Gambrinus liga - preview 18. kola

24.02.2012, 08:55, aktualizováno 27.02.2012, 08:17
Previews
Z druhého jarního kola zbývá odehrát tradiční pondělní zápas, v němž změří síly pražská Slavie s Teplicemi. Sešívaní jsou v tuto chvíli až jedenáctí, v případě vítězství se ale mohou na svého dnešního soupeře bodově dotáhnout a proniknout do první poloviny tabulky...
Slavia Praha - FK Teplice  (pondělí 18:00)
19. kolo první fotbalové ligy se bude dohrávat v Praze, kde domácí Slavia přivítá Teplice. Zatímco sešívaní zahájili jaro bezgólovou remízou v Příbrami, to Severočeši domácí porážkou 3:4 od Plzně.

Slávisté momentálně figurují v tabulce na jedenáctém místě s desetibodovým náskokem na sestupové pásmo. Zlepšit své postavení budou chtít v pondělí, kdy se poprvé na jaře představí v domácím prostředí. "Teplice předvedly proti Plzni opravdu dobrý výkon, zejména jejich ofenzivní hráči, na které si budeme muset dát velký pozor. Byl to fotbal, který se musel fanouškům líbit. Kdyby i v našem pondělním zápase padlo tolik gólů a my jsme vyhráli, tak bych to samozřejmě bral. Věřím, že naši hráči se budou prezentovat podobným výkonem, jaký ukázali ve druhém poločase v Příbrami," řekl slávistický kouč František Straka, jehož tým by rád prolomil čtyřzápasové čekání na výhru.

Zatímco Slavii to nestřílí, to Tepličtí si nemůžou stěžovat na svou střeleckou produktivitu. Jenže má to jeden háček. Sice vstřelili v posledních dvou kolech pět branek, ale celkem jich inkasovali sedm. S tímto skóre neuhráli ani jeden bod. To se pokusí Severočeši změnit v Edenu, kde pouze jednou vyhráli před dvanácti lety. "Slavia je momentálně trošku v krizi, ta ale někdy přijde na každý klub. Slavia má pořád svůj zvuk, je to podobné, jako když hrajete se Spartou. Věřím, že navážeme na náš domácí výkon s Plzní. I když jsme vyšli bodově naprázdno, tak se za vstup do jara určitě stydět nemusíme. Tentokrát už ale chceme bodovat. Budeme chtít hrát směrem dopředu, být nebezpeční, aby to bylo divácky zajímavé utkání," prozradil trenér Teplic Petr Rada.

Slavia se bude muset obejít bez čtveřice marodů Frejlacha, Koreše, Pospěcha, Šimečka a vykartovaného Böhma. Nejistý je start domácího brankáře Čontofalského. Teplice budou postrádat pouze nemocného Zoubeleho.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Berkovec (Čontofalský) - Nitrianský, Latka, Cicman, Čonka - Blažek, Jarolím, Petrák, Trubila - Škoda, Hurka.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Lukáš, Rosa, Matula - Dolejš, Ljevakovič, Vachoušek, Čajič, Vůch - Mahmutovič.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 3.00 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Viktoria Žižkov - FK Mladá Boleslav  (neděle 10:15)
Týmy z opačných pólů tabulky se proti sobě postaví na Žižkově v tradiční nedělní dopoledne. Pod televizní vysílač přijede bojovat Mladá Boleslav.

Pokud se na Žižkově nestane zázrak, je letos Viktorka předurčena k návratu do druhé ligy. Na podzim se jevila jako jasně nejslabší tým soutěže. Zimní příprava a oslabování kádru, ani první jarní utkání neukázalo, že by se na tom mělo něco změnit. Červenobílí se z výhry radovali naposledy v 10. kole, od té doby odešli sedmkrát poraženi. Přesto, pokud Žižkov někde body získal, bylo to pouze před vlastními diváky.

"Čeká nás těžký soupeř, který patří do špičky první ligy. Je nebezpečný hlavně směrem dopředu a v rychlých protiútocích. Už máme dořešené přestupy a transfer karty, takže mohou nastoupit všichni hráči. Oproti poslednímu souboji s Duklou chceme zvládnout především úvod zápasu," uvedl kouč domácích Nádvorník.

Boleslav jede podle šablony posledních let a patří mezi kandidáty na příčky, které zajišťují evropské poháry. Na třetí Plzeň ztrácí pouhé dva body. Poslední dva venkovní duely na závěr podzimu se jí sice nepovedly, že však umí hrát i na hřištiích soupeřů ukázala Mladá Boleslav těsně před tím, když zesměšnila třígólovým rozdílem Spartu.

Bilance vzájemných utkání je vyrovnaná. Oba týmy se z výhry radovaly dvakrát, jedno střetnutí skončilo bezgólovou remízou.
Viktoria Žižkov - pravděpodobná sestava:
Ticháček - Bartl, Kiidron, Procházka, Tusjak - Lafrance - Kotyza, Valenta, Sloboda, Sivrič - Hílek
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Kalina, Dimitrovski, Rolko, Šírl - Ščuk, Kúdela - Zahustel, Kulič, Fillo - Chramosta
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 7.25 - 4.00 - 1.44
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
České Budějovice - Bohemians 1905  (neděle 15:00)
Boj týmů z druhé poloviny tabulky bude k vidění na jihu Čech. Domácí České Budějovice přivítají Bohemains 1905.

Hodně změn se v zimní přestávce událo v kabině Českých Budějovic. Napravit herní projev především v defenzivní části se trenér Cipro snaží pomocí osvědčených jmen s velkými zkušenostmi. V prvním jarním utkání se Dynamu obrana dařila. V Olomouci gól nedostala a ubojovala důležitý boj v záchranářském souboji. Nyní by České Budějovice rádi zabrali i dopředu, doma se jim to v letošní sezóně poměrně daří. Poslední tři duely vyhrála při dohromady 8 vstřelených gólech. Diváci se na Střeleckém ostrově tedy mají nač těšit. Domácím budou scházet Javorek, Bakala, Stráský a Brezinský. K dispozici již bude Novák a posila Hovorka.

"Doufáme, že přijde hodně diváků. Bude to první domácí duel Tomáše Řepky. Je obrovsky populární a mohl by přilákat hodně diváků. Spousta lidí bude na něho zvědavá," nechal se slyšet kapitán domácích Roman Lengyel.

Klokani se po povedeném startu sezóny propadají tabulkou dolů. Naposledy vyhráli 1. října v 9. kole a z posledních pěti duelů odešli poraženi. Po domácí porážce s Jabloncem si svěřenci kouče Medynského pojedou pro první body do Českých Budějovic. Do sestavy se můžou vrátit Nešpor a Jindřišek, kteří v Jablonci nemohli nastoupit kvůli karetnímu trestu. Naopak chybět budou Nikl, Nerad a Žižka.

"Do Olomouce si České Budějovice evidentně jely pro bod a s defenzivní činností mohou být spokojeni, doma jsou ale velmi nebezpeční. Podle posil je vidět, že jsou na tom finančně dobře, my zase chceme navázat na zlepšený výkon v druhém poločase proti Jablonci a v Budějovicích uspět," říká Medynský.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Daněk - Krajčík, Řepka, Lengyel, Machovec - Klesa, Rýdel, Otepka, Sandro - Ondrášek, Řezníček
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Moravec, Cseh, Lukáš, Jindřišek - Bartek, Abraham, Borek, Budínský - Nešpor, Hartig
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.87 - 3.25 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Viktoria Plzeň - Dukla Praha  (neděle 17:00)
Plzeň si po smolném vyřazení v Evropské lize od Schalke bude chtít spravit chuť v domácí soutěži. V neděli doma narazí na pražskou Duklu.

Plzeňští fotbalisté začali jarní ligovou část a stíhací jízdu za vedoucí Spartou přestřelkou v Teplicích, kde nakonec vyhráli 4:3. V tabulce okupují třetí příčku. Tu si budou chtít v sobotu udržet před svými pronásledovateli. Čtvrtá Mladá Boleslav ztrácí na Západočechy dva body a pátý Jablonec tři. "Po Evropské lize už zase musíme myslet na ligu. Musíme na zklamání z vyřazení rychle zapomenout, ale víme, že zápas s Duklou bude hodně složitý i proto, že po zápase na Schalke má dost hráčů zdravotní problémy a nevíme, s kým je možné počítat. Ale v lize máme ztrátu, nechceme zaváhat. Když zvládneme zápas s Duklou i další se Spartou, můžeme se nahoru dotáhnout a konec pro nás může být zajímavý," prohlásil trenér domácích Pavel Vrba.

Dukla taktéž odstartovala ligové jaro plným bodovým ziskem. Třemi góly doma rozstřílela Žižkov, vítěznou náladu si bude chtít přenést i do nedělního zápasu, kdy narazí na úřadujícího mistra. "Plzeň je jedním z nejtěžších soupeřů, disponuje zřejmě největší ofenzivní silou v soutěži. Kvalita je na straně soupeře a my můžeme pouze překvapit. To ale neznamená, že půjdeme do zápasu předem poražení. V zimě jsme s nimi sehráli velice povedené utkání, i když si uvědomujeme, že Plzeň nehrála v nejsilnější sestavě a jednalo se o přípravu. Na hřiště půjdeme s tím, že můžeme jen získat a nebudeme ustrašení," řekl trenér pražské Dukly Luboš Kozel, jehož tým v tabulce figuruje na osmém místě.

Plzeň bude postrádat zraněného Procházku a otazníky visí nad startem Koláře a Rajtorala. Dukla nebude moci počítat s vykartovaným Lietavou a zraněným Šimlem.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Čech - Rajtoral, Čišovský, Ševinský, Limberský - Darida, Horváth - Petržela, Kolář, Pilař - Ďuriš.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Hašek, Vorel, Švejdík, Vrzal - Podrazký, Gedeon, Hanousek - Malý, Pázler, Svatonský.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 4.33 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - FK Jablonec  (sobota 16:00)
Ostrava v sobotu doma přivítá Jablonec. Oba týmy mají za sebou rozdílný vstup do jarní části sezony. Zatímco hráči Baníku prohráli v Mladé Boleslavi, to Jablonečtí slavili vítězství 2:1 na hřišti Bohemians.

Baník potřebuje body jako sůl, proto v sobotu musí uspět, pokud se chce vzdálit sestupovému pásmu. Nyní ho dělí od předposledního místa pouhé dva body. Ostravští rovněž budou chtít přerušit sérii čtyř zápasů bez výhry. "Jablonec hraje nejatraktivnější fotbal v lize. Když jsme tam jeli na podzim, velké šance na úspěch jsme si tehdy nedávali. Teď je ale mužstvo natolik silné, že se soupeřem jsme schopni odehrát vyrovnanou partii a věřím, že i uspět. Výraznou posilou bude Lukáš Magera, který přišel dobře připravený a zabudovat ho do týmu bude jednoduché. Je to velká pomoc pro naši útočnou i obrannou činnost," poznamenal trenér domácích Pavel Malura.

Jablonec je venku hodně nebezpečný, svědčí o tom jeho poslední čtyři zápasy na hřištích soupeřů bez porážky. Tuto bilanci se pokusí potvrdit i na Bazalech, kde vyhrál pouze dvakrát. "V Ostravě probíhá velká mobilizace - změna majitele, příchod nových hráčů. O to zajímavější a náročnější utkání to bude. Baník určitě půjde do zápasu s velkým odhodláním, příchodem Magery se zvýší údernost ofenzivy. Svěrkoš, Magera, to je v podstatě reprezentační útok. My jsme vkročili do jarních odvet vítězně a i do Ostravy pojedeme neprohrát a bojovat o tři body," prohlásil trenér pátého týmu tabulky František Komňacký.

V sestavě domácích budou chybět oba zranění Poliaček a Ferenčík, otazníky visí nad startem Vomáčky a Zawady. Za hosty nenastoupí vykartovaný Loučka a čtveřice marodů Štochl, Beneš, Kocourek a Vukovič.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Pietrzkiewicz - Droppa, Vomáčka, Frydrych, Cverna - Marek, Vašenda - Vrťo, Svěrkoš, Fantiš - Magera.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Eliáš, Zábojník, Pavlík, Novák - Kopic, Jarolím, Vaněk, Piták, Kovařík - Lafata.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.10 - 3.40 - 1.84
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
1. FC Slovácko - Sigma Olomouc  (sobota 17:00)
Moravská bitva vzplane v Uherském Hradišti. Proti Slovácku nastoupí ohrožená Sigma Olomouc.

Po porážce se Spartou se Slovácko představí domácímu publiku poprvé po zimní přestávce. Tým trenéra Soukupa si hlídá klidný střet tabulky. Proti Olomouci nebude moci nastoupit potrestaný Ondřejka, do kádru se naopak po trestu vrací Pavelka. Před svými diváky by domácí rádi vylepšili svou statistiku vstřelených branek. Od září se jim na svém stadionu nepodařilo vstřelit více, než jeden gól.

"Olomouc má silné mužstvo a rozhodně nás nečeká jednoduché utkání, ale chceme v domácím prostředí uspět a navázat tak na poslední podzimní zápas, kdy jsme doma zdolali Mladou Boleslav,"říká trenér Slovácka Miroslav Soukup.

Jaký rozdíl mezi Sigmou v loňské a Sigmou v letošní sezóne! Loni sehraný tým stratéga Psotky letos bude bojovat o záchranu a situace je kritická. První jarní duel Sigma pod staronovým koučem "Johnem" Uličným výsledkově nezvládla. Přestože svého soupeře z Českch Budějovic jasně přehrávala, gól vstřelit nedokázala. Branku tak nedala loni produktivní Sigma již pět zápasů v řadě, na výhru čeká již devět utkání. Že by to napodesáté vyšlo?

Vzájemná bilance obou týmů je vyrovnaná. V devatenácti zápasech si oba kluby připsaly sedm výher a pětkrát se oba celky rozešly smírně. V Uherském Hradišti však Sigma dokázala vyhrát pouze jednou, v roce 2010.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Filipko - Kuncl, Trousil, Košút, Kubáň - Volešák, Kordula, Valenta, Daníček, Pavelka - Došek
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Janotka, Kučera, Škerle, Vepřek - Rossi, Ordoš, Heinz, Schulmeister - Jirouš, Podaný
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.70 - 2.90 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slovan Liberec - 1. FK Příbram  (sobota 18:50)
Vedoucí Sparta včera prohrála v Hradci a druhý Liberec bude mít jedinečnou možnost dotáhnout se na rozdíl tří bodů, na domácím stadionu u Nisy přivítá ofenzivně laděnou Příbram. Slovan bude pochopitelně favoritem, avšak před středočechy se bude muset mít na pozoru, ti totiž naposledy prohráli koncem října loňského roku!

Trenér Jaroslav Šilhavý mohl být po prvním jarním kole naprosto spokojen. Jeho tým doma porazil Hradec Králové 3:1 a nedovolil pražské Spartě odskočit už na devět bodů. Severočeši teď budou mít možnost se Spartě přiblížit už jen na tři body a vrátit se tak do bojů o titul. Je k tomu však potřeba porazit Příbram a to nebude jednoduchý úkol.

"Vyhráli jsme první zápas, což bylo hrozně důležité, navíc si myslím, že i naše hra byla dobrá. Jsem ale daleko tomu, abych Příbram označil za snadného soupeře. Příbram byla velkým překvapením podzimu, hrála ofenzivní fotbal a díky tomu se vyšvihla tam, kde je. Diváci určitě uvidí atraktivní zápas," varoval před soupeřem trenér Jaroslav Šilhavý.

Příbramští v minulém kole remizovali 0:0 s pražskou Slavií a udrželi tak sérii neporazitelnosti, ta se vyšplhala už na pět utkání! Středočechům patří aktuálně šesté místo a to před sezonou čekal asi málokdo, také v Liberci bude chtít tým Davida Vavrušky bodovat.

"Nejedeme do Liberce otravovat hru, chceme hrát otevřený a útočný fotbal. Otázkou samozřejmě je, co nám domácí dovolí. Cením si toho, že jsme v prvním jarním utkání pokračovali v podzimních výkonech. Sice jsme neproměnili šance, ale to je hodně dané tím, že máme mladý mančaft. Důležité je, že se kluci do zakončení dostanou," pochválil své svěřence trenér Vavruška.

Liberec bude moci do zápasu s Příbramí nasadit to nejsilnější, co má, chybět mu bude akorát zraněný Krystan. Příbram to bude mít složitější, mimo jsou Koukal, Hejda, Tarczal a Mišůn.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bičík - Gebre Selassie, Nezmar, Karišik, Fleišman - Šural, Vácha, Janů, Breznaník - Štajner - Rabušic
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Štochl, Ricka, Krejčí, Divíšek - Mareš, Kraus, T. Pilík, Pleško - Krbeček, Šlapák
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.32 - 4.75 - 8.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Hradec Králové - Sparta Praha  (pátek 20:15)
Páteční předehrávku 18. kola první fotbalové ligy obstará zápas mezi Hradcem Králové a Spartou. Domácí vstoupili do jarní části prohrou v Liberci, kdežto Letenští vydřeli domácí výhru nad Slováckem.

Nejrychlejší brankou letošní ligové sezony zahájila Sparta svou misi za mistrovským titulem. Jediný gól, který padl v první minutě, stačil Haškovým svěřencům k vítězství nad Slováckem. Před utkáním v Hradci vedou sparťané tabulku s šestibodovým náskokem před druhým Libercem. V pátek by si rádi připsali třináctý zápas venku bez porážky. "Proti Slovácku nebyl výkon optimální. Věřím, že proti Hradci už budeme lépe pohybově vybavení. K tomu snad pomůže, že jsme díky zlepšení počasí mohli trénovat na přírodní trávě. Pokud budou mít hráči lepší pohyb, automaticky se zvednou i jiné herní činnosti. Mužstvo má natrénováno na to, aby se prezentovalo lepší výkonem a střílelo více gólů," míní trenér hostí Martin Hašek.

Hradečtí zahájili jaro bez bodu, když nestačili na domácí Liberec a podlehli mu 1:3. V tabulce mu momentálně patří jedenácté místo. Své postavení se pokusí vylepšit v pátek, kdy ovšem proti němu bude stát velice těžký protivník. "Se Spartou jde vždy o prestižní zápas. Když si vzpomenu na naši výhru nad Spartou z minulé sezony a na pocit, jaký jsme měli, tak bych si to rád zopakoval. K tomu ale musíme být mnohem důraznější v osobních soubojích, než jsme byli v minulém kole proti Liberci. Také musíme eliminovat sílu Sparty v rychlém přechodu do útoku přes Keriče či Sionka. Pomoci by nám mělo to, že se už uzdravují hráči a Plašil s Klapkou by měli být schopní hrát od začátku," poznamenal trenér domácích Václav Kotal, jehož svěřenci Spartu porazili třikrát z 21 vzájemných zápasů.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Koubek - Plašil, Hochmeister, Fukal, Poděbradský - Klapka, Pávek, Janoušek, Zelený - Mrázek, Černý.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Švenger - Vidlička, Zápotočný, Jarošík, Jánoš - Sionko, Grajciar, Holek, Juhar - Kerič, Kweuke.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.75 - 3.50 - 1.61
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha17141234:1243
2.Slovan Liberec17114241:2037
3.Viktoria Plzeň17103442:2533
4.FK Mladá Boleslav1794429:1831
5.FK Jablonec1793540:1930
6.1. FK Příbram1791728:2828
7.FK Teplice1773721:2324
8.Dukla Praha1765623:2023
9.1. FC Slovácko1772816:1923
10.Slavia Praha1756615:2021
11.FC Hradec Králové1754814:2319
12.Bohemians 19051754813:2919
13.České Budějovice1735917:3214
14.Baník Ostrava17241113:2910
15.Sigma Olomouc1738615:208
16.Viktoria Žižkov17211410:347
Bodové odečty
Sigma Olomouc-9korupční aféra ze sezóny 2009/2010

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (404)

Přidat komentář
goodbay

Come on ACS!

Reagovat
cubinho

24.02. 20:15 FC Hradec Králové - Sparta Praha 1:1

25.02. 16:00 Baník Ostrava - FK Jablonec 1:2

25.02. 17:00 1. FC Slovácko - Sigma Olomouc 1:1

25.02. 18:50 Slovan Liberec - 1. FK Příbram 3:1

26.02. 10:15 Viktoria Žižkov - FK Mladá Boleslav 0:3

26.02. 15:00 České Budějovice - Bohemians 1905 2:1

26.02. 17:00 Viktoria Plzeň - Dukla Praha 3:1

27.02. 18:00 Slavia Praha - FK Teplice 2:2

Reagovat
cetto

souhlas, jenom žižkov a bohemka podle mě ukopou remízy

Reagovat
salami

tipoval jsem to hodně podobně, ale nezlobim se, že první zápas dopadnul nad očekávání

Reagovat
clinger

2:1 pro Hradec

Reagovat
cubinho

Snad

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 nebo 2:0 pro rudé po tradičně strašidelném výkonu

jinak se obávám,že Plzeň doma ztratí s Duklou

Reagovat
goodbay

kéžby

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
Chlupatá máma

Ahoj mami. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude to úplně snadnej zápas, Hradec doma umí kousat, je potřeba si dát pozor hlavně na Mrázka ten se v přípravě jevil jako jedinej gólově a to jim na podzim chybělo. Naše sestava nebude úplně ideální, hlavně škoda Krejčího, ale neměl by to bejt problém. Do středu bych dal Hušbiho, ale i Grajciar je dobrá volba. Hlavní je zlepšit koncovku, v tej se trápíme. SPARTA PRAHA olé!

Reagovat
RichmondHillary

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Jánoš na levém beku opravdu ? .....

Jinak očekávám výhru 0:2 a pěkný ofenzivní fotbal Matějovského dokáže nahradit Grajciar, Manuela asi mladej Frýďas a Láďu Krejčího asi Juhar, takže tady moc problém nevidím.

Sestavu vidím takhle :

Švenger - Vidlička, Zápotočný, Jarošík, Frýdek - Sionko, Grajciar, Holek, Juhar - Kerič, Kweuke.

Góly : Grajciar z přímáku a Kweuke.

Reagovat
rufus

Čekám spíš tuhle sestavu:

Švenger - Vidlička, Zápotočný, Jarošík, Juhar - Grajciar, Holek, Hušbauer - Sionko, Kweuke, Kerić.

I když těch variant je docela hodně, jak můžeme hrát. Ale myslím si, že Hašek nebude chtít mít levou stranu ve složení Frýdek a Juhar a radši zvolí rozestavení 4-3-3 potažmo 4-5-1 se silnějším středem hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas kde se od nás nic nečeká a vlastně nemáme ani co ztratit, lidí bude doufám hodně, je celkem teplo, tak snad nebude chcát. Doufám, že nás Sparta trochu podcení, stejně jako loni. Kotal už na ně doufám něco vymyslí, jsem hodně zvědav na Mrázka, ten se bude chtít ukázat pře dobrou návštěvou. Věřím v remízu 1:1.

Reagovat
Puskas

Jediné, co bude Kotal vymýšlet, je vysvětlení prohry. Ale řekne, že favorit vyhrál zaslouženě, že se ho pokusili sice potrápit ale nešlo to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo je to možný Kotal se nikdy za nic neschovává, když to stojí za ho*no, tak to řekne na rovinu. Ale zase nedělejme za Sparty nějakýho mega favorita, Sice vím, že letos venku neztratila ani bod, ale v řadě zápasů hrála taky kulový a jednou to zaváhání přijít musí. A když to dneska kluci odjezdí, tak se nám nijak snadno góly střílet nebudou. A Sparta ani zdaleka nehraje zatím na to co má. Vím, že zrovna ty by si nás viděl rád v tý druhý lize, ale říkám ti, už podruhý že se tam letos nechystáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, že jsme velký favorit. A nic jiného, než 3 body pro Spartu nepřipadá v úvahu. Bude to těžší, než v úplné sestavě, ale i tak musíme bezpodmínečně zvítězit.

Reagovat
adalbertus

nic se nemusí a taky že nevyhrajete

Reagovat
smazaný uživatel

To jste tu naposled byli taky velkej favorit a na hřišti to nebylo vůbec poznat, viděl jsem vyrovnanej zápas. Je třeba si uvědomit, že už nejste ta Sparta co jezdila do Hradce pro výhru 5:0, ty časy už jsou dávno pryč...

Reagovat
smazaný uživatel

Možná nejsme Sparta, která si jezdila do Hradce pro výhru 5:0. Ale vy jste pořád jenom a jenom Hradec. Takže platí pořád totéž, jsme jednoznačný favorit a jedeme si pro výhru.

Reagovat
smazaný uživatel

Namistrovaný jste až moc, uvidí se večer

Reagovat
smazaný uživatel

Proč namistrovaný? Řekni mi jediný důvod, proč bych neměl mít sebevědomí před zápasem v Hradci? Sparta je velkoklub, vítězný tým...neexistuje abych říkal něco ve stylu: "No, snad tam uhrajeme bod." Jasně, nebude to lehký zápas a může dopadnou všelijak, koneckonců, je to jen fotbal. Ale to nic nemění na tom, že trumfy držíme v rukou my a Hradec může jenom překvapit.

Reagovat
smazaný uživatel

OK asi máš pravdu, pokud se podívám na tabulku tak by to jednoznačný být mělo, pokud budu srovnávat finanční možnosti obou klubů, tak není co řešit, z tohodle pohledu máš pravdu, ale fotbal se hraje naštěstí na hřišti a tam to může být všechno jiný. Víc to nemá cenu rozebírat, uvidí se až v samotným zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, už se na ten zápas těším. Doufám, že nás bude jak psů a že SPJ zůstanou v klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že to proběhne vše v pohodě, kolik vás dorazí? Hradečáků by mělo být snad dost, takže atmosféra snad parádní, jen se obávám trochu počasí zatím je to v poho 10 nad nulou, zataženo a docela fouká, snad nebude pršet, chci jít na naši montovačku za bránu

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, kolik nás bude. Doufám, že minimálně 500-600.

Reagovat
rufus

Počasí je super. Rozhodně nejlepší za poslední měsíc. A déšť snad nebude, to spíš náš sparťanskej kotel pokropí hasiči..

Reagovat
Puskas

Tak dostanete tři, nula bodů budete mít tak jako tak, co je na tom jiného?

Reagovat
adalbertus

to bude platit zítra pro Maluru

Reagovat
smazaný uživatel

Po tomhle kole nebude snad už Sigma na sestup

Reagovat
smazaný uživatel

Po výrazném cenovém zvýhodnění permanentek na jarní část ligy a nabídnutí pořízení Karty fanouška (KF) zdarma, byly v pátek oznámeny slevy vstupenek na zápas s Jabloncem. Pro příznivce bez KF je nákup lístku až o třetinu výhodnější. Držitelé KF se mohou těšit na slevu až 20%.

Reagovat
božský John

Kolik čekáš lidí ?

Reagovat
smazaný uživatel

ideální hrací čas , počasí se už taky umoudřilo , hromada pozitivních zpráv ... takových 6-7 tisíc

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, aspoň v 10. Vedení dělá pro fanoušky zatím, co může.. tak bych čekal nějakou odezvu, zvlášť, když se hraje proti Jablonci, tzn. kvalitní soupeř.

Reagovat
centos

Kvalitní, ale ne atraktivní.

Reagovat
smazaný uživatel

To je hezký, že nám takhle vyhrožují . Mimochodem, co je tohle: "Král! Sparta! Král!"

Reagovat
rufus

Král Sparta je super.

Mě přijde vtipný i ten nadpis, který má tradičně nalákat čtenáře, kteří pak zjistí, že sparťanští fanoušci bývají v pohodě a v podstatě není třeba si s něčím poradit.. A některé pasáže článku mě taky pobavily.

Reagovat
centos

U nás si ti moulové taky sem tam vymýšlí chorály, tenhle má navíc odporný styl psaní.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to na něj zareagovat. Jako na autora vtipného článku na aktualne.cz, který byl "otištěn" na supporters.cz. Ta odpověd, které se mi dostalo, byla vtipná.

Reagovat
centos

O co šlo?

Reagovat
smazaný uživatel

O článek, který nesl titulek: Kde řádí nejhorší fotbaloví fanoušci v Evropě?, nebo tak nějak. No a autor tam popisoval jednotlivé země a měl tam spousty chyb. Já jsem mu poslal mail, kde jsem nejdříve mluvil na šéfredaktora, jaktože trpí takovéto články založené na neověřených, lživých, zkreslených informacích atd. Odpověděl mi autor, uznal některé chyby, poděkoval za upozornění, ale polemizoval nad některými dalšími hrubkami. To neměl dělat, já si to přečetl ještě jednou a našel jsem jich asi tříkrát tolik. Napsal jsem mu znovu, opět odpověděl, že ho to mrzí, že to opraví a pak nadhodil něco o tom, že bych to téma mohl zpracovat (zdarma), ale na to jsem už nereagoval, protože jsem se bál, že by můj materiál byl využit pro tendečně psaný článek, pod který bych se určitě nepodepsal.

Reagovat
centos

Aspoň ho šlechtí, že se vůbec ozval a uznal chybu.

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Autor: Bohuslav Stehno

Reagovat
smazaný uživatel

proč nehraje Vaclík??

Reagovat
smazaný uživatel

Byl nemocnej a zraněnej a má tréninkové manko stejně jako Kušňa a Přikryl.

Reagovat
exse

HRADEC

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se mi jakou maj vždycky Spartani jistotu že vyhrajou...v případě ztraty je výmluva číslo 1:Chyběl Matějovský,Pamič atd...Kotal je objektivni trenér když hodnotí zápasy bych řek,každopádně zázraky se dějí a 10 zápas v řadě Sparta už nedá...stejně jako neposled HK přerušil úchvatnou sérii 33 zápasů bez prohry,tak ted je nejvyšší čas Spartě přerušit u tuhle šnůru zápasů..

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že máš pravdu a že jim ukážem, že fotbal hrát umíme

Reagovat
smazaný uživatel

To už sme ukázali několikrát...nejen Spartě:)...No kopnu do sebe jedno kafe a vyrážim,mám to 70 km ...takže čao v kotly na západní tribuně

Reagovat
goodbay

Já třeba mám respekt před každým zápasem. Nejsem typ na velkohubá prohlášení. Radši si počkám na zápas a budu doufat, že ACS vyhraje.

Reagovat
Rarášek

My jsme legie!

My jsme zákon!

My jsme vítězové!

My jsme sparta! ღ

Reagovat
smazaný uživatel

To je patosu. Tebe by měl zfilmovat Steven Spielberg.

Reagovat
Rarášek

Patosu?

Reagovat
centos

U Anonymous to zní dobře, ale tady se to fakt moc nepovedlo :) Na Patos navrhuju Michaela Baye, Spielberg je na to moc kvalitní.

Reagovat
smazaný uživatel

Baye netočí až tak patos, spíš Emmerich. Baye točí dynamickou akci za každou cenu. Kdyby adaptoval Romea a Julii tak při ní lehne půlka Verony popelem ještě před balkónovou scénou.

Reagovat
centos

Emmerich je taky kvalita, ale Bayovy zpomalené záběry z (nejen) Armageddonu se mu imho vyrovnají. Některé scény z Transformerů byly taky kvalitka. Ale asi toho nemá tolik jako jeho soupeř.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty zpomalovačky jsou spíš na efekt a majou vyvolávat údiv. Ale když si představím Emmericha, a nebo Spielberga a jeho zpomalovačky, tak je to většinou hrdina zasažený kulkou, nebo třepotající se vlajka, popřípadně scéna matky oplakávající svoje dítě. Podiv se na War Horse jak vypadá čirý patos. Baye by z podobného námětu natočil efektní jatka ve kterém by nesmrtelný kůň s ještě víc nesmrtelným jezdcem pobíhal bojištěm a všecko kolem by vybuchovalo a lidi umírali.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo možná Bay by natočil....

Reagovat
centos

http://youtu.be/CjNxUguxwjU

Já myslím tyhle zpomalovačky, to je peklo. On umí samozřejmě i jiné, efektní. (Jo, Bay :))

S tím koněm nevím, já si u Spielberga nechci kazit auru člověka, který umí natočit takovou atmosférickou geniálnost, jakou je Válka světů.. :)

Reagovat
Ligter

Spielberg je snad jediný, komu to toleruju. (a chci tolerovat).

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už Spielberg dávno neumí. Dneska jeho místo zaujal Nolan.

Reagovat
smazaný uživatel

Bay má hlavně klišé. Vlastenecký melodie, americký vlajky, a tak. Ale patos taky. Spielberg má sice patos taky, ale mimoto točí (točil) i jiný filmy, to Bay ne. Ten točí akorát klišé a patos.

Reagovat
centos

Ale musím mu nechat Mizery dvojku, ti mě hodně bavili.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nad Bayem definitivně zlomil hůl potom, co jsem před pár měsíci viděl Skálu, kterou na čsfd vychvalují do nebes jako "nejlepší akční film všech dob", což je podle mně naprostý výsměch takovým peckám jako T2, i když je pravda, že to se bere možná spíš jako sci-fi. Jinak jsem od něj viděl Pearl Harbor (ubohost), The Island (to zachraňuje akorát Ewan a Scarlett, která je k sežrání ) a Armaggedon (průměr). Víc od něj snad vidět nechci.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Spielberg měl široký záběr a jednu dobu byl nejspíš nejlepší mainstreamový režisér, Čelistma v podstatě odstartoval éru blockbusterů, ale v tom co oba točíjou teďka je Bay lepší. Spielberg je pořád excelentní za kamerou, ale už je mizerný vypravěč příběhu. Jeho filmy jsou technicky geniální, ale scénáristické odpady. Ale narozdíl od Baye klade důraz na příběh, takže to vadí. U Baye ne, protože ten ani nepředstírá že je děj na prvním, druhém, či alespoň třetím místě.

Reagovat
Ligter

Já bych tomu neřekl scénáristický odpad, ale čirý záměr. To je takový Spielbergův trademark: spektákly bez nějaké hloubky, která není (nemusí) být potřebná - jako jsou Tintinova dobrodružství nebo Indiana Jones a království křišťálové lebky. Tintin úplně srší radostí z filmu a pohybu, Indy je zase takový film-jízda, sled dobrodružných situací v (znovu) neustálém pohybu. Což mi připomíná, že mám dojem, že neúspěch Indyho IV si mnoho lidí příliš pojilo s původní trilogií. Chyběla taková ta nostalgie, přitom o to ani nešlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně Ford už je dost starej, a jen na charisma takovej film neutáhne, a navíc ta druhá půlka byla nechutně digitální, něco takovýho k Indymu nesedí. A určitě ten neúspěch souvisí i s tim, co říkáš - nostalgie po původní trilogii.

Reagovat
Ligter

Já s tím problém neměl. Koneckonců, on sám si Indy dělá ze svého věku srandu. On vůbec skrze celý ten film lze najít znaky ironizující původní tři díly - což dokumentuje Indyho stáří. Předně to, že už není tak hbitý jako dřív. Troufám si říct, že na tomhle právě Indy IV staví.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jo, nebylo to špatný, Ford je bomba, a ten film má takovou tu správnou ironickou "Indyho" náladu, navíc se mi líbily některé nápady (jako třeba jak se schoval před atomovým výbuchem do lednice ), ale to Fordovo stáří je vidět při akci a soubojích. Asi jsem od toho taky očekával moc, Poslední křížová výprava je nepřekonatelná. Ford + hláškující Connery, to byla dokonalá kombinace.

Reagovat
Ligter

Jinak doporučuju komentář Tetsua k IV 4 na čsfd.

Ale jinak: Poslední křížovou výpravu mám taky ze série nejradši, je skvělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem mně mile ve 4ce překvapil LaBeouf, jsem zvědavý, jak se bude tahle série vyvíjet dál. Vůbec mně celkově zajímá, jak si povedou tihle "potomci" legendárních postav jako Indiana Jones, Die Hard, nebo Rambo. Vůbec si ani u jednoho nedovedu představit, že by tam měli hrát už jen nějakou miniroli, nebo vůbec žádnou, a měl by to po nich převzít někdo mladší.

Reagovat
Ligter

Tak na to jsem také zvědav, byť musí někdy skončit. A pak se jeden kult nahradí zase novým kultem, takový věčný koloběh.

Jinak jak teď zkoukávám znovu Star Wars, říkám si, že je škoda, že Lucas zanevřel na další trilogii. Sice bych se trochu bál, ale co je proti strachu z nepovedeného fanouškovská mánie.

Reagovat
smazaný uživatel

Znáš tohle? Já sem to nedávno objevil a je to super.

http://www.videacesky.cz/serialy/troopers

Reagovat
Ligter

Určitě mrknu. Díky za tip.

Reagovat
smazaný uživatel

Star Wars jsem si dával v létě maraton, asi během tří večerů. Na jednu stranu bych nějakou další trilogii uvítal, ale na druhou stranu když si vzpomenu na Epizodu I a II, tak mně to docela rychle přejde. Ještě jsem neviděl ty dva seriály, pokud vím, tak se snad má natáčet nějaký další seriál (snad něco mezi E3 a E4, ale co je na tom pravdy, to nevím), a chci jít do kina na 3D. Nebyl jsi na tom náhodou?

Reagovat
Ligter

Seriály bych měl dohant, já tím žiju pořádně až teprve teď. A nová trilogie se mi sakra dost líbila, Pomsta sithů je zkrátka moje srdcovka, kde už je silně ohrožen můj kritický odstup.

Slyšel jsem od pár kamarádů reference na Skrytou hrozbu 3D a že prý nic moc. Problém měli hlavně s dabingem a 3D ne úplně povedené. Ale to nemusí o ničem vypovídat, i když je fakt, že já osobně jsem docela 3D skeptik.

Reagovat
smazaný uživatel

Já tím žiju od malička, a Epizoda 1 pro mně byla ve své době poměrně krutý vystřízlivění. To neni dětský, to je až stupidně infantilní. Já jsem na to 3D docela zvědavej. V životě jsem viděl jen jeden film ve 3D (Avatar v IMAXU), ale slyšel jsem že je docela velký rozdíl mezi filmem, který je natočený ve 3D a filmem, který je do 3D pouze konvertovaný. Každopádně se moc těším na tu starou trilogii až bude trojrozměrná. Technologie bude zas o kus dál, a fakt jsem zvědavý jak to bude vypadat. Přece jen filmy staré přes 30 let ve 3D...

Reagovat
smazaný uživatel

Tož ony StarWars jsou v podstatě pohádka. Už aji IV má klasické pohádkové schéma, princezna, chudák co se do ní zamiluje, černokněžník, magie kterou vládnou nemnozí, zlé království. Jsou tam dva brebentící robůtci na odlehčení. VI má zase Ewoky. Akorát tu původní triologii většina z nás viděla když sme byli malí kluci, takže to na nás fungovalo a funguje dodneška. Epizodu I zase viděla nová generace jako malí kluci, takže funguje na ně. Pro nás je to už "dětský film". Já mám rád všecky díly, I pochopitelně nejmíň, ale uznávám aji ju. Druhou nejmíň mám rád V aji když je nejvíc oceňovaná z kinematografického hlediska a prý nejvíc atmosférická. A nemám ju rád právě kvůli temné atmosféře která se vůbec nehodí k naivně optimistické V a VI, které sem si kdysi jako kluk zamiloval.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám právě nejvíc rád V a hlavně kvůli té atmosféře. IV a VI sice byly trošku dětský, ale když se na to dneska podíváš, tak to není nic tak hroznýho, jako I a II. II nemám rád vůbec, to je děs. Ono je to dáno asi i dobou, tehdy byly trošku jiné pohádky, než dneska. Jinak Lucas je super scénárista, ale jako režisér zas takové eso není, což se hlavně ukázalo v nové trilogii.

Reagovat
Ligter

Já mám Epizodu I moc rád, nevím, čím to pořádně je, možná proto, že jsem ji viděl kdysi jako jedinou se starou trilogií v kuse (kdysi dávali na ČT1 původní trilogii a pak Skrytou hrozbu). A vzhledem k tomu, že ještě nebyly Klony útočí a Pomsta Sithů už vůbec ne, tak jsem ji začal mít rád. Myslím si, že ta infantilnost je částečně ospravedlnitelná i malým Anakinem - on jako ústřední postava, okolo které se vše točí, a tak de facto ovlivňuje i to vyprávění. Klony útočí už jsou jiným krokem - byť nikam moc daleko neposunují příběh, předně jde zase o Anakina - jeho adolesenci, Obi-wanovu otcovskou figuru - jen pro to, aby všechno v Pomstě Sithů skončilo v úplné katastrofě Jediů. Každý díl vlastně funguje úplně jinak. Ve třetí epizodě už se stupňují jeho pochyby, což vyvrcholí tak, jak všichni známe. Uzavírá se kruh, to zacyklení je úžasně atmosférické. U mě Pomsta Sithů stojí možná nejvýš. Ona mi přijde nejtemnější, nejepičtější, nejvíce dokumentující zhoubnou touhu po moci reprezentovanou Palpatinem. Pečlivě vygradovaná.

Reagovat
smazaný uživatel

Já Pomstu Sithů viděl už několikrát, a pořád mi to nějak nesedí. S tou proměnou Anakina ve Vadera si podle mně mohli trošku víc vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže na to je Spielberg moc inteligentní než aby si myslel že by mu tohle vyšlo. Vždyť v poslední době bodují ty blockbustery které mají silný příběh a téma. Já myslím že on ví co je dneska žádané, ale už to nedokáže nabídnout. Tlačí emoce tam kde být nemají a vzniká z toho patos. Vem si třeba Válku světů. Kdyby vystřihnul konec, místo otce zachraňující rodinu by tam dal třeba zestárlého bývalého mariňáka který má trauma z bojů, z části utíká z části se staví na odpor aby nakonec "narukoval" a pomohl porazit Marťany tak by udělal líp. Vznikla by skvělá válečná akce se silným tématem a hlubokou psychologií. Nebo vojín Ryan. Perfektně natočené vylodění, úžasná akce, ale příběh děs běs. Měl to být válečný velkofilm o obětování a o tom že někdy je jeden lidský život důležitější než hodně lidských životů, ale každý si pamatuje akorát scénu na pláži.

Reagovat
Ligter

Válku světů jsem bohužel neviděl.

Ale mám dojem, že se ve Spielbergovi hledá víc, než to, čím je. Já osobně nerad hledám ve filmu i nějakou intenci zvanou „logičnost příběhu“. Koneckonců ve filmu je možné vše (což neznamená, že to musí být vyloženě přitažené za vlasy). V Zachraňte vojína Ryana si toho rád najdu dost, psychologie by se mi do toho nehodila. To hledám u Apokalypsy. Jinými slovy: když to přeženu, nehledám u Spielberga to, co vidím třeba u, když plácnu nějakou blbost, Bergmana. S příběhem nemívám sebemenší problém (většinou, samozřejmě i Spielberg má určtě své velké mouchy), protože příběh není jediná instance ve filmu.

Reagovat
Ligter

Pardon, ta věta měla být: u Spielberga nehledá to, co například u Bergmana. Jsem napsal nějaký paskvil.

Reagovat
Ligter

*nehledám.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím psychologii v takovém významu že by ses měl zamýšlet nad každým záběrem a přemítat jestli ti ten dlouhý záběr na popraskanou dlaždičku náhodou nechce něco sdělit, ale myslím tím že by měl mít příběh "duši" - měl bys cítit že je v tom nějaký přesah který nemusíš složitě hledat, ale je tam. Dřív tohle ve filmech měl, třeba aji v Jurském parku, což byla na jednu stranu efektně natočená dětská kravina, ale na druhou stranu tam byl apel že lidi si nemají hrát na Boha a "příroda si vždycky najde cestu" - je to perfektní film kterému nechybí skoro nic. Takové filmy ale už Spileberg natočit nedokáže. Bohužel.

Reagovat
Ligter

Chápu a souhlasím. Otázka je ho najít (a taky je otázka, jestli tam je). U Zachraňte vojína Ryana jsem si ho našel, ale netroufám ten film obhajovat, aniž bych ho viděl v dohledné době. Přeci jen, ZVR už jsem viděl tak před dvěma lety. Spielberg možná ztrácí sílu, chtělo by to nějaké vážné drama. Uvidíme co na to Lincoln.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě síla je to co mu zbývá, spolu se schopností natočit technicky geniální film. Spíš ztrácí kontakt s divákem, a to aji přesto že jeho filmy dřív byly neskutečně lidské.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak protože scéna na pláži byla natočená neskutečně. Jinak ten film je krásně dojemnej, ale je to hroznej nesmysl, když se nad tím člověk zamyslí.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, taky už Steven není nejmladší. Technicky je to precizní, ale jinak je to slabota. Na toho Válečného koně jsem četl dost bídné recenze, že prý Spielberg definitivně začíná senilnět.

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, pro ty co budou hledat přenos na tohle kolo a všecky další, tady je odkaz. Snad to bude fungovat líp než to dementní tipovani.cz

https://www.sazkatip.cz/

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť jde o to samé ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejspíš jo. Ale mohli třeba vychytat nějaké mouchy.

Reagovat
partaS

mladej Frýdek v základu tak hodně štěstí

Reagovat
Ligter

Také vám jde zvuk u tipovani.cz jen do jednoho sluchátka?

Reagovat
smazaný uživatel

jo, a do druhého fanoušci

Reagovat
Ligter

V tom případě je u mě na stadionu prázdno.

Reagovat
smazaný uživatel

tak hraje Sparta no

Reagovat
Ligter

Copa Sparta, ale kde je ten pověstný hradecký kotel?

Reagovat
centos

Mě hlavně sere ten microsoftí Silverlight, jede mi to mnohem hůř než flash. A jo, mluví mi jen do pravého.

Reagovat
vocasisko

No zatím nejviditelnější rozdíl mezi Chovancovou a Hřebíkovou Spartou je ten, že záložníci vhazujou auty i u vlastní šestnáctky, ale, že by to byla pozitivní změna?

Reagovat
smazaný uživatel

Vodpal pod PD.

Reagovat
Ligter

Reagovat
Kenneth

Však má pravdu. Je to horší jak za Chovance.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je to 2. zápas, co chceš ?

Reagovat
Kenneth

18. Nevšiml sem si nějaké velké čistky kádru.

Reagovat
smazaný uživatel

Já beru soutěžní zápas ..... A pokud sis jí nevšiml tak je to vážně smutné.

Reagovat
Kenneth

Jediný kdo je tam nový je Kerič a Holek.

Reagovat
smazaný uživatel

To snad nemyslíš vážně

Reagovat
Kenneth

Ukaž mi nějakou velkou čistku? Osa je stále stejná. V dnešním zápase neexistuje záloha, útočníci tam běhají jak děti bez domova, nemají páru co mají dělat. At žije slavný Haškův styl.

Reagovat
smazaný uživatel

http://images.t-nation.com/forum_images/4/2/423d8_ORIG-u_mad.jpg

Btw koukni se třeba na soupisku B-týmu ....

Reagovat
Kenneth

Je to zbytečný ... Měj se.

Reagovat
smazaný uživatel

Už nevynášíš ukvapené soudy?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Jednou a dost.

Reagovat
centos

Co to tam furt bouchá?

Reagovat
smazaný uživatel

Co je Keričovi ? Mě se hrozně seká to blbý tipování takže skoro nic nevidím.

Reagovat
Rarášek

Má svalový problény,už před zápasem je měl a rozhodl se nastoupit ► nevydržel..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by aspoň mohl proti Plzni hrát Přikryl.

Reagovat
Rarášek

Jestli ten bude zdravej tak bych ho tam určitě rád viděl!

Btw. Ten frýdek hraje zatím hezky

Reagovat
smazaný uživatel

Jj potvrzuje výkony z přípravy.

Reagovat
Ligter

Je to šíleně rozháraný.

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrozný už i textový přenos na sparta.cz je rychlejší.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro bodovou ztrátu Sparty

Reagovat
Ligter

Jak je ten Radotínský vzrušený.

Reagovat
Rarášek
Reagovat
smazaný uživatel

Paráda.

Reagovat
centos

Ruchové mikrofony byly naprosto zákeřně umístěny do vidláckého sektoru

Reagovat
Kenneth

Hašek nás celou zimu krmí jak budou hrát ofenzivně a pak musím sledovat tuhle žumpu. Ostuda.

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť se snažíme hrát ofenzivně. To, že to nejde mě nevadí. Pokud to tak nebude příštích pár let :)

+ Tolik změn v základní sestavě co chceš.

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Frýdka juniora

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Jo to sem viděl Buď v klidu. Já si musel půlku vodky se spolubydlícím na půl, abychom na to mohli koukat. Šílená bída. Co ti United včera?

Reagovat
smazaný uživatel

Co by. Klasický zápas v Evropských pohárech. Podcenění sestavou a výkonem a nakonec postup. SAF tyhle soutěže bere vážně až od osmifinále.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

jak muze takovej hrac jako Zeleny hrat ligu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ježíši Kriste

Reagovat
smazaný uživatel

"Černý nahrává Zelenému" - to je komentář jako z Reservoir Dogs

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Ligter

Reagovat
salami

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Tady nebylo o čem.

Reagovat
Ligter

Hm, sice se snažil vyhnout seč mohl, ale faul byl.

Reagovat
smazaný uživatel

ted se nezatahnout a jeste jeden pridat!

Reagovat
Sosi

Prý: "Švenger ještě na jaře v žádném zápase nekapituloval" Po tom jednom ligovém zápase

Reagovat
Lemond Laws

Tohle je ta nová Sparta?

Reagovat
Ligter

Však je, už dlouho se proti ní nekopala penalta ani nedostala červenou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

poďme hradec, máte na to

Reagovat
FCSL

Nádhera Hradec

Reagovat
partaS

no nic aspoň v příštím kole neuvidim tu lamu Vidličku

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec může začít slavit.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
stas87

sionko vyzeralo to fakt velmi komicky

Reagovat
Rarášek

Ten Zelený..to je týpek

Reagovat
smazaný uživatel

bože ten Zelený kam to kopeš

Reagovat
smazaný uživatel

Sralta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
twerp

Tak to je děs a bída. Vůbec nevíme, co hrát.

Reagovat
clinger

Sparta hraje na jaře stejnej hnus jak na podzim akorát s tím rozdílem že už ji pomalu opouští štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

Když Sparta neprohraje v zápase ve kterém je horší, a nebo urve výhru z remízového zápasu, tak to může být štěstí. Ale když ju tohle charakterizuje posledních pár let tak to není štěstí, ale psychická odolnost a schopnost vzepřít se osudu. Teda pokud nevěříš na okultismus. Pak ale nemusíš ligu vůbec sledovat, stačí si před začátkem podzimu vyložit taroty a pak si zapsat jak dopadla tabulka následujícího ročníku.

Reagovat
clinger

každej tomu říká jinak.ale snad se shodneme že na zápasy Sparty se dá málokdy dívat,ale bohužel body jí to přináší

Reagovat
smazaný uživatel

To "štěstí" je fakt, že 90% týmů co proti Spartě nastoupí se z ní z principu posere a tím se sami porazí

Reagovat
smazaný uživatel

No, to je sice na pár facek, ale za to Sparta nemůže že jsou z ní ostatní týmy posrané. To je chyba těch ostatních.

Reagovat
clinger

přehnaný respekt od soupeřů jí často pomáhá

Reagovat
clinger

jo a nemám důvod nevěřit na okultismus

Reagovat
smazaný uživatel

Už chápu v čem chtějí napodobit Barcu, chtějí ztrácet 10 bodů na prvního. :D

Reagovat
Radin

žlutá pro Kadeřábka blbost,Mrázek ho držel taky..

Reagovat
smazaný uživatel

Já věděl že to Hřebík dokáže, Jardo díky Tenhle člověk nám už potřetí daruje titul, to se jen tak nevidí

Reagovat
smazaný uživatel

Zelený ven

Reagovat
smazaný uživatel

hrozný kopyto ten Zelený

Reagovat
centos

"Nemááte kotel!" to mě poser, to je mazec tohle

Reagovat
stas87

adresovane spartanom?

Reagovat
centos

Jo, ale ty divné věci řve snad jen nějaká skupinka z hlavní tribuny.

Reagovat
Sosi

Sparta včera viděla, že po Plzni by si v Evropě udělala ostudu, tak radši první místo pustí

Reagovat
fabec1222

njn, bez Chovance to prostě nejde, už vidim v létě ten slavnostní návrat Pepka na Letnou

Reagovat
Sosi

na jakou pozici tentokrát?

Reagovat
fabec1222

Chovanec = GGSM, Lavička = GSM1, Psotka = GSM, Dovalil = Trenér

Reagovat
smazaný uživatel

Brilantní taktika. Sparta skoupí všecky ligové trenéry a pak budou muset soupeře trénovat amatéři z divize a výhry se jenom pohrnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ať ti žebráci ten titul nevyhrají

Reagovat
clinger

pěkně Hradec!teď to liberečáci neposerte!

Reagovat
exse

Tak a teď už je to jen a jen v našich rukou

Reagovat
smazaný uživatel

Když si porovnám náš herní projev, či Plzne a tohleto, kdy Sparta proti týmu, který si proti nám ani neškrt a mohl dostat klidne búra, nevystřelí ani na bránu, tak by byl jejich titul sportovní zločin

Reagovat
smazaný uživatel

Je to doma!! No kluci, Sparta nám sama dává příležitost, ted už máme titul ve vlastních rukou

Reagovat
REPLIKATOR

Tahle Sparta se mi líbí

Reagovat
exse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

miluju novou Spartu

Reagovat
Liquid

přesně to samé jsem chtěl napsat, ať žije trojnásobný vrah Sparty Hřebík !

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po tomhle su fakt zvědavý na ivoška a jeho komentář na téma "hra o deseti proti soupeři který vede", páč v případě Plzně a Schalke měl naprosto jasno.

Reagovat
smazaný uživatel

Hradeec . Žeru jejich fotbal. nech sa daří

Reagovat
smazaný uživatel

Hm z 2. poločasu jsem viděl jen nastavení, takže to nemůžu posoudit. To hřiště bylo hrozný oraniště a nás výkon nebyl žádnej zázrak v první půli, škoda, že Hušby nedal góla z tý šance. Na druhou stranu příští týden bude chybět ten moula Vidlička

Reagovat
smazaný uživatel

Druhou půli byl Hradec o lepší v podstatě pořád, na rozdíl od vcelku vyrovnaného prvního poločasu. Byli ste bezradní a Hradec měl vyhrát tak 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

V jakým stavu bylo hřiště je snad úplně jedno. Proti týmu, ve kterým snad není jedinnej fotbalista (akorát samí kopálisti) ani jednou nevystřelit na branku je bída a ostuda, která mě ovšem mimořádně těší Jsem rád že jsem se v panu Hřebíkovi nespletl, tento člověk nám už hodně pomohl a taky pomůže

Reagovat
smazaný uživatel

porazit Duklu a pak Spartu a jsme ve hre o titul

Reagovat
smazaný uživatel

Alspon ta liga bude napínavější a Sparta bude ještě pod větším tlakem, než když jí budeme ohrožovat jenom my

Reagovat
smazaný uživatel

Že jedna střela na bránu tak to je fakt bomba , Hradec

Reagovat
clinger

1 střela na bránu od vedoucího klubu

Reagovat
Sosi

To mám ale na Haškovi nejradši, že když prohrají, tak nehledá výmluvy a řekne to klidně na plnou hubu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tam uz snad ani neexistuje nejaka vymluva, 1 strela na branu za celej zapas a tohle ma vyhrat titul?

Reagovat
Sosi

Ale tak on to nedělá poprvé, už dřív vždycky po zápase nadával. A věřím, že Pepek by to zdůvodnil

Reagovat
smazaný uživatel

Tož on Hašek nemá moc na výběr. Princip padajícího hovna fungoval tak možná z pohledu Chovance, ale z pohledu Haška aji když to hovno vyhodil vzhůru, tak vždycky nakonec dopadlo na něho.

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy vlastně naposled Sparta prohrála golem z penalty?

Reagovat
Liquid

asi v Doněcku

Reagovat
smazaný uživatel

a v lize? To je snad premiéra, ne? Holt nová Sparta

Reagovat
Liquid

pamatuju i sezónu 95/96, ale aby prohrála Sparta gólem z penalty či dokonce aby dostala červenou i za ten zákrok, to si vážně nemůžu vzpomenout

Reagovat
goodbay

Zapomenout, nic jiného nezbývá. Bohužel jsem tohle tušil. Chovancem to nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

nebyt Zeleny kopyto , tak to skonci 4:0 a Saparta by nemohla rict ani ň

Reagovat
smazaný uživatel

to rozhodně, Zelený dneska pálil ostrýma

Reagovat
smazaný uživatel

200 pro Hradec

Reagovat
twerp

takhle tu 200 pokazit

Reagovat
smazaný uživatel

Proč pokazit?

Reagovat
twerp

Takové hezké číslo by se hodilo spíš pro Slávinku

Reagovat
smazaný uživatel

Slávinka není na dnešním programu. Včera zaperlila Plzeň, dneska se předvedl Hradec - a Slávinka? Bůh ví, jak dlouho bude trvat, než se Slávinka znovu objeví v českém fotbale...

Reagovat
twerp

Já si musel rýpnout, když tu vytahuješ 200 pro Hradec. Hele když Slávinku opustí Straka, bude to zase Slávinka?

Reagovat
smazaný uživatel

Člověče, mám takovej pocit, že už to není jen o Strakovi, že se úplně rozsypala ta image, co Slávinka měla. Podle mě to Strakův odchod nezachrání, ale zároveň je i možné, že FC Platilova Straka pod Řebíčkem by byla zase Slávinkou i se Strakou - chce to hlavně změnit přístup k fanouškům, přestat lhát a začít zase udržovat nějaké tradice. Teď třeba prošla hláška, že Slavia koupila od Žižkova njaké tréninkové centrum v Horních Počernicích nebo kde... Na první pohled to vypadá báječně, že se Slavia rozrůstá, jenže když potom slyšíš informaci (i když možná nepravdivou), že se chystá rozprodávání pozemků v Edenu, protože jsou lukrativní - tak co si o tom kurva myslet. Jen nervózně a bezmocně čekáš, jestli je to jen fáma, nebo fakt pravda. Ba ne, dneska už to není jn o nějakým Strakovi.

Reagovat
twerp

Dneska jsou to divné časy. Nějaká Plzeň válí v Evropě, nějaký Liberec zase v GL. Sparta hraje docela tužku a Slávii oživili gangsteři, jenom proto, aby jim před smrtí řekla ještě kombinaci k sejfu... Chce to návrat do starých dobrých kolejí. Sparta bude dominovat v lize a Slávie se jí bude s odstupem a pláčem dívat na záda.

Reagovat
smazaný uživatel

Tož dneska se zas po delší době podívám na nějaké ten výjezd, snad uhráme aspoň bod. Byly by hezký i všechny 3, ale to asi záleží, jak k tomu Slovácko přistoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědav, kolik dnes zavítá lidí na Bazaly. A na obnovenou spolupráci Svěrkyho s Magičem. GieKSaBaník !

Reagovat
JarousFCB

Doufám alespoň v 8 000. Já se bohužel nedostavím, ale na Bohemku jedu !

Reagovat
smazaný uživatel

co už sem četl, tak na rynku ve fans shopu byl relativně nával, bylo hodně lidí pro lístky. Svoji roli bude hrát i počasí, u nás je zatím hezky. Takže taky tipuji plus mínus 8.000. No, taky nejedu, po "letech" mám pracovní víkend, tak to aspoň jistí onlajn a za tejden se uvidíme v Edenu

Reagovat
JarousFCB

Tak mě napadá, že do Prahy dorazím pravděpodobně už v pátek... Neskočíme na pivko ?

Reagovat
smazaný uživatel

v pátek už něco mám ale ten víkend by se dal pořešit

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

tihle vandráci si nemají co závidět s příznivcema Bolky. Však taky je přátelství mezi těmahle kluby na úrovni "fans"

Reagovat
Kepy_FCB

Tipuji cca 6500. Výsledek 0:2 (2x Lafata, z vymyšlené penalty a z ofsajdu) jo a ještě nám neuznají dvě regulérní branky. Předsedův klub je předsedův klub

Reagovat
smazaný uživatel

a tak, ten bod bychom mohli urvat. Za týden to vidím minimálně na neprohru s Bohemkou

Reagovat
Kepy_FCB

zase pondělí

Reagovat
JarousFCB

fakt ?

Reagovat
Kepy_FCB

o takovýchto věcech nežertuju!

Reagovat
JarousFCB

A kde je to napsané ?

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
JarousFCB

Kurva ! To abych zase sháněl nějakou omluvenku... kery cyp vymyslel, že se fotbal má hrát v pondělí...

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

a za 3 týdny je další výjezd na Spartu. Tam to pondělí bude nejspíš 100 pro jistota

Reagovat
Kepy_FCB

přijede na Bazaly sehraná dvojka Roman Hrubeš (hlavní) a Ivo Chytil (pomezní). Pro zajímavost loni v srpnu pískali duel Budějky v. Jablonec (1:5). Reportér jejich působení komentoval takto: " Jablonci se hrálo dobře a s chutí, Budějovičtí dostali, v první půli, během deseti minut dvě žluté a pak už je chuť přešla." Hrubeš je navíc "Žlutá ruka" - během pěti matčů dal celkem 23 karet, z toho dvě červené. Je zajímavé, že jsou delegováni právě na matč z Jabloncem.

"Jak se říká, musíme jít tomu štěstíčku naproti," řekl dneska na TK Miroslav Pelta..

Reagovat
Kepy_FCB

LIB-PRI 2:0 , SLO-OLO 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec by nám mohl sedět , protože Baník předvedl nejlepší výkony proti týmům ,které jsou kvalitní a hrajou hodně útočně (Sparta,Liberec) navíc už na podzim to mohlo dopadnout jinak než čtyřgólovým debaklem , kdyby sudí uznali regulérní gól Svěrkoše

Reagovat
Miky.77.14

Sparta a a PAN GMS HŘEBÍK

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Baníček minimálně bod...! 8000 diváků! A pokud nebudeme prohrávat hned od začátku, počítám i s dobrou atmosférou... Lidi jsou natěšeni po zimě + nový majitel + Magera a Kukec... Nevidím to dneska vůbec špatně! King Baník!

Reagovat
smazaný uživatel

FCB- Jablo 2:2

Reagovat
centos

Dneska je krásně, povinně na Bazaly!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale má se to zkazit, na zápas prý pod mrakem a nějaké přeháňky. Snad to moc lidi neodradí...

Reagovat
smazaný uživatel

Odpolední :-D

Reagovat
centos

Víš přece, co zpívá Nohavica.

Reagovat
smazaný uživatel

tak sem to pulnul :)

Reagovat
centos

bulnul!

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? Taky jsem si myslel, že tam zpívá pulnul.

Reagovat
centos

Odjakživa se bulá.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vám to neberu . Rád jsem se nechal poučit.

Reagovat
centos

Rádo se stalo :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V Hyundai to nejde. A nebo jde,ale Jen jednou.

Reagovat
centos

Tam bych robit nechtěl, stačilo vidět ten dokument

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Tři čuníci jdou, v řade za sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jednoduché. Co čekat od spratků.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby tě z toho neklepla, strejdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kam ste nakonec zapadli? Byli ste v tom Drakovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyli. Zapadli jsme do nějaké hospody kousek od Tesca. Měli levného Kozlíka a rum, to nám stačilo .

Reagovat
smazaný uživatel

Zanzibar? Nebo taková ta knajpa v postranní uličce přímo naproti Tescu?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ani jedno. Jdeš po schůdkách dolů a hned za dveřmi je bar. Místa na sezení jsou pak v místnosti napravo od baru.

Reagovat
smazaný uživatel

To mi zní jako Albert. Ale tam nevím jak byste mohli zabloudit, je to někde v postranních uličkách mezi rodinéma barákama.

Reagovat
smazaný uživatel

Opět to není ono. Je to kousek od Tesca, ale v žádný postraní uličce. Název hospody si vážně nepamatuju, hlavní bylo, že šlo vzít za kliku a otevřít dveře. Jinak hradecké obyvatelstvo bylo celkem příjemné (při cestě na stadion) . Všichni byli nápomocní. Ale ne tak při cestě zpátky, to se do nás navážela nějaká místní šlápota a mladí zobáci chtěli skéro, po negativní odpovědi prohodili hlášku, "Jo, vy nehulíte?" z které jsem trošku cítil, že nás mají za NS sparťany, což mě trochu urazilo .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už je jedno, hlavně že vám chutnalo pivko. Já tam jedu dneska, kámoška má narozeniny. Kdyby ten fotbal byl zítra tak sme mohli zajít na jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

No a co teprve mě..

Reagovat
smazaný uživatel

nestraš. To by bylo ňák brzo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bijte je pražáky , hanba Sparta ..

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska dostane Baník kotel a opět se příblíží zaslouženému sestupu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A vám se to bude hodit do krámu, jelikož vám odpadne nejvzdálenější výjezd, a nebudete už muset všelijak omlouvat své chabé počty na Bazalech... Ale to se nestane, Baníku se nezbavíte!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Zatím ti to teda vychází

Reagovat
smazaný uživatel

:)))

Reagovat
adalbertus

přej a bude ti přáno

Reagovat
smazaný uživatel

Vítěz poháru, baníček vítěz poháru...

Reagovat
smazaný uživatel

SPARTA ANI LETOS MISTREM NEBUDE!!! ANI NÁHODOU.. BUĎ LIBE BO VIKTORKA

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Já to věděl .

Reagovat
smazaný uživatel

TObě furt vadí to "bo", že?

Reagovat
centos

Já si u některých věcí holt nemůžu pomoct.

Reagovat
JozkokozleJ

A nepouziva sa to "bo" v zmysle - protože? Aspon taky vyznam to skratene "bo" ma na Slovensku... a nie alebo/anebo.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

tady v prostějově bo používají jako nebo, ale taky mi to dost vadí...

Reagovat
rufus

Hele, mě taky hrozně vadí, když to někdo používá v tomhle smyslu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zvlášť když to použije v tak nesmyslné větě, viď?

Reagovat
smazaný uživatel

Já to nepoužívám a nemám to rád asi podobně jako třeba dnešní slovník mladých lidí.. Ale dá se to tak nějak pochopit. Lepší jak psát místo "v" "w"..

Reagovat
smazaný uživatel

Tož to se spíš dá pochopit to "w" místo "v", ale ukazuje to že ten člověk píše esemesky tak často až z toho zmagořil. Ale proč není schopný se naučit význam slova které používá proto aby byl cool a in a machr, tak to nepochopím.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže to "bo" myšleno jako "protože" je jen nářečí.. To nikoho v Praze absolutně nemusí zajímat, že to takhle kdesi na východě říkají Zkracování slov je v češtině normální proces, tak to bývá..akorát nám starým bardům to vždycky bude vadit.

Reagovat
centos

Jenže mám podezření, že to nevzniklo zkracování, ale blbým "přepisem". Lidem se začal líbit Ostravak Ostravski a už to jelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže tohle zkracování není. Ptal sem se na to docentky češtiny a ta říkala že je to špatně pochopené slovo z Ostravského nářečí které se používá v nesprávném významu. Prý se to rozšířilo až v posledních letech, takže je vliv jasný. A navíc když se zkracuje, tak se používá první slabika a ne poslední páč na té je přízvuk. Zkrátka to je jako by dotaz " z kama" používal ve významu "kam" a na Moravě byl za debila, protože by to co říká nedávalo smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

on je trubec, on to beztak nepochopí

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec protože Viktorka ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
slovaňáák

Jakkoliv dneska vyhrat!

Reagovat
Puskas

A Baníček jednička dnes. Musí!!!

Reagovat
smazaný uživatel

zatim hraje fakt dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Baník

Reagovat
Kepy_FCB

goooooooooooooooool

Reagovat
cubinho

Fantiš Baník

Reagovat
exse

Svěrkoš je trochu pán

Reagovat
smazaný uživatel

Který tým je na řadě na porážku? Baník pičo!!!

Reagovat
Kepy_FCB

2-1 aby se neopakovali Teplice jako v prvním kole na podzim

Pietrzkiewicz

Reagovat
smazaný uživatel

Svou chuby napraví :-)

Reagovat
smazaný uživatel

chybu

Reagovat
smazaný uživatel

Kam ten rozhodčí kouká?

Reagovat
sosna

Jablonec hraje úplný hovno. Pokud ještě víc nepomůže Hrubeš, tak 3 body pro Baník.

Reagovat
Puskas

Nesmírně cenný Magera vybojuje nebo sklepne hafo míčů, výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Docela čumim jaké pěkné akce produkujem, takové na podzim nebyly ani za 3 zápasy dohromady.

Kdybychom teď v půli vedli 6:1nikdo by se nemohl divit. Sudí Hrubeš už nám odepřel jasnou penaltu, snad už bude férový. Fantiš - nej střelec přípravy konečně začne splácet svou pořizovací cenu.

Reagovat
Puskas

Fantiš je ideální v týmu, co šlape, jinak jako mladý kluk zatím nemá na to, aby to vyburcoval. Je v něm budoucnost, to říkám dávno. Jen ať vydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Hálo ty kopyto

Reagovat
Kepy_FCB

škodááá kdo to hlavičkoval??

Reagovat
smazaný uživatel

Droppa, myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Rossi hezká střela.

Reagovat
stas87

kde na to kukate?dajte link prosim

Reagovat
stas87

diky,potrebujem si spravit chut po bundeslige,snad to uz banik udrzi a toto bude zlomovy zapas do kludneho stredu

Reagovat
Kepy_FCB

stačí 14.Platz bohatě letos

Reagovat
Kepy_FCB

Hrubeš udělat to náš tak dá červenou

Reagovat
Kepy_FCB

Davor na place potvrdí výhru

Reagovat
Kepy_FCB

to nás bude mrzet

Reagovat
smazaný uživatel

takové šance. Šumák tam hází perly sviním.

Reagovat
smazaný uživatel

No, ovládáme hru, šance byly, Šumák si na pravé straně dělá co chce. Akorát sme nedali góla. Slovácko spoléhá na protiútoky a docela jim to vychází, aji když jsou většinou zalezlí na svojí půlce tak jsou podobně nebezpeční jako Sigma.

Reagovat
smazaný uživatel

To je hnus tohle..

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
stas87

do prdele takto hlupo prist o vyhru

Reagovat
forma

GOL Dneska jsme si ho ale za tu druhou půli zasloužily ... Nicméně s podobným výkonem v dalších zápasech můžem na body zapomenout

Reagovat
goodbay

omg to jsou dřevácí

Reagovat
smazaný uživatel

Super! Teď bude důležitý zítra urvat 3 body s Bohemkou a zas to bude o trošku veselejší

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to trocha změnit taktiku. Pro začátek doporučuju přestat přihrávat hráčům Slovácka, a hledat místo toho fotbalisty Sigmy.

Reagovat
smazaný uživatel

Pelta a sudí Hrubeš, ty co si pískal zápas Baníku s Jabloncem, jedna věc pro vás: chcípněte!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, tak Procházka bude zřejmě na půl roku mimo hru, protože má přetržené vazy

Reagovat
smazaný uživatel

tak to nevim co budeme delat, to je pruser jak hovado..

Reagovat
smazaný uživatel

to taky nevim, napadá mne jedině, že by šel stáhnout Mišůn, ale o tom pochybuju

Reagovat
smazaný uživatel

Misun se v Pribrami zranil..

Reagovat
smazaný uživatel

aj, to začíná být sebevražda být stoperem Viktorky

Reagovat
Puskas

co Řízek?

Reagovat
smazaný uživatel

asi taky moznost, ale u nas tam nehral ani jednou, co u vas?

Reagovat
Puskas

U nás málo, spíš bylo vidět, že je to z nouze ctnost, lepší byl na defenzivním halvovi.

Reagovat
smazaný uživatel

To nemáte dalšího obránce? Petr Trapp může hrát v obraně, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

může, ale neumí

jinak je tam Ševinský, ale jeden stoper je málo (a v nouzi by to asi uhrával Horváth)

Reagovat
smazaný uživatel

Horváth na stoperu? To je velmi vtipná představa. Toho bych si dokázal představit na místě libera, ale jako klasického stopera už ne.

Reagovat
smazaný uživatel

když si Bystroň udělal nějaký ten výlet dopředu, tak se Horvi stahoval na stopera a Bizon se většinou vrátil až po pěti minutách

no, ještě by měl v Dynamu být Breznanik, ale u něja taky nevim, jak to je

Reagovat
smazaný uživatel

Brezinský, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

sakra, jo (kde mam hlavu?)

Reagovat
smazaný uživatel

stahnout Brezinskyho a nechat hrat Sevinskyho

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo, ve Slavce umel, asi bych tam Trappa zkusil, jeho problem je, ze neumi prihrat, ale neco snad vybojuje

Reagovat
smazaný uživatel

jenže u nás už neumí kopnout do balonu

Reagovat
Losinho

Ve Slavii byl ze stoperů nejlepší, ale nevím, jak je na tom teď.

Reagovat
smazaný uživatel

ve Slavii byl jedinej stoper

Reagovat
Losinho

Ale no tak Každopádně byl nejlepší. A pokud se vám nezraní Čišovský nebo Ševinský, tak se nic hroznýho neděje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

bylo to bohužel tak

Reagovat
smazaný uživatel

a Zizkov udrzet a mohli bychom si pojistit 3. misto

Reagovat
One-Real

Ten Chramosta je osel, mohlo to byt 1:1 nebo 1:2. Nadruhe strane zas Zizkov strasne spatne resi finalni prihravku.

Reagovat
smazaný uživatel

to snad neni mozny, Zizkov celou dobu lepsi a Boleslav vyrovna minut pred polocasem

Reagovat
centos

ještě jeden!

Reagovat
centos

Reagovat
adalbertus

ať jdou pražáci...

Reagovat
centos

Žižkov a Budějky

Reagovat
adalbertus

kéžby

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Jedeme si pro výhru do Budějic!!! BOHEMIANS NEJLEPŠÍ V PRAZE!!

Reagovat
Puskas

Bude Vám stačit remíz, bude to tak pro nás výhodnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka prohraje

Reagovat
Puskas

Bude Vám stačit remíz, bude to tak pro nás výhodnější.

Reagovat
Kepy_FCB

kéž by, ale bod bude maximum

Reagovat
Losinho

Koukám, že v případě výhry můžeme jít až na sedmej flek.

Reagovat
smazaný uživatel

GÓÓÓÓL

Reagovat
smazaný uživatel

Budějky už dv nula to je v pytli

Reagovat
smazaný uživatel

Dynamo zatím super, jen to vydržet až do konce. Jinak ten terén je děs

Reagovat
smazaný uživatel

Budějky? Čecháčkovská výpomoc.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim moc dobrej výkon, pár chybiček tam pochopitelně bylo, ale zatim se mi to moc líbí.

Škoda takový blbý penalty v nastaveným čase, ale štěstí je dneska na naší straně. Díky Nešpore

Druhej poločas se vyvarovat kiksů v obraně a 3 body zůstanou v Budějcích

Reagovat
Miky.77.14

Dneska Slavie 2:0, Škoda, Hurka.

Reagovat
salami

příští tejden dávaj fakt luxusní televizní zápasy na čt

Reagovat
smazaný uživatel

dneska bych vsadil na to že Mahmutovič dostane žlutou kartu. a Stoper Lukáš taky. Je to domluvený. Už o tom ví i sudí Bílek.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm tak Jen Lukáš ji dostal. někde se stala chyba

Reagovat
smazaný uživatel

ta navsteva

Reagovat
Godwinson

Jen by mě zajímalo, kdy už se najde hráč, který si Trubilu na hřišti najde a přelomí ho v půl ... už včera bylo pozdě.

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase fotbal panecku na to se fakt neda divat..Teplice zatim mirne lepsi aspon co se tyce sanci jinak bida je to v podani obou , ale u Slavie je obzvlast videt ze v zaloze neni nikdo kdo by dal nejakou kolmici vpred.

Reagovat
sosna

Ani nemluv. Já to dokonce párkrát přepnul na Ulici. To myslím mluví za vše.. Ani se nedivím, že mají prázdnej stadion.

Reagovat
salami

slušně hráli akorát Čontofalský, Latka, Nitrianský a Blažek, Hurky jsem si poprvý všimnul v 60. minutě, Petrák tragickej, Jarolím jakbysmet, Čonka průměr, cicman opět ukázal, že pojem přihrávka je pro něj něco snovýho, Škoda se snažil, ale nic moc, stejně jako Trubila, neviděl jsem 3 přesný přihrávky po sobě a že by byli nějaký hladový, to se říct taky nedá, celkově opět šudlaná, na záchranu to stačit bude, ale celý to je takový odnikud nikam

Reagovat
Losinho

Mně teda přišlo, že Teplice byly ještě horší než my, každopádně jasnej zápas na 0:0. Navíc zima jako kráva.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele