Previews

Gambrinus liga - preview 21. kola

Malé pražské derby mezi Duklou a Slavií ukončí 21. kolo Gambrinus ligy. Domácí nováček bude chtít potvrdit svou dobrou jarní formu, zatímco slávisté čekají sedm zápasů na výhru.

Ruská Premier Liga - preview 35. kola

Pětatřicáté kolo ruské Premier Ligy uzavře pondělní nejslavnější moskevské derby Spartak - CSKA. Hraje se o průběžné druhé místo v tabulce, čtvrtý Spartak ztrácí na druhé CSKA pouhé dva body.

Bundesliga - preview 26. kola

Schalke by mělo uspět na hřišti Kaiserslauternu, pokud chce udržet kontakt s třetím Gladbachem; domácí by zase v případě výhry mohli přeskočit Herthu. I ve druhém duelu figurují týmy z opačnými starostmi, o poháry bojující Hannover přivítá 1. FC Köln, který zatím nemůže mít klid...

Ligue 1 - preview 28. kola

Souboj o všechno se rozhoří v Sochaux, domácí tým, toho času na posledním místě, přivítá osmnácté Nice. Rennes a Toulouse se ve vzájemném souboji pobijí o evropské poháry a kolo uzavře zápas mistrovského Lille proti nevyzpytatelnému Valenciennes...

Nizozemská Eredivisie - preview 26. kola

Ajax se v případě výhry v Haagu může alespoň na pár hodin dotáhnout na vedoucí Alkmaar, který odpoledne přivítá Bredu. Mezitím se trápící PSV utká se sousedem v tabulce Heerenveenem, nádech souboje o poháry má i zápas Twente s Feyeenordem, Groningen zajíždí do Utrechtu...

Corgoň liga - preview 22. kola

Dnes bude dohráno 21. kolo slovenské ligy a Žilina bude v duelu s Dunajskou Stredou usilovat o udržení první pozice. Na případné zaváhání budou čekat Slovan, který hostí Prešov a také Trnava, ta přivítá Nitru. Banská Bystrica změří síly s Ružomberokem, v Trenčíně se představí Zlaté Moravce...

Evropská liga - preview odvetných zápasů osmifinále

Evropská liga před sebou má osmifinálové odvety a v těch budou potvrzovat dobré výsledky španělské kluby - Athletic hostí Manchester United, Valencia si veze dvoubrankový náskok do Eindhovenu a Atlético zase do Istanbulu. Manchester City musí otáčet nepříznivý stav proti Sportingu, manko 0:1 bude dohánět i Schalke...

Real hodlá v klidu dokráčet k postupu přes CSKA Moskva

Bez větších nervů dohrát odvetu a postoupit do čtvrtfinále - to je hlavní cíl Realu Madrid proti CSKA Moskva. Hosté mohou na Santiagu Bernabéu jenom překvapit, aby však tenhle duel alespoň nějak zdramatizovali, musí bezpodmínečně vsítit branku. A to bude proti rozjetému soupeři pořádně těžký úkol.

Proti Chelsea stojí Neapol a dvougólová ztráta

Zápas roku čeká londýnskou Chelsea, která se pokusí zvrátit nepříznivě se vyvíjející osmifinále Ligy mistrů proti Neapoli a napravit tak zpackanou sezonu. Hosté jedou na Stamford Bridge s náskokem 3:1 a jsou považováni za favority na postup, ovšem Chelsea se pod novým trenérem zlepšila a rozhodně se nezdává bez boje.

Anglická Premier League - preview 28. kola

Vpředvečer oslav dekády strávené na lavičce Evertonu čeká Davida Moyese derby s Liverpoolem na Anfield Road. Mohl by to pro něj být hodně výjimečný zápas, kdyby se zrzavému Skotovi a jeho týmu povedlo ze sídla rivala poprvé odvést všechny tři body.

Bayern musí proti Basileji dohánět jednobrankové manko

Osmifinálový program Ligy mistrů pokračuje zběsilým tempem, na řadě jsou další zápasy, přičemž ten v Allianz Areně si pro sebe ukrojil velkou pozornost - Bayern potřebuje napravit basilejské selhání. Utkání bude pečlivě sledováno i proto, že letošní finálový duel je na programu zrovna v mnichovském svatostánku.

Inter potřebuje další vzpruhu. Přejde přes Marseille?

Úterní program Champions League mezi sebe uvede i dva utrápené celky, jež v dosavadním průběhu ročníku jen z dále hledí na svá předsezónní očekávání - Interu i Marseille by tak pohárové čtvrtfinále výrazně pozvedlo náladu.

Primera División - preview 27. kola

Villarreal stále musí vážně řešit sestupové starosti. V minulém kole nečekaně podlehl poslední Zaragoze a toto zaváhání bude chtít Žlutá ponorka napravit v pondělní dohrávce proti Getafe. Hosté na tom nejsou o mnoho lépe, i jich se týkají záchranářské práce.

Gambrinus liga - preview 20. kola

Dvacáté kolo první fotbalové ligy se tradičně uzavře pondělní dohrávkou mezi Příbramí a Teplicemi. Oba týmy obývají klidný střed tabulky, domácí jsou sedmí, Teplice o příčku níž.

Ruská Premier Liga - preview 34. kola

Anži Machačkala dnes může proniknout na pohárové příčky, bohatý klub k tomu potřebuje porazit Spartak Moskva. Hrají se také dva zápasy skupiny o udržení. Poslední Tomsk hostí Volgu, předposlední Nalčik změří síly s Permem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele