Serie A - preview 26. kola

03.03.2012, 09:40, aktualizováno 04.03.2012, 09:10
Previews
Tradiční nedělní program v Itálii po obědě zahájí Parma s Neapolí. Zraky všech se však budou upírat především k duelu v Římě, kde se chystá velké městské derby mezi AS a Laziem. Udinese hraje s rozjetou Atalantou a Fiorentina musí nutně bodovat proti poslední Ceseně. Inter večer hostí Catanii...
Parma FC - SSC Neapol  (neděle 12:30)
Roberto Donadoni zvedl Parmu, hráči pochopili trenérovu filozofii a parmě se nebývale daří. O to víc ale můžeme stejná slova pronést o Neapoli, před kterou se otevírá velká budoucnost.

Neapoli se v posledních týdnech daří, po výhře v Lize mistrů se Neapoli podařilo vyhrát i nad Interem Milán. Donadoni chce pomstu za nešťastně strávená léta na lavičce "Partenopei".

Pouze čtyři zápasy z osmnácti dokázal Donadoni vyhrát, coby trenér Neapole. V roce 2009 ho po vzájemné dohodě nahradil jiný trenér - Walter Mazzari. Tomu se Donadoni postaví. Parma v minulém kole ztratila dobře rozehraný zápas s Janovem, když vedla o dvě branky. Heroický závěr "Grifů" a nepozornost Parmy stála Donadoniho cenné tři body.

Třetí domácí zápas Roberta Donadoniho na lavičce slibuje napínavou podívanou oba celky se prezentují ofenzivním pojetím fotbalu. Parma ale přece jen nemá jistou záchranu, na sestupové pásmo má náskok pouze pěti bodů. Od října ale domácí na Stadio Enio Tardini neprohráli.

Ještě před třemi týdny byla Neapol sedmá, ale výhry nad Chievem, Fiorentinou a Interem posunuly tým na páté místo. Neapol navíc dělí pouhých pět bodů od třetího Udinese i čtvrtého Lazia, což rozhodně není nedosažitelná meta.

Zvláštní zápas čeká Blerima Dzemailiho a Paola Cannavara, oba bývalé hráče Parmy. V jejím dresu se pro změnu ukáže například Fabio Santacroce, který je zde na hostování právě z Neapole.

Sestavu Parmu decimují zranění, mimo hru budou například Valiani, Gobbi, Floccari nebo Lucarelli. Jediným absentujícím hráčem v neapolském dresu je Salvatore Aronica. Dočká se Donadoni své odplaty?
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Zaccardo, Ferrario, Paletta - Biabiany, Mariga, Musacci, Galloppa, Modesto - Giovinco, Okaka
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Grava, Cannavaro, Britos - Maggio, Gargano, Dzemaili, Dossena - Hamšík, Lavezzi - Cavani
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.70 - 3.20 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Udinese Calcio - Atalanta BC  (neděle 15:00)
Další boj na dálku mezi sebou svedou Udinese a Lazio. Prvně jmenovaný tým doma přivítá Atalantu a jen výhra ho udrží na třetí pozici právě před Laziem. Avšak Atalanta chytla formu a bude velmi nepříjemným soupeřem.

Udinese Calcio po postupu v Evropské lize zkonsolidovalo síly na domácí soutěž a úspěšně zdolalo Boloňu na jejím hřišti 3:1. Bianconeri tak udrželi čtvrtou pozici před Laziem a stejný cíl budou mít i v tomto kole doma proti nevyzpytatelné Atalantě Bergamo. S Bergamským celkem mají Guidolinovi hoši vzácně vyrovnanou bilanci, dosvědčují to i poslední dva zápasy, které skončili nudnou remízou 0:0.

Atalanta má zasebou stejně úspěšné vystoupení jako Udinese. Ba dokonce ještě úspěšnější. Nerazzurri totiž zcela nečekaně smetli rozjíždějící se AS Řím 4:1 a potvrdili skvělou formu. Už na podzim vykazovali svěřenci trenéra Colantuona velké pokroky a nyní si zcela zaslouženě užívají postavení ve středu ligové tabulky. Postavení Bergama by ale bylo ještě lepší, nebýt šestibodového odečtu.

Udine se bude muset obejít bez služeb Badua, Abdiho a Isly. Kompletní rozhodně nebudou ani hosté, Capelli s Lucchinim jsou zranění, Peluso, Moralez a Doni si odpykávají karetní tresty.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Benatia, Danilo, Domizzi - Basta, Fernandes, Pazienza, Asamoah, Pasquale - Fabbrini - Di Natale
Atalanta BC - pravděpodobná sestava:
Consigli - Ferri, Stendardo, Manfredini, Bellini - Schelotto, Cigarini, Brighi, Carrozza - Marilungo - Denis
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.50 - 5.60
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
AC Siena - Cagliari Calcio  (neděle 15:00)
Na sienskou půdu stadionu Franchi zavítá Cagliari a zatímco hosté se pohybují v klidném středu, Siena bojuje o záchranu. Bianconeri mají před osmnáctým Lecce náskok pouhých dvou bodů, takže případná porážka by je mohla uvrhnout do sestupových míst.

Velkolepé utkání mají zasebou fotbalisté Sieny. Ti doma doslova smetli Palermo 4:1 a učinili důležitý krok v cestě za záchranou. "Máme z tohoto vítězství velkou radost. Po porážkách s Lecce a Catanií jsme opravdu potřebovali dobrý výsledek k získání naší důvěry. S Cagliari chceme otevřít sérii vítězství a vyšplhat se tabulkou, co nejvíce to půjde," nechal se slyšet záložník Sieny Francesco Parravicini. Siena ale ještě nemá vyhráno. Sanninovi hoši sice mají k dobru dva body, ale to třináct kol před koncem soutěže vůbec nic neznamená.

Zcela opačné pocity mají po minulém kole hráči sardinského Cagliari. Ti doma podlehli Lecce 1:2 a v tabulce se propadli na jedenácté místo. "Nezasloužili jsme si v Lecce prohrát. Ale nyní musíme ten výsledek dostat z hlavy a zaměřit se na zisk tří bodů v Sieně," řekl trenér Davide Ballardini. Cagliari toiž nemá rozhodně nic jistého, v případě porážky se můžou sestupové příčky nebezpečně přiblížit.

I nadále bude domácím chybět brankář Brkič, zranění jsou i Belmonte, Bolzoni, D’Agostinoa Reginaldo. V táboře Cagliari je situace obdobná, Pinilla, El Kabir, Sampaio a Eriksson mají zdravotní potíže a do zápasu na stadionu Franchi nezasáhnou, stejně jako suspendovaný Canini.
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Pegolo - Vitiello, Rossettini, Terzi, Del Grosso - Giorgi, Vergassola, Gazzi, Brienza - Destro, Calaío
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Pisano, Ariaudo, Astori, Agostini - Dessena, Conti, Nainggolan - Cossu - Larrivey, Thiago Ribeiro
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.15 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
ACF Fiorentina - AC Cesena  (neděle 15:00)
Na stadionu Artemia Franchi se utkají dva trápící se celky, a sice Fiorentina a Cesena. Viola se díky špatné sérii dostala těsně nad sestupové pásmo, aktuálně má k dobru jen čtyři body. Cesena je zase poslední, její situace už je hodně vážná.

Do velkých problémů se dostává slavná Fiorentina. Ta po třech porážkách spadla až na patnácté místo a její situace začíná být na pováženou. Vždyť Viola má před sestupovými vodami náskok pouhých čtyř bodů! "Pokud se chceme vyhnout nervóznímu konci sezony, musíme si počínat před brankou soupeře nemilosrdně. Vzhledem k možnostem, které si v útoku vypracováváme, dáváme málo branek a to se musí změnit," vidí jasný problém, proč se Fiorentině nedaří, její trenér Delio Rossi. Fialky teď budou mít možnost celou situaci napravit a konečně po třech zápasech zase zvítězit, doma na stadionu Artemia Franchiho totiž přivítají beznadějně poslední Cesenu.

Ta za celou sezonu získala pouhých šestnáct bodů a je společně s Novarou nejžhavějším kandidátem na sestup. "Mořským koníkům" zatím nepomohla ani změna kouče, ani příchod zvučných posil. Naposledy Cesena prohrála ve Veroně s Chievem 1:0.

"Není jednoduché zvednout morálku týmu, když ztratíte tolik zápasů. Každopádně proti Chievu tam bylo několik pozitiv, nemyslím si, že by výsledek odrážel to, jak simí hráči vedli na hřišti. Musíme nadále tvrdě pracovat a zabránit určitým chybám, které děláme," posteskl si kouč Ceseny Mario Beretta.

Viola do utkání nastoupí bez Behramiho, Kharjy a Kroldrupa. Pro Oliveru zase platí karetní trest. Co se týče hostů, hrát nebudou Von Bergen, Lauro a Guana, poslední dva jmenovaní jsou suspendovaní.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Boruc - Gamberini, Natali, Nastašič - Cassani, Montolivo, Salifu, Lazzari, Pasqual - Amauri, Jovetič
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Antonioli - Comotto, Moras, Rodriguez - Ceccarelli, Colucci, Parolo, Santana, Pudil - Iaquinta, Malonga
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 4.00 - 7.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
US Lecce - Janov CFC  (neděle 15:00)
Kvalitní práci odvádí v Lecce kouč Serse Cosmi, pod jehož vedením Salentini pomalu stoupají tabulkou. Prozatím jsou sice nadále v sestupových vodách, ale už čtyři zápasy neprohráli a v neděli budou chtít tuto bilanci potvrdit proti Janovu. Tomu se naopak vůbec nedaří.

Cosmi se sice ujal Lecce až na začátku prosince, ale od té doby již stihl vybojovat 16 bodů. Celkem jich má jeho mužstvo 24 a Sienu ztrácí už jen dva body. Cosmi v Lecce těží z toho, že může praktikovat své oblíbené rozestavení 3-5-2, na které měl připravený kádr.

Přestože je nyní Lecce čtyři zápasy neporaženo, není ještě Cosmi zcela spokojen. Líbí se mu sice například výkony Guillerma Giacomazziho, jenž mu připomíná Liveraniho v nejlepších letech, ovšem od zbytku záložní řady chce větší aktivitu směrem dopředu.

Moc rád by totiž v neděli slavil výhru nad Janovem, který jede na Stadio Via Del Mare se sérii čtyřech nevyhraných zápasů v řadě. Janov se po dobrém vstupu do nového roku trápí, prohrál v Catanii, Bergamu a pak dokonce i doma s Chievem. Naposledy remizoval s Parmou a potřebuje zabrat.

I nadále budou Grifové bez útočníka Gilardina, což se zatím ukazuje jako rozhodující faktor, proč se nedaří, respektive proč se nestřílejí góly. Po karetním trestu se vrací alespoň Biondini a Sculli.
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Benassi - Tomovič, Carrozzieri, Miglionico - Cuadrado, Giacomazzi, Blasi, Delvecchio, Brivio - Muriel, Di Michele
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Frey - Rossi, Granqvist, Kaladze, Constant - Mesto, Kucka, Biondini, Sculli - Ze Eduardo, Palacio
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.25 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
AS Řím - SS Lazio  (neděle 15:00)
Brány Olympijského stadionu v Římě se opět otevírají, aby se celá Itálie mohla těšit ze souboje dávných rivalů! AS s Laziem rozehrají odpoledne další velkolepý zápas.

V neděli budou oba celky chtít tři body. I když pomineme prestiž nebo slávu z tak vypjatého zápasu, jakým bezesporu derby Říma vždy bylo, tři body potřebují oba týmy akutně. Ani Lazio, ač na čtvrté pozici, nemůže mluvit o ideální sezoně. A v táboru rivala je situace ještě horší.

Těžký úder do všech pozitivních myšlenek hráčů "Giallorossi" dopadl z rukou Atalanty, která v minulém kole naprosto zaslouženě deklasovala římský tým v poměru 4:1. Lazio dostalo podobný příděl v Palermu, a vypadlo z Evropské ligy, což zachraňovalo v minulém kole proti Fiorentině. Toskánský celek porazilo gólem Kloseho a získalo cenné tři body do boje o příčky nejvyšší.

V nepříznivě vypadajícím utkání si trenér Enrique dovolil velmi zajímavou věc, když z disciplinárních důvodů poslal na tribunu hvězdu týmu, Daniela De Rossiho. A při absenci Francesca Tottiho se jeho ztráta ukázala klíčovou. Týmu chyběla rozvaha, pevnost v obranné fázi a vůdčí osobnost.

Utkání navíc AS dohrávalo bez vyloučených hráčů Osvalda s Cassettim, kterým se nezdály výroky sudího natolik, že putovali do šaten dříve, než je běžné. Zvláště absence nejlepšího střelce týmu by mohla tým z "Věčného města" mrzet. Budoucnost má ale na hrotu jistou, nastupuje zde talentovaný Fabio Borini, který si svými výkony řekl o své první povolání do seniorské reprezentace.

Čtvrté Lazio je díky výhře nad Fiorentinou na třetí pozici a má stejný počet bodů, jako před ním sídlící Udinese, což je pro Edyho Reju skvělý výsledek dlouholeté práce. Ta mohla být přerušena, ale demisi trenéra, který dovedl Lazio do Evropské ligy, vedení nakonec nepřijalo a své vztahy nakonec urovnalo.

Do utkání určitě nenastoupí Senad Lulič, Stefan Radu, dále Rocchi s Kokem nebo Stankevičius s Canou. Vedle již zmíněných absencí AS trenér Enrique nemůže počítat ani se Simpliciem, otazník visí nad Miralemem Pjaničem. Velkolepý souboj může začít - kdo se stane králem Říma?
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Rosi, Juan, Heinze, Taddei - Pjanič, De Rossi, Marquinho - Totti - Lamela, Borini
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Scaloni, Biava, Dias, Garrido - Ledesma, Matuzalem - Gonzalez, Hernanes, Mauri - Klose
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.25 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bologna FC - Novara Calcio  (neděle 18:30)
Kvůli úmrtí zpěváka Lucia Dally muselo být utkání mezi Boloňou a Novarou přesunuto z tradičního času na půl sedmou večerní. Každopádně ať se hraje kdykoliv, jedná se o důležité utkání, Novara potřebuje nutně uspět aby se přiblížila záchraně, Boloňa zase naopak aby se sestupu nepřiblížila.

Boloně patří momentálně šestnáctá příčka, a to rozhodně není žádná sláva. Každopádně vzhledem ke startu, jaký domácí měli, se Boloňa výrazně zvedla. V minulém kole sice doma podlehla Udinese 3:1, ale bylo to po dlouhých sedmi kolech. Předtím Boloňa neprohrála s Neapolí, Římem či Interem.

Na stadionu Renata Dall’Ara teď přivítají Pioliho svěřenci Novaru a nic jiného než vítězství nechtějí brát. "Zápas proti Novaře je vzhledem k našemu boji o záchranu naprosto zásadní. Nesmíme totiž zapomínat, že jsme jen čtyři body od Lecce," varoval před vážnou situací Andrea Raggi.

Zatímco se Boloňa snaží vyhnout maléru, Novara už v něm lítá. Nováček Serie A se po dlouhé době výsledkově vzchopil, ale v minulém kole opět pocítil pád na tvrdou zem. Novara totiž prohrála na Catanii 3:1 a na nesestupovou pozici ztrácí devět bodů. "Nevzdáváme se. Našim cílem je i nadále udržení Serie A. Budeme bojovat až do konce, jen tak toho můžeme dosáhnout," věří v záchranu Marco Rigoni. Aby se situace zlepšila, potřebují Mondonicovo svěřenci uspět na hřišti Boloni.

Jedinou absenci Boloni představuje zraněný Loria. Na druhé straně rovněž není situace dramatická, scházet bude trojice Ludi, Jensen a Marianini.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Gillet - Raggi, Portanova, Antonsson - Garics, Perez, Mudingayi, Rubin - Ramirez, Diamanti - Di Vaio
Novara Calcio - pravděpodobná sestava:
Ujkani - Gemiti, Lisuzzo, Paci, Garcia, Silva - Rigoni, Radovanovič, Pesce - Mascara, Rubino
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.50 - 5.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Inter Milán - Calcio Catania  (neděle 20:45)
Prohlášení vedení Interu sice možná trochu uklidnilo trenéra Ranieriho, ale ten rozhodně nechce dál zkoušet trpělivost svých nadřízených a prodlužovat agónii fanoušků. Podaří se mu vyhrát nad Catanií?

Devět zápasů, sedm proher. Naprosto katastrofický scénář má zatím sezona pod vedením trenéra Ranieriho. Poslední zápasy Interu připomínají spíš velmi nepovedenou noční můru všech příznivců milánského velkoklubu. A jediná otázka zní jednoduše: Kdy se z ní hráči proberou? Odpověď na ní ale zdaleka není jednoduchá.

V tisku už se objevují náhrady za případně odvolaného trenéra a jsou to jména nanejvýš zajímavá - André Villas - Boas, Francesco Guidolin nebo Roberto Baggio. Dočkáme se tedy dalšího překvapení? Nebo najde úspěšný trenér opět recept na renesanci slavného týmu v momentě nejdůležitějším?

Bologna i Novara byly nad síly Interu, bude i Catania? Celý Inter určitě dělá vše pro to, aby si přízeň fanoušků zachoval. Stejně jako naději na Scudetto. Klíčem k lepším zítřkům by mohl být Wesley Sneijder a jeho správné umístění v systému, který by geniální holandské hlavičce vyhovoval. Další věcí je určitě také štěstí, které není k Interu právě nakloněno.

V pěti posledních zápasech Catania prohrála jen jednou a to přímo s Juventusem Turín, dosud neporaženým celkem Itálie. Inter se bude moci spoléhat na Maicona i Chivua, což by milánskému týmu mohlo velmi pomoci. Alvaréz, Guarin a Ranocchia ale k dispozici stále nejsou.

Campagnolo, Suazo, Capuano a Potenza rovněž do zápasu nezasáhnou. Inter zatím v posledních pěti sezonách toto kolo vyhrál. Zabrání mu Lodi a spol. v podobném kousku?
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Maicon, Lucio, Samuel, Zanetti - Faraoni, Palombo, Cambiasso, Nagatomo - Milito, Pazzini
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Carrizo - Motta, Legrottaglie, Spolli, Marchese - Izco, Lodi, Almiron - Goméz, Bergessio, Barrientos
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.60 - 4.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Città di Palermo - AC Milán  (sobota 18:00)
Těžký zápas má před sebou vedoucí AC Milán. Rossoneri cestují na horkou sicilskou půdu do Palerma a zde nebudou chtít brát nic jiného, než vítězství. Palermo je ale doma silné, s Milánem tu neprohrálo více než šest let.

Palermo pravidelně sbírá body a to především na domácím stadionu Renza Barbery. Sicilané jsou co se týče domácích zápasů na druhém místě, lepší bilanci má pouze Udinese. Svěřenci trenéra Muttiho se doma naposledy neparáli s Laziem, vyhráli 5:1, ale tuto výhru nedokázali hned v dalším kole potvrdit. A právě porážka 1:4 se Sienou o lecčems vypovídá, Palermo je totiž venku absolutně nejhorší.

"Doma hrajeme vždy dobře, ale víme, že v sobotu budeme čelit týmu, který má velkou motivaci a je velmi silný po technické stránce," zůstává před zápasem opatrný trenér Bartolo Mutti.

AC Milán má za sebou remízu s Juventusem a ta prakticky nic nevyřešila. V čele je stále Milán s jednobodovým náskokem, avšak Juventus má zase o jedno odehrané utkání méně. Přetahovaná o mistrovský titul tak nadále pokračuje. "S ohledem na Scudetto je to pro nás zásadní zápas. Chceme zůstat v čele pořadí i po tomto týdnu, neboť Juventus bude mít příští týden možnost nás přeskočit, proto je to pro nás tolik důležité. Proto musíme zítra vyhrát," poukazoval na důležitost utkání trenér AC Massimiliano Allegri.

Největší ztrátou domácích je jednoznačně absence reprezentačního beka Balzarettiho, jenž si odpykává karetní trest. Vedle něj budou scházet i Silvestre a Bačinovič. Marodka Milána, to není nic neznámého. Znovu se zranil Pato, už poněkolikáté v sezoně, zdravotní potíže mají i Maxi Lopéz, Boateng, Merkel, Strasser, Seedorf, Aquilani, Cassano, Gattuso a Nesta. Trenér Allegri nebude moci využít ani služeb stopera Mexese, ten je v třízápasovém trestu.
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Viviano - Muñoz, Migliaccio, Mantovani, Pisano - Barreto, Donati, Bertolo - Iličič - Budan, Miccoli
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Abate, Bonera, Thiago Silva, Antonini - Nocerino, Ambrosini, Muntari - Emanuelson - Ibrahimovič, Robinho
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.60 - 3.75 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Juventus FC - Chievo Verona  (sobota 20:45)
Chievo bude muset hrát na hřišti druhého celku tabulky bez Sergia Pellissiera, své největší hvězdy. Juventus musí vyhrát, pokud se chce dostat na první místo.

Veterán, který nastřílel v pěti posledních zápasech proti Juventusu už čtyři branky, bude chybět kvůli kartám. Chievo v minulém kole vyhrálo s Cesenou a nyní je desáté. Tým trenéra Di Carla má náskok devíti bodů na sestupovou zónu, zkušený taktik ale ví, že jeho hráče čeká ještě dlouhá cesta za záchranou. Vedení vytyčilo trenérovi čtyřicetibodovou hranici jako cíl sezony a Di Carlo věří, že to není nic nedosažitelného.

"Pořád ještě myslím, že máme na víc. Bylo velmi důležité, že jsme minule vyhráli, to nás posunulo výš. Liga je ale ještě dlouhá," říká trenér, jenž je tipovaný jako případná náhrada Francesca Guidolina na lavičce Udinese.

Juventus má ale velkou chuť do zápasu, proti AC Milán nebyla remíza úplně ideálním výsledkem, navíc se v Itálii řeší kontroverzní výkon rozhodčího Tagliaventa. Pokud chce Conteho tým Scudetto, musí vyhrávat zápasy i s týmy ze středu tabulky. Tedy s veronským Chievem.

"Stará dáma" se ale prezentuje bojovným výkonem, nevzdává se ani při nevýhodném skóre. To se určitě líbí trenéru Contemu. AC Milán první půli dominovalo, nakonec ale utkání skončilo nerozhodně. Změna rozestavení by mohla přispět k lepšímu výkonu, na křídlech by mohli nastoupit Vučinič s Quagliarellou.

Za Juventus nemohou nastoupit Arturo Vidal a Simone Pepe. Caceres by mohl nahradit Lichtsteinera. Juventus je v této sezoně stále kupodivu neporažen a o svou skvělou sérii určitě nebude chtít přijít. Historie mluví ve prospěch domácích, protože z devíti zápasů v Turíně prohrál jen jediný. Dva z nich skončily remízou. Bude nadcházející duel výjimkou?
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Caceres, Barzagli, Chiellini, De Ceglie - Giaccherini, Pirlo, Marchisio - Quagliarella, Matri, Vučinič
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Sardo, Andreolli, Acerbi, Dramé - Bradley, Rigoni, Hetemaj - Théréau, Cruzado - Paloschi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.26 - 5.00 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán25156449:2251
2.Juventus FC241311037:1550
3.Udinese Calcio25136637:2345
4.SS Lazio25136639:2945
5.SSC Neapol251010542:2440
6.AS Řím25115938:3138
7.Inter Milán251131134:3436
8.Città di Palermo251041139:3934
9.Calcio Catania2489732:3333
10.Chievo Verona25961021:3033
11.Atalanta BC25910630:2831
12.Cagliari Calcio25710823:2631
13.Janov CFC25941233:4631
14.Parma FC2478929:3729
15.ACF Fiorentina24771023:2528
16.Bologna FC24771024:2928
17.AC Siena25681127:2826
18.US Lecce25661328:4024
19.Novara Calcio25381421:4517
20.AC Cesena24441616:3816
Bodové odečty
Atalanta BC-6za korupci

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (744)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele