, Salifu, Lazzari, Pasqual - Amauri, Jovetič
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Antonioli - Comotto, Moras, Rodriguez - Ceccarelli, Colucci, Parolo, Santana, Pudil - Iaquinta, Malonga
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 4.00 - 7.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
US Lecce - Janov CFC  (neděle 15:00)
Kvalitní práci odvádí v Lecce kouč Serse Cosmi, pod jehož vedením Salentini pomalu stoupají tabulkou. Prozatím jsou sice nadále v sestupových vodách, ale už čtyři zápasy neprohráli a v neděli budou chtít tuto bilanci potvrdit proti Janovu. Tomu se naopak vůbec nedaří.

Cosmi se sice ujal Lecce až na začátku prosince, ale od té doby již stihl vybojovat 16 bodů. Celkem jich má jeho mužstvo 24 a Sienu ztrácí už jen dva body. Cosmi v Lecce těží z toho, že může praktikovat své oblíbené rozestavení 3-5-2, na které měl připravený kádr.

Přestože je nyní Lecce čtyři zápasy neporaženo, není ještě Cosmi zcela spokojen. Líbí se mu sice například výkony Guillerma Giacomazziho, jenž mu připomíná Liveraniho v nejlepších letech, ovšem od zbytku záložní řady chce větší aktivitu směrem dopředu.

Moc rád by totiž v neděli slavil výhru nad Janovem, který jede na Stadio Via Del Mare se sérii čtyřech nevyhraných zápasů v řadě. Janov se po dobrém vstupu do nového roku trápí, prohrál v Catanii, Bergamu a pak dokonce i doma s Chievem. Naposledy remizoval s Parmou a potřebuje zabrat.

I nadále budou Grifové bez útočníka Gilardina, což se zatím ukazuje jako rozhodující faktor, proč se nedaří, respektive proč se nestřílejí góly. Po karetním trestu se vrací alespoň Biondini a Sculli.
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Benassi - Tomovič, Carrozzieri, Miglionico - Cuadrado, Giacomazzi, Blasi, Delvecchio, Brivio - Muriel, Di Michele
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Frey - Rossi, Granqvist, Kaladze, Constant - Mesto, Kucka, Biondini, Sculli - Ze Eduardo, Palacio
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.25 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
AS Řím - SS Lazio  (neděle 15:00)
Brány Olympijského stadionu v Římě se opět otevírají, aby se celá Itálie mohla těšit ze souboje dávných rivalů! AS s Laziem rozehrají odpoledne další velkolepý zápas.

V neděli budou oba celky chtít tři body. I když pomineme prestiž nebo slávu z tak vypjatého zápasu, jakým bezesporu derby Říma vždy bylo, tři body potřebují oba týmy akutně. Ani Lazio, ač na čtvrté pozici, nemůže mluvit o ideální sezoně. A v táboru rivala je situace ještě horší.

Těžký úder do všech pozitivních myšlenek hráčů "Giallorossi" dopadl z rukou Atalanty, která v minulém kole naprosto zaslouženě deklasovala římský tým v poměru 4:1. Lazio dostalo podobný příděl v Palermu, a vypadlo z Evropské ligy, což zachraňovalo v minulém kole proti Fiorentině. Toskánský celek porazilo gólem Kloseho a získalo cenné tři body do boje o příčky nejvyšší.

V nepříznivě vypadajícím utkání si trenér Enrique dovolil velmi zajímavou věc, když z disciplinárních důvodů poslal na tribunu hvězdu týmu, Daniela De Rossiho. A při absenci Francesca Tottiho se jeho ztráta ukázala klíčovou. Týmu chyběla rozvaha, pevnost v obranné fázi a vůdčí osobnost.

Utkání navíc AS dohrávalo bez vyloučených hráčů Osvalda s Cassettim, kterým se nezdály výroky sudího natolik, že putovali do šaten dříve, než je běžné. Zvláště absence nejlepšího střelce týmu by mohla tým z "Věčného města" mrzet. Budoucnost má ale na hrotu jistou, nastupuje zde talentovaný Fabio Borini, který si svými výkony řekl o své první povolání do seniorské reprezentace.

Čtvrté Lazio je díky výhře nad Fiorentinou na třetí pozici a má stejný počet bodů, jako před ním sídlící Udinese, což je pro Edyho Reju skvělý výsledek dlouholeté práce. Ta mohla být přerušena, ale demisi trenéra, který dovedl Lazio do Evropské ligy, vedení nakonec nepřijalo a své vztahy nakonec urovnalo.

Do utkání určitě nenastoupí Senad Lulič, Stefan Radu, dále Rocchi s Kokem nebo Stankevičius s Canou. Vedle již zmíněných absencí AS trenér Enrique nemůže počítat ani se Simpliciem, otazník visí nad Miralemem Pjaničem. Velkolepý souboj může začít - kdo se stane králem Říma?
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Rosi, Juan, Heinze, Taddei - Pjanič, De Rossi, Marquinho - Totti - Lamela, Borini
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Scaloni, Biava, Dias, Garrido - Ledesma, Matuzalem - Gonzalez, Hernanes, Mauri - Klose
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.25 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bologna FC - Novara Calcio  (neděle 18:30)
Kvůli úmrtí zpěváka Lucia Dally muselo být utkání mezi Boloňou a Novarou přesunuto z tradičního času na půl sedmou večerní. Každopádně ať se hraje kdykoliv, jedná se o důležité utkání, Novara potřebuje nutně uspět aby se přiblížila záchraně, Boloňa zase naopak aby se sestupu nepřiblížila.

Boloně patří momentálně šestnáctá příčka, a to rozhodně není žádná sláva. Každopádně vzhledem ke startu, jaký domácí měli, se Boloňa výrazně zvedla. V minulém kole sice doma podlehla Udinese 3:1, ale bylo to po dlouhých sedmi kolech. Předtím Boloňa neprohrála s Neapolí, Římem či Interem.

Na stadionu Renata Dall’Ara teď přivítají Pioliho svěřenci Novaru a nic jiného než vítězství nechtějí brát. "Zápas proti Novaře je vzhledem k našemu boji o záchranu naprosto zásadní. Nesmíme totiž zapomínat, že jsme jen čtyři body od Lecce," varoval před vážnou situací Andrea Raggi.

Zatímco se Boloňa snaží vyhnout maléru, Novara už v něm lítá. Nováček Serie A se po dlouhé době výsledkově vzchopil, ale v minulém kole opět pocítil pád na tvrdou zem. Novara totiž prohrála na Catanii 3:1 a na nesestupovou pozici ztrácí devět bodů. "Nevzdáváme se. Našim cílem je i nadále udržení Serie A. Budeme bojovat až do konce, jen tak toho můžeme dosáhnout," věří v záchranu Marco Rigoni. Aby se situace zlepšila, potřebují Mondonicovo svěřenci uspět na hřišti Boloni.

Jedinou absenci Boloni představuje zraněný Loria. Na druhé straně rovněž není situace dramatická, scházet bude trojice Ludi, Jensen a Marianini.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Gillet - Raggi, Portanova, Antonsson - Garics, Perez, Mudingayi, Rubin - Ramirez, Diamanti - Di Vaio
Novara Calcio - pravděpodobná sestava:
Ujkani - Gemiti, Lisuzzo, Paci, Garcia, Silva - Rigoni, Radovanovič, Pesce - Mascara, Rubino
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.50 - 5.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Inter Milán - Calcio Catania  (neděle 20:45)
Prohlášení vedení Interu sice možná trochu uklidnilo trenéra Ranieriho, ale ten rozhodně nechce dál zkoušet trpělivost svých nadřízených a prodlužovat agónii fanoušků. Podaří se mu vyhrát nad Catanií?

Devět zápasů, sedm proher. Naprosto katastrofický scénář má zatím sezona pod vedením trenéra Ranieriho. Poslední zápasy Interu připomínají spíš velmi nepovedenou noční můru všech příznivců milánského velkoklubu. A jediná otázka zní jednoduše: Kdy se z ní hráči proberou? Odpověď na ní ale zdaleka není jednoduchá.

V tisku už se objevují náhrady za případně odvolaného trenéra a jsou to jména nanejvýš zajímavá - André Villas - Boas, Francesco Guidolin nebo Roberto Baggio. Dočkáme se tedy dalšího překvapení? Nebo najde úspěšný trenér opět recept na renesanci slavného týmu v momentě nejdůležitějším?

Bologna i Novara byly nad síly Interu, bude i Catania? Celý Inter určitě dělá vše pro to, aby si přízeň fanoušků zachoval. Stejně jako naději na Scudetto. Klíčem k lepším zítřkům by mohl být Wesley Sneijder a jeho správné umístění v systému, který by geniální holandské hlavičce vyhovoval. Další věcí je určitě také štěstí, které není k Interu právě nakloněno.

V pěti posledních zápasech Catania prohrála jen jednou a to přímo s Juventusem Turín, dosud neporaženým celkem Itálie. Inter se bude moci spoléhat na Maicona i Chivua, což by milánskému týmu mohlo velmi pomoci. Alvaréz, Guarin a Ranocchia ale k dispozici stále nejsou.

Campagnolo, Suazo, Capuano a Potenza rovněž do zápasu nezasáhnou. Inter zatím v posledních pěti sezonách toto kolo vyhrál. Zabrání mu Lodi a spol. v podobném kousku?
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Maicon, Lucio, Samuel, Zanetti - Faraoni, Palombo, Cambiasso, Nagatomo - Milito, Pazzini
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Carrizo - Motta, Legrottaglie, Spolli, Marchese - Izco, Lodi, Almiron - Goméz, Bergessio, Barrientos
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.60 - 4.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Città di Palermo - AC Milán  (sobota 18:00)
Těžký zápas má před sebou vedoucí AC Milán. Rossoneri cestují na horkou sicilskou půdu do Palerma a zde nebudou chtít brát nic jiného, než vítězství. Palermo je ale doma silné, s Milánem tu neprohrálo více než šest let.

Palermo pravidelně sbírá body a to především na domácím stadionu Renza Barbery. Sicilané jsou co se týče domácích zápasů na druhém místě, lepší bilanci má pouze Udinese. Svěřenci trenéra Muttiho se doma naposledy neparáli s Laziem, vyhráli 5:1, ale tuto výhru nedokázali hned v dalším kole potvrdit. A právě porážka 1:4 se Sienou o lecčems vypovídá, Palermo je totiž venku absolutně nejhorší.

"Doma hrajeme vždy dobře, ale víme, že v sobotu budeme čelit týmu, který má velkou motivaci a je velmi silný po technické stránce," zůstává před zápasem opatrný trenér Bartolo Mutti.

AC Milán má za sebou remízu s Juventusem a ta prakticky nic nevyřešila. V čele je stále Milán s jednobodovým náskokem, avšak Juventus má zase o jedno odehrané utkání méně. Přetahovaná o mistrovský titul tak nadále pokračuje. "S ohledem na Scudetto je to pro nás zásadní zápas. Chceme zůstat v čele pořadí i po tomto týdnu, neboť Juventus bude mít příští týden možnost nás přeskočit, proto je to pro nás tolik důležité. Proto musíme zítra vyhrát," poukazoval na důležitost utkání trenér AC Massimiliano Allegri.

Největší ztrátou domácích je jednoznačně absence reprezentačního beka Balzarettiho, jenž si odpykává karetní trest. Vedle něj budou scházet i Silvestre a Bačinovič. Marodka Milána, to není nic neznámého. Znovu se zranil Pato, už poněkolikáté v sezoně, zdravotní potíže mají i Maxi Lopéz, Boateng, Merkel, Strasser, Seedorf, Aquilani, Cassano, Gattuso a Nesta. Trenér Allegri nebude moci využít ani služeb stopera Mexese, ten je v třízápasovém trestu.
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Viviano - Muñoz, Migliaccio, Mantovani, Pisano - Barreto, Donati, Bertolo - Iličič - Budan, Miccoli
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Abate, Bonera, Thiago Silva, Antonini - Nocerino, Ambrosini, Muntari - Emanuelson - Ibrahimovič, Robinho
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.60 - 3.75 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Juventus FC - Chievo Verona  (sobota 20:45)
Chievo bude muset hrát na hřišti druhého celku tabulky bez Sergia Pellissiera, své největší hvězdy. Juventus musí vyhrát, pokud se chce dostat na první místo.

Veterán, který nastřílel v pěti posledních zápasech proti Juventusu už čtyři branky, bude chybět kvůli kartám. Chievo v minulém kole vyhrálo s Cesenou a nyní je desáté. Tým trenéra Di Carla má náskok devíti bodů na sestupovou zónu, zkušený taktik ale ví, že jeho hráče čeká ještě dlouhá cesta za záchranou. Vedení vytyčilo trenérovi čtyřicetibodovou hranici jako cíl sezony a Di Carlo věří, že to není nic nedosažitelného.

"Pořád ještě myslím, že máme na víc. Bylo velmi důležité, že jsme minule vyhráli, to nás posunulo výš. Liga je ale ještě dlouhá," říká trenér, jenž je tipovaný jako případná náhrada Francesca Guidolina na lavičce Udinese.

Juventus má ale velkou chuť do zápasu, proti AC Milán nebyla remíza úplně ideálním výsledkem, navíc se v Itálii řeší kontroverzní výkon rozhodčího Tagliaventa. Pokud chce Conteho tým Scudetto, musí vyhrávat zápasy i s týmy ze středu tabulky. Tedy s veronským Chievem.

"Stará dáma" se ale prezentuje bojovným výkonem, nevzdává se ani při nevýhodném skóre. To se určitě líbí trenéru Contemu. AC Milán první půli dominovalo, nakonec ale utkání skončilo nerozhodně. Změna rozestavení by mohla přispět k lepšímu výkonu, na křídlech by mohli nastoupit Vučinič s Quagliarellou.

Za Juventus nemohou nastoupit Arturo Vidal a Simone Pepe. Caceres by mohl nahradit Lichtsteinera. Juventus je v této sezoně stále kupodivu neporažen a o svou skvělou sérii určitě nebude chtít přijít. Historie mluví ve prospěch domácích, protože z devíti zápasů v Turíně prohrál jen jediný. Dva z nich skončily remízou. Bude nadcházející duel výjimkou?
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Caceres, Barzagli, Chiellini, De Ceglie - Giaccherini, Pirlo, Marchisio - Quagliarella, Matri, Vučinič
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Sardo, Andreolli, Acerbi, Dramé - Bradley, Rigoni, Hetemaj - Théréau, Cruzado - Paloschi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.26 - 5.00 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán25156449:2251
2.Juventus FC241311037:1550
3.Udinese Calcio25136637:2345
4.SS Lazio25136639:2945
5.SSC Neapol251010542:2440
6.AS Řím25115938:3138
7.Inter Milán251131134:3436
8.Città di Palermo251041139:3934
9.Calcio Catania2489732:3333
10.Chievo Verona25961021:3033
11.Atalanta BC25910630:2831
12.Cagliari Calcio25710823:2631
13.Janov CFC25941233:4631
14.Parma FC2478929:3729
15.ACF Fiorentina24771023:2528
16.Bologna FC24771024:2928
17.AC Siena25681127:2826
18.US Lecce25661328:4024
19.Novara Calcio25381421:4517
20.AC Cesena24441616:3816
Bodové odečty
Atalanta BC-6za korupci

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (744)

Přidat komentář
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. čo je s Lichtim ? únava ?

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas s Chievom bude rozhodovať Andrea Gervasoni.

Reagovat
smazaný uživatel

doufám,že AC na Sicílii vyhraje, mám vsazeno

Reagovat
Ragazzo d'oro

To jsi hodně odvážný.

Reagovat
smazaný uživatel

já vím, dík

Reagovat
smazaný uživatel

jestli ten jugoš s orlim rypákem nerozhodne nebo robinho tak uz nevím

Reagovat
Pinturicchio

Ibra by možná rozhodl, ... kdyby hrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak hra

Reagovat
Pinturicchio

Kua, error

Reagovat
brenk

Tak ja som dokonca dnes niečo čítal aj o Alexovi v základe, tak sa nechám prekvapiť, ako to Conte poskladá, už sa teším na večer.

Reagovat
smazaný uživatel

Alex by bol sen

Reagovat
Pinturicchio

Mirko - Alex - Fabio

Reagovat
brenk

Fabia moc v základe neočakávam, aj keď Matri hral v repre, tak možno by sa aj mohol dostať do základu.

Reagovat
Pinturicchio

Snad tam bude, jsem zvědavý, jak si na tom pravém křídle povede.

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA PALERMO !!!

dúfam, že to sithnem. Každú sobotu som doma, ale akurát teraz, keď idem preč tak hráme v sobotu

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United youngster Paul Pogba is set to sign a deal with Juventus next month. The 18-year-old, who is out of contract in the summer, is currently stalling over new terms with the Premier League champions. Juve are thought to have offered the Frenchman a four-year deal, according to Italian newspaper La Gazzetta dello Sport..

Nejaké info o ňom ? Známy fandí MU a veľmi ho chválil, vraj supertalent....

Reagovat
10

všude na něj čtu velkou chválu, srovnávají ho s Vieirou, nebýt Scholese, tak by už prej byl v prvním týmu...to by se povedlo

Reagovat
Pinturicchio

Jen aby ti mladí hráči dostávali šance. Chtěl jsem se zeptat, jak je to se Sorensenem? Je to hostovačka nebo jsme prodali i 50%?

Reagovat
brenk

Zdá sa mi, že 50% ak sa môžem zapojiť.

Reagovat
Pinturicchio

Je to tak, škoda. Chyba, že mu Conte nedal vůbec šanci.

Reagovat
Pinturicchio

Je to tak, škoda. Chyba, že mu Conte nedal vůbec šanci.

Reagovat
10

50% za 2.500.000 €

Reagovat
Pinturicchio

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ už mi ho popísali prospero a kiwwi, podľa toho vyzerá fakt nádejne....

Reagovat
brenk

No čo viem tak z Manchesteru odchádza, lebo nedostáva šance v A-tíme. U nás ma Conte svoju trojicu oblúbencov, za nimi odchovanca Marroneho a v juniorke Appelta s Bouym. To by si chlapec moc nepolepšil.

Reagovat
lnterista

pokud bude mit osud jak Vieira tak jenom dobre

Reagovat
smazaný uživatel

kupme ho

Reagovat
Tomanatura

To vam preju, on chce 3 mega rocne

Reagovat
Melchior

ještě snad nikdy nebyla v preview fotka někoho z Juventusu

Reagovat
Melchior

neberte si to tak, že mě to nějak ranilo, jen na to poukazuju :-)

Reagovat
brenk

Ale býva na fotke Juventus Stadium...

Reagovat
Melchior

to je zase neoddiskutovatelny fakt, ale to jen proto, ze je novy :-)

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

Aaaa pan "ACM nemá proti Arsenalu ani nejmenší šanci, protože jsem si to spočítal" je tu opět mezi námí

Reagovat
Melchior

překrucuješ pravdu, nicméně mě Rossoneri přijemně překvapili.. na druhou stranu je třeba říct, že v zápase s Juventusem u mě zase spadli na předešlou úroveň (Mexes, Van Bommel,...)

Reagovat
Al Capone

AS vyhraje

Reagovat
Mr.Jindros

Myslím, že sázet proti AS nemusí být nelukrativní. Pravděpodobnost výbuchu cca 50 procent, kurzy na soupeře vysoko přes 2...

Reagovat
Slejdy

hahaha

Reagovat
10

dneska vyhrajou, příští kolo vybouchnou v Palermu 4:0

Reagovat
Alberto Aquilani

radsej by som prehral derby a vyhral v Palerme 4:0 :P ....

Reagovat
smazaný uživatel

Těším se jak nikdy a podle mě dneska se rozhodne když AC vyhraje na horké půdě Palerma tak věřím že titul budou mít oni,jestli tam prohrají a Juve vyhraje tak si začnu říkat že je to 50-50a začnu už trošku věřit!

Reagovat
Pipo123

Na derby sa vôbec neteším, keď vidím že nebude hrať Radu ani Konko a na krajoch bude pomalý Scaloni a nervózny Garrido, tak sa hrozne obávam čo s nami ofenzíva AS spraví. Na druhej strane ani AS neoplýva pevnou obranou, ale nemám s toho dobrý pocit

Reagovat
Maritazzi

U nás vypadá, že bude v záloze Perrotta, ten by se na derby mohl hecnout, Ta obrana bude zas záležet jak se vyspí Rosi, protože jak bude hrát zase tužku, tak to bude průchoďák.

Reagovat
Slejdy

To neni jen o Rosim,ale o cele obrane

Reagovat
lnterista

Ta preview sestava na gazzetteje otresna... s timhle chce hrat o 3.misto?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes údajne s útokom Alex-Matri-Vučinič

Reagovat
Pinturicchio

To bude rodeo.

Reagovat
M11

Marko ve studiu Digisport.. byl aktualne na tydenni stazi v Juve.. pry nejlepsi staz kterou zazil

Reagovat
Alberto Aquilani

Arnautovic ?

Reagovat
M11

Karol Marko

Reagovat
Alberto Aquilani

Hele , čo mám robiť ? Mám do zálohy len De Rossiho , môžem hrať na 6 obrancov ? :O Inak som si ešte nevymenil Pizarra ....Tam sa dáva ta cena - 9 mega za kolko som ho bral do tímu , či niaka novšia ?

Reagovat
smazaný uživatel

V základní sestavě musí být 1 brankář, 3-5 obránců, 3-5 záložníků a 1-3 útočníci ....

Cenu u Pizzara si počítaj 4 milíony ...

Reagovat
Alberto Aquilani

ou šit ....

Reagovat
Alberto Aquilani
Reagovat
smazaný uživatel

Iba Costo

Reagovat
Pinturicchio

Klasické dilema ve Fantě, ... koho postavit do útoku? Koho byste tam šoupli vy, z pětice : Giovinco, Cavani, Robinho, Borini, Denis?

Reagovat
Alberto Aquilani

Kukni o post vyššie , neviem čo robiť a nechcem hrať proti pravidlám :P .... teraz hrám 5-2-3 a dufam ez nastupi Candreva , mozem hrať 6-1-3 ? :D

Reagovat
Pinturicchio

Podle mě ne, max. 5 obránců si myslím.

Reagovat
Alberto Aquilani

Marquinhoooo ma zachranil !!!!! Snad si ho nikdo nevzal !!!

Reagovat
Pipo123

Denis sa proti Udine nepresadí, Robinho tiež na prázdno, AC na Palermo nevie moc dobre, Cavani šupne niečo v Parme, Borini dá gol v derby a Giovinco nahrá na gol

Reagovat
Pinturicchio

U Denise po tom galatpředstavení váhám, buď ho to nakopne nebo to byl ojedinělý výkon. Proti Udine to bude mít těžké. Cavani tam něco šoupne, souhlas, obrana Parmy nic moc. Vidím to na Giovinco / Denis - Cavani - Robinho ( Palermu bude chybět Silvestre a Balza, to se projeví ) / Borini.

Kua, taky jsem musel draftovat tak dobře v tom útoku !

Reagovat
Pipo123

Musíš na istotu ako já, Di Natale - Palacio

Reagovat
Pinturicchio

Jak se Ti tyhle dva podařilo dostat?

Reagovat
Pinturicchio

Tak nakonec Borini, Cavani, Robinho, ... takže AC ideálně 2:2 ( 2x Robinho )

Reagovat
sansiro

Mám to hodně podobné jako ty Dilema mám jen u třetího útočníka: Robinho na Palermu nebo Denis na Udine. Zatím mám Denise, ale fakt nevím.

Reagovat
Pinturicchio

Taky jsem váhal, hodně, ale nakonec jsem se rozhodl víc věřit obraně Udinese ( mám od nich Domizziho a Benatiu )

Reagovat
smazaný uživatel

PALERMO: 1 Viviano; 6 Munoz, 8 Migliaccio, 2 Mantovani, 31 Pisano; 14 Bertolo, 23 Donati, 5 Barreto; 27 Ilicic; 19 Budan, 10 Miccoli (cap.).

A disposizione: 33 Tzorvas, 15 Milanovic, 13 Aguirregaray, 7 Della Rocca, 17 Vazquez, 16 Zahavi, 24 Mehmeti.

Allenatore: Bortolo Mutti.

MILAN: 32 Abbiati; 20 Abate, 25 Bonera, 33 T. Silva, 77 Antonini; 22 Nocerino, 23 Ambrosini (cap.), 14 Muntari; 28 Emanuelson; 11 Ibrahimovic, 70 Robinho.

A disposizione: 1 Amelia, 76 Yepes, 15 Mesbah, 19 Zambrotta, 4 Van Bommel, 92 El Shaarawy, 9 Inzaghi.

Allenatore: Massimiliano Allegri.

FORZA PALERMO !!!

Reagovat
GEGE

FORZA MILAN!

Reagovat
FORZAMILAN

Tak jdeme na to !!!!! Výhra nutná !!!!!! FORZA ROSSONERI .................

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
M11

za 5 Kč

Reagovat
smazaný uživatel

To ještě v Serii B ne? Tohle bude větší cena.

Reagovat
smazaný uživatel

To by ste mali vedieť hlavne vy....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci AC byli po utkání s Juve plní emocí viz. ta hudba . Já myslím že už vystřízlivěli ( alespoň ti dospělí )

Reagovat
Yanek

Myslel jsem si, ze Zlatanovi ta repre pauza neprospeje. Se tam jenom prochazi...

Reagovat
smazaný uživatel

dobre nacasovanie

Reagovat
M11

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
rossoneri89

Ibraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

IBRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
FORZAMILAN

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL IBRAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Yanek

Reagovat
GEGE

IBRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan

Reagovat
smazaný uživatel

Merdahimovič

Vyrovnať Palermo !

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
smazaný uživatel

pokojne mozem zacat urazat kazdeho strelca golu Juve aj ja..

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné, to je preto že strelil gol....fakt máš pravdu, 100 percent

Reagovat
smazaný uživatel

Ak Ibra gol nedal tak nas tu svojim mudrom neobohacujes....

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tu nejde o to že vyhrávate, ale o to že ho z duše neznášam už roky ....tak sa logicky tešiť nebudem ked hrá takto dobre...

Reagovat
rossoneri89

Ibraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa uzasneeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

IBRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
FORZAMILAN

IBRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
sansiro

Ibra

Reagovat
Yanek

Zdar.

Reagovat
M11

Zlatan neskutecna lehkost ve vsem co dela

Reagovat
GEGE

IBRA+ROBINHO!! Nádhera

Reagovat
M11

jiny level

Reagovat
FORZAMILAN

Ten druhý gól sakra mazácky

Reagovat
smazaný uživatel

IBRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HATTRICK ZA 35 minut

Reagovat
sansiro

Hatrick hero

Reagovat
M11

Zlatan gratulace

Reagovat
FORZAMILAN

HAAAAAAAAAAAATRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIICKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

Reagovat
Yanek

KURVA TOHLE NENI MOZNY!

Reagovat
smazaný uživatel

nech sa Ibra takto prechadza kazdu hru

Reagovat
rossoneri89

Ibra hatriiiiiick ...... IBRAAHIMOVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIC

Reagovat
smazaný uživatel

Sotva to zapnu a za 4 minuty 2 goly.

Grande Ibra !

Reagovat
M11

dneska beze srandy muze dat 5 kousku

Reagovat
GEGE

IBRACADABRA!MAGICO MILAN!

Reagovat
FORZAMILAN

vypadá na to, hraje v neskutečný pohodě

Reagovat
FORZAMILAN

................................................GRANDE MILAN..............................................

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě Plzen taky hezkej mač.

Reagovat
FORZAMILAN

ty góly padly skoro současně

Reagovat
smazaný uživatel

Na netu AC vedle na telce Plzen

Reagovat
FORZAMILAN

já mám tv v pc, sleduju to současně ....................

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FORZAMILAN

kurva Ibra ta šance

Reagovat
M11

malem 4

Reagovat
smazaný uživatel

nemate nekdo Sopcast na AC?me to vypadlo ten prenos

Reagovat
smazaný uživatel

Viviano

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm....a je po zápase...

Reagovat
Yanek

Merdahimovic

Reagovat
smazaný uživatel

Veru že je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Zamparini figlio di puttana?

Reagovat
10

si tak vždycky říkám, proč jsou ty týmy hrající s AC a s náma tak rozdílný proti nám to všichni odjezdí na 100%, hrajou agresivně, bojujou jako by to bylo finálě MS a proti AC už jsou poražený při podávání rukou...tím nechci srovnávat kvality AC a Juve, nebo nějak znehodnocovat ty výkony a kvalitu jednotlivců, možná je to zaujatý, ale všímám si toho už docela dlouho

Reagovat
rossoneri89

mozno preto lebo my ich k lopte pustame malokedy .... vy davate superom viac volnosti a preto niekedy vystruju rozky ... napriklad v zapase proti Arsenalu .... kazdy riesil ako to Arsenal nechal tak, ako to vzdali a ako nemaju formu atd .... ale na to nekukali ze my sme ich k nicomu nepustili ...

Reagovat
10

tohle si nemyslím, v držení míče už Juve za AC podle mě nezaostává...tahle statistika by mě zajímala, zkusím to někde najít

Reagovat
smazaný uživatel

já tomu říkám "Inter syndrom", kterej spočívá ve velmi precizně takticko - strategické hře, kdy soupeře určitých kvalit k ničemu nepustíš. V době nadvlády Interu to taky vypadalo tak, že ty týmy jim jezdí dávat body a proti nám bojují. Ono to ale je zkrátka v tom, že jistý stupeň taktický vyspělosti je už nad hranicí možného odporu pro horší týmy. Třeba Juve nebo Arsenal mají tu laťku posazenou mnohem výš a na ně musí být taktický výkon téměř 100%..na BArca či Real tak 130%.

Reagovat
10

něco na tom bude

Reagovat
FORZAMILAN

Těžko říct, myslím si, že proti klubům typu Milan se chce taky každý vytáhnout, tudíž odjezdí zápas na plno. Dneska je náš výkon excelentní, Ibra vyčnívá nad ostatní..................

Reagovat
Yanek

Fakt si tohle myslis? Dej dalsi priklad vedle Palerma a Ceseny. Ja jsem mel vzdycky pocit, ze proti nam se ty tymy taky nesmirne vytahujou...

Reagovat
GEGE

Jako tím chceš řict,že Palemo nehraje na 100%?Nebo Cesena?Prostě hrajou na co mají.Ja dneska třeba očekával hodně golu vzheledem k obraně Palerma.A nejlepší utok ligy se brání těžko.

Reagovat
10

nevím, spíš my jim dáváme víc šancí se do toho zápasu dostat...hlavně tím, jaký šance nedáme, v tom dělá rozdíl hráč jako Ibra...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je blbost. Proti AC, Juve i Interu se ty týmy vždycky chtěly ukázat v lepším světle, hráči věděli, že když zazáří, může přijít šance na lepší angažmá.

V tom držení míče je AC taky lepší než Juve, to ale neznamená, že jsme lepší, Juve je zase bojovnější než my, to jsou ty charaktery těch jednotlivých dvou týmů, my jsme elegáni Vy zase bojovníci. Někdy se ale ty výkony na hřišti těch dvou týmů můžou zničit jejich "vlastní zbrani". Vy máte problémy pokud dostatetečně nebojujete, my zase s tou naší profesorskou "genialitou" a laxností. (Můj názor)

Reagovat
Yanek

Miccoli vs Abate, pekny sprintik.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

doufam ze vecer taky predvedeme kanonadu

Reagovat
10

klidně kanonádu 1:0

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Ak bude hrať Alex tak snád jo

Reagovat
smazaný uživatel

Zatial One Man Show, pozera sa na to dobre. Dalsie goly uz nie su potrebne, teraz setrit sily na dalsie zapasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm velka skoda ze Ibra nehral proti Juve..bol by som zvedavy ako by to dopadlo..ci by aj tam dokazal rozhodnut..Striela mu to slusne..

Reagovat
smazaný uživatel

Chiellini komplex by sa prejavil

Reagovat
smazaný uživatel

Mozno ano a mozno nie....To sa uz nedozvieme bohuzial...Ale myslim si ze by v momentalnej forme asi zaziaril....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozrejme je to škoda, že ste nehrali v plnej sile....ale lepšie pre nás, to by ste pravdepodobne zvíťazili...

Reagovat
FORZAMILAN

Palermo se vůbec nedostalo do zápasu, vůbec k ničemu jsme je nepustili

Reagovat
smazaný uživatel

Krasa to tu este nebolo,Ibra hattrick parada FORZA MILAN!!!!!IBRA!!!!

Reagovat
Yanek

Nebal bych se stridani Stephana za Urbyho, ten je dneska dost mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani by som nepovedal ze je mimo...A nemyslim si ze ofenzivnejsieho Faraona da miesto defenzivnejsieho Urbyho...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řekl že jo Palermo je neškodný a za rozhodnutýho stavu by mohl dostat šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevidel som este trenera v talianskej lige ktory by za vitazneho stavu striedal defenzivneho hraca za ofenzivneho...A Allegriho tiez nie...

Reagovat
brenk

According to the latest rumors coming from the withdrawal Juventus, Antonio Conte would be willing to face Chievo Verona with 4-4-2. According to reports from Sky Sports a few moments ago, the Juventus coach should deploy Matri Vucinic in attack, then the exclusion of Del Piero, Quagliarella and Borriello. In midfield, Padoin right, Pirlo and Marchisio central pair and Giaccherini left, in defense, in front of Buffon, Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci and Chiellini.

Preklad z taliančiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Ou

Reagovat
10

takže spíš zase 3-5-2...tohle je zápas pro Alexe

Reagovat
brenk

No tiež mi napadlo 3-5-2... To by mi ani tak nevadilo, keby bol naľavo De Ceglie namiesto Padoina a a Alex namiesto Vucinica...

Reagovat
brenk

Tak nakoniec De Ceglie naľavo, Chiellini do stredu, Bonucci na lavičku... to vyzerá na 4-4-2, aspoň podľa tuttojuve.

Reagovat
panca

koukam na vysledek, ibra radi a ja to nevidel

Reagovat
Shevchenko

Sem to zapl v 35. minutě, stihl jsem jen replay 3. gólů.

Reagovat
panca

proc ta cerna paska?

Reagovat
smazaný uživatel

Az tak ste chceli Faraona miesto Urbyho ze sa chudak zranil

Reagovat
FORZAMILAN

THIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

THIAGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ♥

Reagovat
Yanek

THIAGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
GEGE

THIAGO SILVA

Reagovat
smazaný uživatel

GRANDE THIAGO

Reagovat
rossoneri89

Thiago Silva

Reagovat
Shevchenko

Palermo chce zopakovat Udinese z mninulé sezóny?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zahavi ma už totálne dorazil....

Reagovat
GEGE

Takhle hladkou vyhru na horké půdě Palerma sem nečekal.Nádhera.

GRANDE MAGICO MILAN!

Reagovat
Tsigi

Tohle bylo krásný. Ten zápas s Arsenalem to skutečně nakopl. Ibra hraje jednu z jeho nejlepších sezon a je to krásný

Reagovat
terry

Ibra a Thiago ve fantě.

Reagovat
smazaný uživatel

krasa teraz je na rade Juve rozobrali sme ich,toto je MILAN!!! FORZA MILAN!!!

Reagovat
Tsigi

Kolik výměn můžem udělat ve fantě ? Dneska jsem musel udělat 2 nouzový

Reagovat
Shevchenko

4, takže ještě máš jednu.

Reagovat
brenk

Juventus (4-4-2): Buffon; Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, De Ceglie; Padoin, Pirlo, Marchisio, Giaccherini; Matri, Vucinic.

A disp.: Storari, Caceres, Bonucci, Marrone, Elia, Quagliarella, Del Piero. All.: Conte

Chievo (4-3-2-1): Sorrentino; Sardo, Andreolli, Acerbi, Dramé; Bradley, N.Rigoni, Luciano; Sammarco, Thereau; Paloschi.

A disp.: Puggioni, Cruzado, Moscardelli, Frey, Cesar, Dainelli, Hetemaj. All.: Di Carlo

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
brenk

Je to blbé, ale keď mám hľadať pozitíva, tak pôvodne mal hrať Bonucci a Giorgio naľavo. Padoin mi na kraji vôbec nesedí, namiesto Mirka mal ísť Alex, tomu to s Matrim išlo.

Reagovat
Pinturicchio

Jak říkáš, Padion na kraji bude stejná mimóza, jako Marchisio na kraji loni. Giaccherinimu kraj ve 4-4-2 taky nesedne.

Reagovat
Pinturicchio

To už tam měl být nalevo od začátku Elia, ... nebo dát nalevo Cacerese, kterého by Padoin mohl jistit, ale takhle to nechápu.

Reagovat
brenk

No Conte má na kraj jedinú alternatívu Eliu alebo zmenu formácie, som zvedavý, ako sa zachová v prípade, že to tímu nepôjde...

Reagovat
Pinturicchio

Se zavřeným okem možná ještě Caceres. Kua, a to ta sestava vypadala tak hezky ( Padoin out, Alex in - 4-3-3 )

Reagovat
brenk

Caceres by asi na oživenie ofenzívy nebol tým pravým. Ja by som Alexa radšej videl v dvojčlennom útoku, ale ani to 4-3-3 nebolo na zahodenie.

Reagovat
Pinturicchio

A tak třeba by předvedl to samé, co proti AC v Coppě . Na Alexe v základu jsem se dneska hrozně těšil

Reagovat
Pinturicchio

( Až ted mi docvaklo, že Padoin hraje napravo, což už dává větší smysl )

Reagovat
10

tohle bude nejspíš klasika 3-5-2, ta původní sestava s Alexem se mi líbila mnohem víc...Elia po hoooodně dlouhý době slezl z tribuny

Reagovat
brenk

3-5-2 asi nie, chýba tretí stopér.

Reagovat
10

on tam vlastně není Leo...hm, tak to je ještě divnější

Reagovat
M11

naivne jsem doufal v Alexe

Reagovat
stuff

ak by to hrali ako 433, tak tej zostave celkom verim(nevravim, ze si neviem predstavit krajsiu, ale isto aj horsiu), tak, podme sa bavit futbalom!!

Reagovat
FORZAMILAN

Znáte Lego? Tak. Rozebrali jsme je dnes jako Lego. Neměli nejmenší šanci, před úterní odvetou v Anglii posílení psychiky a sebevědomí. FORZA MILAN..........Milan é la mia vita............

Reagovat
Pinturicchio

Jak hrál Bíňo?

Reagovat
GEGE

Potvrdil formu s předešlých zápasů.Přihrál Ibrovi na dva goly.

Reagovat
Pinturicchio

Díky. Super, tak alespon ty asistence ( doufám, že mu je přiklepnou oficiálně )

Reagovat
Tsigi

1 by měli. ta druhá to moc asistence nebyla

Reagovat
Pinturicchio

Tak uvidíme, za obě se zlobit nebudu. ( Ale tak i ta jedna je lepší než drátem do oka )

Reagovat
smazaný uživatel

200.per Edgar Barreto !!!!

Reagovat
Pinturicchio

http://www.youtube.com/watch?v=MdrDKFYdVf8

Pome rozdrtit Chievo, i když Conte vymýšlí blbosti.

! ! ! Forza Juve ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

A zase si pozriem trt, kedže mi nejde normálne internet...

Reagovat
smazaný uživatel

tak jedem Juve ne

Reagovat
M11

Giacch

Reagovat
Pinturicchio

Ať jdou s tímhle padáním do řitě.

Reagovat
Pinturicchio

Giorgiova rozehrávka měla oči

Reagovat
brenk

Potom im nepískajú ani reálne fauly.

Reagovat
brenk

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

neviem kto dal

Reagovat
M11

DE CEGLIE !!!!!!!!!

Reagovat
Pinturicchio

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
stuff

pohotovost

Reagovat
brenk

De Ceglie je na tom herne výborne.

Reagovat
brenk

A nehovorím to preto, lebo dal gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Išiel s výkonmi ohromne hore, snád sa tam udrží

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Mirko zatím

Reagovat
stuff

Reagovat
brenk

Chievo je nepríjemné, treba pridať druhý gól.

Reagovat
brenk

Zaujímavé, že doma dali betón a na Juve vystrkujú rožky.

Reagovat
smazaný uživatel

No do riti Mirko

Reagovat
smazaný uživatel

Snád to nebude nič vážne....

Reagovat
Pinturicchio

Marchisio OUT, Marrone IN

Reagovat
brenk

Ten stred je dosť priechodný, mne tam jednoducho chýba Vidal, nech si každý hovorí, čo chce.

Reagovat
Pinturicchio

Mně ani ne.

Reagovat
M11

no zatim teda hruza

Reagovat
stuff

nenormalne ufnukane hrame dnes..

Reagovat
brenk

To bola gólová strela...

Reagovat
brenk

Čo je s Andreom?

Reagovat
M11

Andrea

Reagovat
M11

prava strana naprosto hlucha

Reagovat
Pinturicchio

A do prdele

Reagovat
Pinturicchio

To bych na tom stoperovi radši viděl Cacerese.

Reagovat
brenk

Ten by aspoň dal gól

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Andrea snád len únava, však hral každý zápas v lige plus teraz za repre.....

Reagovat
Pinturicchio

Takovýhle míč od Bonučky, to byla teda pořádná chyba v Matrixu.

Reagovat
brenk

Reagovat
brenk

No nie je do žiadny bravúrny výkon, ale dá sa to vystáť. Dali sme dôležitý gól a teraz treba hrať pozorne a diktovať tempo.

Reagovat
M11

ze jsem se na to AC dival.. ve srovnani s jejich vykonem je nas katastrofa

Reagovat
Pinturicchio

Hlavní jsou tři body.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě nemáte nic jistýho.

Reagovat
Pinturicchio

Říkám něco takového?

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkáš, ale znělo mi to tak. Ale když se tak na to koukám, tak jsi to asi nemyslel tak, jak já jsem to pochopil

Reagovat
Yanek

Nebyl ten gol De Ceglieho z offsidu?

Reagovat
Pinturicchio

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie

Reagovat
smazaný uživatel

trošku bych řekl že jo.

Reagovat
Pinturicchio

Marchisio OUT, Alex IN = 4-3-3

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dosť ma znepokojuje fakt že goly musia strieľať obrancovia či záložníci....na toto byť odkázaní nemôžeme....

Reagovat
smazaný uživatel

Gol byl z mírnýho offsidu ale tohle se má pouštět

Reagovat
smazaný uživatel

Pohodové utkání,nějak z Chieva nejde vůbec strach,ale může se to změnit jednou akcí.Musíme to potvrdit dalším golem a bude.Juve hraje s přehledem.

Reagovat
brenk

S tým by som úplne nesúhlasil. Chievo podľa mňa nie je bezzubé.

Reagovat
smazaný uživatel

Já prostě z toho utkání citím že se nemůže co stát :D Perfekně držíme míč a hrajeme pozorně.I Marchisio se mi líbí po dlouhé době je víc u míče.Není to žádné představení ale hrajem to dneska v klídečku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som poverčivý, takže nič nezakrikuj prosímťa

Reagovat
M11

Reagovat
M11

Reagovat
brenk
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
brenk

To je klasika.

Reagovat
brenk

De Ceglie prešprintuje polku ihriska a potom nahrá dozadu na stopéra.

Reagovat
smazaný uživatel

Mirko mohol strieľať....

Reagovat
brenk

Druhá žltá ako vyšitá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tá atmosféra

Reagovat
smazaný uživatel

Jaaaaaaaaj čo chýbalo

Reagovat
brenk

Padoin to urobil výborne. Treba prestriedať útok.

Reagovat
smazaný uživatel

Alex sa už rozcvičuje

Reagovat
brenk

Ten sa rozcvičuje celú sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež pravda....

Reagovat
M11

Mirko si s Matrim vubec nerozumi

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Luciano je riadny inventár Chieva...si ho pamätám ešte z Pro Footballu 2003

Reagovat
Pinturicchio

Koledujeme si a ne málo.

Reagovat
brenk

Hrozný výkon.

Reagovat
stuff

ma vystrasili

Reagovat
smazaný uživatel

Toto nemusí dobre dopadnúť....úplne sme prestali hrať....

Reagovat
smazaný uživatel

Taky že ne.

Reagovat
M11

zaslouzene.. jsme trapaci

Reagovat
brenk

Dobre im tak.

Reagovat
stuff

tak nam treba!

Reagovat
Pinturicchio

Zaslouženě.

Reagovat
Pinturicchio

A jestli nepřidáme, tak přijde první letošní porážka, na Chievu jde vidět, že ten druhý gol chtějí přidat.

Reagovat
smazaný uživatel

To sa dalo čakať..............k...a

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to sorry kucí, ale tohle Conte slušně prokaučoval.. Sundat Marchisia a dát Cacerese do pětičlený obrany, aby hájila 1:0 proti Chievu? Co to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Alex, zachráň nás

Reagovat
FCSL

Chievo udržet!

Reagovat
brenk

Začnime už k***a hrať

Reagovat
Pinturicchio

Alex to samé, co Giacch v prvním poločase.

Reagovat
M11

zajebane Chievo jak ja je nesnasim

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Juve už nedá.Chievo díky

Reagovat
Pinturicchio

Alex toho s Mirkem za těch pár minut vymysleli víc, než Mirko s Matrim za celý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

To říkej Contemu .. Vlastně ne, jemu to může říkat kdokoli a on stejně nasadí Alexe max na 15 minut..

Reagovat
smazaný uživatel

Idem fajčiť, lebo prídem o nervy.....takto si posrať zápas s dovtedy neškodným súperom, ktorý začne hrať len vdaka našej vlastnej neschopnosti....je mi z toho zle

Doteraz nechápem čo sa stalo v tom druhom polčase, ved to je až na zaplakanie....na kiu p.. nám toto treba ? A teraz tam naši nervozne pobehujú ako splašené opice....

Reagovat
smazaný uživatel

A Conte ma už tiež v poslednej dobe začal nenormálne srať....

Reagovat
smazaný uživatel

5min ??

Reagovat
smazaný uživatel

To vieš ako, kvôli Moggimu

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon se budete dýl trápit

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáme Ibrahimoviča, no

Reagovat
M11

co chces za 5 Kč taky jsem cekal vic

Reagovat
smazaný uživatel

Ne asi!!! aspon gol z offsidu no Ale ne sice byl o trochu ale tohle se má pouštět takže ok.

Reagovat
M11

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Andreaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Chievo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

GRAZIE CHIEVO Drame dobrej hráč

Reagovat
brenk

To je ten, čo už mal byť vylúčený za druhú žltú?

Reagovat
smazaný uživatel

jj ten

Reagovat
brenk

Tak to je veľký hráč...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stuff

toto dnes bol juventus z poslednych sezon, ktory doma zubami-nechtami brani proti chievu stav 1-0.. dovolim si povedat, ze pri nasadeni zo zaciatku sezony by sa toto nestalo... vidim zmenu v pristupe a nasadeni hracov oproti zaciatku sezony.. snad s tym conte vie nieco robit, tak alibisticky vykon, aky bol dnes z nasej strany som uz dlho nevidel..

Reagovat
smazaný uživatel

DRAMEEEEEEEEEEEEEEE DRAMEEEEEEEEEEEEE DRAMEEEEEEEEEEEE DRAMEEEEEEEEEE DRAMEEEEEEEEEEE

L'HANNO VISTO A TORINO INCULARSI A CONTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Pinturicchio

Chceš přes držku na dobrou noc?

Reagovat
smazaný uživatel

S ochotou sa pridám....

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bude víc jak dobrá chlapci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Krasa jen tak dal AC.

Reagovat
FORZAMILAN

Grazie Chievo ............................

Reagovat
smazaný uživatel

Ano Juve vyborne

Reagovat
smazaný uživatel

pisalek zrejme AS nemusi az povazlivo casto su tie tipy naklonene na stranu supera

Reagovat
smazaný uživatel

Sa čuduješ ?

Reagovat
Slejdy

Dnes musime vyhrat !! Jinak muzem dat LM sbohem

Reagovat
Pipo123

ROMA (4-3-3): 24 Stekelenburg; 87 Rosi, 4 Juan, 5 Heinze, 11 Taddei; 7 Marquinho, 16 De Rossi, 15 Pjanic; 10 Totti, 31 Borini, 8 Lamela. A disp.: (1 Lobont, 3 J. Angel, 44 Kjaer, 40 Piscitella, 30 Simplicio, 23 Greco, 14 Bojan) All. Luis Enrique

LAZIO (4-2-3-1): 22 Marchetti; 5 Scaloni, 20 Biava, 3 Dias, 14 Garrido; 24 Ledesma, 11 Matuzalem; 15 Gonzalez, 8 Hernanes, 6 Mauri; 25 Klose. A disp.: (1 Bizzarri, 21 Diakitè, 13 Sbraga, 87 Candreva, 41 Zampa, 30 Alfaro, 18 Kozak) All. Reja

Hrozne sa bojím čo vyvedú kraje obrany, ale tak snaď to nebude také hrozné, ďalšia vec, vedla seba Matuzalem a Ledesma im to nikdy moc spolu nešlo, bojím sa že defenzíva dnes nebude fungovať, jediné čo ma teší je že rovnaké problémy má aj AS. Takže je to relativne otvorené.

Reagovat
Maritazzi

ROMA (4-3-3): Stekelenburg; Taddei, Juan, Heinze, José Angel; Simplicio, De Rossi, Pjanic; Borini, Totti, Lamela. Fajn bez Rosiho a střed zpevněný Simpliciem.

Reagovat
Pipo123

Zrovna na derby spraví LE dobré zmeny cez Angela by to ale mohlo ísť nie ? zasa na druhú stranu sa bojím že svojou rýchlosťou bude robiť problémy Scalonimu. Simpicio pravidelne vždy hral dobre v derby. Už sa teším, nech vyhraje lepší

Reagovat
Maritazzi

Jako furt větší jistota Angel než Rosi dozadu, Angel je strašně bojácný dopředu. Simplicio tyhle zápasy umí, to je pravda. Já očekávám, že budete mít problémy s rychlostí Lamely, Boriniho a pak i Bojana.

Reagovat
Pipo123

Biava, DIas si ich ustrážia, Garrido je dosť rýchli ale zasa dosere nejakú situáciu keď sa zabudne v predu a je to v riti, v obrane bude mať problémy asi len Scaloni rýchlsotne, snaď mu pomôže Gonzalez, ten by mal byť práve na pravej strane, takže bude v súbochoj neustále.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurňa Mirante škoda...minulé kolo to isté, penaltu chytil, ale z dorážky dostal

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! Cavani ! ! ! ( Pome ještě dva )

Reagovat
smazaný uživatel

Penaltu nepremenil, takže gól ako keby ani nedal

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
FuckT

Parma s Napoli predviedli fakt pekny 1 polcas, dufam, ze to bude pokracovat

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda ješět jeden zkusíme Parma !!

Reagovat
lnterista

ti rozhodci jsou hrozne marni

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole 2 metrovej ofside!!!

Reagovat
Pipo123

Boas skončil v Chelsea, dám ruku do ohňa že Inter po nom siahne.

Reagovat
Dejwa

Reagovat
Pinturicchio

Snad jo.

Reagovat
Votas

to už ť to radši veme Esteban

Reagovat
smazaný uživatel

forza Lazio

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! Forza Jovetić, Mauri, Ledesma, Borini, Pjanić, Domizzi, Benatia ! ! !

Reagovat
Alberto Aquilani

FOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORZA ROMA

Reagovat
Alberto Aquilani

SPRAVNY CHORAL NA ZAčIATOK ----OOOO BASTARDO BIANCO BLU

Reagovat
Pipo123

MERDA ROMA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Maurimu by som dnes veľmi želal gól, najlepšie víťazný

Reagovat
smazaný uživatel

BITKA O RIM !!!

posledne derby si brocchi cvrkol do nohavic a fanusikovia lazia po velmi dlhej dobe prestali plakat ,dnes ich treba poslat tam kde patria na spinavu zaprasenu zem.

RIM JE AS RIM !

po zapase budu hraci lazia vyneseny z rima na vozoch a vyhosteny z VECNEHO MESTA ....

TAHAJTE Z RIMA PREC OTROCI Z LAZIA ,BUDETE VYHNANI LUJIUSOM ENRIQUEM CEZAROM.....VLCI PODME ICH ROZTRHAT TIE SIVE DERAVE HANDRYM !!

ROMAAAAAAAAAAAAAA ROMAAAAAAAAAAAAAA ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA FORZA ROMA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AS ROMA FORZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Pinturicchio

Tohle musí být slyšet až v Itálii.

Reagovat
smazaný uživatel

aj mogimu do basy

Reagovat
Pinturicchio

Do jeho V.I.P. cely

Reagovat
smazaný uživatel

ale inak si v pohode

Reagovat
Pipo123

Ak je LE Cezar Ríma tak potom má Rím vysoké ambície

Reagovat
GEGE

Jedem AS

Reagovat
Alberto Aquilani

Povedzte mi kde je spravodlivosť

Reagovat
lnterista

krasa

Reagovat
Pipo123

MERDAAAA hahahahahahhaa

Reagovat
Alberto Aquilani

Klose , máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

penalta!

Reagovat
Slejdy

tak to je trapas

Reagovat
Alberto Aquilani

Gratulujem Láziu k víťazstvu , takto sa nedá hrať !!!

Reagovat
Pipo123

To je pravda s takou deravou obranou to je fakt k plaču

Reagovat
Alberto Aquilani

uvedom sa ty tzv fanusik lazia ..... SI SI DNESKA NA NICH NEPODAL TAK IM FANDIS ?

Reagovat
Pipo123

Nepodal máš pravdu ale ne Alberto, v rámci "zábavy" provokujem, ale to len tak... máš pravdu, penalta mala byť, ale červená vôbec nie, zdá sa mi že sa kompenzujú tie "pochybné" penlaty s minulých rokov. Ale tak ešte je všetko otvorené... neber moje provokácie moc vážne, zrovna s tebou som dokázal pokecať a nechcem sa hádať

Reagovat
Alberto Aquilani

okk

Reagovat
lnterista

ja myslim ze zadne kompenzace...ti rozhodci jsou jenom mimo

Reagovat
Alberto Aquilani

Vytiahnuť červenu v 5minute , pre GOLMANA , za hodne divných okolností , proste toto je .....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si užívám. Co myslíte...penalta?

Reagovat
lnterista

penalta mozna ale cervena je vysmech

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
lnterista

pocita se mi Lamela do fanty?

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdepodobne nie

Reagovat
Pipo123

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLL

Reagovat
Alberto Aquilani

PERCHE MERDA SEI E MERDA RESTERAI OOO BASTARDO BAINCO BLU OOOO INTUSIAMO SEMPRE PIU OOOOO

Reagovat
Pinturicchio

Měl kopat Mauri nebo Ledesma.

Reagovat
smazaný uživatel

sekne mi to a cervena a penalta bezte do pice

Reagovat
GEGE

Heinze si to těžce nedal tohle je jeho chyba.A Stekeho výběh taky dost divný...škoda

Reagovat
smazaný uživatel

už si ani nepamätám, kedy dalo Lazio v derby prvý gól a takisto si nepamätám, kedy naposledy sa v derby nekopal pokutový kop

Reagovat
smazaný uživatel

co urobil maaarten ze cervena?...rozhodcovia calcio korbacom po hlej

Reagovat
smazaný uživatel

ja si nepamätám prípad, že by brankár fauloval v šestnástke a dostal by len žltú kartu, vždy nasleduje červená a vylúčenie

Reagovat
Slejdy

to bude zas komedie cely zapas...pro sudiho hodne tezke

Reagovat
Pipo123

Ten rozhodca je výsmech čakal som redku úprimne

Reagovat
Alberto Aquilani

GOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Slejdy

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL !!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
Alberto Aquilani

LALALALALALALLALAALA FABIO BORINI BORINI FABIO BORINI

Reagovat
lnterista

oni to videli

Reagovat
Pipo123

Ten Scaloni je hrozný, zavinil štandartku, ach jaj, zlatý priemerák KOnko

Reagovat
smazaný uživatel

tá obrana je tragikomická

Reagovat
Pipo123

Obrana ani ne, pred zápasom so sa bál hlavne krajou a Scaloni to len potvrdil

Reagovat
Alberto Aquilani

Hráme 11 na 11 , Borini ma 2je plúca

Reagovat
terry

Borini!

Teď už musim ve fantě vyhrát.

Reagovat
GEGE

GOOOOL A Juan to páradně trefil s takového úhlu

Reagovat
Slejdy

tj klobouk

Reagovat
smazaný uživatel

dajte nejaky stream na rimske derby co fachci

Reagovat
Pinturicchio

SopCast - 79509

Reagovat
GEGE
Reagovat
smazaný uživatel

JEDNEHO NAM DOSTALI ALE MY VYDRZIME

Reagovat
smazaný uživatel

A já si vyberiem Udine-Atalanta ach jo

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! BORINI ! ! !

Reagovat
Pipo123

Čistý zákrok a on čo odpíska, na jednu stranu aj na druhú hrozné chyby, strašný rozhodca

Reagovat
smazaný uživatel

Co to mektáš?=D Totti si ten míč sice předkopnul, ale kdyby nebyl Metuzalém prase a nechtěl mu přišlápnout nohu, tak ano...bylo by to čisté, takhle fakt neee=)

Reagovat
Pipo123

Ako povedal komentátor, súboj 50-50 a žiadny faul.

Reagovat
Pipo123

Ako povedal komentátor, súboj 50-50 a žiadny faul.

Reagovat
smazaný uživatel

Čapoun toho za zápas nakecá a taky mu hovno nevěřim, nejlepší je si udělat obrázek sám;) Poslouchat experty jako Karoch a Zelenka, je vo hovně

Reagovat
terry

A Sculli dal gól. To je neskutečný. Radši to už ani nebudu zapínat.

Reagovat
smazaný uživatel

digi zasrate hlavne ze mali davat derby a davaju trencin-bystrica hlupaci

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Pinturicchio

Mauri

Reagovat
Maritazzi

Heinze je blázen, neuvěřitelný bojovník. Sice ta penalta jde na jeho vrub, ale jinak neuvěřitelná posila, když si vezmu, že přišel zadarmo a plat má taky v porovnání se zbytkem posil zanedbatelný.

Reagovat
Pinturicchio

Heinze je borec, hodně jsem ho chtěl do Juve.

Reagovat
Alberto Aquilani

Juan má jaku techniku :D lepší technik jak Totti

Reagovat
10

Reagovat
Alberto Aquilani

si to nevidel ne ? :D si tam hodil obrancu Lázia jak nič ....

Reagovat
Pipo123

Do polčasu je Maty vonku

Reagovat
Pipo123

Do polčasu je Maty vonku

Reagovat
Pipo123

Asi jediná cesta je cez Angela, ale Gonzalez ani nahrať nevie presne

Reagovat
Alberto Aquilani

Remíza je o hovne , tak by tam LE mohol dať Kjaera , aby hral Heinze beka - načo fanúšikovia AS čakaju už pekne dlho ....

Reagovat
Maritazzi

Proč? Vždyť to takhle funguje, Angel dneska nehraje špatně.

Reagovat
Alberto Aquilani

Hezky , obidvaja stoperi Lazia maju žltu ....

Reagovat
Pinturicchio

Hmm, Jove střídaný po 20'

Reagovat
smazaný uživatel

On se s těmi kartami snad pomátl.

Reagovat
Pipo123

Také žlté

Reagovat
Pipo123

Za toto karty, to snaď len v španielsku pískajú

Reagovat
Alberto Aquilani

och mohl dať Biavovi dalsiu :D

Reagovat
Pipo123

Držali sa vzájomne...

Reagovat
smazaný uživatel

Říkal komentátor?

Reagovat
Pipo123

No tak ak pre teba sú to fauly na žlté, tak to potom hrajú fakt muži ten zápas... uznávam pre Skekeho prísna červená, ale tie žlté sú neskutočne mimo.

Reagovat
Pipo123

Hernanes na krídle, Edy Edy, všetko ide cez Gonzaleza ktorý tam nie je na to tvoriť hru. Mauri a Hernanes utopený úplne. Edy preber sa

Reagovat
lnterista

OT: primavera

AC Milan 0-2 Inter (HT: 0-0)

Scorers: Mbaye 62, Bessa 90+3.

Reagovat
Votas

ale koukám, že Kysela přestává hrát

Reagovat
rossoneri89

v zapase hral aj Flamini

Reagovat
Alberto Aquilani

Jááá sa tak neskutočne zlakol ked pískol teraz do píšťalky , čo zas vymyslel

Reagovat
smazaný uživatel

lazio ma do 70 minuty cervenu

Reagovat
Slejdy

aj driv

Reagovat
smazaný uživatel

už měla bejt dávno......

Reagovat
GEGE

Taddei mu málem stáhne dres a on dá Maurimu žlutou

Reagovat
Pinturicchio

Za tohle žlutou? Dyť mu Juan tu nohu zahákoval.

Reagovat
Alberto Aquilani

Sned je Juan OK , dnes obrovsky prehlad

Reagovat
GEGE

Zatím dobré derby.Bavím se

Reagovat
10

Bergonzi je strašně slabej, konstantně...a píská furt

Reagovat
smazaný uživatel

penalta+ cervena najhorsie co moze byt cele derby rozhodca pokazil, Roma bojujme!

Reagovat
Pipo123

Zatiaľ to je hrôza, na to že hráme o jednoho viac sme nič moc nepredviedli. Hernanes na krídle nemá nárok niečo dobrého uhrať. Scaloni sa mi vôbec nepáči, ak niekto tak on mal mať podla mňa už redku, prísna žltá pre Matuzalema a Biavu, na druhej strane červená nemala byť a treba vyzdvihnúť že sa mi hrozne páči Borini a Juan dnes. Do druhého polčasu Diakite namiesot Scaloniho, presun na 4-3-2-1 a záloha Ledesma, Matuzalem, Gonzalez - Hernanes, Mauri, inak moc neverím že to vyhráme, skôr naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si správny fanúšik

Reagovat
GEGE

pipo je interista

Reagovat
Pipo123

Prečo ? tak nebudem hodnotiť náš výkon ako úžasný či čo, AS hraje o desiatich lepšie ako my, a pravdou je že Hernanes a spol sú mimo, nenadávam na nich, len upozornujem na chyby ktoré vidím.

Reagovat
smazaný uživatel

narážal som na túto vetu: "inak moc neverím že to vyhráme, skôr naopak"

Reagovat
Pipo123

To v súvise stým že ak sa niečo nezmení, ak bude nadalej Hernanes na krídle kde bude utopený, Matuzalem má žltú a s Ledesmom sú na bránenie stredu často sami, je potrebné to spevniť.

Reagovat
smazaný uživatel

to je všetko pravda, ale vždy treba veriť všetko je predsa otvorené a hráme presilovku

Reagovat
Pipo123

Tak veríme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Tibor Tóth

Ono je to vlastne úplne celé o hovne , človek sa týžden teší na Derby , aby vzápetí niaky čurák kokotský s píšťalkov po 5 tich(slovami piatich) minutách vytiahol brankárovi za hodne kontroverzný zákrok červenu , tým mrdkám dal penaltu ....Ešte že tí pižamáci hraju ten ich super takticky futbal a od toho momentu sa nedostali za polku ihriska a to aj v presile a ešte dostali gol ..... samozrejme očakávam rozhodujuci gol Kloseho v 93 minute po naikej vymyslenej štandartke ...

Reagovat
Alberto Aquilani

Ježiš áááno ,ešte že som sem dal ako sa volám na Facebooku ,ani kopirovať neviem bože :D

Reagovat
rossoneri89

nevadi Tiborko ... stava sa

Reagovat
smazaný uživatel

Ani roh nenechá zahrát. Jinak je jasné, že Lazio dnes půjde taky do deseti...Ten šílenec se snaží vyrovnat počet hráčů, kde to jen jde. Některé karty jsou opravdu na pováženou. Ale na to, že hraje Lazio proti deseti, tak až nepochopitelně často fauluje. Tak snad Klose přinese tři body. Jestli to bude zase v nastavení, tak to bude o to sladší. Jako posledně.

Reagovat
Maritazzi

Není to špatný na to, že hrajeme v deseti. Hrajem to jednoduše, dozadu to není špatný. Borini roste každým zápasem, bojuje, parádní výkon. Jinak dneska v deseti hrajeme účelněji, než normálně v jedenácti tu naší pomalou hru.

Reagovat
smazaný uživatel

Tutovka dna AS Roma vs Lazio padne červena karta 1 ano - kurz 3,22 vsadene za 100 euro , diky

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Pipo123

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Alberto Aquilani

Dal yb som tam Perrottu i ked tam asi pojde Greco , ono je to celkom fuk meisto koho či Pjaniča alebo Simplicia , skor by som dal dol Pjaniča , ten teraz ked musi viac behrat nato neni zvyknuty ....

Reagovat
smazaný uživatel

Dal bych tam marquinha, je pohyblivější a po technický stránce je na tom dobře

Reagovat
Alberto Aquilani

JJ , ten Pjanič tam dneska hodne trpí no , z ofenzívneho záložníka je dnes vpodstate defenzívny ...

Reagovat
Maritazzi

Perrotta není ani v nominaci. Já bych to zatím takhle nechal, Pjanič může vymyslet něco dopředu a dneska se dokonce i vrací.

Reagovat
Alberto Aquilani

By nebolo lepšie ked tam pojde po poločase Greco aby bol v šatni a nerozohraval sa na ihrisku ? Kopať si može aj v šatni o stenu ....

Reagovat
Alberto Aquilani

LIVE SAZKY .... DO KTOREJ MINUTY DA LAZIO GOL

Reagovat
10

podle mě do 62. minuty

Reagovat
Alberto Aquilani

GRANDEEEE JUAAAAAAAN

Reagovat
Alberto Aquilani

GRANDEEEE JUAAAAAAAN

Reagovat
GEGE

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně JUAN!!!=D Takhle na ty sedláky=)

Reagovat
GEGE

Co jiného čekat no od těch výmazů...

Reagovat
Pipo123

Prečo na nich nadávaš ?

Reagovat
Alberto Aquilani

Hezky , Dias , Biava , Matuzalem žltá a anapomenutie

Reagovat
smazaný uživatel

Juan už to nezvládá. Doufám, že mu rupne a půjde ven.

Reagovat
Maritazzi

HM, za to ty ze sebe zvládáš dělat dementa.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak švajny, kde se vydedukoval že to nezvládá?=)

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvládá to psychicky...reakce na diváky a pak pláč u rozhodčího.

Reagovat
Alberto Aquilani

Juan je najlepší na palce ty blb :D

Reagovat
Alberto Aquilani

*place

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslel jsem jeho herní projev.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to neuvěřitelné jak ten čas letí,dřív jsme obdivoval Taddeie a Manciniho jak táhli AS Ligou mistrů,neskutečně tehdy dominovali a teď když se dívám kde je Taddei zabitej někde v obraně a Mancini ani nevím kde je.Jak z utočného hráče udělat nekvalitního obránce.

Reagovat
rossoneri89

Mancini je v Atlético Mineiro .....

Reagovat
Alberto Aquilani

Ledesmovi sa už nepozdava ani to ked sa niekto zraní

Reagovat
Alberto Aquilani

Klose skoro prizabije Henizeho a .... žltá pre Heinzeho

Reagovat
Alberto Aquilani

do piiiičii , presne toto hovorím

Reagovat
Pipo123

MAURIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

merda lazio

Reagovat
smazaný uživatel

STEFAAAAAAAAAAAAANO MAURIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

tak veľmi som mu želal ten gól

Reagovat
rossoneri89

pekny center presne na nohu .... Mauri

Reagovat
Pinturicchio

Chiellini, Pjanić, Jovetić zranění, Cavani nedá penaltu. Stojí to za prd.

Reagovat
Alberto Aquilani

1.Prečo nechyta Curci

2.Kde bol kurva Taddei ?

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! MAURI ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

No Lazio je sakra produktivní.

Reagovat
smazaný uživatel

juannnnnn

Reagovat
Alberto Aquilani

Reju skoro rozthlo teraz :D

Reagovat
Pipo123

Herna

Reagovat
10

omg...

Reagovat
smazaný uživatel

to čo spravil kua

Reagovat
smazaný uživatel

AS má jednu z nejhorších obran v lize, možná úplně nejhorší.

Reagovat
Alberto Aquilani

já ťa fakt milujem ..... AS hrá už hodinu v oslabení , snaží sa zaútočiť , tak je jasne , že si ich už po tej hodine musia trochu točiť a ty toto napíšeš .....

Reagovat
Alberto Aquilani

Ale jooo , Juan to nezvlada psychicky .... GRANDEEE

Reagovat
Pipo123

Juan absolutne najlepší na ihrisku

Reagovat
smazaný uživatel

Stopeři super, kraje na blití=)

Reagovat
smazaný uživatel

Mělo být pod Juventusa=D

Reagovat
smazaný uživatel

AS vyrovnať, hrajú sympaticky

Reagovat
smazaný uživatel

Ta rozehrávka obránců AS je neuvěřitelně marná

Reagovat
Pinturicchio

Pome, Borini na hattrick.

Reagovat
Pipo123

Dneska Ledesma dobrý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

treba pridať tretí...

Reagovat
doNny

Libore pojď na plac a pro Pippa ho tam v 88. šoupni

Reagovat
Pipo123

88

Reagovat
lnterista

Juan dohral ne?

Reagovat
Alberto Aquilani

DDR stopér , Marquinho so Simpliciom stred .D

Reagovat
Alberto Aquilani

Enrique ide vyhrať , sympaticke

Reagovat
Pipo123

No Alfaro ukáž sa, ty nový Zarate

Reagovat
lnterista

tak to se nemusi moc ukazovat

Reagovat
Pipo123

Hovorí sa že má potenciál ako Zarate, tak snaď aj ukáže niečo viac ako len potenciál

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
lnterista

Calaiooooooooooo

Reagovat
Pipo123

Ten Alfaro tam jamu vystojí

Reagovat
smazaný uživatel

totti

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

cervenaaaaa

Reagovat
Alberto Aquilani

Yes , 5 minut pred koncom , pomože ....

Reagovat
GEGE

Siena

Reagovat
Pipo123

Edy vidíš to, mal tam byť Diakite už pred pol hodinou

Reagovat
smazaný uživatel

Scaloni nesklamal

Reagovat
Slejdy

podme srovnat !! nezaslouzi si vyhrat merdicky

Reagovat
GEGE

AS VYROVNAT!!

Reagovat
Pipo123

Diakite sa znova ukázal, ten si vbehne na ihrisko šprintom, pritom Hernanes ešte ani dolu nebol

Reagovat
Pinturicchio

Borini POJĎ !

Reagovat
GEGE

Tohle byl faul na Bojana a ne simalace

Reagovat
Pinturicchio

Atalanta

Reagovat
Pipo123

Tak a tip na redky v závere ? Matuzalem, Heinze, Simplicio

Reagovat
rossoneri89

Totti

Reagovat
Pinturicchio

Luis Enrique

Reagovat
smazaný uživatel

je to tam !!! máme tri dôležité body, paráda

Reagovat
Alberto Aquilani

Gratulujem Láziu , práve dosiahli svoj absolutne najväťčí ciel v sezone , vyhrať obidve Derby !!

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda Pojďte je na čele ještě trochu prohnat.

Reagovat
Pinturicchio

Škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Jooooj škoda že to neskončilo plichtou....

Reagovat
Alberto Aquilani

Vždy si hvoorím však sú to len ludia , ale oslavovať víťazstvo pri Chi non salta Giallorosso ma proste utvrdzuje , že celý ten klub je možno hocičo iné , ale ludia určite nie ....

Reagovat
smazaný uživatel

při čem?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím tomu že na to Lazio má,AS bylo vyrovnané i v 10,Zatím mají kliku.

Reagovat
smazaný uživatel

sudi dakujem za skazene derby udelenim cervenej karty ,prve derby kjaer velmi prisnad dnes zasa,takto utocit bola moznost malokedy,ty rozhodcovia calcia su doslova SMIESNY . FORZA ROMA

Reagovat
Maritazzi

Na to, že jsme hráli v deseti to nebyl špatný výkon. Zase nás potápí individuální chyby a pak ten dvojí trest od rozhodčího v pátý minutě no. Bojan to dobře oživil, Angel druhý poločas absolutně bez důrazu, Taddei triviální ztráty, pozičně klasicky.. Od Simplicia jsem taky čekal víc. Juan si zaslouží absolutorium za dnešek.

Reagovat
Maritazzi

Na to, že jsme hráli v deseti to nebyl špatný výkon. Zase nás potápí individuální chyby a pak ten dvojí trest od rozhodčího v pátý minutě no. Bojan to dobře oživil, Angel druhý poločas absolutně bez důrazu, Taddei triviální ztráty, pozičně klasicky.. Od Simplicia jsem taky čekal víc. Juan si zaslouží absolutorium za dnešek.

Reagovat
smazaný uživatel

Přijdu domů a hned je náladička o poznání lepší. Jestli někdo sledoval Neapol, napište dojmy ze zápasu.

FORZA NAPOLI!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsme druhej poločas a Parma byla lepší ale dostala gól z 2 metrového ofsajdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten 2 metrový ofsajd si někde musím najít.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

musime byt k sebe uprimny dnes nas parma prehrala vo vsetkych smeroch vyhrali sme len vdaka rozhodcovy ale ked si zoberiem kolko krat sme uz koli rozhodcovi alebo smole prehrali tak my vobec nevadi ze sme prvy krat v sezone vyhrali aj takto nespravodlivo a ten offside tam urcite bol ale nie 2 metrovy, Forza Napoli

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím hoši, neměl jsem teď skoro vůbec čas sledovat výsledky, natož naše zápasy (poslední jsem viděl v prosinci nebo v lednu). Takže se dneska těším na zápas.

Chtěl bych se zeptat, popřípadě odkázat na nějaký článek či rozbor v jiné diskusi - co je příčinou naší současné krize? Je mně jasné, že je to obsáhlý a dlouhodobý problém, tak třeba jenom nějaký nástin, díky.

Reagovat
Yanek

http://www.eurofotbal.cz/clanky/serie-a-souhrn-25-kola-174823/?forum=1#forum

V tomhle souhrnu máš celkem obsáhlé vyjádření Jajinka k poslednímu zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Di Vaiooooooo

Reagovat
lnterista

Inter: 1 Julio Cesar; 55 Nagatomo, 6 Lucio, 25 Samuel, 4 Zanetti; 37 Faraoni, 17 Palombo, 19 Cambiasso, 9 Forlan; 22 Milito, 7 Pazzini.

A disposizione: 12 Castellazzi, 2 Cordoba, 10 Sneijder, 18 Poli, 20 Obi, 28 Zarate, 40 Juan Jesus.

Allenatore: Claudio Ranieri.

Catania: 20 Carrizo; 11 Motta, 6 Legrottaglie, 3 Spolli, 12 Marchese; 13 Izco, 10 Lodi, 4 Almiron; 17 Gomez, 18 Bergessio, 28 Barrientos.

A disposizione: 1 Kosiscki, 8 Seymour, 14 Bellusci, 16 Llama, 19 Ricchiuti, 22 Ebagua, 33 Capuano.

Allenatore: Vincenzo Montella.

vubec se mi to nelibi ale vubec

Reagovat
Votas

to je pasquil...

Reagovat
Dejwa

myslím, že Addio Claudio..

Reagovat
Votas

vypadá to tak...navíc Massimo o toho portugalca stál už v létě a jenom nechtěl platit tu výkopní klauzuli, což najednou není problém, takže bude ještě hůř

Reagovat
Dejwa

jako já nevim no co od Boase čekat.. to co dokázal v Portu nemohla byt náhoda + dělal v Interu asistenta Mourinhovi, pokud neni hloupej, tak by něco dokázat mohl.. ale je to zbytečný takhle spekulovat dopředu.. já už si od odchodu Mourinha přeju, aby přišel Dunga..

Reagovat
Votas

Dunga je taky můj sen...Boas by měl u nás úplně stejně problémově složenej tým jako v Londýně(přestárlá osa týmu)+menší finanční možnosti v takticky náročnější a vyrovnanější lize...to prostě nemůže dopadnout dobře

Reagovat
Dejwa

Uvidíme.. stejně si myslím, že to nepřijme hned po vyhazovu z Chelsea.. navíc se třeba dneska nějak podaří vyhrát a vůbec se to nemusí řešit..

Reagovat
Votas

tak kdyby se to vyřešilo tím Dungou, tak by to nebyla marná prohra...jenom prostě na Boase je Massimo dost nadrženej...ale výhra by se šikla, to zas jo...FORZA INTER

Reagovat
lnterista

v lete ho Moratti chtel ale co jsem cetl tak mel nejake rodine problemy tak nechtel(Dunga)

Reagovat
lnterista

ja toho Morattiho stejne nechapu...on ma rad ofenzivni fotbal a hrace jako Recoba a pak hrajem takovej antifotbal

Reagovat
Dejwa

problém je v tom, že prohra by asi znamenala, že je LM v prdeli

Reagovat
lnterista

Forlan zase utopenej u praporku a v polocase ho budem stridat...to je konec

Reagovat
GEGE

Aqua To byl gol

Reagovat
GEGE

Kdo ma dneska Di Vaia ve fantě nebude moc nadšený

Reagovat
smazaný uživatel

Čo zrobil? Nepreminil aj druhú penaltu? Som pozeral iba 1.polčas...to bola moje jediná nádej do Fanty, že Bologna zničí Novaru, ale miesto to ešte zhoršia ...a Acqu mám na lavičke

Reagovat
GEGE

dorážel s malého vápna do prázdné brány a trefil tyčku tak to dal až Acqua

Reagovat
smazaný uživatel

...ale ten gól by ma aj tak nespasil, naviac -3 za nepremenenú penaltu. Som potreboval aby si Ramírez-Diamanti-Di Vaio pripísali aspoň 2 góly a 2 asistencie...

Reagovat
smazaný uživatel

Má někdo nějaký dobrý link prosím?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
lnterista

Samuel

Reagovat
10

bez žlutý? co to zase píská za exota

Reagovat
lnterista

na Samuela je specialni meritko

Reagovat
lnterista

kdyby dostal cervenou tak by nikdo nic nemohl rict

Reagovat
10

to asi ne...pro něj opravdu platí speciální měřítka, protože jinak by se musela kopat penalta po každým rohu Interu

Reagovat
10

s Chiellinim a Heinzem by to byla zajímavá obrana

Reagovat
lnterista

ja tyhle obrance mam rad

Reagovat
lnterista

jj

Reagovat
rossoneri89

kua a ten Palombo pritom taky sympaticky futbalista a prave do Interu musel ist

Reagovat
Pinturicchio

600. pro Scudetto do Turína

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

Yuto skoleni

Reagovat
10

Gomez chladnokrevně

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Japonec je vážně magor !!

Reagovat
rossoneri89

gooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
sinter

nadhera, len tak dalej hosi

Reagovat
smazaný uživatel

Gomez Jeden z mála hráčov, ktoré Catanii závidím.Takých rýchlych a technických trpaslíkov zbožnujem

Reagovat
GEGE

Zas se dostává do formy.Jestli mu to vydrží do konce sezony tak o něho bude boj v létě.

Reagovat
Tomanatura

mozna je to jen diky souperi, proti Interu se mu vzdycky dari nejvic.

Reagovat
10

co by za takovýho hráče Ranieri dal

Reagovat
Pinturicchio

Catania

Reagovat
panca

inter mi dela az moc velkou radost

Reagovat
lnterista

kryso

Reagovat
panca

ja to myslel prave ironicky.... pral bych jim LM plus juve. Chtel bych serii A v plne palbe. Me uz nebavi ty mensi tymy nahore. Ikdyz neapol hraje moc sympaticky

Reagovat
lnterista

semifinale LM Inter AC Juve by se mi zase libilo ale to je ted asi vesmir

Reagovat
10

bohužel nejen kvůli Interu

Reagovat
lnterista

tak to jsou asi nejvetsi sracky co jsem zazil

Reagovat
10

Japko je časovaná bomba, stejně jako u nás Bonucci, akorát vybuchuje ještě častěji...jinak tohle mi strašně připomíná ty naše dvě poslední sezony, prostě nejde nic a všechno co se posrat může, se posere se 100% úspěšností

Reagovat
sinter

, stále nechápem čo u náš robí ten japončik, to je presne ukážka toho ako teraz funguje Inter pri nakupovaní hráčov....prieeemer ktorému sa podari za zápas max. jedna vec ale povačšinu zápasu je na facku.

Reagovat
lnterista

souhlasim...bohuzel je jenom dobrej a to ja na Inter malo

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě, že tu není MsGoo, to by zas byly výbuchy emocí.

Reagovat
sinter

o tom ako je Nagatomo bojovník so srdcom samuraja čo nevypusti žiaden súboj?

Reagovat
lnterista

Ranieri konci...ted tomu verim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sinter

arrivederci

Reagovat
smazaný uživatel

Ber to tak, že by začal psát o tom, co teď ty a skončil by u toho, že na Inter nemá a že to celou dobu říkal. A za každým druhým slovem by hodil jiného smajlíka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reakce na sintera

Reagovat
sinter

ale ved tu je jeho veta s tým samurajom :-)

Reagovat
10

ten střed zálohy Interu vůbec nefunguje, Catania to překonává, jako by tam vůbec nikdo nebyl...resp. on tam nikdo není

Reagovat
lnterista

tam musi byt 3 a ne Forlan a Faraoni kdesi nikde

Reagovat
10

Forlan se vrací na levou zálohu...Ranieri se zbláznil, přitom on by mohl dobře fungovat na místě Sneijdera v 4-3-1-2

Reagovat
lnterista

Reagovat
lnterista

se musim nadechnout

Reagovat
smazaný uživatel

Ser nato, nedýchej

Reagovat
lnterista

musime bojovat

Reagovat
rossoneri89

gooooooooooooooooooooool Izcoooooooooo

Reagovat
Votas

tohle nemůže ustát

Reagovat
smazaný uživatel

A zase přes nagatoma...

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, až kam se dá klesnout...

Reagovat
sinter

toto je konečna pre niekoho

Reagovat
smazaný uživatel

To měla být konečná po Marseille...další zbytečně stracené body, LM už nedáme ani ve snu. Kromě Dungy a Villase Boase tam nikoho pro nás nevidím...

Reagovat
sinter

, ja to vidim na Villasa...a popravde nevím nevím či je to dobrá voľba...možno príde s ním len nový vzduch ako pri Leovi ale dlhodobo to nebude vhodný trener pre nás

Reagovat
lnterista

to by nas ale uplne zabilo

Reagovat
sinter

ja prave neviem co od neho cakat, Porto zvladol majstrovky ale majstrovsky doyebal chelsea

Reagovat
lnterista

potrebujem spasitele

Reagovat
sinter

len prosim nie toho z barcelony

Reagovat
lnterista

neverim ze by se prosadil

Reagovat
sinter

to by bol druhy LuisEnriko

Reagovat
lnterista

ale Pepek je zase osobnost

Reagovat
Dejwa

neskutečný..

Reagovat
Slejdy

Tak to je mazec ten Inter

Reagovat
lnterista

tak opravuji tohle jsou nejvetsi sracky

Reagovat
10

pamatuješ sezonu 93/94?

Reagovat
lnterista

ja fandim od 97

Reagovat
10

Catania jde za tohodle stavu v tabulce před Inter, pokud pak vyhrajou dohrávku půjdou i před AS...velkej respekt pro tenhle tým a pro Lo Monaca, mají jasně danou koncepci a dlouhodobě se jim daří zlepšovat i s tak omezeným rozpočtem

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

No jestli takto hrajeme pořád, tak to se těm výsledkům už nedivím, vždyť Catania nás přehrála (snad kromě držení míče) ve všech směrech.

Reagovat
Shevchenko

To už je trochu moc.

Reagovat
Yanek

Ať dojde Boas, prosím!

Reagovat
lnterista

ty ses fakt hroznej zoufalec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň zase raz vidíme kto tu začína provokácie....

Reagovat
Yanek

No to je fakt šílená provokace...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nuno čomes

pičusi

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sa bojím aby do Interu neprišiel Didi Deschamps, to je fantastický tréner navyše Juventino......ak by prišiel ten Boas, tak by bol podľa mňa ešte horší ako Ranieri....

Reagovat
lnterista

jeste o Blancovi se psalo ale o nem taky nic nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Blanc ? Dosť odvážne riešenie, ale zase príliš si vyberať nemôžte.....najlepšou voľbou pre vás by bol ten vyššie zmienený Deschamps, Fabio asi nepríde (dúfam že nie ), takže najreálnejšie vidím príchod toho Boasa....

Reagovat
lnterista

podle mne ma nejmesi kurz na post trenera

Reagovat
smazaný uživatel

A čo ten Figo ?

Reagovat
lnterista

s Figem by to bylo jen tak na urcitou dobu a Moratti je asi hotovej s Boase takze tam asi neni co resit ale uvidime ale ja bych se Figuse a Baresiho nebal

Reagovat
smazaný uživatel

Figo do konca sezony, v lete Boas....čo povieš ?

Reagovat
lnterista

to by taky nebylo spatny

Reagovat
10

těžko může dopadnout hůř, to ani nejde...zná prostředí, zná hráče, zažil tam nejúspěšnější sezonu klubu...byl bych opatrnej s předčasnými soudy...druhá věc je, že ten kádr svoje limity má

Reagovat
10

aha, tak on tam byl jen sezonu před triplem

Reagovat
Shevchenko

Ranieri vydrž! Prosím.

Reagovat
lnterista

Ricky sice vypadal komicky ale sem tam neco vymyslel ted jsme uplne mimo

Reagovat
lnterista

Ricky sice vypadal komicky ale sem tam neco vymyslel ted jsme uplne mimo

Reagovat
terry

No, koukám, že Inter je ještě ve větších problémech než Chelsea. Dneska jsem to neměl moc čas sledovat, ale jestli by tu někdo chtěl AVB, tak si vážně nemyslím, že by to v současný situaci byla dobrá volba.

Reagovat
lnterista

to jsem fakt potreboval slyset

Reagovat
terry

Jak řikám, já tu vaše reakce nečetl, ale je jasný, že to bude potenciální náhrada. Obzvlášť, když už se ještě předtím spekulovalo, že si Moratti AVB vyhlídl. Nicméně jeho teď nepotřebujete. Možná třeba od léta, ale pokud má někdo vyvýst Inter z těhle sraček, tak to musí bejt někdo jinej.

Reagovat
lnterista

to by se hodil ten krupyho napad...Boas ted na dovolenenou aspon na mesic...pak se vratit do Milana a pomalicku se pripravovat na novou sezonu

Reagovat
lnterista

ale samozdrejme diky

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som to kľudne dal Figovi, ak by sa Inter ani po tomto zápase nenakopol, hoci verím, že už to pôjde...

Reagovat
sinter

uplne bez napadu, bez prekvapenia...zaloha je uplne jalova

Reagovat
smazaný uživatel

Moratti už Ranieriho mohol odvolať kľudne aj počas polčasu Ranieri asi najhorší tréner, ktorého Inter kedy mal

Reagovat
rossoneri89

aaaa kto sa vratil

Reagovat
lnterista

to neni jenom trenerem

Reagovat
Yanek

*kterého jsem zažil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zase nepreháňaj s tým najhorším

Reagovat
lnterista

tomu to preji

Reagovat
rossoneri89

Carrizo

Reagovat
terry

No ty vole, až teď jsem si všimnul, že Caracciolo si nechal dát červenou. A já idiot ho ještě nasadim místo Forlana

Snad Ibra, Thiago Silva a Borini postačej.

Reagovat
smazaný uživatel

Forlán dal gol a tady je ticho, nikdo nikde

Reagovat
lnterista

Militooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Yanek

Tohle kolo ještě nepůjde...

Reagovat
Nuno čomes

si pičus

Reagovat
Votas

ah Diego

Reagovat
Flamex

aspon tak a tedka to wes otoci :)

Reagovat
rossoneri89

aaach jaj

Reagovat
sinter

Diego na druhu

Reagovat
lnterista

to chce vyhrat...to by nas mohlo nakopnout

Reagovat
smazaný uživatel

WTF

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte len aby náhodou Ranieri neostal

Reagovat
smazaný uživatel

A po zápase bude Ranieri pre MSgooa skvelým trénerom a motivátorom

Reagovat
smazaný uživatel

Catania si doslova pos*ala tento zapas....strasne ubrali....take chyby...mohli to v klude vyhrat...

Reagovat
10

Inter dá dva góly zrovna v době, kdy jsem šel do sprchy...tak teď je všechno jasný

Reagovat
rossoneri89

uz sa nikdy nechod sprchovat

Reagovat
smazaný uživatel

*ked hra inter si mal dodat..

Reagovat
10

pro jistotu už nepůjdu nikdy

Reagovat
Yanek

byl to signál.

Reagovat
Pipo123

aspoň že to je sprcha

Reagovat
smazaný uživatel

Horšie je ak by dali 2 goly a ty by si si nalial poldeci

Reagovat
10

když myslíš, že by zrovna tohle bylo horší

Reagovat
smazaný uživatel

Každý máme iné priority

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi je to vychodniar alebo záhorák pre nich je chlast dolezitejsi ako sprcha

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme nikdy nejdem vypiť kým nie som pekne vyumývaný

A som stredoslovák, čiže ešte horšie....no a k tomu ešte študujem na východe

Reagovat
stuff

fuuuuu, vrazedna kombinacia

Reagovat
smazaný uživatel

No z takejto pozicii "strelit" brankarovi do ruky....to som nevidel ani v 5. slovenskej lige.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je dobre že sa Inter takto nakopol, na remízu....iste im to pred LM pomôže, a snád postúpia dalej....body do koeficientu sa hodia vždy

Reagovat
Flamex

To je lama :D

Reagovat
Votas

PAZZO ja tě vyměním

Reagovat
lnterista

Pazzini

Reagovat
sinter

Pazzo kua, uz druhy krat

Reagovat
10

to tolik pomohlo stáhnutí Cambiassa a Palomba?

Reagovat
Pipo123

trocha, ale to že si sa išiel sprchovať po dlhej dobe prekvapilo defenzívu Catanie...

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavne ich brankara pri tom prvom gole

Reagovat
Inter Eterno Amore

tak blízko sme boli k výhre ... je mi do plaču

Reagovat
smazaný uživatel

nie si nahodou MsGoo?

Reagovat
Inter Eterno Amore

to sem asi prestanem chodiť ... čo to za individuá ?

Reagovat
smazaný uživatel

MSgoo sa zabudol prepnúť....

Reagovat
smazaný uživatel

někteří své pocity nehrajou, můžou to tak i cítit..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tu ide o styl pisania, meno, emoticony...

Reagovat
smazaný uživatel

Preber sa !

Reagovat
lnterista

ach jo to chtelo vyhrat...ta remiza je to nejhorsi co se mohlo stat...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak pred LM je to aj tak slušný impulz....

Reagovat
Inter Eterno Amore

tiež si myslím .. ale tak lepšie ako ďalšia prehra

Reagovat
Inter Eterno Amore

mala byť reakcia na Interista

Reagovat
Inter Eterno Amore

mala byť reakcia na Interista

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele