Anglická Premier League - preview 26. kola

25.02.2012, 09:10, aktualizováno 26.02.2012, 10:19
Previews
Hlavní pozornost je dnes v Anglii soustředěna na finále Carling Cupu a především londýnské derby mezi Arsenalem a Tottenhamem, kde jde o nejvyšší příčky v Premier League. Na programu jsou ještě další dva ligové zápasy. Norwich hostí Manchester United, Stoke přivítá Swansea.
Arsenal FC - Tottenham Hotspur  (neděle 14:30)
Situace se změnila jen kosmeticky. Do podzimního vydání severolondýnského derby Arsenal vcházel čerstvě ochuzen o své tahouny ze záložní řady a stále ještě drsně poznamenán debaklem od Manchesteru United; dnes se vlastně představí jako někdo čerstvě vypadnuvší z dvou pohárů. Jak nicméně praví kapitán Van Persie: kdy jindy by se měli Gunners srovnat než právě teď?

"Radši proti nim budu hrát teď než v jiný den," nechal se ještě slyšet holandský kanonýr, který zatím neomylně míří za zlatou kopačkou pro nejlepšího střelce Premier League. To mu je teď ale k ničemu; respektive jeho tým se prostě opět trápí. Po světlejších dnech, které jej katapultovaly zase mezi válečníky o účast v příští Lize mistrů, neomylně nadešly ty temné charakterizované koncem v FA Cupu na Sunderlandu (0:2) a praktickým vypadnutím z Champions League s AC Milán (0:4). Po těchto neúspěších se pak docela vytrácí prvotní nadšení ze dvou ligových výher po čtyřzápasové neschopnosti urvat všechny tři body.

A je vskutku jen otázkou, zda Gunners dokážou zmobilizovat své (zejména psychické) síly a poprat se alespoň na této úrovni, kde to s nimi přitom stále vypadá slušně. Vždyť na čtvrtou příčku momentálně ztrácejí jen jeden triumf; a to právě dnešní derby pro ně představuje utkání k dobru.

Pro to, aby bylo opravdu k dobru, nicméně Arsenal bude muset překonat pár přetěžkých překážek. V první řadě fazónu Tottenhamu. Spurs totiž nemusí mít ideální formu na cizích hřištích (jedna výhra z posledních pěti výletů, 5 bodů z možných 15), pořád každopádně kráčí do prestižní bitvy s debaklem Newcastlu v zádech a třikrát v řadě neporažen. Navíc ony venkovní duely pro Spurs zákonitě musely být těžkým oříškem, vždyť například teďka vyjížděli na půdu ManCity (doma stoprocentní), Liverpoolu a Swansea. Ani Emirates Stadium pak koneckonců pro Tottenham nebyl nepřeklenutelnou překážkou, když tu minule bílí slavili výhru 3:2.

A tím se dostávám k dalšímu výraznému faktoru hovořícímu v neprospěch Arsenalu: vzájemné bilanci. Totiž dříve, i když se Gunners obyčejně moc nedařilo, vždy se mohli o NLD opřít jako o souboj, který tradičně zvládají. Jenže pokud bychom nyní měli ukázat na vládce severního Londýna, bude jím už Redknappova eskadra. Poměry patrně nalomila drtivá výhra Kohoutů v semifinále Carling Cupu 2008 (5:1). Od té doby Gunners strhli na svou stranu jenom dvě ze sedmi derby (jedno z toho bylo vítězné pohárové); a jak už jsem naznačil, stihli za tu dobu také prvně po 17 letech prohrát na vlastní půdě, ještě ke všemu i přes vedení 2:0. A dvougólový náskok ostatně Wengerova parta prohospodařila i vloni na jaře, když rival dokázal urvat remízu 3:3.

Složité rozpoložení defenzivní složky Arsenalu, ani to není dnes minulostí. Stále ještě není známo, zda výjimečné zatížení snesou třísla Gibbse, respektive Koscielného koleno. Navíc dál platí, že marodku s bolavými zády okupuje Jenkinson. Menší zdravotní trable ke všemu nedávno provázely i životy Ramseyho s Chamakhem; dál chybí jiné varianty na levého beka, Coquelin se Santosem.

Emmanuel Adebayor a jeho zdravotní stav, tížený bolavým kolenem, byl přes týden bedlivě pozorován: tožský útočník by totiž mohl hrát proti svému bývalému zaměstnavateli, s jehož fanoušky se dříve dostal do křížku, za úhlavního rivala a ještě na své 28. narozeniny. Podporován by přitom měl být Modrićem, Van der Vaartem i Ekottem (také oni měli své trable); nejistý je start Kinga.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 3.40 - 2.65
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Norwich City - Manchester United  (neděle 14:30)
Tak trochu ve stínu dnešního našlápnutého programu se v Norwichi odehraje jistě atraktivní utkání mezi místními Canaries a obhájcem titulu Manchesterem United. Pravda, ve stejný čas se o pár desítek mil jihozápadně utká v bitvě o sever Londýna v jedné z nejsledovanějších bitev celé Premier League Arsenal s Tottenhamem, tudíž je klání na Carrow Road prakticky "schované" do závěsu. Mělo by však jít o velmi pohledný fotbal, ostatně od Norwiche se toho letos moc jiného čekat nedá...

Nováček soutěže předvádí fantastické výkony. Před sezonou to byl bezpochyby hlavní kandidát sestupu, dnes by se s trochou vůle boží a velkou dávkou štěstí mohl porvat i o pohárovou Evropu; vždyť na sedmý Liverpool ztrácí jen 4 body. Skvělá je i současná forma Norwiche. Z šesti nejčerstvějších ligových utkání hned čtyřikrát brali žlutozelení tři body, ztratili jen při remíze s Chelsea a prohře na půdě našlápnutého Sunderlandu. Naposledy dokonce vyhrál ve Swansea a uznejte, že to je počin hodný obdivu - letos se to totiž povedlo právě jen jim a Manchesteru United.

Rudí ďáblové i přesto zůstávají favoritem. United zvládli obtížné období, v němž v krátkém časovém úseku ve všech soutěžích narazili dvakrát na Ajax a Liverpool, jednou pak změřili síly s Arsenalem, Chelsea a Manchesterem City. Jen proti Reds si nepohlídali postup v FA Cupu, jinak se dá jejich přetěžký los nazvat jako úspěšně zvládnutý. Sic domácí porážka s Ajaxem je určitě k zamyšlení...

Nejenže nás čeká pohledný fotbal, v Norwichi dojde s největší pravděpodobností i k obrovskému mezníku jedné legendy tohoto sportu. Ryan Giggs si dnes může připsat neskutečný 900. odehraný zápas v dresu Manchesteru United.

Co se týče vzájemných zápasů, moc údajů z posledních let mezi Canaries a United skutečně není. Máme k dispozici samozřejmě podzimní duel, v němž Red Devils doma vyhráli 2:0, ale pro minulý střet na Carrow Road se musíme vrátit téměř o sedm let zpátky. A Norwich jej vyhrál stejně taktéž 2:0.

Dnes bude manažer Norwiche Paul Lambert postrádat trojici hráčů. Daniel Ayala kvůli stehnu, Marc Tierney vinou třísla a nakonec Jonny Howson z důvodu poraněného kolene. Po zranění se naopak vrací Zak Whitebread. To Man Utd schází Lindegaard, Fletcher, dlouhodobě Vidić a nyní i Cleverley a Valencia. Otazník visí nad startem Wayna Rooneyho.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 6.00 - 4.20 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Stoke City - Swansea City  (neděle 16:00)
Kde jsou ty časy, co se do Stoke-on-Trent jezdilo se strachem a s pocitem, že i remíza by přeci nebyl tak úplně špatný výsledek? A to mluvím o týmech jako Manchester United nebo Chelsea. Stoke City strádá, nepočítaje FA Cup, prohrálo posledních šest zápasů ve všech soutěžích a z toho tři doma na kdysi nedobytném Britannia Stadium.

Jiná kapitola je ovšem právě nejstarší fotbalová pohárová soutěž. Potters v roce 2012 vyhráli čtyřikrát a tři čárky si čmárli po úspěšném tažení v FA Cupu. V Gillinghamu, na půdě Derby i před týdnem na hřišti Crawley Town - suma sumárum, Stoke City jsou už ve čtvrtfinále. Tam ovšem změří síly s Liverpoolem a ještě k tomu na Anfield Road, což bude o poznání větší krajíc, než výjezdy na stadiony týmů z nižších pater anglických soutěží.

Soused Stoke z tabulky Swansea City zažívá nezvyklé chvíle. Jeden z nejlepších týmů Premier League doma a jeden z nejhorších venku jako kdyby nyní své role vyměnil. Z posledních pěti utkání na Liberty Stadium vyhrál jediný, naposledy dokonce prohrál 2:3 s Norwichem. Naopak venku Swans pomalu pookřávají, na začátku ledna vyhráli v Aston Ville, minule venku dobyli i Hawthorns - sídlo West Bromwich.

Nebylo by tam příliš velké překvapení, kdyby k něčemu tak nezvyklému, jako je výhra Velšanů venku a prohra Stoke doma, došlo i dnes. Mírným favoritem přesto zůstávají svěřenci Tonyho Pulise a to i přes nevábnou historickou statistiku vzájemných zápasů. Na podzim vyhrála Swansea doma 2:0 a k dalším zápasům se musíme vrátit o 11 let zpátky. Tehdy v rámci League One triumfovaly znovu Labutě, stejně jako v předchozích dvou kláních.

Domácím dnes bude scházet Robert Huth, který stojí kvůli červené kartě ze zápasu se Sunderlandem. Naopak další hříšník Rory Delap uspěl s odvoláním po obdržení rudého kartonku v poháru a bude moci nastoupit. Swansea se může těšit na návrat Joea Allena, avšak Kemy Agustien zůstává mimo hru. Chřipka dokonce schvátila i manažera hostí Brendana Rodgerse, ten by se však i přesto měl objevit na lavičce.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.20 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chelsea FC - Bolton Wanderers  (sobota 16:00)
Hrát na domácí půdě s předposledním mužstvem tabulky by bylo jindy pro Chelsea snadným úkolem, ovšem současné rozpoložení londýnského klubu ani trochu nenapovídá, že by mělo jít v sobotu na Stamford Bridge o jasnou záležitost. Bolton by mohl kousat.

Chelsea nedokázala vyhrát už v pěti zápasech za sebou, navíc jde do ligového klání po prohře 3:1 v Neapoli, po které se jí výrazně vzdálil postup do čtvrtfinále Ligy mistrů. Přitom body jsou to, co nyní svěřenci Andrého Villase-Boase potřebují jako sůl. V Premier League totiž spadli až na páté místo, které již nezajišťuje Ligu mistrů. Pozitivní je alespoň to, že na čtvrtý Arsenal ztrácejí jen vinou horšího skóre.

Další dobrou zprávou je bilance s Boltonem. Blues totiž s Trotters neprohráli od roku 2003 a navíc se dá v sobotním zápase najít paralela s loňským vzájemným duelem. Tehdy totiž Chelsea pod Ancelottim rovněž několik zápasů nevyhrála, až přišel duel s Boltonem a Blues trápení protrhli.

Utkání v Neapoli nedohrál José Bosingwa, který nenastoupí ani nyní. Na levé straně obrany by ho měl nahradit Ashley Cole, jenž proti Partenopei začal jen na lavičce. I přes zlomený prst na ruce nastoupí Juan Mata a po nemoci by měl být fit i Fernando Torres.

Hosté přijíždí do západního Londýna z předposledního místa, avšak s vítězstvím v FA Cupu v zádech. Svěřenci Owena Coyla dokázali v 5. kole vyřadit Milwall. Hráči Boltonu musí jistě cítit, že na Stamford Bridge nebudou zcela bez šance. Klíčové zřejmě bude, kdo dá první gól. Bolton totiž prohrál 17krát z 18 případů, když jako první inkasoval. Kdyby se mu však soupeře podařilo zaskočit rychlou brankou, byla by Chelsea jistě, jako už letos několikrát, v problémech.

Bolton zřejmě bude moci počítat i s Markem Daviesem, kterého trápilo zranění. Joe Riley ovšem pravděpodobně nestihne a kolenní vazy do hry nepustí Kevina Daviese.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.25 - 5.50 - 11.50
více informací
Newcastle United - Wolverhampton Wanderers  (sobota 16:00)
Wolverhampton začíná novou kapitolu - tu bez Micka McCarthyho. Jak optimisticky vypadala jeho pozice po heroickém vítězství na Loftus Road, půdě ambiciózních Queens Park Rangers, tak zoufalá byla po domácí ostudě s West Bromwich Albion, do nichž Vlci nezakousli ani jeden ze svých tesáků a nechali Baggies v čele s hattrickovým hrdinou Odemwingiem nastřílet na Molineux potupného "bůra". Po takovém výprasku už vedení klubu došla trpělivost a s anglickým manažerem se po pěti a půl letech rozloučilo.

Nahradil ho dosavadní asistent Terry Connor, který z původní "záplaty" s platností do doby, než si Wolves najdou nového manažera, nakonec dostal důvěru až do konce probíhající sezony. A úkol má přetěžký, udržet labilní tým v Premier League i pro příští ligový ročník. Svou misi začne na půdě Newcastlu, což není právě celek, na kterém by se dala vylepšit nálada nebo dokonce odrazit se od něj za lepšími časy. Naopak, Magpies bojují o poháry a myslí to vážně...

Přesto si cestu do Evropy minulý týden řádně zkomplikovali. V souboji dvou celků s vysokými ambicemi absolutně propadli a na hřišti třetího Tottenhamu utrpěli bolestnou porážku 0:5, o kterou se prakticky postaral jediný hráč - Emmanuel Adebayor byl u všech branek. Před fiaskem na White Hart Lane ovšem z pěti duelů čtyři opanovali a právem se drží v závěsu za čtvrtým Arsenalem a pátou Chelsea. Dnes, doma proti Wolverhamptonu, je cíl jasný - tři body a udržení kontaktu s londýnskými velkokluby, ne-li jejich předstihnutí. A samozřejmě také odběhnutí od sedmého Liverpoolu, jehož zápas je odložen kvůli finále Carling Cupu.

Newcastle favorizuje i poslední vzájemný zápas z podzimní části sezony. I na Molineux totiž Pardewovci dokázali zvítězit. O výhru 2:1 se postarali Demba Ba a Guttierez. Oba dva budou k dispozici i dnes, stejně jako Tiote, jenž se vrací z Afrického poháru národů, Cabaye, který se vrací po suspendaci; Ryan Taylor je pak fit po zranění kotníku. I Wolves mají "svého Cabayeho", po třízapasové stopce může konečně hrát Karl Henry. Vzývat bohy musí fanoušci hostů ohledně Stevena Fletchera, jehož sklátila chřipka a v týdnu téměř netrénoval.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.53 - 4.00 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Queen's Park Rangers - Fulham FC  (sobota 16:00)
Hned tři derby byly v plánu Premier League v rámci jejího 26. kola. To z nich nejostřeji sledované - North London derby mezi Arsenalem a Tottenhamem - se odehraje až v neděli. Merseyside derby je navíc z důvodu očekávaného finále Carling Cupu s účastí Liverpoolu odloženo, tudíž na sebe sobotní pozornost strhává "malé" západolondýnské derby, k jehož sehrání se na Loftus Road kromě domácích Queens Park Rangers dostaví Fulham.

Pikantnost již tak interesantnímu klání dodává osobnost Bobbyho Zamory. Urostlý anglický útočník v zimě překvapivě přestoupil z Craven Cottage právě do kádru nově tvořícího se týmu Queens Park Rangers pod vedením nedávno jmenovaného manažera Marka Hughese. Skotský trenér mimochodem ve Fulhamu rovněž dříve působil, takže i pro něj půjde o emotivní zážitek. Kromě Zamory útok posílil ještě Djibril Cissé s hostujícím Machedou, obranné řady pak vyztužila dvojice Nedum Onuoha, Taye Taiwo, ač krajní bek AC Milán své místo možná najde spíše na kraji zálohy. V neposlední řadě pak z Nancy přišel záložník Diakité.

Doplácí-li snad QPR právě na četné změny v kádru či jde pouze o určitou nováčkovskou daň, těžko tvrdit, Rangers ovšem doposud nehrají tak, jak by si movitý majitel Tony Fernandez představoval. Naposledy doma dokonce prohráli s Wolverhamptonem, přestože gólem debutanta Zamory vedli. Minulé kolo pak nestačili na Blackburn. Okupují tak až 16. místo a v sestupových vodách, kde nejsou jen díky lepšímu skóre, si povážlivě namáčejí tkaničky u bot.

Fulham je na tom ovšem jen o trošku lépe. Pod vedením Martina Jola nenašel pravou tvář, předvádí nevyrovnané výkony a momentálně se nachází na 12. příčce. Nadějí může být stálá forma americké hvězdy Clinta Dempseyho, stejně tak i útočná posila ze Stuttgartu Pavel Pogrebňak, jenž hned při debutu proti Stoke City skóroval.

Bude tak patřit k těm, na které bude Fulham v derby spoléhat. Fit je také už Senderos a Andrew Johnson, jenž tak může navázat na úchvatné představení v posledním vzájemném zápase mezi oběma kluby, v němž se zaskvěl hattrickem a přispěl k debaklu 6:0. QPR se musí obejít bez trojice zraněných. Kromě Helgusona, Campbella a Luka Younga je pak mimo hru i Djibril Cissé, který si odpyká druhou část z třízápasového trestu. Na debut se těší výše zmíněný malijský středopolař Diakité.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.55 - 3.20 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Bromwich Albion - Sunderland AFC  (sobota 16:00)
V The Hawthorns na sebe v tradičním sobotní čase narazí West Brom a Sunderland a domácí si budou chtít udržet pozitivní bilanci, kterou se soupeřem v posledních letech mají. Baggies se Sunderlandem prohráli naposledy na konci roku 2008, od té doby třikrát vyhráli a jednou remizovali.

Ač by se mohlo zdát, že domácí prostředí jim bude hrát do karet, spíše tomu tak nebude. West Bromu se totiž doma vůbec nedaří, ze 12 zápasů tu vyhrál jen dvakrát. Hůře je na tom v lize už jen Wigan. Většinu bodů Hodgsonova družina sbírá venku, vždyť tam získala stejně bodů jako Tottenham a lepší jsou už jen manchesterské kluby.

Do The Hawthorns navíc přijede nabuzený Sunderland, který v pátém kole FA Cupu vyřadil Arsenal a může se těšit na čtvrtfinále. Gunners tak Black Cats dokonale oplatily předchozí ligovou porážku. Martin O'Neill zatím odvádí skvělou práci, a tak na Stadium of Lights už dokonce pokukují po evropských pohárech.

West Brom by již mohl ohrozit také Nicklas Bendtner, jenž se zotavil ze zranění. Do tréninku se v týdnu zapojil rovněž David Vaughan, ale pro zápas ještě k dispozici nebude. Wes Brown a Titus Bramble chybí dlouhodobě.

V domácí základní sestavě by si mohl odbýt debut Keith Andrews, lednová posila, který zřejmě nahradí Paula Scharnera, kterého trápí žebra. Kapitán Chris Brunt se po zranění kotníku dostává zpět do kondice, jeho start ale jistý není.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 3.25 - 2.95
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Wigan Athletic - Aston Villa  (sobota 16:00)
Pokud se nám na spodku vytvořila skupinka pěti týmů, které momentálně vypadají, že si to mezi sebou rozdají o bezprostřední záchranu, tak...Aston Villa je jim coby "nadřazený" celek vůbec nejblíže. Sedmibodový náskok vypadá sice pohodlně, přesto si v Birminghamu vskutku nepředstavovali, že budou v tuhle chvíli až na páté příčce. Naopak od Wiganu se okupace úplného dna tak trochu dala čekat.

I v případě Latics jde nicméně o situaci vyhrocenou; leč Martinezovi atleti mají s bojem o záchranu velké zkušenosti - koneckonců se možná až na první sezonu akutně zachraňují již sedmou (reálně tedy šestou) sezonu - a posledně strhli na svou stranu klasický "six-pointer" na půdě Boltonu, stále si přivlastňují ty nejhorší přívlastky, jaké jsou k mání: nejvýraznější impotenti, největší množství proher, nejčastější pachatelé pokutových kopů i faulů obecně, nejhůře bodující hostitelé...

Na druhé straně barikády přitom stojí tak maximálně mužstvo, které patrně nejhůř z celé soutěže snáší rohové kopy: inkasovalo z nich už jedenáctkrát, přičemž samo zůstává posledním zástupcem anglické smetánky, který se z téhle standardní situace letos ještě neprosadil. To je nicméně malichernost; daleko důležitější poznatky leží patrně docela jinde.

Například, že Aston Villa z minulých šesti venkovních zápasů nezvládal jen jediný, to jí docela dobře předurčuje k úspěchu na lehko dobytném DW Stadium, kde sice poztrácely body i celky jako Chelsea nebo Liverpool, pořád tu ale Wigan dosud skalpoval pouze jednoho soupeře. Navíc, i když vezmeme v úvahu 13 relativně nedávných vzájemných měření sil obou těchto soků, jenom ve dvou z nich se na konci radovali domácí fotbalisté.

Když už i Callum McManaman překonal bolesti zad, může se Roberto Martinez alespoň na poli marodky prohlásit za šťastného muže: k dispozici má totiž plný dům svěřenců včetně reprezentanta Senegalu Diamého.

Optimismus ale přitom panuje i v táboře Aston Villy. Po třech vynechaných kolech se tu hotoví k návratu Agbonlahor, v pořádku se zdá být i Herd a ještě jeden zápas zpátky na Ostrovech čeká legendu Spurs, Robbieho Keana.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.75 - 3.20 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Manchester City - Blackburn Rovers  (sobota 18:30)
Dva muži, kteří se poslední hodiny nejintenzivněji a nejzásadněji dělili o titulky anglických plátků či seriózních novin: vracející se Carlos Tévez na jedné straně, odcházející Christopher Samba na té druhé. Jestli má platit, že kapitán opouští potápějící se loď až jako poslední, Samba se něčím takovým neřídil a svým přestupem do Anži dost možná stvrdil sestup svého mužstva.

To se bez něj sice musí vypořádávat s ligovými nástrahami nepřetržitě od 2. ledna, to však i kvůli četným zdravotním problémům. Pořád tu byl; dnes už je oficiálně fotbalistou Machačkaly a je vskutku ve hvězdách, co bude s Rovers dále. Ti za dobu Sambovy nepřítomnosti zvládli dvakrát vyhrát, jednou remizovat a dvakrát kapitulovat, což stačilo na rozpačité vybřednutí ze sestupové zóny. Celkově koneckonců jde o přívětivou bilanci, když dohromady za celý ročník Blackburn stihl nastřádat pouhých pět skalpů - a teď hned v tak krátké době dva. Navíc právě výhrou (3:2 nad QPR v minulém kole) se dokázalo zareagovat na drtivý debakl od Arsenalu; i to je pozitivní a nečekané.

S hochy z Ewood Parku by to tedy nakonec i bez mohutného stopera nemuselo vypadat úplně zle - i když zrovna v tomhle kole se od nich těžko dají čekat nějaké zázraky. Citizens jsou koneckonců posledním mužstvem napříč šesti elitními evropskými soutěžemi, který si ještě drží stoprocentní domácí ligovou bilanci: a pokud se jim povede vyhrát i potřinácté v řadě, vyrovnají rekord Premier League, který zatím drží Newcastle sezony 1995/96. Samotní Rovers navíc na Eastlands také nejsou v poslední době bůhvíjak úspěšní. Vyhráli tu jedinkrát z devíti pokusů, přičemž i v rámci všech minulých osmi vzájemných soubojů čekají na plné obodování.

Yaya a Kolo Touréovi se už po návratu z Afriky stihli zasloužit o postup ManCity do dalšího kola vyřazovací fáze Evropské ligy, svého dalšího ligového zápasu po delší době se ale dočkají až tuto sobotu. To ovšem prozatím nemůže o sobě říct Tévez, který byl sice slavnostně přivítán zpět, pořád ale musí ještě nabírat fyzickou i herní kondici.

Poslední tréninky na Ostrovech si Christopher Samba odkroutil s rezervou, když se zotavoval z různorodých zranění. Teď na svou absenci, v níž mimochodem bude pokračovat i jiný obránce Salgado, naváže v Rusku.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.15 - 7.00 - 17.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester City25193364:1960
2.Manchester United25184361:2558
3.Tottenham Hotspur25165449:2553
4.Arsenal FC25134848:3543
5.Chelsea FC25127644:3143
6.Newcastle United25126736:3642
7.Liverpool FC25109629:2339
8.Norwich City2598837:4135
9.Sunderland AFC25961034:2633
10.Everton FC25961026:2733
11.Swansea City2579928:3230
12.Fulham FC2579931:3630
13.Stoke City25861124:3830
14.West Bromwich Albion25851229:3529
15.Aston Villa25610929:3428
16.Queen's Park Rangers25561427:4421
17.Blackburn Rovers25561437:5621
18.Wolverhampton Wanderers25561428:4921
19.Bolton Wanderers25621729:5120
20.Wigan Athletic25471423:5019
Zbývající zápasy
25.02. 16:00Liverpool FC - Everton FC (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1963)

Přidat komentář
stas87

bude chelsea-bolton under??

Reagovat
cristiano.K.

tak to je zrovna zápas,který může skončit 0:0 nebo taky 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

PŘESNĚ.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1. pro výhru Gunners v tomhle kole

Reagovat
smazaný uživatel

shit

Reagovat
smazaný uživatel

I Wolves mají "svého Cabayeho", po třízapasové stopce může konečně hrát Karl Henry.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to sem necekal

Reagovat
Edgar Davids

Bude hrát Cabaye? (FPL)

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne

Reagovat
Edgar Davids

hele,mám ho nově....dělá nějaký body?

Reagovat
Edgar Davids

hele,mám ho nově....dělá nějaký body?

Reagovat
Edgar Davids

nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

To si tam u nej muzes prohlizet, jak je na tom s bodama. On ma docela dost druhych asistenci, z toho zadne body nejsou, primych asistenci ma zatim malo a to i presto, ze kope standardky,ale holt Taylor je zraneny a Demba je pri standardkach vzdycky hlidanej tim nejlepsim hlavickarem soupere, takze ty rohy nema kdo promenovat Na druhou stranu dela hodne ostrych zakroku a ma za to karty.

Cabaye ma potencial delat vic bodu, nez v dosavadnim prubehu sezony, ale to neznamena, ze se tak stane

Reagovat
Edgar Davids

Díky.

Jako vím,jak si to tam prohlídnout,ale de mi o to jak si ten základ ve Fantě neposrat.A hlavně jestli si už dává majzla čili je schopnej myslet u toho odebírání.Že je to řezník vím Šlo mi vyloženě o tu materiální stránku Fanty-jinak je to můj oblíbenec.

Reagovat
Edgar Davids

Rozeserem tu bandu slepic!!!!!Pome Gunners!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

jaktože se někdy hraje ten polední zápas a někdy ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Odložené Merseyside derby

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tak ne.. zkrátka dobře udělaný zápasový program prodali za peníze z televizních práv

Reagovat
smazaný uživatel

jo díky...už mě s tim štvou ale...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je docela zajímavý program a já z toho uvidím prd. A zítra se zase kryjou dva zápasy které chcu vidět naživo.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm tak dneska asi nejzajimavejsi match na Loftus Road

Reagovat
Bayern +

Ja myslim, ze Sparky je Welsan.

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Walesan

Reagovat
blade115

Nebo prostě Velšan.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ne Welsan

Reagovat
Bayern +

Ja neviem, ako je to spravne v cestine, no kazdopadne to nie je Skot, ako sa pise v clanku.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bychom mohli zpět na 4. flek

Reagovat
Godwinson

Spíš tam bude po tomhle kole Newcastle. :))

Reagovat
smazaný uživatel

Bude na sport bar aréně na Hybešce finále CC ?

Reagovat
smazaný uživatel

stoprocentně, scouserů tam bude plno

Reagovat
smazaný uživatel

podáíval jsem se po dlouhé době na gunners.cz a pobavily mě dvě věci - INJURY NEWS a JENKINSON: "Spurs jsou dobří, ale my jsme lepší."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prečo ťa pobavili injury news?

Reagovat
smazaný uživatel

on je strasny trtko...

Reagovat
Amos

Mě začínaj ty řeči hráčů štvát. Pořád před každym důležitym zápasem říkaj to samé a pak stejně hrajou hovno.

Reagovat
niflheim

Tak NUFC - Wolves bude zajímavý zápas. Těším se.

Reagovat
smazaný uživatel

QPR s Fulhamem by mohlo bejt dobrý. Zajímavej zápas pro Zamoru a Pogrebňaka. A třeba Johnson dá zase hattrick

Jedem Fulham zopakujte dobakl

Reagovat
tomasinho

Dneska stojí za to hlavně QPR s Fulhamem, snad se bude na co dívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Samba do Machačkaly? To je jenom ukázka toho že Rusáci kupují hráče kteří se jim zrovna namanou a neřeší jestli se jim hodí do týmu a hráči se zajímají jen o peníze. Samba v Rusku zatuhne, anglická liga to byla soutěž pro něj.

Reagovat
smazaný uživatel

vítejte, pane proroku...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli i dneska nastoupí Meirelés, tak hned letím nafackovat Boasovi!!! Snad nenastoupí ten Bosingwa, protože Boas je schopný ho nasadit i kdyby měl zlomenou nohu!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgar Davids

S tím Bosingwem má pravdu....

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Bosingwou pravdu rozhodně nemá...

Reagovat
Edgar Davids

hmmm...ty to asi víš líp.Mě to tak připadne,že hraje neustále nehledě na to jak.

Reagovat
minoLFC

jak by to nebolo jedno, Cole a Lampard zahraju rovnake prd

Reagovat
smazaný uživatel

I Wolves mají "svého Cabayeho", po třízapasové stopce může konečně hrát Karl Henry.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fight, fight,

Where ever you may be,

We are the boys of the black country,

And we'll beat you all wherever you may be,

We are the boys of the black country!

Dneska to půjde! Wolves!

Reagovat
smazaný uživatel

Nepujde

Reagovat
smazaný uživatel

Bez šance. Leda kdyby byl Mick doopravdy ta žába na prameni a dusil Connorova taktického génia.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že nebyl. Ale uvidímě, remíza by byla krásná. Champ už ale volá asi.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím že svým způsobem byl. Tým na sestup není, Wolves fakt trpěli chaosem a neschopností reagovat na taktiku soupeře. Connora neznám, těžko říct jak se ukáže, ale jestli má alepsoň trocha větší cit pro obraz hry než Mick tak to pod ním bude asi lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Na faktor Mick už neveříš? Nebo ty si to nebyl? Každopáně jsem zvědavej na obranu, to je základ. Záloha, když se usměrní tak jede a útok je rozhodně na úrovni první poloviny tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

Já su hlavně zvědavý na sestavu a na taktiku. Ale body dneska nečekám tak jako tak. Bylo málo času a jestli se Wolves chcou zachránit tak musíjou změnit herní tvář a to nejde přes noc.

Reagovat
smazaný uživatel

Drink, drink, wherever we may be,

We are the drunk and disorderly,

And we will drink wherever we may be,

For we are the drunk and disorderly.

I was drunk last night,

I was drunk the night before,

And I'm gonna get drunk like I've never been drunk before,

Cos when we're drunk we're as happy as can be,

For we are the drunk and disorderly.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Black Country verze je lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dnes nebude slyšet

Reagovat
smazaný uživatel

V PL, kde jsou ve své podstatě away fans hlasitější než domácí? Vem si fans Man United.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Geordies patří k nejhlasitějším ať už doma, nebo venku. V nějakých stats jsou tuším 2. za Liverpoolem, v některých 3. za LFC a MU

Reagovat
smazaný uživatel

Na SJP, WHL, Britannii nebo Anfieldu se tohle pravidlo moc neuplatnuje

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Já si spíš myslím že to záleží na streamu. Ve čtvrtek byl na Nizozemském sopcastu slyšet řev fanoušků Ajaxu, a na tureckém domácích.

Reagovat
Kaze

Mám vsazeno 75 Kč na MU a Tottenham, tak snad to nepokakají

Reagovat
Edgar Davids

Na Slepice?to mi to pošli na xxyxyxyxyxyx účet....to nemůže vyjít!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
miky10

Samý jedničky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ste meli vysvedceni nejak pozde, ne?

Reagovat
miky10

Jj, prej nejlepší na konec...

Reagovat
smazaný uživatel

Mackems, United, Slepičáci.

Reagovat
miky10

Sunderlandu nevěřím, zbylý dva se hrají zítra, já hodnotil dnešní program.

Reagovat
tomasinho

QPR-Fulham remíza, totéž WBA-Sunderland.

Reagovat
cristiano.K.

už je zítřek?

Reagovat
smazaný uživatel

inak, prečo sú prvé zápasy až o 16:00?

Reagovat
tomasinho

13:45 mělo být Merseyside derby.

Reagovat
Alberto Aquilani

Chcel by som sa tu spýtať miestnych odborníkov na PL , čo je take úžasné na Ramiresovi , že sa dostal do Chelsea a ešte mu ponukaju novu zmluvu .... Podla mna hráč bez niakych futbalových vlastností , myslenia , strely , prihravky , proste dobrý atlét , ktorý nikam muzstvo neposune a už vobec nie Chelsea , dobrý tak za stavu 2:1 aby nezaspal stred a on tam mohol behať ....

Reagovat
smazaný uživatel

podle me ted nelze ani vyuzit jeho potencial, vyniknul by tehdy, kdyby do chelsea prisel poradny playmaker nebo by boas nechal nastalo hrat matu uprostred a vlevo by hral nekdo kdo umi podrzet mic - ale ted to nejde, protoze tam nikdo takovy neni

Reagovat
cristiano.K.

souhlasí v podstatě vše,co si napsal, jenže on má právě v sobě to, co ostatní záložníci CFC nemají,dodává hře rychlost.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramires ma uzasny uvolneni ve stredu hriste a z hlavy me nenapada hrac, ktery by s takovou lehkosti jako on posunul hru s balonem o 40m. Sveho casu na to byl expert Rosa.

Reagovat
vitasrp

No, musím každopádně říct, že ho nehorázně podceňuješ.. Není to génius, takže toho moc nevymyslí, to je samozřejmě pravda, jenže od toho on na hřišti není. Nevím, jak by se hodil do italské ligy, kde je většinou přechod do útoku pomalý, nebo ve španělsku, kde každý hráč musí být na hodně vysoké technické úrovni, ale do Premier League, kde to tempo hry je stále vyšší než v jiných ligách, pasuje úplně perfektně.

A přínos pro hru Chelsea má hodně velký, záloze dodává nový rozměr, hraje v podstatě jako Essien v nejlepších letech, i když s horšími přihrávkami. Nicméně vybojuje hrozně míčů, neustále dostává soupeřovi hráče pod tlak a jeho náběhy do pokutového území, čímž často zaskočí obranu, jsou docela nebezpečnou zbraní a letos takhle už dost branek dal. Zrovna záloha Chelsea se s jeho absencí pere jen vážně těžko, tenhle typ hráče je pro nás dost důležitý..

Reagovat
smazaný uživatel

rekl bych ze ess byl a je vetsi univerzal, kazdopadne bych si pral, aby tito dva hrali vedle sebe... Essien vice zezadu a Ramires vice jako box-to-box zaloznik, jenze je potreba prave toho tretiho, ktereho chelsea nema

Reagovat
terry

S Essienem se zatim musí pomalu, formu zdaleka nemá.

Reagovat
vitasrp

Tak samozřejmě, že Essien umí hrát na více pozicích, já je porovnával čistě z herního hlediska, kdy si ti dva svým projevem byli dost podobní..

V současné situaci už je to jinak, Ess podle mě po těch operacích dost ztratil na výbušnosti a dynamice a odpovídá tomu i chování Boase, který ho vyžívá takřka výhradně na DMF, pod ním ještě box to box záložníka nehrál..

Reagovat
smazaný uživatel

No jak je videt tak hrac ktery odjezdi 90 minut na 100% ,ma dobrou rychlost a odebirani balonu staci na to aby byl v soucasne Chelsea nejlepsi zaloznik. Jinak on ma nevyhodu ze pasuje prakticky jen do 4-3-3 protoze neni to ani DM, ani CM ktery tvori hru takze do 4-4-2 nebo 4-2-3-1 je na nic.Takovej hrac na cernou praci se ti ale v zaloze neztrati jen by tam musel byt nekdo komu on jenom posune mic a ten hrac uz zacne tvorit coz v Chelsea nikdo neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland are the only team not to score from the penalty spot this season.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

v soucasne krizi chelsea bych jim do kabiny dovedl uz jen jedine gerarda butlera nebo mela gibsona, aby jim poradne zvedli bojovnou naladu

Reagovat
wild

preco sa odlozilo Merseyside derby?

Reagovat
smazaný uživatel

protože Liverpool hraje v neděli finále CC..

Reagovat
smazaný uživatel

lebo finále Carling Cupu

Reagovat
smazaný uživatel

bodovať vo Wigane a po sezóne vyhodiť toho blbého škóta...

Reagovat
smazaný uživatel

Eden Hazard should snub Spurs for Arsenal, says Bacary Sagna

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Nádnera

Reagovat
Amos

na Euru jim budu fandit!

Reagovat
smazaný uživatel

Velká paráda...Nike no

Reagovat
tomasinho

Krásné.

Reagovat
Maresma

Wow

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Tak ty jsou fantastické.

Reagovat
miky10

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
terry

Nike se vytáhnul.

Reagovat
smazaný uživatel

moc ich tam nevidno, ale ten vzor nad číslom je fajn. Holandsko malo vždy čudné dresy, ale tieto sa mi páčia.

Reagovat
tomasinho

Vždy čudné? Mi přijdou právě vždy nejhezčí.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

povedzme odlišné od ostatných. Niekomu sa môžu páčiť, mne sa tie posledné napríklad nepáčili vôbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

skoro jak moje staré čierne tričko so strieborným drakom na prse-ramene

Reagovat
vodka

100. pro MU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Sazkari, co dnes davate?

Reagovat
smazaný uživatel

Střelce NHL, jako každý den

Reagovat
Maresma

Ja myslel PL

Reagovat
smazaný uživatel

Neprohra Boltonu

Reagovat
cristiano.K.

NUFC 2.pol, city hcs, QPR under, wigan 1.pol 0 (ale to tam fakt necpi )

Reagovat
Maresma

Ne, to fakt nebudu

Reagovat
cristiano.K.

city a QPR bych,ale dal určitě

Reagovat
Maresma

City jsem dal taky, ale QPR asi ne.

Reagovat
kiwwi

ja som zatial nahrubo vybral toto a z toho nieco podam

Chelsea - Bolton handicap 1

Newcastle - Wolves 1 (kludne aj v handicape)

QPR - Fulham obaja daju gol

West Brom - Sunderland X

Wigan - Villa - under 2.5

City - Blackburn over 2.5 alebo dvojity handicap

West Ham - CP 1

Birmingham - Nottingham 1

Bristol - Blackpool 2

Porsmouth - Leeds 2 (Porsmouth siel do nutenej spravy a prepustili 30 zamestnancov lebo nemaju peniaze na platy hracov)

Watford - Saints 2 (alebo obaja daju gol)

musim to potriedit lebo ani neviem ake su na to kurzy

Reagovat
smazaný uživatel

na chelsea by som bál vsadiť aj cent.

Reagovat
smazaný uživatel

Laco Vidič Malý: jeden z mala pamatnikov titulu

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

taková roztomilá fotka a co ty z toho neuděláš, nezdvořáku

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vodka

Reagovat
Kenneth

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Reagovat
Swarley

Reagovat
vladis271

Reagovat
ďuriLFC

s Liverpool Football Club-om po celý život

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Maresma

Treba fandi od leta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
Swarley

tohle je parádní

Reagovat
Maresma
Reagovat
kiwwi

Congratulations to Paul Scholes on being named Barclays Player of the Month!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

za co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
herbage

to mi chceš jako říci, že to byl nejlepší hráč celé ligy za leden?

Reagovat
vodka

to ani náhodou, ale rozhodně příjemně překvapil a 2x hrál úplně bezchybně...

Reagovat
vodka

a dal vítězný gól... Jako už byly mnohem víc nepochopitelnější výherci...

Reagovat
herbage

tak to by potom mohl klidně vyhrát i Henry

Reagovat
vodka

tak to dost těžko, Scholes hrál fakt jako král, stačí si projít ty preview tady a najdeš hromadné uchcávání skoro pokaždé, když nastoupil a to nejenom z nostalgie....

Reagovat
kiwwi

herbage troluje

Reagovat
herbage

najdu tam i uchcávání z každé přihrávky Pogby, když jste kontrolovali doma dvougólové vedení poslední čtvrthodinku nad tragickým Stoke. Neřikám, že hrál špatně, ale za zásluhy by se to dávat nemělo

Reagovat
kiwwi

za ziadne zasluhy...hral jak kral a navyse dal jeden vitazny gol

Reagovat
herbage

Henry dal také jeden vítězný gól, jeden postupový v FA Cupu a jedním pečetil historickou výhru nad Blackburnem

Reagovat
kiwwi

ziaden FA Cup sa tam po prve nerata, po druhe okrem toho Henry nijak nenadchol, a po tretie davat goly nie je Scholesovou parketou, to bol len bonus k jeho paradnym vykonom

Reagovat
tomasinho

Za leden vyhrál Bale.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stejne je to nejak brzo, kde si to cetl?

Reagovat
smazaný uživatel

není náhodou hráčem měsíce Manchesteru United?

Reagovat
vodka

to je taky možné

Reagovat
tomasinho

Není to nějaká fotka z dřívějška? Není možné, aby byl hráčem února, když ještě měsíc ani neskončil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Píšou to i na Wiki.

Reagovat
kiwwi

hmm neviem, ak je to hoax tak potom na neho naletela kopa spolahlivych zdrojov na twitteri

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podobným způsobem nejspíš bulvár vymýšlí svoje články.

Reagovat
smazaný uživatel

still better love story than twilight...

ale Ibru s Piquem mám radšej.

Reagovat
herbage

Reagovat
Maresma
Reagovat
Maresma

4:25

Reagovat
smazaný uživatel

Fantastic result for the Academy this morning, a 3-2 win at Arsenal. #CFC (SL)

Reagovat
smazaný uživatel

Čech, Ivanovič, David Luiz, Cahill, Cole; Ramires, Essien, Lamps (c); Sturridge, Drogba, Mata

..sestava vypadá pěkně, jsem na to dnes zvědavej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je hodne prekvapivy tah od Boase zda se ze mu konecne svitlo. Prvni sestava z poslednich asi 10-15 zapasu kde se neda nic vytknout.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, po dlouhý době mě Boas příjemně překvapil

Reagovat
terry

Team v #BWFC: Cech, Ivanovic, David Luiz, Cahill, Cole; Ramires, Essien, Lamps (c); Sturridge, Drogba, Mata.

Subs: Turnbull, Bertrand, Mikel, Meireles, Malouda, Kalou, Torres.

Super, tohle jsem asi všichni chtěli. Na zálohu jsem zvědavej. Dost možná by to mělo být to nejsilnější, co máme k dispozici.

Reagovat
minoLFC

a ak to nevyjde? na koho sa bude nadávať?

Reagovat
smazaný uživatel

Na AVB,pseudofans nic jinýho neumí

Reagovat
terry

Co ak nevyjde?

Reagovat
smazaný uživatel

Frank Lampard has scored more goals against Bolton than against any other team in the Premier League (11).Only Robbie Fowler (12) has ever scored more Premier League goals against the Trotters than Lampard.

Reagovat
terry

Pokud Frank Lampard střelí ještě jeden gól v této sezóně, stane se jediným záložníkem, který v PL střelí 10 a více gólů v devíti po sobě jdoucích sezónách.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A kdyz da letos jeste 1 gol tak bude jediny zaloznik co dal 10+ golu v 9 sezonach v rade.

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle United: Tim Krul; Danny Simpson, Mike Williamson, Fabricio Coloccini (c), Davide Santon; Ryan Taylor, Cheick Tiote, Yohan Cabaye, Jonas Gutierrez; Papiss Cisse, Demba Ba

Substitutes: Rob Elliot, Shane Ferguson, James Perch, Danny Guthrie, Gabriel Obertan, Hatem Ben Arfa, Shola Ameobi

Krasny

Reagovat
smazaný uživatel

Jen Steven chybí do ideální 11tky. Ale Guthrieho je mi líto

Reagovat
smazaný uživatel

To mne taky.

Reagovat
herbage

Ben Arfa by měl odejít, v Newcastlu nedostává vůbec prostor

Reagovat
smazaný uživatel

Gabby kapitán

Reagovat
smazaný uživatel

Ryo, pojď na Hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Napadlo mě shromažďovat vtipná fotbalová videa. Co vy na to? :)

https://www.facebook.com/pages/Fotbalov%C3%A1-z%C3%A1bava/309360585779332

Reagovat
smazaný uživatel

tak kvůli tomu si asi založim facebook

Reagovat
smazaný uživatel

ironie? :D

Reagovat
herbage

200. pro Arsenal FC

Reagovat
FCSL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

Reagovat
fantomas

Na co mám koukat, když ne Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

Na návrat Tiotého.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nehrali Magpies, zvolil bych urcite derby

Reagovat
fantomas

...a když ne derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pak je to jasny Ale myslim, ze QPR-Fulham bude peknej zapas.

Reagovat
fantomas

Jj, já taky, ale je to holt ten jeden ze dvou zápasů, z kterých nepíšu report.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze bud NUFC, WBA nebo Wigan?

Reagovat
fantomas

Wigan je od 18:30...takže mám na výběr jen dva zápasy no. Beru vás.

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan je ted

Reagovat
fantomas

Eh sorry, zaměnil sem bídáky za bídaky jakožto soupeře City.

Reagovat
tomasinho

Wigan je teď. Od 18:30 je City-Rovers.

Reagovat
terry

Ty nechceš vidět, jak Cahill popraví Bolton?

Reagovat
fantomas

Nechci vidět nic, z čeho nepíšu report. Dneska sem línej překládat.

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves s obranou Zubar, Berra, Stearman, Ward S Wolves bude sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Demba hattrick doufam

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne nezaspat zacatek

Reagovat
smazaný uživatel

Coz je pro nas typicky uz od postupu do PL jeste pod Chrisem. Ani Pardew si s tim zatim neporadil

Reagovat
fantomas

Reagovat
Maresma

Reagovat
kiwwi

kapitan vo fante

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

link na cfc-bolton někdo¨?

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 122909

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pšššt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já už to vidim, jak nám dá góla Zubar

Reagovat
terry
Reagovat
smazaný uživatel

Bloodzeed

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves hezká akce.

Reagovat
terry

Rozhodčí zase proti nám!

Reagovat
terry

No, NGog nefaulovat, tak je Luiz zase v problémech.

Reagovat
smazaný uživatel

Willo dvě zaváhání

Reagovat
smazaný uživatel

Tioté je tank

Reagovat
Maresma

Vymenil jsem Dembu za Cisseho ve fante.

Reagovat
smazaný uživatel

Já tam mám oba dva.

Reagovat
Kluivert9

a co jako?

Reagovat
Maresma

A nic jako.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Maresma

A dokonce cpt.

Reagovat
smazaný uživatel

To je chaos

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooool NUMBERNineeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
fantomas

Cisséééé!

Reagovat
smazaný uživatel

CISSSEEEEEEEEEEEEEEEEE Berra

Reagovat
kiwwi

nehehehe...z jednej akcie mohli padnu 3 goly

Reagovat
rickroll

QPHaHaHa 0-1 FULHAM FC!!!!!

Ambition??!!

Reagovat
kiwwi

haha jak tam dvihal niekto ruku ze ofsajd a tam hrac na ciare

Reagovat
fantomas

A Odemwingie taky pěkně.

Reagovat
fantomas

I FFC, nádherně nám ta sobota začíná.

Reagovat
kiwwi

dufajme ze ju pekne ukoncia Rovers

Reagovat
fantomas

Jojo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Dneska je ze mě Magpie každym coulem, seš rád?

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně přicházíš k rozumu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Schválně dávej pozor na Santona, mám pro něj slabost, tak jsem zvědav co na něj řekneš.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bude vynikat, hraje na nej Foley a Zubar, takze zadna hrozba smerem dozadu. A dopredu on umi

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že nedával Demba tou patičkou, škoda, že nedával Tioté dělovkou..... ale tohle je taky dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno rychlé, přímočaré, pěkně

Reagovat
kiwwi

aky gol dal Pogrebnyak, citam ze pekny

Reagovat
smazaný uživatel

jak zatím hrajem?

Reagovat
kiwwi

youtu.be/tk5fyBfUAhs

Reagovat
smazaný uživatel

fuck you...

Reagovat
smazaný uživatel

Colo

Reagovat
smazaný uživatel

bez ofsajdu !

Navíc Luiz výýborně

Reagovat
smazaný uživatel

Zívající lavička Boltonu

Reagovat
smazaný uživatel

Co to teď pískl Didimu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jonas na Wolves umí

Reagovat
fantomas

Oh, fantastic!

Reagovat
smazaný uživatel

Brilliant

Reagovat
ďuriLFC

Jonas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je asi KO. Snad Straky nedostanou góla ať má radost alespoň moja fanta páč Wolves tohle těžko otočíjou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic se otočíjovávat nebude!

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle mluví inspektor Clouseau a ne hanáci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

Jonas nechytatelna

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves have conceded the highest percentage of goals from long range.

Pardew knows!

Reagovat
kiwwi

kto mu to tam sklepaval hlavou?

Reagovat
fantomas

Soupeř.

Reagovat
smazaný uživatel

Stearman myslim

Reagovat
kiwwi

tak to je naprd

Reagovat
smazaný uživatel

Tý jo,Luiz se s tím nesral a odkopl do outu

Reagovat
smazaný uživatel

No vida nehraje Bosingwa,Meireles a Torres a da se na ten fotbal divat ! Za 20 minut takovych 5-6strel a aspon 4 rohy a snaha je uplne jina nez minule zapasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, je tam vidět malé zlepšení..

Reagovat
smazaný uživatel

Jen aby to nebylo taky tím Boltonem

I když je pravda,že se mi zdá,že v naší hře je "něco nového"

Reagovat
smazaný uživatel

Je to Boltonem, ale co naděláme

Reagovat
smazaný uživatel

My dva asi nic

Reagovat
smazaný uživatel

Jen si tak říkám,proč André nasadí tuhle sestavu,kterou beru asi jako to nejlepší,co máme ( krom Johna samozřejmě ),zrovna proti Boltonu.Když v Neaopli hraje Raúl a Florent....tomu nerozumím

Reagovat
smazaný uživatel

Tjn

Reagovat
kiwwi

300. pre dnesnu neprehru Rovers

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže to se asi bohužel nestane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Uuuuu Danyy

Reagovat
fantomas

Papiss Cissé was 5th player to score in his first 2 home #PL matches for #NUFC after Shearer, L. Ferdinand, D. Ferguson & Daniel Cordone

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jo nic nic , for #NUFC sem si nevšimnul.

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

? Co na tom jako nechápeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Krul

Reagovat
Maresma

QPR sbira redky

Reagovat
smazaný uživatel

Jedině dobře

Reagovat
fantomas

Diakité.

Reagovat
smazaný uživatel

Hezkej debut Gervinho style

Reagovat
fantomas

Jj, zrovna v den, kdy se Walton poprvý od toho zápasu, ve kterym Gervinha vyloučil, vrátil na St. James Park.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky v tom vidim souvislost

Reagovat
fantomas

Reagovat
rickroll

Nazdar Diakite!

Reagovat
smazaný uživatel

Boze, Diakite

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl ten Lampard to je neuvěřitelná bída...

Reagovat
terry

Ale ale.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

změn si nick

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to lepší, ale furt na prd. Pokud nedáme rychle gól, tak to bude trápení až do konce

Reagovat
smazaný uživatel

tlačí....deset rohů,ale vyložená šance zatím nikde...ALe je to rychlejší a přímočařejší,než předtím

Reagovat
Maresma

NGog jakej sprinter

Reagovat
terry

10 rohů za 40 minut a nejvíc jsme z nich zatim ohrozili toho fanouška, co sedí ve třetí galerii.

Reagovat
fantomas

To Wardovo libero, resp. vystupování až někam k postranní čáře a tvoření kráteru přesně na ose hřiště, to je fakt kouzelný.

Reagovat
fantomas

*Berrovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak

Reagovat
fantomas

*půlící, achjo

Reagovat
smazaný uživatel

Ja byl tak zmatenej, ze jsem nad tou carou ani nepremyslel Ale je to sranda, ze posadil Jonhsona (netusim, kde je Bass), a hraje tuhle obranu. Snad nam to kiwwi objasni s tim, ze manazer vi vic, nez my

Reagovat
fantomas

Bass má hamstring. Sou směšný no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

David si znich dela dobrej den

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Braňo,Braňo

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je enormně vidět, jak nám chybí playmaker

Reagovat
Kenneth

Drogba je stejně marnej jak ten Torres.

Reagovat
kiwwi

a nebude to tou trapnou zalohou?

Reagovat
smazaný uživatel

To mel Taylor zaseknout a mel by vapno cely sam pro sebe

Reagovat
kiwwi

jj hned som si hovoril jak by som to zasekol ja keby som tam bol na jeho mieste

Reagovat
Kenneth

Takovej skokan.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl ten lajnovej je hodně slepej

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea zatím pěkně pokud udrží ten plusový bod tak to pro ně bude skvělý výsledek

Reagovat
smazaný uživatel

Jaj, škoda Ryo.

Reagovat
smazaný uživatel

mohlo by mu to tam spadnout

Reagovat
terry

Ale jo, je to dobrý. Pochopitelně, že to je taky zapříčiněno tím, že nás Bolton vzadu vůbec neprověřil, ale jinak to je oproti posledním zápasům příjemná změna. Pokud vydržíme a ve druhý půli ještě trochu přidáme pod kotel (takovej Kalou místo Maty by to mohl provětrat), tak i ten gól dáme.

Dnes se ovšem náramně ukazuje, jak moc nám chybí playmaker. Máme sice na hřišti asi nejlepší zálohu, všichni hrají obstojně, ale nikdy to nemůže fungovat na 100 procent. Essien se drží hodně vzadu, jen posouvá míče, Ramires zase nic nevymyslí. Tomu bych radši chodit s míčem před obestavěný vápno zakázal a Lampard spíš než aby vymýšlel, čeká na přihrávku. Jenže ta nemá od koho přijít. Tam dneska postavit Modriče (nebo Moutinha), tak si troufnu říct, že vedeme. Takhle to budeme muset urvat jinak.

Reagovat
kiwwi

kto hral playmakera pod Ancelottiho valcom?

Reagovat
terry

To fungovalo trochu jinak. Ono by třeba jen stačilo, kdyby to na sebe trochu víc vzal Lampard. Jenže ten se dneska pohybuje prakticky na místech, kde hrotovej útočník a čeká na přihrávku, kterou mu nemá kdo dát.

Reagovat
spider_8

Tam nebyl tolik potřeba, ale taky tam byl Lamps v lepší formě než teď a Ballack, kterej měl dobrý přihrávky.

Reagovat
smazaný uživatel

my jsme byli někdy pod Ancelottim válcem?

Reagovat
kiwwi

sice ten valec vyhral ligu len o bod po dvoch nespravodlivych vyhrach s United, ale golovo to bol proste valec - vsak ste tusim aj vytvorili golovy rekord PL ked sa nemylim

Reagovat
smazaný uživatel

Vytvořili, ale nevalcovali jsme každého soupeře. Prostě jsme ty góly nasbírali v pár zápasech..

Reagovat
smazaný uživatel

Ne tech 100 golu si dali souperi sami.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale vem si, proč jsme měli těch 100+ gólů. Válcem bych nás za Carla rozhodně nenazval...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nebylo to jako Barcelona ve Spanelsku , ale hral se peknej fotbal ktery i nesl vysledky. Nevim jaka je presne definice slova valec, ale podle me k tomu nebylo daleko samozrejme ne ve vsech zapasech a uz si ani nektery zapasy tolik nepamatuju.

Reagovat
spider_8

Co třeba 7:0 s Villou?

Reagovat
smazaný uživatel

No a? To jako znamená, že jsme byli válcem?

Reagovat
kiwwi

typical arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Jako co? Pár zápasů, které jsme dojeli od začátku do konce, z nás nedělá přece válec, kterým jsme rozhodně nebyli...

Reagovat
kiwwi

"golovo to bol proste valec" - end of story

Reagovat
spider_8

To byl jen příklad, takových zápasů tam bylo mnohem víc. Potom co na jaře Carletto přešel na hru s dvěma ostrými křídly to byl pořádný válec.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono jde o celkovou formu - Ashley je proti té sezoně poloviční, Lampard taky, Drogba je na 20% navíc se více hráčů cpalo do zakončení - Lampard, Drogba, Anelka, Malouda... A dost to tvořili krajní záložníci, kteří jsou taky dost mimo proti té době.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych chtěl vidět Kaloua,ale místo Maty ? To radši ať stáhne třeba Frankieho.Sic ho mám snad nejradši,ale v tomhle zápase nic moc.Místo něj by se mohl stáhnout Juan a Kalou na křídlo

Reagovat
Tomekcz

Jedem Wolves, at nema Krul nulu

Reagovat
kiwwi

prestan, mam na tikete NU v handicape

Reagovat
Tomekcz

vsak 3:1 taky idelani

Reagovat
smazaný uživatel

WBA

Reagovat
fantomas

Tenhle zápas je hotovej, SAFC taky, QPR taky, Chelsea nevede. Ideální poločasy.

Reagovat
smazaný uživatel

NUFC paradicka, takto sa mi to paci, len tak dalej, dajte im, co sa do nich vojde, hlavne nepodcenit v druhom polcase

Reagovat
smazaný uživatel

Je to čistě o psychice, máme na to ten zápas vyhrát, jen se to musí překlopit. Po dlouhé době je to docela koukatelné. C'mon you Chels

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně bych stáhnul Lampse a dal Matu na střed a Kaloua na křídlo...

Celkově jsem z toho rozpačitý - sice ovládáme hru, zrychlili jsme to, střílíme na branku, snažím se dávat kolmice, celkově je to lepší lepší, než v předchozích zápasech, ale není to tak, že bychom ždímali Bolton a jen se čekalo, kolik jich tam padne. Je to tak napůl, chybí tomu finální přihrávka, více hráčů do vápna a jistota v zakončení. Chce to jeden gol a pak to bude jednodušší do otevřené obrany.

Jinak Lamps obstojně, ale nic extra, stejně tak Ramires, neuplatnuje nějak tu svojí přímočarost z dřívějška a Essien je jen stínem hráče, kterým byl před dvěmi lety.

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak překvapil celkem Drogba - snaží se, rve se, ale prostě není to ten zabiják z dřívějška.

Reagovat
terry

On už se snažil proti Neapoli. Oproti Torresovi pořád nebe a dudy.

Reagovat
terry

Já bych teda vyměnil spíš Matu za Kaloua. Mata si očividně potřebuje odpočinout. Běhá dneska po celym hřišti, jen aby dostal míč, ale zdaleka to není ideální. Na Lampardově by možná mohl pookřát, ale já dneska nějak víc věřim Frankovi.

A u Essiena to je těžký, no. Zřejmě má jasně daný pokyny a dopředu se prakticky nehrne, jen posouvá míče.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes je Ess jasně na DM, nemá důvod tlačit se dopředu, prostě odvádí černou práci...

Reagovat
smazaný uživatel

to je podle mě právě ten problém, hráči si drží pozice a není dost hráčů ve vápně - často tam je jeden hráč obklopenej čtyřma, popřípadě dva...

Reagovat
terry

Já vim, jenže tam je k ničemu. On neustále bere míč stoperům, místo toho, aby byl třeba na půlce půlky a dělal dispečera tam.

Reagovat
stiflerovamama

zostava LFC pre buducu sezonu :

-------------Reina--------------

Johnson--Skrtel---Agger---Enrique

----------Gerrard----Lucas---------

Rossi--------Jovetic--------Hazard--

---------------Suarez------------

Reagovat
smazaný uživatel

vlhký sen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

to ako chceš mať na podhrote aj hrote duo diver - diver?

Reagovat
vitasrp

Hrajeme dobře, dovolím si tvrdit, že nejlíp v roce 2012, i když to je taky způsobenou kvalitou soupeře, která zejména v defenzivě není nikterak valná..

Nicméně. Jak je možný, že ještě nevedeme, to mi vážně zůstává záhadou. Tohle utkání mělo bejt po poločase hotový, místo toho se budeme nervovat, jestli tam s naší formou něco dopravíme v druhý části. Bolton dělá tolik chyb, měli jsme tolik pološancí, který se jen při trochu lepší finální části daly přetavit v gólovky a následně samozřejmě také branky. Jenže nemáme sebevědomí, a tak ta poslední část hry zkrátka není přesvědčivá a pokulhává strašně moc.

Bohužel tohle utkání taky strašně sere pomezní, to je dneska doslova zabiják ofenzivního fotbalu. Tři ofsajdy si úplně vycucal z prstu, dvakrát přitom mohl hráč CFC jít sám na kasu.

Hodně se mi líbí Luiz, ty jeho dlouhé pasy nemají chybu, toho se dá určitě velmi dobře využít. Ujde Drogba, Sturridge je aktivní, bohužel ze svý aktivity zatím gól ani asistenci nevytěžil. Naopak neviditelný je dost Mata a hodně podprůměrný Ashley, ten mi fakt poslední dobou dost silně pije krev.

No co, nezbývá než věřit, že tohle v druhé půli ukopeme. Ztratit i s dnešním Boltonem by byla hodně silná káva.

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis Tuncay... vzdycky si to chysta u praporku pul hodiny,aby to posleze poslal prvnimu branicimu hracii ve vapne na nohu

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea první poločas: 12 střel (5 na bránu), 86% úspěšnost přihrávek (232/270), 17 centrů, 10 rohů, 9 soubojů, 12 zastavení protihráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Rekl bych nejlepsi polocas za poslednich tak 10 zapasu.

Reagovat
smazaný uživatel

A já mám tady tak mizernou wifi, že to nevidím

Reagovat
smazaný uživatel

No jako zase si nemysli ze je to krasna supeofenzivni podivana , jen je toho na koho kopat do vapna(Drogba) misto neviditelnyho Torrese a hraci casto zkousi strilet a davat kolmice. Ale oproti poslednim zapasum je to proste viditelnej pokrok.

Reagovat
smazaný uživatel

No oproti včerejší bídě od Sparty asi taky To jsem řval jak raněný zvíře.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejen Drogba, ale i Sturridge, Mata, Ramires se tam objevují, to se tolik dříve nestávalo.

Reagovat
smazaný uživatel

To kazdopadne do vapna chodi hracu dost chce to jen kvalitu ve finalni fazi.

Reagovat
smazaný uživatel

však v těchto statistikách patříme mezi špičku v PL Ale je nám to k h....

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea první poločas: 12 střel (5 na bránu), 86% úspěšnost přihrávek (232/270), 17 centrů, 10 rohů.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si pustím Chelsea a budu doufat, že se Ngog prosadí

Reagovat
terry

Paráda od Jonase.

Reagovat
rickroll

Wow,jsme blízko výhry na Loftus road!Ted to jen nepodcenit jako proti Blackburnu....a double nad Ambition bude na světě!

Reagovat
terry

A Dembele!

Diakite se s tim jinak moc nepáral.

Reagovat
smazaný uživatel

co udelal? :)

Reagovat
terry

Dostal červenou.

Reagovat
smazaný uživatel

no nekecej,ale mne zajima kvuli ceho

Reagovat
terry

Dvakrát fauloval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Hoho.

Luiz to dobře rozjel.

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooool

Já říkal,že David je geniální

Reagovat
smazaný uživatel

LUIIIIIIZ :-*

Reagovat
smazaný uživatel

LUIZZZZZZZZZZZZZZ

Reagovat
smazaný uživatel

Levák Bob

Reagovat
kiwwi

omg SUnderland

Reagovat
smazaný uživatel

Levák Bob !!!

Reagovat
smazaný uživatel

damn

Reagovat
smazaný uživatel

Hm

Reagovat
terry

Kopii Colocciniho to nemůžeš nepřát.

Reagovat
smazaný uživatel

To nebyla reakce na to vase nemehlo, ale na kulhani Demby.

Reagovat
terry

Já si právě nebyl jistej. Tak sorry no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Luiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz!!!!

Reagovat
stiflerovamama

Skoda ze najlepsi hrac Chelsea v ofenzive je stoper Luiz :D

Reagovat
smazaný uživatel

doufám,že když už vedeme,tak se tam nevidí a nezačnou to zas flákat

Reagovat
smazaný uživatel

skoro fík na 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Prááávě...ale než jsem Ti stihl odpovědět měli jsme dvě golovky

Reagovat
smazaný uživatel

Může mi někdo vysvětlit co vyvádí ten Sunderland ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl jak to ten šaman vytáhl

Reagovat
smazaný uživatel

jak to vytáhl

Reagovat
terry

Mimochodem, nevíte, jestli se už prodávají lístky na Davis Cup?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě ještě ne ale nevim

Reagovat
tomasinho

Fandi i za mě.

Reagovat
terry

Já spíš zatim jenom zjišťuju, jaká je situace. Když jsem tátovi řikal, jakej to byl zážitek na Turnaji mistrů, tak se chce taky podívat na živo.

Reagovat
tomasinho

Jojo, ten TM ti závidím, tam je snad nejlepší atmosféra asi vůbec co se týče tenisu, aspoň z toho, co lze odečíst z TV.

Reagovat
terry

Já tam viděl tenis naživo poprvý a upřímně to na mě udělalo mnohem větší dojem než fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Uuuu břevínko

Reagovat
smazaný uživatel

dobře to drogba ztorresoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne Torres by spis ani nevystrelil , ale jeste zaseknul a bud nahraval nebo se nechal obrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hálo ty kopyto

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooool Jarvis

Reagovat
Side

jj před 10 minutama

Reagovat
smazaný uživatel

a čo?

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Didi

Reagovat
terry

Konečně roh!

Reagovat
smazaný uživatel

Ježíš ten Lamps se trápí to je hrozný co předvádí...za chvíli ho stáhne za Meirelése

Reagovat
smazaný uživatel

Ať radši vystřídá Matu...Jen ať si odpočne trošku,budeme ho ještě hodně potřebovat

Reagovat
smazaný uživatel

Didiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně pořádný roh Lamps

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba a jeho 99. gol v PL takze je rozhodnuto , jinak Bolton je fakt slabej jak caj letos je asi bohuzel ten sestup nemine.

Reagovat
miky10

Drogbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Didi

Reagovat
fantomas

Hm, NUFC si to nechalo rozlítat. Hloupost, hloupost, hloupost.

Reagovat
smazaný uživatel

Se divej casteji, zvyknes si

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě 2 aspoň

Reagovat
smazaný uživatel

Uuu škoda

Reagovat
Side

Škoda že to Ryo zas nějak nevytáhl

Reagovat
stiflerovamama

Ryo preboha ako stal pri tej tycke ? keby stal tak ako ma tak to v pohode vykopne

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně drsnej sprint toho Japončíka

Reagovat
smazaný uživatel

Stáhnout Juana !!

Reagovat
Amos

Je to strašnej borec, příští sezonu už v AFC.

Reagovat
smazaný uživatel

stream na newcastle nebo fulham?

Reagovat
smazaný uživatel

Ryo

Reagovat
miky10

Miyachi

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill hrozný zase

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně Vlci

Reagovat
Tomekcz

Vlci jedou

Reagovat
smazaný uživatel

Keviiiiiiiiiiiiiin este jeden

Reagovat
fantomas

Reagovat
Kluivert9

Wolves

Reagovat
smazaný uživatel

Vlci to sem je odepsal předčasně.

Reagovat
miky10

Tuhle zálohu chci vidět pravidelně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

(už tomu chybí jen ten jeden pořádný kraj)

Reagovat
miky10

Torres na plac.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Wolverins

Ještě aby pak ztratili Gunners a budu nadmíru spokojen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Gunners můžou jen získat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať už vystřídá, je to mrtvý

Reagovat
terry

Škoda. Zahlídnul jsem, jak běží k lavičce Kalou. Zrovna dneska bych Sturridge na hrotu vyzkoušel. Navíc taky Kalouovi to mohlo sednout dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Roman je boží,jak tam sedí

Reagovat
smazaný uživatel

Didi dneska

Reagovat
miky10

Pojď, Nando.

Reagovat
smazaný uživatel

Hart, Zabaleta, Kompany (c), Lescott, Kolarov, de Jong, Yaya, Johnson, Balotelli, Silva, Aguero

Reagovat
fantomas

Krásná sestava.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Pantilimon, Richards, Clichy, Milner, Nasri, Pizarro, Dzeko

Reagovat
Wat

Hm, ujde.

Reagovat
niflheim

Hmm, našlapaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Legend

Reagovat
terry

LAMPARD!

Reagovat
smazaný uživatel

inac ten fekete je hroznej,ak dnes nespomenul toresovu snuru bez golu 10 krat tak ani raz

Reagovat
smazaný uživatel

LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMPS

Reagovat
smazaný uživatel

Nice one

Reagovat
miky10

Lampaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrd!!! Legend.

Reagovat
smazaný uživatel

150 ligový gól

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Parada Lampsi !

Jinak necekane Mata posila mic do vapna a kde byl Torres ? S prominutim v prdeli , takhle goly nikdy davat nebude kdyz nebude chodit do vapna.

Reagovat
Nikikrew

Ano aj Torres bol vo vapne a prihravku na strelu. Bol na 16tke a v dobre palubnej pozicii. Tak skus este nieco ine prosimta, toto ti nevyslo...

Reagovat
smazaný uživatel

Torres nebyl ve vapne byl asi 1m venku kdezto Lampard a Sturridge byli na malem vapne.

Reagovat
miky10

Vždy't to přesně píše...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jeho prvni vete ani poradne nerozumim : "Ano aj Torres bol vo vapne a prihravku na strelu."

A tak jako tak nebyl v pozici ze ktere se davaj goly po centrech a v te pozici byl zaloznik a kridlo misto nej.

Reagovat
Nikikrew

Boze ved som napisal ze bol na 16tke a cakal na prihravku, Ako tak na seba naviazal hracov. Nikdy si nehral futbal ci co? Jeden hrac ide na prvu tyc a jeden na zadnu. A tam bol Lamps...

Reagovat
minoLFC

a Bolton moze kludne zostupit

Reagovat
fantomas

Reagovat
minoLFC

klidek fando

Reagovat
smazaný uživatel

To měl stáhnout spíš Matu než Dannyho

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodca je čistý Ivanovič

Reagovat
Rarášek

Nelson Mandela byl přijat do nemocnice. Doufejme, že Aaron zítra nedá gól..

Reagovat
FCSL

Je zraněnej.

Reagovat
minoLFC

vraj to nieje nejak vazne...to by musel dat hatrick

Reagovat
minoLFC

vraj to nieje nejak vazne...to by musel dat hatrick

Reagovat
Tomekcz

Doufam ze AVB nechal Meirelese a Bosingwu jen odpocivat a dalsi zapas opet nastoupi v plny sile

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasný, že Meirelés nastoupí dalších 20 zápasů v základu

Reagovat
FCSL

Čtvrtý skončí Newcastle, věří Tioté

Reagovat
miky10

12 - No player in Premier League history has scored more PL goals against Bolton than Frank Lampard (12, alongside R.Fowler).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, hrajeme píču, doufam, že dostaneme ještě jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

ale no ták...Tak se fandí svému týmu?

Reagovat
smazaný uživatel

Když už pod Pardewem nehrajeme pěknej fotbal, tak chci aspoň výsledky, když neni ani jedno, tak budu nadávat klidně celý den .

Reagovat
smazaný uživatel

ale nemůžeš přát svému týmu prohru přece, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je to probere a příští zápas začnou hrát zase naplno, tak ať dnes klidně prohrají. Nejsem fanoušek jednoho zápasu. Radši nás uvídím makat v champu, než flákat se v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Iste.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

když je neprobrala ta poslední prohra, tak už nic

Reagovat
smazaný uživatel

Kam mířil?

Reagovat
miky10

Frank Lampard is a Man of the Match.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejspíš zaslouženě, i když mu zdatně sekunduje David

Reagovat
miky10

V mých očích se mu nikdy nikdo nevyrovná...

Reagovat
Wat

Reagovat
ďuriLFC

Prečo pri nadstavenom čase vždy hovoria : a minimum of XY extra minutes ..to minimum je v akom vyzanme použite ?

Reagovat
smazaný uživatel

No, že počas nadstaveného času sa tiež môže niečo udiať, ako ošetrovanie a pod. čiže k tým nadstaveným minútam ešte niečo pridá, preto minimum...

Reagovat
diastan

Johnson a Mario v základu doufám, že jim to tam bude padat

Reagovat
miky10

Tak co, kdo věřil Mackems?

Reagovat
Hejnak

Může mi někdo popsat jak hrál Ryo 1. poločas ? Viděl jsem jenom 2. půli a musím říct že byl nejnebezpečnější hráč Boltonu.

Reagovat
smazaný uživatel

to aji v první,když tam nikdo jinej nehrál

Reagovat
smazaný uživatel

Kiwwi co tvůj ticket?

Reagovat
Didier Drogba

Lampard Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Vlci víc štěstí než rozumu zase... ach jo.

Reagovat
Wat

To jste měli vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale posrali jsme si to sami. Hrát takovýhle hovna to neni normální. I ty sprostý slova ze mě lítaj snadno, protože ta druhá půle byla naprostý hnus. Stejně jako na Fulhamu. Hráši si myslí, že jsou asi vládci planety, jakmile vedou v zápase a že se to dohraje samo.

Reagovat
Wat

Nekoukal jsem, tak nedokážu posoudit, ale sakra vedení 2:0 proti Wolves, navíc doma, by se mělo udržet.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves S tímhle bodem se nejspíš nepočítalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

(ano, taky mi to zes*alo tiket)

Reagovat
smazaný uživatel

Říkal jsem ti to.

Reagovat
13

Může mi někdo říct, proč nehraje Richards ale Zabaleta?

Reagovat
smazaný uživatel

Richards hrál doma .Bobík to točí ob zápas.

Reagovat
Wat

Wow, hodně dobrá kombinace, skvělej zákrok. Snad se zápas ponese v takhle ofenzivním duchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mario

Reagovat
smazaný uživatel

a Adam.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole..

Reagovat
smazaný uživatel

Mááááário

Reagovat
fantomas

Pro změnu vyznání lásky.

Reagovat
smazaný uživatel

Aký bol šťastný.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hm...

Reagovat
t0mmy33MCFC

He's a striker, he's good at darts

Reagovat
smazaný uživatel

? :D .. to po kazdom gole nam bude nechavat odkazi ? :D ... on je urcite niaky prorok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

první jsem myslel že tam má napsané Afellay

Reagovat
smazaný uživatel

Kompas

Reagovat
smazaný uživatel

Kompany

Reagovat
fantomas

Robinson.

Reagovat
smazaný uživatel

Robinsonáda

Reagovat
diastan

Držení 80% - 20 %

Reagovat
smazaný uživatel

Blackburn má štěstí ,,že prohrávaj jen 1:0. Jinak parádní hra.

Reagovat
smazaný uživatel

Kun

Reagovat
fantomas

Mario Kun Dann

Reagovat
smazaný uživatel

kiežby takto hrával Balo kazdy match ... absolutely brilliant

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ,ze dnes nebude zase v african PL zase neco ohledne rasismu Jinak ten monkey hraje dnes slusne i kdyz iq zrejme na urovni 5-leteho decka

Reagovat
Chazy

To jako pětiletý děcko má nízký iq a s věkem mu roste?

Reagovat
fantomas

Johnson je slabej, nemůžu si pomoct.

Reagovat
smazaný uživatel

KUUUN a lacinej gol.

Reagovat
smazaný uživatel

paradoxne ano, Robinson svoj vykon dokonale degradoval

Reagovat
fantomas

Po tak skvělym poločase...

Reagovat
smazaný uživatel

klasicky Robinson 10 vynikajicich zakroku a potom takova hrubka

Reagovat
Maresma

600. pro zitrejsi vyhru LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

City pekne dominuju

Reagovat
smazaný uživatel

Oni už ze srandy po sobě kopou balonem v pokutovém uzemí Blackburnu.

Reagovat
fantomas

Kun se Zabou.

Reagovat
smazaný uživatel

len nech tam špageťák nepošle Richardsa!

Reagovat
diastan

Neboj na poslední 2 minutky ho tam pošle, jak už má ve zvyku kazit Fantu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uvidíme co tohle přinese . Adam byl dneska bídnej.

Reagovat
smazaný uživatel

nic Macaron si tam taha Italy ,Frantik francouze ,Portugalec portugalce a z PL se stava humac tot vse .Nez tam zacal lozit ten sajrajt tak anglicke kluby jako Liverpool ,Nott. Forest ,Aston Villa nepotrebovali tyhle jizany a vyhravali Pmez v pohode Specielne Liverpool vladl Evrope To multikulti je zahuba civilizace a dnesni Londyn fuj tajbl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Edin Parádně.

Reagovat
smazaný uživatel

a Kolarov

Reagovat
smazaný uživatel

pošlete pls link na city ať vidím aspoň konec

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas

To nemá smysl, však je to jen trénink.

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/124893

Reagovat
smazaný uživatel

dík oběma

Reagovat
minoLFC

Dzeko je kral

Reagovat
fantomas

Kolarov MotM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co to je za angl.klub?Podle me ten zemrel na Main Road Tihle ropaci nemaji ze City nic spolecneho Jen barva dresu iten znak zmenili

Reagovat
smazaný uživatel

Jdi si vylévat svojí zlost někam jinam. Děkuji.

Reagovat
diastan

Tak ses vypovídal

Reagovat
smazaný uživatel

gloryhunterů to ale schytáš

Reagovat
t0mmy33MCFC

Aguero dohraje celej zapas to je pamatny

Reagovat
smazaný uživatel

1 střela Blackburnu na branku.

Reagovat
fantomas

To se letos doteď stalo jen jednou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš já si nevzpoměl na fantu. Defoe kapitán, hmmm to bude vodvaz.

Reagovat
kiwwi

a jak sa tam ten Defoe vobec dostal?

Reagovat
smazaný uživatel

... yido ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

môj Demba tiež pekne.

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň Jarvis potešil.

Reagovat
fantomas

Nic osobního proti němu tentokrát, ale vážně nechápu, jak si ho vůbec někdy mohl mít kapitánem.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak hral proti NUFC 20 minut a udelal mu krasny jeden bod, ktery se mu diky pasce zdvojnasobil

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo to byl můj manažerský majstrštyk.

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe no dal jsem ho na City a od té doby byl tak trochu můj maskot. Já to až tak nehrotím takže si můžu dovolit i hráče kteří mi udělají radost každým bodíkem. Teď jak nebyl Rafa sem navíc čekal, že bude hrát víc. Chtěl jsem ho vyměnit za Sahu, ale holt ta hlava.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Všech šest bradavek v pozoru!

Reagovat
herbage

uf, čekal jsem jiné video

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

klid před bouří

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze se dnes navzajem kryji dve tak vyznamna derby

Reagovat
tomasinho

Jojo, na Steel City ale stejně asi nebudem pořádný stream ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Vypada to, ze nebude, coz me hodne prekvapuje

Reagovat
smazaný uživatel

dnes by mi asi nevadila výhra Arsenalu o jeden gól a nebo remíza

Reagovat
FCSL

Szczesny-Sagna,Koscielny,Vermaelen,Gibbs-Arteta,Song-Chamberlain,Rosický,Gervinho-RvP.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Stejně tam bude Walcott místo Oxe.

Reagovat
smazaný uživatel

možná jo,ale Theo je přecejenom zkušenější a dokáže líp pomoct obránci

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to bude těžký zápas, Kanárci hrají ve velké pohodě. Ale nic jiného než tři body nepřipadá v úvahu, protože při vší úctě k nim přece jenom nejsou soupeř se kterým bysme nutně museli ztrácet. Doufám že k tomu hráči přistoupíjou odpovědně a dojdem si pro vítězství.

Reagovat
smazaný uživatel

proč je dlouhé í ve slově přistoupíjou? to jsem ještě neslyšel, my říkáme normálně přistoupijou :D

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si z Prostějova? Takhle mluvíjou Prostějováci.

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem někde mezi Břeclaví a Znojmem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je úplně mimo přízvuk, tam to ani neznám. A jestli si správně pamatuju to sem se učil tak tam je takový mišmaš z celé Moravy a nedá se zařadit kamkoliv jinam, protože tradičně tam žili Němci a ti akorát šprechtili, takže se tam žádné ucelené české nářečí nikdy nemohlo rozvinout.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

někde poblíž Výru?

Reagovat
smazaný uživatel

Doprdele ARSEnal dnes bez Ramseyho a ja som sa tak tesil na riadny debakel...

Reagovat
smazaný uživatel

1, čo má Ramsey spoločné s debaklom?

2, už mi, prosím, vysvetli, pre čo raz píšeš po slovensky a raz po česky.

Reagovat
smazaný uživatel

1. skus si domysliet

2. sHevchenko / sCHevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

čiže to je iný nick? kurva...

a roho Ramseyho som si stále nedomyslel, sorry.

Reagovat
smazaný uživatel

ved tuto sezonu hra jak tehotny bez neho budete o triedu silnejsi (resp. o triedu menej slabi)

Reagovat
afc

Sranda je, ze vo svojom zivote si este ani len nezazil kedy dali sliepky debakel Arsenalu,tak bud rad za 3 flek a kazdy vecer sa za to pomodli.

Reagovat
smazaný uživatel

5:1 před 4 lety, to nejsi moc starej.

Reagovat
afc

Otazka je ci on ten zapas vobec zazil a nemusis sa tu ohanat CC.Mal som na mysli ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

carling 2008 si este nefandil? cmuk

Reagovat
smazaný uživatel

carling 2011 WHL 1:4

Reagovat
smazaný uživatel

2010*

Reagovat
afc

Vtedy si si musel od stastia aj cvrknut,co?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
herbage

tss, CC je pohár max. pro slepičáky

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ještě loni touhle dobou to byla vážená trofej, co?

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ano staci sa pozriet na preview dnesneho zapasu. LFC fans su vyteseni jak na finale LM a nechci aby som si hladal aj minulorocny clanok

Reagovat
niflheim

Mandela hospitalizován, nechtěli nic riskovat.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Wat

...

Reagovat
smazaný uživatel

Túto sezónu som už zažil kopu sklamaní a šokov. Už som sa aj zmieril s tým, že Tottenham bude pred nami, ale žeby nás mali poraziť 2x v lige a ešte k tomu na domácom ihrisku neznesiem. Je jedno či nám to teraz nejde, či nemáme formu, máme zranených hráčov...Toto je osobitný zápas a všetky výhovorky idú bokom. Tento zápas musíme vyhrať. COME ON GUNNERS !!!

Reagovat
smazaný uživatel

19 roku nas neporazili v pl dvakrat za sezonu,takze dneska se to nesmi vubec stat

Reagovat
afc

To uz je 19rokov?Pekny komplex

Reagovat
smazaný uživatel

Víš co je to komplex? Jenom tak pro zajímavost.

Reagovat
afc

Ak niekoho dlhodobo nevies porazit,ako inak to nazves?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže nevíš. Pointa je že se tady fanoušci Spurs neprojevujou jako kdyby měli z Arsenalu komplex. A ani hráči ne. Dlouho byl Arsenal prostě a jednoduše lepší a Tottenham byl žalostně špatný se všema týmama Big Four.

Reagovat
smazaný uživatel

jednoduše řečeno - Arsenal je ten větší a úspěšnější :)

Reagovat
smazaný uživatel

Objev roku.

Reagovat
smazaný uživatel

ale né,jsem zkromný

Reagovat
smazaný uživatel

s

Reagovat
afc

Tak bez na spurs.cz a tam ti to miestni odbornici vysvetlia,co je to komplex voci Arsenalu.A ked sme uz pri tom, pisal som o hracoch a nie fanusikoch.Neporazit 19 rokov dvakrat za sezonu svojho najvacsie rivala to je na povazenie a u mna je to proste komplex.Mozno ho dnes konecne zlomia.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mezi těmi mužstvy byl obrovský rozdíl. Největší rivalové nemusí být nutně nejlepší kluby v zemi proboha.

Reagovat
afc

Ale ja sa bavim iba o vzajomnych zapasoch a nie o tom,kto ako stoji v tabulke.Ved v derby vacsinou ani nerozhoduje,aku ma momentalne muzstvo formu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec ne no, když má tým na každém postu větší individualitu. Bože, za co mě trestáš! Právě že ve vzájemných zápasech jste vždycky byli favoriti, my se plácali někde u 10. místa.

Reagovat
afc

A co ako?Ved na WHL sa tie zapasy casto koncili remizami,jedine doma sme povinne vyhravali.To,ze je niekto pred zapasom favorit a ma lepsie muzstvo,to automaticky znamena jeho vyhru?

Reagovat
smazaný uživatel

Výrazně lepší mužstvo. Ano, většinou se ta výhra očekává. Ale nebude s tebou bavit, jdi se ožrat, že jste úspěšnější než Spurs, slav až do rána.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by sis to alespoň vyhledat když už o tom chceš psát?

Reagovat
afc

To ti tu mam vyhladavat 3,4 roky stare clanky pred kazdym zapasom Arsenalu,co tam bruce pisal?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Najdi si na googlu co je to komplex, abys tady nepsal sračky. Jak jednodušejš to chceš napsat?

Reagovat
smazaný uživatel

omg... komplex by to bol ak by boli obe muzstva dlhodovo kvalitativne na rovnakej urovni (alebo by bol tottenham lepsi) a aj tak by nevedel Arsenal porazit.

Takto je to len o tom, ze prdele boli dlhu dobu proste o hodne lepsie, a teraz sa to vyrovnalo a spurs si ich v poslednych matchoch vacsinou vytru smirglovanym toaletakom. Pred 4 rokmi to bolo o tom ako dlho sme vas uz neporazili. Potom to bolo o tom ako dlho sme nevyhrali u vas. A teraz sa uz utesujete aj takouto sprostostou ze sme vas dlho neporazili 2x za sezonu. Co pride potom?

Reagovat
smazaný uživatel

"Pred 4 rokmi to bolo o tom ako dlho sme vas uz neporazili. Potom to bolo o tom ako dlho sme nevyhrali u vas. A teraz sa uz utesujete aj takouto sprostostou ze sme vas dlho neporazili 2x za sezonu. Co pride potom?"

Jak tomu řikaj scouseři? Křeč?

Reagovat
smazaný uživatel

a riadna

Reagovat
afc

Si porovnaj derby CityvsUnited.United boli vzdy o hodne lepsi,mali vzdy lepsi kader a cez to vsetko City nemalo problem raz za cas porazit United doma ci vonku,to iste plati aj o derby medzi Evertonom a LFC.Len vy sa tu ide zrazu vyhovarat,ze ste boli slabsi a mali ste slabsi kader.Tu ide o to,ze Tottenhma mal voci Arsenalu proste komplex.Ved len v lige ste nas neporazili za 10rokov ani raz!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jseš v neskutečný křeči.

Reagovat
Counter

Co to je za hloupost? To chceš vážně svádět vaši desetiletou nemohoucnost v ligových NLD na to, že Arsenal měl kvalitnější kádr? Přesto, že jste pravidelně vyhlašovali útoky na TOP4?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Arsenaaaaal, šalalá, Arsenal, šalalá!!! Jak řekl captain fantastic, kdy jindy se srovnat než KURVA dneska?! C'MON GUNNERS!

Reagovat
smazaný uživatel

My vás dneska srovnáme.

Reagovat
fantomas

...a ještě nám pomůžou. Tak dík! Čekám teda pár zahozených tutovek od toho zmrdečka, jak je jeho zvykem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ade utahá obránce a JD pak přijde rozhodnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dneska je musíme vypráskat bych se snad i jel přes celou Ovu podívat do Segala na kyselý xicht toho človíčka Bruce

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně je neskutečný, že maj lidi potřebu lízt na cizí weby a pak někde brečet a stěžovat si.

Reagovat
smazaný uživatel

kde lezu,brečím a stěžuju si?

Reagovat
smazaný uživatel

ale je fajn vidět jak je to pro arsenal životně důležitý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

jéžiškote,to je zase logika

Reagovat
smazaný uživatel

je - to niekto popiera?

Reagovat
minoLFC

ten tam nebude

Reagovat
smazaný uživatel

for afc: tu mas jeden ukazkovy komplex

pozeram ze z bruca ho mate viaceri, aj ked ste ho predpokladam nikdy nezazili. afc mozno ano ale nick Bozz si z doby ked sem chodil bruce fakt nepamatam

Reagovat
afc

Ja z neho nemam ziadem komplex,ved ho ani osobne nepoznam.Ide o to,ze ak niekto nadava Wengerovi do pedofilov,nadava na stadion Arsenalu a nadava na cernochov,ktorych Wenger kupuje,tak potom asi niekto iny ma problem..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

no ja neviem či si ho zažil ty ešte takých 8 rokov dozadu, keď ešte tieto weby o anglických ligach a kluboch boli ešte v plienkach....

Reagovat
smazaný uživatel

fakt neviem od kedy som tu regnuty je to uz nejaka doba... nejakych 7 rokov to moze byt urcite. Ale bruce sem este take 3 roky dozadu pisal, aj ked coraz menej no... mozno aj nastastie, podaktorym to nerobilo dobre

Reagovat
minoLFC

tak je to najvacsi pokrytec na cz webe

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jseš tam taky furt nalezlej, sice nechápu proč...

Reagovat
minoLFC

pred našimi alebo dôležitými zápasmi, nie vždy...

Reagovat
smazaný uživatel

btw. viděl jsi tady v životě i jiný koment odemně na Bruce? Když už jsme u toho komplexu,tak ho má nejspíš Bruce s tím jeho chováním. Radši už ani nereaguj a ušetří si čas

Reagovat
fantomas

Vidiš, já ho zažil stoprocentně a nemám z něj komplex ani v nejmenšim.

Reagovat
smazaný uživatel

on sem predsa stále chodí, nie?

Reagovat
fantomas

Už ne. Ještě tu přežíval jako klitoris, ale to mu moc dlouho nevydrželo.

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

to bol on?

Reagovat
fantomas

Samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

no, klitoris som myslel, ale pravda, že už som ho dlhšie nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel

teda, na tomto webe.

Reagovat
afc

som ho odhalil

Reagovat
smazaný uživatel

ja TADY chodim sice jen nekolik mesicu,ale jinak ho znam i jinak,nez jen tady z EF :)

Reagovat
fantomas

*SEM

Reagovat
smazaný uživatel

uz jsi jak Herbage

Reagovat
smazaný uživatel

*herbage

Reagovat
smazaný uživatel

jeste jsi mi neodpovedel,kde chodim brecet a stezovat si :)

Reagovat
smazaný uživatel

kam*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

* Nedělej ze sebe debílka

Reagovat
smazaný uživatel

Tys ho udělal ze sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

a cim? kde tam muze byt taky

Reagovat
smazaný uživatel

Není to spisovně správně.

Reagovat
smazaný uživatel

a tady se snad dba na spisovnou cestinu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě.

Reagovat
fantomas

Spíš je to prostě odporný a proti všem zásadám. Jako v pořádku, když má někdo svý koncovky, svý zvláštnosti výslovnosti, svý nový "divný" slova, ale když se jedno slovo používá ve významu druhýho jinýho a zase naopak, to je prostě na hlavu postavený no.

Reagovat
smazaný uživatel

tak vetsi prasarna mi prijde treba to,kdyz nekdo pise misto zachovaly/zachovalej apod.

Reagovat
fantomas

No, to je přesně v rámci tý toleranci, kterou dejme tomu mám. I moraváci maj svý uchylárny jako tohle pražáci. Tohle je něco jinýho, to ani neni obhajitelný nějakym dialektem.

Reagovat
herbage

to je normální hovorovej výraz

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

ale pěkně hloupý...

Reagovat
fantomas

Ale prosim tebe...

Reagovat
Counter

Reagovat
herbage

?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

něco jako "přijdu dýl"

Reagovat
smazaný uživatel

To je vůbec úplnej hnus.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

btw. Hrubasi.. uz jsi byl aspon jednou osobne na zapase Newcastlu?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo myšleno všeobecně na všechny. Ty jsi byl jen další, co tam lezl. Samozřejmě tam leze víc lidí, ale někteří mají potřebu vylévat si tam své ubohé srdíčko a dělat ze sebe hlupáky.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo by si nechal utect bruce vs. chelsea fans pod preview :))

Reagovat
fantomas

Mě vždycky na tom bruceově webu chválili, když sem tam vlez. A dneska to plánuju taky, samozřejmě v míru.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě. My to víme, že tam chodí i normální lidi bez keců a blbýho brečení. Takoví tam jsou vítáni.

Reagovat
herbage

já myslím, že tam jsou všichni vítáni, aby se denní počítadlo návšťev také někdy hnulo

Reagovat
fantomas

No pozor, oni maj hodně slušnou základnu tam. Oproti gumídkum možná minimální, ale aspoň nejde kvalita na úkor kvantity.

Reagovat
smazaný uživatel

mě vždy pobaví jak tam každej opovrhuje vzhledem ale at si o brucovi myslíte co chcete , ty preview co píše jsou pro mě skvělý, o klubech i o samotném městě se toho dozvíte strašně moc.

Reagovat
smazaný uživatel

to zas jo

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem né nadarmo si tak fan stránky mancity zkopírovali historii klubu z brucovo preview

Reagovat
herbage

,_mezera_kam*

Reagovat
herbage

může i s velkým písmenem, ale to spíš upřednostňuji tvar "Král Herbage" nebo také "Velký Vezír"

Reagovat
fantomas

No tohle je taková moje specifická "úchylka", protože takový moravský/slezský prznění češtiny fakt nesnášim.

Reagovat
smazaný uživatel

S Brucem byla sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

nahoďte nějaké staré diskuze s ním :))

Reagovat
Kaze

Reagovat
smazaný uživatel

fakt sa dnešku bojím. fuckt.

Reagovat
herbage

Jéje, takové žabomyší spory. Zkrátka každý chvilku tahá pilku a v poslední době si dvakrát zatáhnul i Tottenham, no Dneska si přejme, ať to je napínavý zápas plný nečekaných zvratů a ať vyhraje ten lepší (rozuměj Arsenal)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

pre scouserov:

http://download.hellshare.sk/will-2011-dvdrip-xvid-vip3r-avi/5563003/

ak niekto zoženie titulky bol by som veľmiiiiiiiiiiiiiii vĎAčNý

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.podnapisi.net/en/will-2011-subtitles-p1496715

Anglické. Sehnat slovenské a nebo české bude nejspíš bez šance, pokud je nepřeloží nějaký nadšenec odtud.

Reagovat
vladis271

díky to sa mi hodí, lepšie ako nič, čítaním rozumiem viac ako hovorenej angličtine

Reagovat
smazaný uživatel

Není zač. Měly by sedět přesně, jmenujou se stejně jako ten dvd rip.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to Man City opět dá 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Vsadim se o barák, že dneska určitě nevyhrajou. Co ty na to?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Laurent Koscielny by měl být podle informací ARSENALsite.cz na dnešní severolondýnské derby připraven, zdravotní problémy však údajně trápí Kierana Gibbse. Na postu levého obránce tak pravděpodobně nastoupí Thomas Vermaelen.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

tottenhamu zas chybí King , takže je to fér

Reagovat
fantomas

Už je to jistý?

Reagovat
smazaný uživatel

áno, za to vaart, adebayor, modrć a ostatní vraj zranení na derby sú ok.

Reagovat
smazaný uživatel

treba Wenger prekvapi a da na LB Jenkinsona,ktery hral sice po zraneni jen za rezervu,ale kdyz byl schopny dat Gibbse hned proti AC...

Reagovat
smazaný uživatel

Verma patri na CB potom se zas vrati na CB a bude tam zas mimo

Reagovat
afc

Na LB Jenkinson?Sa mi zda,ze na zaciatku sezony musel hrat Bac na LB a Jenkinson hral RB,cize to uz skor tam hodi Baca a Jenkinson pojde na RB.Ja by som to dal takto:Sagna-Kos-DJ-Vermaelen.Gibbs ma neskutocne sere s jeho zraneniami.To uz nie je normalne.

Reagovat
smazaný uživatel

jojo,zaskakoval i na LB nejaky ten zapas(a ne jeden)

Reagovat
afc

http://www.eurofotbal.cz/premier-league/2011-2012/reportaz/arsenal-fc-liverpool-fc-268179/

V tomto zapase hral na beton na RB Jenkinson a Bac bol na LB.

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo,vzdyt Bac hral LB i proti Udinese,ale to nemeni nic na tom,ze Jenkinson zahral i na LB

Reagovat
afc

Ok,aj tak si myslim,ze na LB Jenkinson nehral,ale nebudem sa hadat.

Reagovat
smazaný uživatel

ale jinak tam je schopny zahrat,ikdyz ho uprimne nechci videt v zakladu :)

http://www.youtube.com/watch?v=J61-X1DRcNc tady taky hraje na LB

Reagovat
afc

Nebude hrat.Neboj.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenkinson v zostave - brrr.

Jenkinson na LB - brrrr, brrr, brrr.

Reagovat
smazaný uživatel

modlim sa za to

Reagovat
smazaný uživatel

po sezóně mu zabalit kopačky a rozloučit se s ním, fakt nemá smysl platit skleňáka

Reagovat
smazaný uživatel

bohužiaľ, no.

A ako celkom lacnú náhradu by som rád videl Tabanoua. Ten by sa určite so Santosom pobil o miesto.

Reagovat
smazaný uživatel

To jméno teď popravdě vidím poprvé, takže ti budu muset prostě věřit

Reagovat
smazaný uživatel

lol, to ked si clovek predstavi, ze s nim chcel ist arsene do sezony ako s jednotkou..

Reagovat
smazaný uživatel

to bola vtedy krakatoa

Reagovat
afc

To bolo genialne,este som sa nezpamatal z Persieho golu a hned dalsi.

Reagovat
smazaný uživatel

jj...ta radost sa znasobila a vzniklo z toho u mna hotove sialenstvo

Reagovat
smazaný uživatel

nádherný svojitý orgazmus, doteraz si to pamätám, všetky detaily.

Reagovat
smazaný uživatel

*dvojitý...

Reagovat
smazaný uživatel

taky ti skutocny zivot neponukne

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapomenutelnej zážitek

Reagovat
herbage

Reagovat
niflheim

Asi mluvím za víc lidí - je velkáý škoda, že právě náš zápas se dneska kryje s NLD. S takovou si budu muset stáhnout záznam, jelikož v posledních zápasech to vždy byl pěkný fotbal. Škoda, že jedno z toho nedali později třeba po CC.

Reagovat
smazaný uživatel

Torresov včerajší pohyb pri góle na 3:0 proti Boltonu

file:///C:/Users/PC/Desktop/Bez%20n%C3%A1zvu.png

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
afc

Reagovat
smazaný uživatel

gigabyte pozeram ze tvoje hobby su asi pocitace

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

troll?

Reagovat
C0br

Reagovat
Swarley

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

toto tu uz kedysi bolo, uz niesi originalny

Reagovat
culé

Reagovat
niflheim

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
hefy

Reagovat
afc

Patrick Vieira na twitteru: "Hodně štěstí Robinovi a jeho týmu, opravdu doufám, že dnes vyhrajete a získáte tyto důležité 3 body."

Robin mu odpověděl: "Děkujeme Patricku, už se nemůžeme dočkat!! COYG"

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pry dneska NLD suverene zastini finale CC

Reagovat
Nikikrew

Arsenal: Szczesny, Sagna, Koscielny, Vermaelen, Gibbs, Rosicky, Song, Arteta, Walcott, Benayoun, Van Persie.

Gervais ?

Reagovat
Hejnak

zdroj?

Reagovat
Nikikrew

Arsenal twitter

Reagovat
smazaný uživatel

Yossi, trhej!

Reagovat
Wat

Ten tah s Yossim je zajímavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal - Szczesny, Sagna, Koscielny, Vermaelen, Gibbs, Rosicky, Song, Arteta, Walcott, Benayoun, Van Persie

Reagovat
afc

Benayoun

Reagovat
Nikikrew

Teraz je otazka, ci na kraji bude hrat Tomas alebo Yosi...ALe myslim si, ze sa budu asi striedat...

Reagovat
afc

Ja myslim,ze Yossi bude na kraji.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě.

Reagovat
Hejnak

jako zajimalo by me co to je zase za tah od wengera..

Reagovat
afc

Zrejme pracou na treningoch a svojim pristupom v zapase rezervy si ten zaklad zasluzi.Nedaval by to tam, pre nic za nic.

Reagovat
Nikikrew

Uvidime. Ale priklanam sa k tomu. Cudny tah od Wengera, ale uvidime. Kazdopadne si myslim, ze na lavicke mal byt Theo a nie Gervais...

Reagovat
herbage

zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

Tak som sa zamyslel, môže to byť, že AW to postavil na 4-4-2 ? Preto tam je Benayoun, lebo na krídle lepšie bráni ako Gervinho alebo Ox a Walcott je potom v útoku...Alebo to je úplne nezmysel?

Reagovat
smazaný uživatel

dalo by sa ...ale mrdne ma, ak zacneme hrat 442 po arshavinovom odchode

Reagovat
fantomas

Hm hm, dem na zkušenost.

Reagovat
afc

Subs: Park, Oxlade-Chamberlain, Fabianski, Jenkinson, Gervinho, Chamakh, Miquel.

Reagovat
afc

Wenger takto prekvapil aj proti MU s Ox,ktory zahral paradne,tak dufam,ze Yossi ho aspon z casti napodobni a odjazdi to po zadku.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to zajímavej tah, no. Aspoň budem mít na lavičce dokonce dva hráče, který by to mohli jít teoreticky rozhýbat.

Reagovat
mithro

United line up; De Gea, Jones, Evans, Ferdinand, Evra, Nani, Carrick, Scholes, Giggs, Wellbeck, Hernandez

no som veru zvedavy

Reagovat
afc

Kde je Rooney?

Reagovat
Swarley

Wazza je pořád nemocnej nebo co?

Reagovat
mithro

evidentne, tako ako Clev

Reagovat
smazaný uživatel

Clev má zase něco s nohou, teď s tou druhou než měl přes zimu, ale měl by bejt rychle zpátky.

Reagovat
C0br

Tak Danny s Chicharitem spolu snad ještě od začátku nehráli, takže to nebudu soudit předem. Zbytek je v pohodě.

Reagovat
Swarley

no rozhodně mi to pořád přijde lepší, než cpát na podhrota Younga...tohle by mohlo fungovat...

Reagovat
mithro

Subs, Amos, Berbatov, Smalling, Park, Rafael, Young, Fabio

Reagovat
mithro

trochu ma mrzi, ze tam nie je Pogba, takto tam nie je nikto do stredu zalohy

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Otázka je samozřejmě do jaký míry se tomu zdroji dá věřit...

Reagovat
mithro

toto je bulvar ale samozrejme, ten jeho agent je pako, takze odchod sa neda vylucit

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, ale každopádně přesně takovouhle zprávu čekám už několik měsíců...

Reagovat
smazaný uživatel

Tož vždyť má kariéru rozběhlou dobře. V Anglii nikam výš jít nemůže, tak co vlastně chce?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrat fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

To si zahraje i v MU, jestli není blbej tak musí vědět že Alex mu šancí dá dost. Je mu 18 a nakukuje do prvního týmu jednoho z největších týmů světa. Asi to našeptávání od agentů a kdo ví koho ještě ty hráče ovlivňuje víc než si myslíme...kdo ví...

Reagovat
kiwwi

vraj dostal ponuku na 20 tisic a chce 40...s takou nech taha do pice

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vraj...takže kdo ví jestli to je pravda.

A za druhý tohle je přesně práce agenta. Pochybuju že by 18-ti letej kluk z vlastní hlavy odmítnul 20 tisíc tejdně v největším klubu světa. Jenže agent mu řekne že v Juve mu těch 40 daj a je hotovo...

Ale nevidímě do toho, takže nechci Pogbu slepě obhajovat, třeba mu vážně jde jen o peníze.

Reagovat
minoLFC

ako Morrison

Reagovat
smazaný uživatel

Ten by odešel tak jako tak, i kdyby si nevymejšlel.

Reagovat
smazaný uživatel

Není zraněný?

Reagovat
smazaný uživatel

No. Snad Sir Alex ví co dělá. Já nenapíšu že to nebude fungovat, protože bych se mu zase po zápase musel omluvit jako obvykle když o něm pochybuju, ale su zvědavý jak si bude ten útok rozumět.

Reagovat
niflheim

Tak to jsem zvědavý...zvláště s nepostavením Rafaela, který byl vynikající. Norwich nás i klidně mohl porazit na OT, teď to bude s jistějším středem.

Reagovat
Counter

Zajímavá sestava, doufám, že Yossi bude na křídle a Rosa ve středu. Naopak by to byla katastrofa.

Reagovat
Wat

Tak to je jasný, Yossiho si na středu moc představit nedokážu, navíc v tomhle těžkém zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Szczesny, Sagna, Vermaelen, Koscielny, Gibbs, Song, Arteta, Rosicky, Benayoun, Walcott, Van Persie.

Reagovat
smazaný uživatel

no co čekat od tottenhamu, Harry asi moc dobře ví že mu bod stačí a pro arsenal to je málo takže se dá očekávat podobná hra jako na liverpoolu s lepším kádrem, myslím že tottenham bude zataženej a bude čekat na brejky.

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, milí kolegové Arsenálští. Přeji hodně zdaru, já jdu do hospody.

COYG

Reagovat
Nikikrew

Fandime, fandime

Reagovat
afc

taky tak

Reagovat
Counter

Napij se i za mě, bude to nejspíše třeba...

Reagovat
smazaný uživatel

Splním

Reagovat
herbage

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

Friedel-Walker, Kaboul, King, Assou-Ekotto-Lennon, Parker, Modric, Bale-Vaart-Elephant

Reagovat
smazaný uživatel

tak nic

Reagovat
smazaný uživatel

Misto Vaarta mel hrat Saha.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no ty vole

Reagovat
Honza Matoušek

To nejsilnější co Tottenham vůbec má

Reagovat
smazaný uživatel

king?

Reagovat
smazaný uživatel

Friedel; Walker, Kaboul, King, Assou-Ekotto; Kranjcar, Modric, Parker, Bale; Adebayor, Saha.

SUBS v ARSENAL - Cudicini, Dawson, Rose, Lennon, Sandro, van der Vaart, Defoe

Reagovat
smazaný uživatel

To uz je lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je oficialni

Reagovat
smazaný uživatel

900. pro vyhru Spurs v dnesnim NLD

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Wat

Tu jsi měl dát Giggsovi za jeho 900. start, bylo by to hezčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo, ale nikoho bych tim nenastval

Reagovat
Wat

Jo tak.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

co sa tak cudujes?

Reagovat
smazaný uživatel

ze to vic prejes gunners

Reagovat
smazaný uživatel

veď je minimálne z pätiny gunner.

Reagovat
kiwwi

tak to vobec, stale ste treti najvacsi rival

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Gibbsie

Reagovat
smazaný uživatel

on je z ocele

Reagovat
smazaný uživatel

STARTING LINE-UP - Friedel; Walker, Kaboul, King, Assou-Ekotto; Kranjcar, Modric, Parker, Bale; Adebayor, Saha.

subs:Cudicini, Dawson, Rose, Lennon, Sandro, van der Vaart, Defoe.

Reagovat
smazaný uživatel

ta lavička

Reagovat
herbage

tss, nemáte na ní Chamakha ani Jenkinsona

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Harry ukazuje že si jede pro tři body, čekal sem v sestavě Vaarta

Reagovat
smazaný uživatel

paradna zostavicka len miesto Nika mohol byt Aaron. Treba od zaciatku do nich dat nejake goly a potom do druheho polcasu mozu prijst Sandro a VdV, neskor prip. Jermain na brejky. Snad sa ta ich smiesna obrana zase zosype. Len skoda ze nehraju džuru a jenkinson

Fakt neskutocna sila ked su skoro vsetci zdravi, ved takmer cela nasa lavicka by hrala u gaunerov zaklad

Reagovat
smazaný uživatel

jj, defoe by nedal robinovi narok

hral by len vaart

Reagovat
smazaný uživatel

aj to do 50. minuty

Reagovat
smazaný uživatel

Dawson > Vermalen

Lenno n> Walcott

VdV > Yossi + Arteta + Rosa

Sandro > Song

Rose > Gibbs

5 zo 7

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, hlavne to prvni a posledni se ti povedlo

Reagovat
smazaný uživatel

a predposledné.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti sou tak na stejne urovni

Reagovat
smazaný uživatel

Songinho je lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Tos me ted jako prinutil tomu taky verit?

Reagovat
smazaný uživatel

Sandro u spurs nehra zaklad len preto lebo tam hra najlepsi def. zaloznik ligy (super Scotty). Mimo top 3 by hral v kazdom tyme zaklad navyse Song je tuto sezonu dost mimo oproti tym minulym

Reagovat
smazaný uživatel

Dawson dlho marodoval ale odkedy sa vratil podava skvele vykony a je uplne inde ako tohtosezonny Vermalen. Gibbs toho kolko odohral tuto sezonu? Rose vzdy ked hral zahral vynikajuco... Arsenal lepsieho laveho beka nema, co je dost smutne kedze Danny je primarne kridlo.

ostatne je uplne jasne, mozno este o tom lennonovi by sa dalo polemizovat pretoze je hodne z formy, ale theo detto takze dajme tomu ze tam je to vyrovnane

Reagovat
smazaný uživatel

koľko odohral v tejto sezóne Vermaelen zápasov na CB? Málinko a keď áno, tak patril k najlepším. To, že Gibbsie je sklenený z neho robí horšieho hráča? Navyše, neviem, či si nezabudol na Santosa...

Reagovat
smazaný uživatel

to je kto?

(ano zabudol)

Reagovat
smazaný uživatel

tak to musis mat arsenal fakt nasledovany a mas plno prave ho na zaklade toho hodnotit

Reagovat
smazaný uživatel

tohtosezonny vermie je hlavne lb kde mu to nejde, to ale nic nehovori o jeho stoperskej kvalite..o santosovi asi nevies, sandro song je minimalne vyrovnane

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

hm, sandro song znie dobre, toho by som chcel mať. Hlavne by som chcel vidieť ten výsledný účes.

Reagovat
smazaný uživatel

to by bol cisty styler

Reagovat
smazaný uživatel

vermalen tuto sezonu nie je ziadne terno... u nas by sa s takymi vykonmi pretahoval s bassom o miesto na tribune. daws je istota, len ma smolu ze sa tak chytil Kaboul

Reagovat
Wat

Hned to první bije do očí.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi fakt k smíchu..

Reagovat
smazaný uživatel

hm... tak ty jsi jiny zabijak

Reagovat
Chazy

Reagovat
fantomas

Nezklamal.

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu, prepac

Reagovat
Counter

Ok.

Reagovat
Azza

ty si šašek

Reagovat
smazaný uživatel

Že celá lavička Jedine Vdv

Reagovat
Counter

Takmer cela lavicka = Vaart.

Reagovat
smazaný uživatel

a piska Dean

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsi yido dnes bude yossi(motm), 4-1 arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Doslova

Reagovat
smazaný uživatel

vesmir vie ako som to myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wright

Reagovat
Nikikrew

COME ON GUNNERS!!!!

Reagovat
herbage

Tak namodeloval jsem zápas ve Fifě a první půle by měla skončit 5:3 pro nás (3x Theo, 2x Yossi - Ade z penalty, 2x Kranjčar)

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

aha aha

Reagovat
Wat

Theo.

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou na tohle bachca, když jsme hráli na miláně, tak jsem taky ten zápas hrál ve fifě a dostal jsem 4:0 (Prince a Zlatan hattrick)...teď na mě vychrlíte něco typu po bitvě každej generál, ale ji mi to fuk

Reagovat
smazaný uživatel

keď dá Theo hetrik, tak si obkúšem podrážky.

Reagovat
herbage

Blackpoolu už jednou dal, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

dal, no, to bolo ale ich sranda obranou a jeho skvelou formou v tom období.

Reagovat
Bayern +

To hrávaš amatéra?

Reagovat
fantomas

By bylo docela smutný, kdyby na něj dostal tři fíky.

Reagovat
Chazy

C'mon Owls ... už je ten náskok Blades až moc velkej, prohra v Steel City derby by je mohla trochu srazit.

Reagovat
smazaný uživatel

Play-off bude pro Owls idealni

Reagovat
Chazy

Nj, ale teď mi jsou nějaký Owls u prdele (i když jim fakt fandím), druhý maj bejt Terriers a ne Blades

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhazovem Clarkieho u me skoncili

Reagovat
Chazy

U mě vůbec. Už to zas směřovalo k tomu samýmu, co bylo x let pod ním.

Reagovat
smazaný uživatel

No pockej, kam je nasmeruje Grayson

Reagovat
Chazy

Po Wiseovi udělal v Leedsu výbornou práci - bylo určitě těžší dostat do champu tehdejší Leeds jak současný Terriers.

Reagovat
Chazy

A Blackpool mu, pokud vím, taky děkuje za dost

Reagovat
Chazy

Prostě já nevím... koho lepšího asi tak mohli získat do L1?

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak rikam, ze nemeli vubec delat zmenu

Reagovat
Chazy

No to je prostě blbost ... Ta série připomíná loňský sezony, přesně tady by zas šli dolů. Grayson za 4 roky dostal 2 kluby z L1 do champu, on ani největšího favorita.

http://tinyurl.com/7pjdmby

Reagovat
Chazy

Podle mě se z 50% rozhodli kvůli tomu, ze Grayson dostal vyhazov.

Reagovat
smazaný uživatel

Muzou byt radi, ze Clark s tim kadrem hral kazdorocne o postup, a muze to pripominat co chce, ale v soucasne konkurenci to byl mnohem vetsi uspech nez v tech predchozich. Ja si stojim za tim, ze Clark tam odvedl obrovskej kus prace a vyhazov vuci nemu nebyl fer, takze tim si to u me Terriers pohnojili, navic Graysona nemam rad, takze mam svoje subjektivni duvody, proc jim preju postup milionkrat min nez United.

Reagovat
Chazy

No, tady se prostě rozcházíme v tom, že podle mě hra o postup s tím kádrem takovej úspěch není. On tam dokázal postavit úžasnej systém v obraně, takže byli schopni hrát 40 zápasů bez prohry, ale celkově, i když určitě se jeho působení musí hodnotit jen kladně, už neměl co nabídnout.

Reagovat
Chazy

Čtyři roky tam byl, čtyři roky měl tým na postup do champu, měl nejsilnější kádr a zas s tím hrál jen na PO místech.

Reagovat
Chazy

To jejich superderby jako finále PO by bylo hezký přeci

Reagovat
kiwwi

normalne neviem ci chcem dnes pozerat ten nas futbal...asi is pustim NLD vazne

Reagovat
Counter

Our shitest team in 15 years vs their best team in 15. Should be an even game.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
fantomas

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
SunFells

Reagovat
niflheim

Reagovat
kiwwi

Arsenal dnes musi...Spurs strata bodov neuskodi a Arsenalu zisk bodov bytostne pomoze...c'mon you gunners

Reagovat
smazaný uživatel

Já fandim spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nestranny jo?

Reagovat
herbage

1000.

Reagovat
smazaný uživatel

1000. pro 900. start Ryana Giggse

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Wat

No vidíš.

Reagovat
mithro

Reagovat
niflheim

Reagovat
kiwwi

1000. pre Arsenal a Manchester United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

1000. pro výhru Arsenalu v dnešním severolondýnském derby a pro letní odchod Demby Ba z Newcastlu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ti to vratil

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to je nuda.

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Bloodzeede miluju tě!

Reagovat
kiwwi

nejaky stream na United?

Reagovat
mithro
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
niflheim

sop://broker.sopcast.com:3912/91871 rusky

Reagovat
justcall
Reagovat
tomasinho

Tak hurá na to, skvělá neděle, Spurs to načnou výhrou tak třeba 3:2 a pak Liverpool vyhraje LC.

Reagovat
smazaný uživatel

requiem na stadione?

Reagovat
smazaný uživatel

tak co nejvíc gólů, co nejvíc zničené sebevědomí na obou stranách a buď remíza nebo o gól vítězství Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

čo je to za hudbu, čo tam teraz hrá? je to nejaký theme song, ale neviem k čomu.

Reagovat
smazaný uživatel

requiem for a dream...soundtrack k filmu

Reagovat
fantomas

Pozoruhodný, že to ještě dneska někdo nepozná.

Reagovat
smazaný uživatel

ja to poznám, viem, že som to mal aj v počítači v hudbe, ktorú som počúval pri relaxovaní kedysi, ale už som zabudol ako sa to volá.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo u toho může relaxovat? Vždyť je to hudba která hraje ve scénách při kterých mám chuť si podřezat žíly.

Reagovat
niflheim

http://youtu.be/VyZE8POTEWI

Relaxuje se u tohodle ... to celé EP (M4) je skvělé

Reagovat
minoLFC

mansell

Reagovat
smazaný uživatel

inac on je iny panko

Reagovat
fantomas

Ade jak se schválně zpozdil.

Reagovat
Wat

On se poplácával s Chamakhem.

Reagovat
fantomas

No však, počkal si a pak si plácal s Chamakhem a Songem snad..

Reagovat
Counter

S Gervinhem tuším.

Reagovat
fantomas

Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

theo s čerstvo šmyknutou hlavou, cítim to na hlavičkový hetrik.

Reagovat
miky10

Cmon, Gunners

Reagovat
fantomas

Reagovat
Wat

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
smazaný uživatel

Derby by chtělo remízu. Nejlepší pro všechny.

Reagovat
smazaný uživatel

C O M E O N Y O U S P U R S !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck, taková zidanovka.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=vf9SOUOiNHQ

Hned sem si na to vzpomněl

Reagovat
smazaný uživatel

wtf, my sme si dali vlastnaka??

Reagovat
smazaný uživatel

Taková dálnice.

Reagovat
smazaný uživatel

SAHAAAAAAAAAA

Reagovat
EL Gringo

saha gol

Reagovat
C0br

Scholesyyyyy

Reagovat
mithro

SCholesy si to dava

Reagovat
Wat

Ty vole, to je začátek.

Reagovat
kiwwi

Paul Scholes still scores goals!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
wild

SCHOOOLES

Reagovat
miky10

Hm, to to hezky začíná, na obou stadionech...

Reagovat
tomasinho

SAHA! Krásná akce Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

omg

Reagovat
Godwinson

Výborně, Saha

Reagovat
niflheim

Scholesyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
fantomas

Oh come on! Co to bylo do prdele za kráter.

Reagovat
smazaný uživatel

Paul

Reagovat
smazaný uživatel

taká diera...

Reagovat
smazaný uživatel

hehe

Reagovat
Counter

Supr start

Reagovat
smazaný uživatel

SAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Chazy

Obrana Arsenalu

Reagovat
herbage

zatím podle Fify, tam jsme dostali gól v 2. minutě po chybě Vermaelena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zatial super,e ste k tomu aj Spurs, parada

Reagovat
smazaný uživatel

Vermalen who? Fuck yeah !

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal

Reagovat
niflheim

Takový box-to-box hráč s královským přehledem prostě během podzimu chyběl...Scholesy jenom dokazuje, jaký je to pán hráč

Reagovat
C0br

Už když jsem ho viděl nabíhat do vápna, tak jsem tušil, že zavěsí.

Reagovat
Honza Matoušek

Jak hodně vám jede pozadu Bloodzeed dneska?

Reagovat
Mindas

Co tam ta obrana vyváděla? Takhle daleko být od sebe, že to musí lepit štít s krajním bekem.

Reagovat
kiwwi

fuj toto bola prasacina od Johnsona

Reagovat
smazaný uživatel

Money a Saha - super akce! To jsem nečekal..Adebayor je jak politý živou vodou..potřebuje nové impulsy jako Sahu

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna cervena karta

Reagovat
cristiano.K.

odkaz prosím na derby

Reagovat
smazaný uživatel

116722

Reagovat
niflheim

Hovado.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo kde kdy?

Reagovat
smazaný uživatel

Dean zatiaľ ale skvelo.

Reagovat
smazaný uživatel

adebayor sa mi zda ovela ovela komplexnejsi, ako ked bol u nas...zacina si ma postupne ziskavat spat

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký kvalitní stream na Arsenal-Tottenham? Díky

Reagovat
Wat
Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
Wat

Toho tlaku by se mělo využívat!

Reagovat
kiwwi

hrame vyborne

Reagovat
pajamu

Zatím to šlape

Reagovat
smazaný uživatel

Theo je špatný

Reagovat
fantomas

Achjo...po pěti kontaktech s balonem. To fakt přeháníte už.

Reagovat
smazaný uživatel

no moc se ještě nestihl ukázat, nevím proč ho hned odsuzuju

Reagovat
fantomas

Dean zatim bez chybičky, snad mu to vydrží.

Reagovat
mithro

uff

Reagovat
kiwwi

to jak chytil

Reagovat
niflheim

Už jsem ho tam viděl

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Dannnyyyy

Reagovat
Wat

Robineeeeee.

Reagovat
fantomas

Jj, hlavně se hádejte po každym jednom odpískání, to přesně pomůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo nahrával Sahovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Ade.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
supervizor

Zakončoval Vermealen.

Reagovat
miky10

Persie.

Reagovat
smazaný uživatel

Persie

Reagovat
kiwwi

ja toho Evansa nespoznavam, hra ako z partesu

Reagovat
mithro

veru, konecne neposobi ako zmatkar, uzasny pokoj aj pod tlakom, snad mu to vydrzi

Reagovat
niflheim

Tak on hraje celou sezónu parádně...už od té doby, co přišel do hry proti City v CS. Snad pořádnou chybu udělal jenom na OT proti City, když stáhl to tele.

Reagovat
niflheim

Patrice ...klidně mohl nechat výhodu.

Reagovat
fantomas

Walker dítě štěstěny.

Reagovat
SunFells

To je zase kýč, já už se jenom směju.

Reagovat
Counter

A už to mělo být 1:1

Reagovat
wild

Nani sa mi zatial velmi paci

Reagovat
mithro

Nani is apparently showing disrespect to the opposition by playing well.

Reagovat
niflheim

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Saha to je kup tvle... Harry

A Money dalsia asistencia

Reagovat
smazaný uživatel

Theo

Reagovat
Tomekcz

Skoda ze Danny nedal na 2:0, Norwich a ty jejich centry to smrdi golem porad.

Reagovat
smazaný uživatel

WoW

Reagovat
terry

Friedel.

Reagovat
fantomas

Persie.

Reagovat
smazaný uživatel

Persie - Spurs zatial 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

ty už sa upokoj, prosím ťa.

Reagovat
fantomas

No nevim, už dvakrát ste ho stihli neubránit.

Reagovat
Wat

Neskutečný.

Reagovat
smazaný uživatel

fuck! to už mal byť minimálne jeden gól...

Reagovat
smazaný uživatel

FRIEDEEEEEEL

Reagovat
fantomas

Rosa hlavou.

Reagovat
miky10

Rosaa.

Reagovat
tomasinho

Zatím supr zápas, Arsenal teď zabral, naštěstí Friedel zachránil.

Reagovat
Counter

Už čtyři slušné šance, to se musí dávat!

Reagovat
smazaný uživatel

Walkeeeer, měl být gól.

Reagovat
tomasinho

Škoda, že se nepřenesla hra na druhou stranu, Bale tam byl úplně sám. Saha ho ale asi neviděl.

Reagovat
kiwwi

De Gea

Reagovat
supervizor

Song bože co ted udělal.

Reagovat
iamek

De Gea

Reagovat
jenage

de gea

Reagovat
wild

David De Gea

Reagovat
Tomekcz

Evra dyt bezel ze mu to je jedno

Reagovat
niflheim

David

Reagovat
mithro

Big Dave

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea

Reagovat
wild

Evrove branenie

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa se dnes musí trefit

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozný, jenom čekáme co udělaj a stojíme a čumíme. To je otázka času.

Reagovat
niflheim

David je tam furt dupe

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea právě chytil centr...

Reagovat
mithro

ale to Evrove branenie tento rok, to je otras

Reagovat
niflheim

Přitom ze začátku zápasu jsem ho chtěl pochválit

Reagovat
mithro

njn lebo hrali z druhej strany akonahle zatlacili na Evru tak to tam lieta

Reagovat
smazaný uživatel

Scotty

Reagovat
smazaný uživatel

Ale čekám, že nedohraje.

Reagovat
terry

Mi Walker hodně připomíná Bertranda. Kéž by se mu u nás povedlo to, co Walkerovi u Spurs.

Reagovat
Wat

Typickej Parker.

Reagovat
smazaný uživatel

ťah s Yossim je zatiaľ dosť zlý, nič nehrá.

Reagovat
smazaný uživatel

Preco prestali hrat? To ako chcu hrat na brejky, pricom jediny brejkovy hrac je tam Bale? omg smrdi to

Reagovat
mithro

javier co chces este

Reagovat
wild

toto mal chicharito premenit

Reagovat
vodka

ale dobrý zápas zatím to NLD, víc by tomu ale slušel remízový stav...

Reagovat
smazaný uživatel

viz "Hrozný, jenom čekáme co udělaj a stojíme a čumíme. To je otázka času."

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, tohle měl Chicharito dat

Reagovat
niflheim

Javi hergot

Reagovat
smazaný uživatel

Koscielny?

Reagovat
vodka

1200. pro Cardiff a jeho výhru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Dean

Reagovat
wild

David dneska paradny

Reagovat
vodka

ty vole, BALEEEEEEEEEEEE

Reagovat
vodka

strašně mi to připomnělo Ronaldův dive proti Boro...

Reagovat
smazaný uživatel

Bale, to je skokan

Reagovat
C0br

David ale mohli bychom začít hrát.

Reagovat
niflheim

David

Reagovat
terry

Bale

Reagovat
smazaný uživatel

Diver.

Reagovat
fantomas

Ale no tak, Mikeu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dive

Reagovat
spider_8

Pomalu největší diver v PL

Reagovat
miky10

Tak to byl hodně nezaviněnej faul.

Reagovat
smazaný uživatel

To na první pohled vypadalo jako z Matrixu.

Reagovat
smazaný uživatel

deset

Reagovat
Wat

To si děláš prdel!

Reagovat
Wat

To je hajzl ten Bale.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Deen je ale kokot

Reagovat
tomasinho

Penalta! Gibbs ale kruva zaspal.

Reagovat
EL Gringo

bale je nehorazny simulant,, a za toto ho nemam rad.. ale newa.. som fan LFC tak musim drzat tottenhamu

Reagovat
Amos

Bale je zkurvenej simulant!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

to je hloupá penalta

Reagovat
smazaný uživatel

skurvená opica...

Reagovat
niflheim

Hrajem kurva

Reagovat
miky10

Ty vole...

Reagovat
smazaný uživatel

Dive, ale co se dá dělat.

ADEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

nasimulovaný. od Balea bych to nečekal. je to smutný

Reagovat
eibe

je to hnusný pán a navíc škoda tohodle pádu

Reagovat
tomasinho

Nečekal? Tak se na něj dívej častěji.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Bale za poslední rok toho naskákal víc než Nani...

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham tolik nesleduji.

Reagovat
Wat

Já už bych to pomalu i čekal.

Reagovat
spider_8

Nečekal? Pokaždý když se dívam na Spurs tak předvede podobně hnusnej skok

Reagovat
tomasinho

Yes, Ade!

Reagovat
terry

Ta grafika, kam hráči kopou penalty, je skvělá. Brankář Arsenalu si očividně domácí úkol udělal.

Reagovat
smazaný uživatel

vidim ji prvně , ale

Reagovat
niflheim

Bale si hodně skočil?

Reagovat
nemamvasrad

Jako vždy, takže ano.

Reagovat
smazaný uživatel

ať jdou kohouti do pííče!!!

Reagovat
Godwinson

Reagovat
vodka

ale ta přihrávka byla nádherná a Ade to rpoměnil s obdivuhodným klidem

Reagovat
smazaný uživatel

To penalta nebyla ani nahodou, Bale prostě už neudržel rovnováhu a spadl mu na nohu...

Reagovat
smazaný uživatel

Bale se takhle pozdě nedá chytat, Gibbs zaspal hrozně

Reagovat
Amos

Bale

Reagovat
Edgar Davids

opakovačka nebude?

Reagovat
supervizor

Zkurvený simulant ten Bale.

Reagovat
fantomas

Děte do píči..

Reagovat
Amos

Dneska si nezasloužíme prohrát, měli jsme dat gol. Ted uz jsme v pici.

Reagovat
fantomas

Reagovat
hefy

Bale si proto šel hoooodně okatě. Divný, že si toho postraní nevšiml, ale nevim, jakej měl výhled.

Reagovat
smazaný uživatel

Ade...a teraz im nalozit kolko to pojde..

Reagovat
tomasinho

Podle mě Bale padl ochotně, ale od Gibbse tam kontakt byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

spíš od Szcz, ale kontakt byl. Jenže on si docela dost předkopl balón a stejně by ho nestihl...

Reagovat
smazaný uživatel

Golman se ho ani nedotkl. Bale skočil

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt, zase zajebaný zápas sudím!!! Na toto se nedá dívat! Bale je píča na ntou a Dean mu to ještě žere!

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej diving

Reagovat
Tomekcz

Norwich nas mele to chce nakej podarenej protiutok

Reagovat
Kenneth

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL .. Ade

Reagovat
Lacko_Boh

a to Spurs nadavajú na Naniho a jakú mrdku majú v teame

Reagovat
smazaný uživatel

SUPER práce Sepice

Reagovat
smazaný uživatel

Tak penalta jasna, ale Bale tomu uz tradicne dost pridal....

Kazdopadne Money

Reagovat
smazaný uživatel

ses posral, ne? tak žlutá za simulování možná!

Reagovat
kiwwi

jebnite dakto tomu Nanimu uz facku nech sa preberie z toho sna

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ti fans tam fakt maji vlajku s zidovskou hvezdou

Reagovat
smazaný uživatel

Mladej už je kohout?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim Spartan, hru CFC mu ukazu az bude za neco stat

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ať vidí, co je to zač.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hotovo.

Reagovat
mike.84

ten wojta je fakt chudák.. toho je mi fakt líto. žebříčky top retardovaných gólů vede s přehledem, snaží se jak ďábel, často ty penalty trefí co se směru týče, ale pořad ne a ne vychytat nějaký big win.. za par let do interu s ním místo Cesara

Reagovat
Wat

Místo našeho gólu, a že na něj bylo šancí, přijde tohle...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to nic nemění, že i s hrou na 60% vedeme 2:0. Smutný pro Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

šťastie pre Spurs skôr.

Reagovat
tomasinho

Štěstí, no nevím. Vletěli na vás skvěle a každý jejich brejk je nebezpečný.

Reagovat
terry

Ta Modričova přihrávka byla parádní.

Přesně něco takovýho nám včera chybělo. On se to sice snažil suplovat Luiz, jenže z pozice stopera to měl složitý. I když několik jeho přihrávek bylo exkluzivních. Vážně bych ho chtěl aspoň jednou vidět v záloze.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, ale Modric v lete za 40 by byl fakt moc.

Reagovat
spider_8

V létě by mohl být levnější Moutinho, což je pro mě volba číslo 2.

Reagovat
terry

Modrič už teď předevšim nepřijde, já to jenom dávám jako příklad. Moutinho mě s odstupem času mrzí čím dál víc. Obzvlášť když místo něj máme Meirelese.

Reagovat
smazaný uživatel

Theo...

Reagovat
miky10

Omg, Walcott...

Reagovat
smazaný uživatel

Blíží se konec poločasu, tak zatlačíme.

Reagovat
fantomas

Theo, Theo..

Reagovat
Kenneth

Chudák Robin. S takovýma vemenama hrát.

Reagovat
tomasinho

Walcott to zadrbal ukázkově.

Reagovat
smazaný uživatel

Gauneri zase placu tu Gibbsovu kosu zozadu ste nikto nevideli? Ked ide hrac do takej kosy v pokutovom uzemi musi na 100 percent zasiahnut loptu. Gibbs sa k tomu ani len nepriblizil. To ze to Bale prifilmoval je sice hnus, ale v tomto pripade vedlajsie. Jedina chyba Deana bola ze Gibbsa nevylucil, pretoze bol posledny hrac

Reagovat
vodka

jak vypadá ten Norwich, je to dobrý fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

...se nedivas na zapas sveho klubu?

Reagovat
vodka

ne, teď sem dojel z chaty eště rozbitý na sračky a jenom ležím na gauči a čumím na TV... Stream mi 2x nenačetl...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych teda jinemu zapasu prednost pred Spartou a Chelsea nedal, ale chapu te co se tyce tech streamu, to je nekdy na facku a radsi bych si taky nejradsi nekde lehl k bedne...

Reagovat
vodka

navíc NLD vetšinou upřednostňuju před vším...

Reagovat
smazaný uživatel

Která hodná duše mi shrne dva gole, co dostal Arsenal ?

Reagovat
smazaný uživatel

vlastní a nasimulovaná pentle

Reagovat
smazaný uživatel

takže klasickej zápas ?

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Nesnasim tyhle NLD, prat Arsenalu nebo Tottenhamu podle toho aby se to hodilo CFC

Reagovat
smazaný uživatel

Kontrolní otázka Ars:Th - Kdo dostane červenou kartu ?

Reagovat
vodka

to je fakt v piči, Arsenal má smůlu jako prase... gÓLLLL

Reagovat
vodka

Arteta nádherný centr, ale Bale znova

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooool

Reagovat
Amos

sagnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky

Reagovat
Wat

KONEČNĚ!!! COYG!!

Reagovat
terry

Skvělá hlava.

Reagovat
tomasinho

Teď už si to ale Arsenal zasloužil, pěkná akce, už Persie to měl dávat. Aspoň to nabere na zajímavosti.

Reagovat
smazaný uživatel

BAC !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

pěkné

Reagovat
EL Gringo

sliepky maju viac stastia ako rozumu

Reagovat
fantomas

Ach ne!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim jak zbytek,ale ja si uz po vyprasku na San Siru rekl,ze pro zbytek sezony si davam s "fandenim" pokoj,jelikoz se nechci neustale zbytecne nasirat a rozcilovat kvuli soucasne situaci v klubu.Je to opravdu KATASTROFALNI.Hrajeme backoru,Boss stavi na dulezite zapasy hrace z formy a celkove to stoji za hovno...Arsenal miluju,ale obcas neskodi si se svou "milou" dat na chvily pauzu,obzvlast v takovych hovnech,v jakych jsme.Je mi jasny,ze tu budete rikat,ze opravdovej fanousek fandi klubu v kazde situaci,ale ja na to opravdu nemam nervy...To radsi budu po zbytek letosni sezony sledovat nase trapeni s urcitym nadhledem a doufat,ze v lete nastane "revoluce".

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle fandeni nikdy nepochopim...jednou si Arsenalu zacal fandit, tak snad mu budes fandit i kdyby padal kazdou sezonu az do conference ne?

Reagovat
papos182

Tak to je neco jako Talkers u vas...

Reagovat
smazaný uživatel

No, jeho jsem v tomhle taky nechapal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozrejme..Nerikam,ze jim prestanu fandit,to nikdy.Fandim 7 let,tudiz jsem bohuzel nenazil zadny velky uspech a soucasna situace me donutila si jednoduse dat oddych,jelikoz to obcas az moc prozivam...Takhle to budu pro zbytek sezony brat s nadhledem a o to vic se budu tesit na sezonu nadchazejici.Alespon ten Slovan mi dela radost.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou doby lepsi i horsi, nadhled je prave to umet ty casy prezit. My fandove CFC jsme na tom ted taky bidne. Vem si takove fandy treba West Bromwich, furt pendlujou mezi prvni a druhou ligou, zadny uspech...co maji delat treba oni a dalsich x tymu

Reagovat
smazaný uživatel

KONECNE! TOMAS!

Reagovat
smazaný uživatel

KONECNE! TOMAS!

Reagovat
smazaný uživatel

Sory uz jsem psal reakci,kdyz dal Rosa gol.Tak fanousci tymu jako je West Brom jsou na toto pendlovani zvykli.Ovsem vy nebo my mame jiny standart a jsme zvykli na jine vysledky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je jak v České lize. A ne, doopravdy to není pochvala.

Reagovat
fantomas

JOOOO!

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaac! Poďme!

Reagovat
smazaný uživatel

konečně zasloužený gól

Reagovat
smazaný uživatel

Back'in'it Sagna!

Reagovat
Edgar Davids

BAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott

Reagovat
supervizor

Ten vysel ve vzduchu už nějakých 10 minut.

Sangna je frajer.

Reagovat
fantomas

Theo bez techniky, fantasticky.

Reagovat
Amos

robiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Reagovat
smazaný uživatel

zasluzene... od toho golu na 0:1 hrame hovno. cez polcas to treba prestriedat, dat tam brejkovych hracov (lennon, defoe) a dat este nejaky gol. Ich obrana je slaba treba to vyuzit

Reagovat
smazaný uživatel

Persie

Reagovat
vodka

nádhera, fantastický fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

TY PICOOOOOOO GOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Woow To ja match

Reagovat
Wat

Nááááááádherně!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ty piČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČoooooooooooooooooooo

Reagovat
tomasinho

Ty vole, Spurs budíček.

Reagovat
terry

Wow, to je paráda. Ještě že jsem to nakonec zapnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott je hroznejší než hrozný a Benayoun asi svojich moc ohrozovať nechce. V 2. polčase je to jasné; Gervais & Ox.

Reagovat
JIMMY-PO

kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Persie : Tottenham 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nice

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham zkolaboval?

Reagovat
smazaný uživatel

goooollllll

Reagovat
fantomas

PEEEERSIIIIEEEEE!

Reagovat
smazaný uživatel

pozerám, že nám dvom ide stream asi rovnako pomaly.

Reagovat
fantomas

Jj.

Reagovat
smazaný uživatel

Persiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Kurvááááááááááááááááááááááááááááá.

Reagovat
smazaný uživatel

ty picoooo ROBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN

Reagovat
smazaný uživatel

Oooooh

Tyjo. Pro mě, v tomhle zápase nestrannýho diváka je to úžasnej zápas.

Skvělá zahřívačka před finále

Reagovat
Edgar Davids

ROBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN van Persie!!!!!!!♥To je špíl

Reagovat
smazaný uživatel

this is NLD !

Reagovat
smazaný uživatel

Tak přece jen existuje spravedlnost!

Reagovat
smazaný uživatel

to bude ještě hezká neděle

Reagovat
vocasisko

zasloužený vyrovnání

Reagovat
Wat

Theo.

Reagovat
smazaný uživatel

Van Persie je proste pan hrac no.

Reagovat
Kenneth

Slušně zajebal.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika, jiný už to nebude. I kdyby jsme vedli 0:5, tak to prostě Gunners otočí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ted z hlavy bych ti vysypal aspon 3 priklady, kdy jste vysledek otocili nebo dorovnali vy

Reagovat
smazaný uživatel

jaká klasika? co to meleš? zatím jste předvedli, že umíte pěkně skákat a máte haluz!

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem to tak, že hrajeme takovou tužku, že se nemůžeme divit, že neudržme vedení 2:0, tak příště mlč kurva.

Reagovat
smazaný uživatel

ber to z tej lepsej stranky... prvy polcas vonku hrame vzdy hovno a aj tak to zatial s nimi staci na remizu v druhom pride aaron a potom JD ich dorazi

Reagovat
Counter

♥♥♥♥

Super Scotty

Reagovat
Wat

Reagovat
fantomas

Dneska je strašnej.

Reagovat
tomasinho

To byl i první poločas na Anfieldu, pak se ale rozehrál.

Reagovat
Chazy

Wow, nádhera, poprvý v letošním roce mě nějakej zápas opravdu baví

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc Fàbregas Soler ‏ @cesc4official

Then they say the spanish players are the ones that we dive all the time... Crazy. I had enough. Going to sleep.

Reagovat
Amos

Ten bude do smrti fandou AFC !

Reagovat
alcantara

Psssst

Reagovat
niflheim

Nani je miláček publika

Reagovat
supervizor

Asi jako Suarez.

Reagovat
smazaný uživatel

už im nedať dýchať do konca teraz.

Reagovat
smazaný uživatel

jebat el clasico, NLD

Reagovat
fantomas

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
Counter

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas

Ste všichni bábovky s tim jednim palcem.

Reagovat
miky10

Já už se překonal i tak, co po mně chceš...

Reagovat
alcantara

Ale hej, preco sa nezabavat na dvoch hrozne braniacich tymoch

Reagovat
Kenneth

Všichni El Clásico jebou ale pak na to stejně čumí.

Reagovat
alcantara

Smiesny je najma fakt, ako maju tunajsi pozeri nejaku PD v pecku, ale ajtak neustale musia honit svoje ego poukazovanim na tych "druhych", zvlast ked sleduju nejaky zapas, kde pada mnozstvo golov. No a Barca-Madrid, to je zvlastna kategoria, tam sa neodpusta vobec nic.

Reagovat
miky10

Ono je to oboustranný...

Reagovat
fantomas

Pozoruhodný, že v tomhle ste vždycky vynikali hlavně vy a teď nám to vyčítáte.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea, dnes pre mna najistejsi vykon od kedy prisiel

Reagovat
diastan

Poslední zápasy se začíná rozchytávat, bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

spravodlivosť by existovala, keby to bolo 4:1 a Bale by bol vonku.

Reagovat
smazaný uživatel

reakcia na Chuckeyho.

Reagovat
pa3ce

♥ NLD

Reagovat
Edgar Davids

a dokud sou blbí tak ještě jeden!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Docela povedený poločas. Hráli sme ve velké pohodě, mezi 25 - 35 minutou sme se tradičně vytratili, ale pořád dokážem zahrozit. Ve druhé půlce to chce přidat góla na 0:2 a hrát to co hrajem a půjde to. Lílbil se mi Nani, Scholes, hodně Giggs, Evans. De Gea podržel, snad dneska vychytá nulu, zasloužil by si ju za to.

Reagovat
smazaný uživatel

Nani zatim pro mě nejhorší na hřišti, Scholes zatim nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

A na druhý polčas:

-> Gervais & Ox

<- Theo & Yossi

Reagovat
smazaný uživatel

tak prece jen existuje spravedlnost.. krasny a zaslouzeny navrat do zapasu.. GUNNERS!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně nás Arsenal první půli přejížděl, můžem být rádi za remízu

Reagovat
Wat

Teď mě to o to více štve, že druhý poločas neuvidím. Doufám, že až se vrátím domů, tak uvidím výhru, protože na ní rozhodně Arsenal má! Viděl bych to na stáhnutí Thea, dneska to není jeho zápas. A možná Yossiho, skoro není vidět.

COYG.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, stáhnutí Thea

Reagovat
smazaný uživatel

Do druhyho poločasu se stejnym nasazením a s Chambem místo toho kopyta Walcotta a vyhrajem...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje Arsenal-Spurs?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

5-3, Theo hetrik.

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas

Sem neskutečně šťastnej...za útočníka PL no.1, za stále existujícího týmovýho ducha a za to, že je muj tým součástí pravidelně nejatraktivnějšího derby Albionu, ne-li celý Evropy (no pro mě určitě, samozřejmě).

Jen ať neklesne kvalita a pak ať si to, dejme tomu, skončí jak chce. Prohrát takhle rozjetej mač by nicméně byla neskutečná škoda...

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

"ať si to, dejme tomu, skončí jak chce"

Alibismus, jste jasně lepší a je vám jedno, jak to skončí. Pcheche

Reagovat
fantomas

No tak sem to nemyslel, toužim po výhře jako každej jinej, samozřejmě...spíš mi šlo o to, že budu radši, když vyhrajete po strhujícim druhym poločase než nějakou haluzí při nudě. Ale ten druhej scénář stejně vypadá nereálně no, naštěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Věřte nebo ne, i po tom druhém nespravedlném inkasovaném jsme bytostně věřil, že to otočíme, protože jsme jednoznačně lepším týmem, ale i tak jsem nečekal, že srovnáme ještě do půlky. Pravda a láska musí zvítězit nad falší a haluzí Come on

Reagovat
smazaný uživatel

to je match skoda te Rosove hlavicky... on je snad zaklety

Reagovat
Kenneth

Bale má asistenci, paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

smutné, že Arsenal, v ktorom je jediný futbalista van Persie vyrovnal za 5 minút, nemyslíš?

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
Kenneth

A proč mi to cpeš?

Reagovat
miky10

Úžasný

Reagovat
Counter

Spurs nakonec můžou být rádi za poločasovou remízu. Penalta podle mě nebyla. Walcott až na jeden moment otřesný, snad se zvedne / Ox.

A herbe, nakonec ses zas o tolik nešvihnul

Reagovat
Wat

Švihnul se hlavně o toho Thea, no.

Reagovat
fantomas

Nikdy nevíš!

Reagovat
herbage

no ten zápas probíhal ve fifě podobně, jen Koscielny s Vermalenem ještě více hořeli, že se prosadil 2x i Kranjčar

Reagovat
herbage

Theo kazí jen když je na míči, ale svým pohybem je dnes ohromně platný

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Možná by byl ještě platnější, kdyby běhal kolečka kolem stadionu.

Reagovat
vodka

což je docela zásadní...

Reagovat
fantomas

No ale herb neni mimo. On posbírá ohromný množství odražených míčů tím, že operuje chytře na hraně ofsajdu. Bohužel je pak málokdy přesně rozdá no, páč si vůbec nevěří. Ale základ je to dobrej.

Reagovat
mickey mouse

reklama na fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Niko -> Lennon

Saha -> VdV

COYS !

Reagovat
herbage

Ale mrzí mě ty hloupé chyby. První inkasovaný gól se na takové úrovni jen tak nevidí a tomu druhému šlo také předejít, kdyby Gibbs či Vermaelen se pokusili míč ukopnout na roh či out. Ale dopředu hrajeme výborně, tým přesně ví, co má hrát. Hodně pomohlo nasazené Yossiho, což pomohlo i na druhé straně Theovi, který konečně není jen přikován k lajně. A po dlouhé době vidím kolmé přihrávky dopředu, ne jen předávání míče kdesi na půlce. I zataženej Song vyrostl herně o desítky procent a i Mikelovi to ohromně prospělo

Reagovat
j_mrazik

Jsem rád, že konečně koukáme na stejnej zápas.

Reagovat
vodka

Reagovat
fantomas

Jinak po delší době se mi líbí podpora od krajních beků, kteří v tomhle směru křídla válcujou o dvě třídy.

Reagovat
Tomekcz

mel by tam dat Lennona misto Kranjcara

Reagovat
j_mrazik

Hodně se mi líbí záloha. Jde možná i vidět, že když se Artetovi hráči nabízí, tak on ten balon dá i poměrně včas.Jinak Rosa a Yossi mě potěšili, Theo musí dolů, i když vstřelená branka zrovna v tomhle zápase by mu hodně pomohla, ale větší šanci na skóróvání má Ox. Ten si s Ekottem pohraje.

Reagovat
smazaný uživatel

penalta být měla, nedívejte se na brankáře, ale na to jak Koscielny trkl Baleovi zezadu o nohu

Reagovat
smazaný uživatel

to bol Koscielny? Myslel som ze Gibbs... no to je jedno + cervena jasna

Reagovat
smazaný uživatel

nevím kdo to byl..já se pořád díval na brankáře a myslel jsem, že to byl dive, ale je fakt, že ho setnuli zezadu

Reagovat
tomasinho

Já si taky myslel. že ho Gibbs sundal, ale o přestávce ukázali i kameru z boku a on se ho fakt nedotkl.

Reagovat
smazaný uživatel

prave z tej opakovacky to bolo jasne vidiet, skrtol onho

Reagovat
smazaný uživatel

jj bola to uplne evidentna kosa a bol tam aj kontakt skrtol mu nohu ked siel do strany obist brankara. Len nechapem preco ho rozhodca nevylucil pravidla su v tomto pripade viac nez jasne.

inak bale tomu padu samozrejme aj pridal, ale to nic nemeni na tom ze obranca nemoze ist do takehoto zakroku v pokutovom uzemi a nezasiahnut loptu

Reagovat
vitasrp

Tak to je zase parádní zápas. Utkání zatím přínáší přesně to, co jsem si od něj sliboval, nahoru dolů, sudí to dost pouští, což je samozřejmě také pro dobro fotbalu, takže ve výsledku je to zatím hodně kvalitní fotbalový odpoledne..

Každopádně Arsenal předvedl velkou soudržnost, když to během pár minut srovnali, snížení je ukázkově nakoplo a posledních 5 minut soupeře slušně válcovali. Nicméně v tu dobu měli i štěstí, že neprohrávali o víc, protože bránění je.. neskutečně špatný. Já tam nevidím žádný defenzivní systém, chápu, že první fází má být presink, jenže když v tu chvíli nezíská AFC míč, tak druhá fáze není, to je jenom totální chaos, stopeři jsou úplně mimo pozice, nechají uprostřed hřiště 20 metrovou dálnici. Vážně nářez. Každej brejk Spurs byl nebezpečnej, dali sice hodně šťastný góly, ale Arsenal jim to svým bráněním až moc ulehčil.

A Van Persie. Snad jenom WOW.. Pro mě nejlepší hroťák na světě o parník, v zakončení se mu snad nikdo nevyrovná. Třikrát se v zápase bleskově otočí a vystřelí a třikrát je to šance jako kráva. Má obrovský sebevědomí a obrovskej instinkt zabijáka, kterej mu umožňuje tyhle šance vyhledávat a hlavně je úžasným způsobem řešit. Jak dostal půlmetru před vyrovnáním, věděl jsem, že dá góla, je prostě neskutečnej. Takovýho strikera prostě nejde neobdivovat..

Jinak Tottenham by měl začít hrát poněkud aktivněji, hráli dost hluboko, což sice za stavu 2:0 nebylo úplně špatně, jenže teď se zase potřebují nakopnout, být aktivní, dostávat soupeře pod tlak ve středu hřiště, aby získávali míče a mohli chodit do brejků. Jestli jenom zalezou, tak zkrátka prohrají..

Reagovat
smazaný uživatel

k van Persiemu: áno, týmto všetkým oplýva, ale podľa mňa by najlepší útočník na planéte mal byť schopný aj kombinácie na trochu vyššej úrovni ako je on a mal by byť komplexnejší.

V čisto streleckých schopnostiach nemá konkurenciu, to hej.

Reagovat
vitasrp

Já ho žeru, v dnešní době už těhle typickejch zabijáků moc není a Van Persie je bez diskuze nejgeniálnější z toho zbytku. Koukat na jeho hru je nádhera, protože je prostě nebránitelnej. Obránce neudělá nic špatně, ale stejně Peršana neubrání. Orientace ve vápně, pohotovost a kvalita zakončení, to má úžasný. Fakt jedinej hráč AFC, kterýho vám závidím, ale to tak, že totálně..

Reagovat
herbage

no, bráníme fakt komicky, ale za 1,5 roku, co jsou Koscielny a Vermaelen v AFC spolu, tak je to asi jejich 5. společný zápas na stoperu. Ale faktem je, že typologicky se k sobě moc nehodí

Reagovat
Chazy

OWLS!!!

Reagovat
miky10

Paráda, bavím se. Arsenal jasně lepší, snad ten obrat dotáhnou...Persie měl mít na kontě už hattrick, za jeden (ač krásnej) gól bych ho zas tak neopěvoval. Rosa se mi zase líbí, z tý zálohy je nejlepší, naopak Walcott příšernej, chce to Oxe...

Gunners

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

njn... Gibbs mal byt vonku. nevadi, bude to zaujimavejsie

Reagovat
smazaný uživatel

Já se bojim, že dostaneme gól a nesnášim, když se gunners na Emirates radujou z branky. Si radši zapnu Norwich.

Reagovat
tomasinho

Zatím paráda, Arsenal zaslouženě srovnal, Tottenham po úvodní desetiminutovce špatný. Snad se trochu proberou a vyhrají, hlavně Parker by měl jtí nahoru, totéž Adebayor, který sice začal skvěle, ale pak ztratil takřka každý míč.

Reagovat
vodka

no, jediná kaňka na výkonu AFC je Walcott, ten je od nového roku neuvěřitelně trapný...

Reagovat
smazaný uživatel

aj Yossi je celkom zabitý - no, asi sa nechce moc snažiť proti svojim, by ho ohovárali v obci.

Reagovat
vodka

taky, ale Walcott se dostal víckrát do dobré situace a strašně to zabíjí...

Reagovat
herbage

A druhá půle, dokonáme obrat

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Bale mě sere víc a víc. Kdyby raději pořádně udělal tu kličku. Jinak strašně připostraný výkon a zbytečné posadění soupeře na koně.

Reagovat
smazaný uživatel

podívej se na to znova a sleduj obránce

Reagovat
j_mrazik

Jenom minidotaz... co to hraje za tu písničku v pozadí? Taková fajn melodie na vyzvánění do mobilu.

Reagovat
vodka

pokud myslíš ten podmaz k uvaděčcce, tak http://www.youtube.com/watch?v=agVpq_XXRmU&ob=av2e

Reagovat
j_mrazik

Díky. To je ono.

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, čo presne myslíš, ale túto pesničku som tam dnes už počul asi 3x:

http://www.youtube.com/watch?v=YgFyi74DVjc

Reagovat
Tomekcz

ach jo zas Evra klicku do dvou a ztrati mic

Reagovat
Side

Gary Neville: "It's a wand, that left foot of Van Persie's."

Reagovat
Amos

Tak, jak jsem nás zatracoval, po druhym golu, tak teĎ jsem štastnej. Jsme jasně lepší, doufám že budem i v druhém poločasu a přidáme nějaký ten gol. Zatím je to jednoznačně nejhezčí zápas, kterej jsem letos viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad vyhraje Arsenal a večer Liverpool

Reagovat
Rssa

Parádní zápas, opravdu vydařený předkrm před hlavním zápasem dneška . Bale padat nemusel, RvP opravdu zakončovatel jak sviň, Parker hrozné bránění, stejně tak Gibbs při první brance. Má to všechno, jen tak dál.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Honza Matoušek

7 - Tottenham have lost more games after being 2+ goals up than any other team in Premier League history (seven times). Sweaty.

Reagovat
niflheim

A ta ruka nic?

Reagovat
miky10

Ten fanoušek Arsenalu.

Reagovat
Rssa

Reagovat
miky10

Reagovat
Honza Matoušek

5 - Arsenal have come from two goals down to win five games in PL history, only Man Utd & Spurs (both 6) have better records. Unbowed.

Reagovat
Rssa

Ten fanda Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jak hrál rosa?? neviděl jsem první polečas

Reagovat
smazaný uživatel

Vaarta sa bojím...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje zatim Rosa pls? da se na to koukat? diky

Reagovat
smazaný uživatel

dobre, mal aj podarenú hlavičku, kt. mohla skončiť gólom nebyť Friedela.

Reagovat
smazaný uživatel

rosa

Reagovat
smazaný uživatel

skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

SANDRO

Reagovat
smazaný uživatel

Sandroooooooooooooooo

Reagovat
j_mrazik

Ale ten stadion je stejně parádní.

Jednou si tam budu muset zaletět.

Reagovat
miky10

Je dobrej...

Reagovat
terry

Z venku vypadá slušně.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

ou.

Reagovat
vodka

Benayoun ale přenádherný pas

Reagovat
smazaný uživatel

Yousii

Reagovat
smazaný uživatel

škoda

Reagovat
miky10

Arteta

Reagovat
Rssa

Benajun i ten taťulda v brance

Reagovat
supervizor

Kopni to poradně dpc Yossi.

Reagovat
Counter

Aaaa! Arteta skvělá příhra.

Reagovat
vodka

Rosaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

ROsaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Amos

Tyvoleeeee TOMÁÁÁÁÁÁÁŠIIIIIIIIIIIIII JSI BOREC!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
terry

Paráda pokračuje!

Rosovi to nejde nepřát.

Reagovat
Tomekcz

Giggs je dneska taky uplne neviditelnej

Reagovat
tomasinho

TY pičo, to je zlý sen ta hra Spurs.

Reagovat
miky10

Rosickýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý

Reagovat
herbage

Rosaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

ROSAAAAAAAAAAAAAAAAAA, sakra já mu to tak přeju !!! ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa si to zasloužil

Reagovat
fantomas

ROOOOOSÁÁÁÁÁÁÁ!!! <3 <3 <3

Reagovat
smazaný uživatel

Rosssáá

Reagovat
smazaný uživatel

Rosááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!

Reagovat
pa3ce

ROSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Edgar Davids

SuperTom

Reagovat
smazaný uživatel

rosaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Counter

Rosaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

to je debil ten Rosický

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Chazy

Joooooooooooo. Ať jedou ti šmejdi domů s nulooou.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

já to věděl

Reagovat
supervizor

Rosaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

hrame otrasne... bohuzial arsenal zasluzene nechapem preco neprisiel lennon ten by to tam rozhybal

Reagovat
papos182

Rosaaaa Tomu to nejde neprat.

Reagovat
vodka

Arteta si to ale dneska dává s neuvěřitelným přehledem, výborný výkon...

Reagovat
Chazy

Jj, pořád neskutečnej hráč. Škoda, že nešel do Arsenalu třeba o 3 roky dřív.

Reagovat
vodka

před 3 rokama by tam neměl místo Ale je fakt, že jakmile se tam nemotá Ramsey a má víc tvořit, tak to dělá obvykle hodně dobře. Ale zase tolik zápasů AFC sem neviděl, no...

Reagovat
j_mrazik

Máš pravdu. Ramsey se mu motá do rozehry + se málo nabízí a lehko se brání. Rosa je v tomhle aktivnější a víc mu pománá.

Reagovat
Chazy

Jasně, šlo mi spíš o to, že je škoda, že nehrál ve velkým týmu na svým vrcholu.

Reagovat
mike.84

ja to mrdám. fantomas si napíše "děte do píči" a ono se to otočí, a ja těm modrým volům fandím o to víc když vedou 3-0 a hovno...

Reagovat
fantomas

Ne, já to nepsal na naše výjimečně, ale na tu pojebanou haluz/sudího.

Reagovat
mike.84

no ja netvrdil že to píšeš často, jen prostě že to "zafungovalo"

Reagovat
Rssa

Rosaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

a šajtlička

Reagovat
smazaný uživatel

takto som už veľmi dlho nekričal, ani neskákal.

Reagovat
vocasisko

Rosa

Reagovat
j_mrazik

Rosa... konečně. Ještěže předskočil Walcotta, to by se zase půlmilionu lidí drželo za hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOO ROSSAAAAAA!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

konečně ho tam poslal

a to ještě s tottenhamen, rosa

Reagovat
smazaný uživatel

Naložte jim kurva !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaky prenos prosim ?

Reagovat
supervizor

Sagna hraje velký zápas i Gibbs se mi libí, škoda toho zaváhání s Balem.

Reagovat
One-Real

Rosa je borec, neni moc hráčů kromě těch z Realu Madrid který bych měl radši

Reagovat
smazaný uživatel

snad se mu zvedne sebevědomí a začne střílet na branku častějš.

Reagovat
smazaný uživatel

Robin.

Reagovat
smazaný uživatel

Harry to dneska jasně prokaučoval..

Reagovat
smazaný uživatel

A Neville teď porovnání lig vystihl

Reagovat
tomasinho

Harry střídal zbytečně dvakrát, stačil třeba Sandro místo Kranjčara.

Reagovat
tomasinho

A pokdu chtěl stáhnout hrota, měl jít dolů Adebayor a ne Saha.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně měl jít dneska dolů Scotty,ten jednoznačně nemá svůj den

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck nepadá

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa Theo škoda.

Reagovat
pa3ce

Inak, chcel by som vedieť kde by bol Gibbs, nebyť tých zranení. Dneska parádny výkon.

Reagovat
Lacko_Boh

na oboch goloch čo sme dostali mal podiel..ale dopredu pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa

Reagovat
niflheim

Giggsy dnes celkem neviditelný.

Reagovat
Side

škodaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Rosa je prostě skvělý

Reagovat
Chazy

Rosa je geniální.

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

Neva Theo, jen tak dál. To je přesně ten super pohyb dneska.

Reagovat
supervizor

Walcott > Lennon

Reagovat
miky10

Ou, teď to vyřešil Theo dobře...A Rosa perfektní příhra.

Reagovat
smazaný uživatel

Rosicky dneska neskutocny

Reagovat
mithro

dannyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

ešte raz kiwwi napíše niečo o hype okolo Rosu, tak štartujem auto do Bardejova a idem ho nakopať.

Reagovat
Chazy

Njn, kiwwi je asi jedinej fanoušek Arsenalu, co ho nemá rád

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

ešte spellforce, ten nemá rád nikoho.

Reagovat
SunFells

No najde se takových víc ...a mrazík by zas prodal Peršana.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to neni pravda...Nemam rad hracov, co pravidelne flakaju zapasy...O Rosickom som nic zle nenapisal, pokial podal slusny vykon..

Reagovat
fantomas

Reagovat
vodka

don corleone ho vyhazuje už druhým rokem...

Reagovat
smazaný uživatel

nemá rád to,proto ze v arsenalu nehraje zádnej čo

Reagovat
smazaný uživatel

ten rosa je úžasnej

kde je kiwwi , chřewl bych slyšet hodnocení jeho výkonu

Reagovat
iamek

Miluju presne tenhle typ komentaru. Nejaky srac hraje vetsinu sezony tuzku, pak zahraje famozni zapas a pak komentare jako : Kde je uzivatel xxx ... Pokud Arsenal spoleha na Rosu, tak to je jen dobre . O konkurenta mene.

Reagovat
Chazy

A většinu jaký sezony hraje tužku?

Reagovat
miky10

Reagovat
FCSL

Rosa patří mezi nejlepší hráče Arsenalu momentálně,delší dobu už.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co to prosimtě meleš, pokud si viděl rosu v letošní sezoně, tak ti objektivní uživatel na eurofotbalu řekne že v letošní sezoně patří k nejlepším hráčům kanonýrů a kiwwi to prostě nepřizná, naopak z něj dělá trosku, stejně jako ty, kteří hovno ví

tak di s těmi svýma kecama do piče

Reagovat
iamek

Mas krasny slovnik na urovni . Uz proto nema cenu s tebou diskutovat. Jak rikam jsem rad, ze prumerak jakym rosa je tahne Arsenal . O konkurenta mene .

Reagovat
Side

Kolik dneska dostane Rosa hodnocení na goal.com? 5.5?

Reagovat
Tomekcz

Danny zase slabe zakoncil, to nejni poprve co mu to obrance dobehl

Reagovat
niflheim

Škodáááá.

Reagovat
smazaný uživatel

Dannny, taková škoda, taková škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

výborný presssing!

Reagovat
smazaný uživatel

nějaký live stream ars -tott prosim :)?

Reagovat
niflheim

Chce to Giggsy <-> Berba

Reagovat
j_mrazik

Sandro je taky slušná píča, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sandro je hlupák...

Reagovat
smazaný uživatel

Modric bez karty?

Reagovat
fantomas

Hehe, Sandro by mohl ven nebo aspoň gól zavinit.

Reagovat
smazaný uživatel

Copak bude asi ten blbec Petit řikat na Rosu po dnešku..

Reagovat
JIMMY-PO

tak si to presrať...a ešte navrch Rosický

Reagovat
niflheim

David

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea Takové zákroky jsou parádní.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ti Kohouti dělali, že ztratili takový vyhraný zápas?

Reagovat
Kaze

Vyhraný to nebylo, Arsenal je v záloze přehrával, celkově měl mnohem nebezpečnější útok, akorát obrana byla mizerná.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš se divim, že je to psychicky neposadilo a oni to místo toho takhle otočili.

Reagovat
hefy

Golaazo. To je COMEBACK!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Theoo!

Reagovat
Amos

WALCOTT !!!!!!!!! Třeba se tim probere !!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea trosku pre divakov

Reagovat
smazaný uživatel

Jooooooooooooooo !!!! Hnusní Kohouti !!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

wow.

Reagovat
pa3ce

THEOOOOOOOOOI

Reagovat
smazaný uživatel

Že by začalo prohánění Slípek? Vytéct příště s MU a na Evertonu, tak jsou najednou na dostřel

Reagovat
herbage

Theooooooo, hattrickkkkkkkkkkkkkkkkk

Reagovat
miky10

Theooooooooo.

Reagovat
fantomas

THEEEEEEEEEEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tak predsa, herbage?

Reagovat
smazaný uživatel

YES

walcott, robin

Reagovat
smazaný uživatel

yeeesss!

Reagovat
niflheim

Kohouti jsou na ručník či co?

Reagovat
SunFells

MAAASAAAAKR

Reagovat
blade115

Ať se de Tottenham zahrabat. Tak jsem jim věřil a oni zas ten Arsenal pustí na čtvrtý místo. Paka...

Reagovat
smazaný uživatel

zatím tam nejsou, musí dát ještě jeden gól, ne?

Reagovat
blade115

A tady to máš...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to by stačilo, teď by mohl dát gól Tottenham a konec

Reagovat
Counter

Theoooooooooooooooooooo, Robin ♥

Reagovat
miky10

Odkud vybíhal...

Reagovat
smazaný uživatel

Wallcott takovej sprint

Reagovat
Rssa

Walcott, šikovné zakončení...což on, jak známo, má

Reagovat
Amos

Jo, to zakončení má.

Reagovat
fantomas

Ježiši, ten kluk je prostě boží boží BOŽÍ...tohle je ta koncovka, kterou tu vyzdvihuju už sto let asi. A ten náběh.

Reagovat
smazaný uživatel

on má parádnu koncovku, zvlášť placírkou, v tom sme za jedno.

Reagovat
Side

KURVAAA JOOOOO

Reagovat
tomasinho

Dva hráči byli na Persieho, takhle se nemůžou nechat podělat. A Bale to tak ukázkově posral u té brankové čáry. Tak třeba si vzpomenou Spurs na ten duel 4:4.

Reagovat
tomasinho

A je to v píííči.

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa goool !!

Reagovat
smazaný uživatel

a vraj ja mám pomalý stream.

Reagovat
smazaný uživatel

vy..ř

Reagovat
Swarley

ááááá, to tam mohlo Giggsovi spadnout...

Reagovat
Amos

KLEPEC !!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

břevno

Reagovat
smazaný uživatel

A zase šanca.

Reagovat
hefy

To je neskutečný.

Reagovat
Tomekcz

Giggs, snad poprve byl poradne videt to chcu druhej gol, Norwich je nebezpecnej

Reagovat
niflheim

Kurvááááá

Reagovat
vodka

krásné zakončení, přesně toto Walcott musí hrát a ne se srát na křídle...

Reagovat
smazaný uživatel

mamma miaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Velký zápasy Tottenham neumí

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo bude jíst ty boty?

Reagovat
smazaný uživatel

Giggsy

Reagovat
JIMMY-PO

aspoň nech to nie je 5, to aspoň fanta to ako tak prežije

Reagovat
JIMMY-PO

kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Tak hlavně, že maj Spurs lepší tým.

Reagovat
smazaný uživatel

kolko to skoncilo herbage v tej FIFE?

Reagovat
terry

Klobouček. Arsenal je teď slušně rozebírá. Tottenham se od prvního inkasovanýho gólu absolutně nechytá.

Reagovat
fantomas

Btw. Benayoun to moc pěkně založil.

Reagovat
Amos

To založil Rosa, nee?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
fantomas

Fakt? Tak tim líp.

Reagovat
j_mrazik

Fotbal je krásnej v tom, že i nejhorší hráč může dát gól... Výborně Walcott, celá akce byla moc pěkná. Konečně rychlej brejk.

Reagovat
j_mrazik

Ty vole a další!!

Reagovat
smazaný uživatel

loooool, ono nakonec vyjde ten herbažův tip

Reagovat
miky10

Herbe...

Reagovat
Rssa

Reagovat
Kenneth

Reagovat
herbage

Theoooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

herbage je veštec!

Reagovat
pa3ce

Reagovat
pa3ce

Reagovat
fantomas

THEEEEOOOOOOOOO! Miláčkůůůů..

Reagovat
Side

dtrhzkdtrjuzersopfjsidoedopk tpicoooooo

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečné neskutečné neskutečné!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
SunFells

Eufóoooorie

Reagovat
Counter

Herbe?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to čumím Pro Arsenal za parádní obrat

Reagovat
niflheim

Co se to tam děje na Emirates?

Reagovat
fantomas

Lituju vás, že se musíte zahazovat s nákym MU..

Reagovat
Swarley

někteří sledujeme oboje

Reagovat
Swarley

a abych dokázal svou schopnost sledovat více věcí naráz, tak ti klidně řeknu, že je obrovská škoda toho, jak to Hlava posral

Reagovat
miky10

Reagovat
tomasinho

Reagovat
wild

obavam sa ze jeden gol na vyhru dnes stacit nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Deset , deset !!

Reagovat
Error

Neuvěřitelný zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs

Reagovat
pa3ce

Moje najkrajšie derby aké som zažil.. neuveriteľný zážitok.

Reagovat
Mindas

Herbe! Jak ti vyšla ta simulace ve Fifě?

Reagovat
smazaný uživatel

Who are ya !!!!!

Reagovat
supervizor

Walcott > Lennon

Reagovat
miky10

Hmm, Songova ruka...?

Reagovat
SunFells

utééééč

Reagovat
miky10

Ale byla, že jo?

Reagovat
SunFells

Já tu situaci zrovna neviděl ..

Reagovat
Yanek

Defenziva Spurs je solidni cednik.

Reagovat
SunFells

Hrozné na tom je, že teď už se jen můžem "těšit" na úpravu skóre 5:3

Reagovat
nemamvasrad

Spíš to chce dohrát set.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Arsenal...vypadne mi net a padnu 2 goly..

Reagovat
tomasinho

No co, budeme je muset porazit my příští týden.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Musíme si to uhrát sami, věčně spoléhat na ztráty soupeřů nemůžeme. Snad dneska vyhrajeme a nakopne nás to.

Reagovat
Rssa

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Na North London Derby nema zadny jiny derby na svete Co zapas to reklama na fotbal.

Reagovat
SunFells

Po fotbalové stránce bezkonkurenční.

Reagovat
Godwinson

Můj bože, co to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný zápas

Reagovat
FCSL

AC z LM vypadlo celkem rychle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
supervizor

Ti si to ubraní.

Reagovat
niflheim

Fergie, střídej.

Reagovat
smazaný uživatel

Zopákneme proti AC

Reagovat
Amos

Je to krásnej zápas, naprostý orgasmus !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak po tomto zápase DVD nebude...

Reagovat
fantomas

Tak ale zase Wengere střídej. Benayoun a nakonec i ten Theo klidně dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Theo ide na hetrik.

Gervais namiesto Yossiho, to hej.

A pozri, už ti tam dáva Jenkinsona.

Reagovat
herbage

Theo ještě jeden přidá, ale jak dá Krajnčar ze sprch ty dva, to už nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Yossi tiež musí zamakať.

Reagovat
supervizor

Yossi dolu za nějakého rychlíka a Thea nechat ted je to zápas pro něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák TrueGunner, takovej blbej den na to přestat fandit...

Reagovat
smazaný uživatel

takí sa rýchlo vrátia... A keď nie, tak je to ešte lepšie.

Reagovat
justcall

pěkný pass od Songa na ten Walcottov gol

Reagovat
smazaný uživatel

to je škodáá.

Reagovat
Rssa

Finský Hamšík

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím, bude tento zápas někde ke stažení? Dojel jsem domů až teď. Díky

Reagovat
smazaný uživatel

jakože Arsenal - Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

ten si bude stahovat asi více lidí

Reagovat
smazaný uživatel

Večer nebo zítra ráno se podívej na http://matchofthedays.com/ tam to určitě bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky moc

Reagovat
Side

Naděje pro Spurs po tomto střídaní stále žije

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherná akce

Reagovat
j_mrazik

To si dělá prdel, ne? Jenkinson?! Co takhle vyměnit jedno křídlo?

Reagovat
fantomas

Gibbs po zranění nevydrží asi.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Rosa

Reagovat
fantomas

Theo.

Reagovat
miky10

Jej, Rosa to zase řešil geniálně...

Reagovat
smazaný uživatel

Reina ; Johnson, Skrtel, Agger, Jose Enrique ; Henderson, Gerrard, Adam, Downing ; Suarez, Carroll

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson na křídle Jinak pohoda.

Reagovat
cristiano.K.

Bellamy měl být základ

Reagovat
supervizor

Na 4-4-2 idealní ne?

Reagovat
tomasinho

Lavička? Jsem čekal Bellarse.

Reagovat
smazaný uživatel

Subs: Doni, Spearing, Carra, Kuyt, Kelly, Maxi, Bellamy.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
papos182

Stejna jako v FA Cupu (az na Aggera).

Reagovat
ďuriLFC

fajn, Craig to potom pride oživit

Reagovat
mithro

scholesy to co bolo za nahravku

Reagovat
Tomekcz

Scholes jestli to neudrzi tak to bude peknej pru.er, uz davno to melo byt 2:0

Reagovat
niflheim

David de Gea

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
wild

toto je to co som hovoril..jeden gol nestaci.titul sa vzdaluje

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich

Reagovat
niflheim

Kurváááááááááááááááááááááá

Reagovat
cristiano.K.

pls jiný odkaz než tenhle http://coolsportz.de/stream2.php

Reagovat
mithro

nic viac sme si nezasluzili, druhy zapas po sebe ten vykon stoji za uplne

Reagovat
cristiano.K.

pls jiný odkaz než tenhle http://coolsportz.de/stream2.php

Reagovat
kiwwi

pici pojebanej skurvenej, 20 sanci nepremenime a z takej picoviny dostaneme v 84 minute gol, ta ma musi slak trafit

Reagovat
vladis271

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

inak, čo Rosa?

Reagovat
fantomas

Nj, aspoň vidíš, že náký Swansea se může jít klouzat.

Reagovat
smazaný uživatel

Sákra. Tohle je snad jejich první střela na branku v druhém poločasu.

Reagovat
Swarley

Reagovat
vladis271

Reagovat
Godwinson

Ještě jeden Norwich!

Reagovat
diastan

Norwich Udržet

Reagovat
smazaný uživatel

Od 40.minuty jsme na ručník a hlavně obrana je katastrofální, už ať je konec a rychle na tento zápas zapomenout!!!

Reagovat
niflheim

Toto je fakt katastrofa, takhle bránit jednogólové vedení na Carrow road...hergot Fergie už dávno jsi tam měl poslat Berbu nebo Parka

Reagovat
EL Gringo

Norwich

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JIMMY-PO

a ešte učka remizuju tak ma jebne hned

Reagovat
smazaný uživatel

Hmn to se dalo čekat, DeGea nás nemohl držet do nekonečna. A SAF udělá jedno trapný střídaní, další zbytečný body v prdeli. Ale věřim, že ještě dáme vítěznej gol.

Reagovat
tomasinho

HOLT!!!!!

Reagovat
j_mrazik

Proč to ten van Persie pořád zakopává???

Už mě s tím neskutečně sere! Až ho zase nějakej háklivej rozhodčí vyhodí, tak bude koukat jak půlprdele z křoví. Naprosto zbytečná věc.

Reagovat
smazaný uživatel

bez ramseyho je ta hra záložní řady mnohem kvalitnější, doufám že se jim tam ted nějakou dobu nebude plést, co ho v poslední době vidím, tak vždycky tragickej výkon, proti AC to byl pomyslnej vrchol

Reagovat
smazaný uživatel

YungGooner26.02.2012 14:19

keď dá Theo hetrik, tak si obkúšem podrážky.

máš inšpiráciu, Theo.

Reagovat
miky10

Reagovat
miky10

Reagovat
SunFells

motiváciu

Reagovat
smazaný uživatel

ja drbo...

Reagovat
smazaný uživatel

tak smola.

Reagovat
smazaný uživatel

Üniteeeeed!

Reagovat
wild

bez Wayna je ta hra katastrofalna..obrana dnes taktiez slaba

Reagovat
smazaný uživatel

Jenkinson, už tretí dobrý obranný zákrok.

Reagovat
fantomas

A Norwich nádherně.

Reagovat
niflheim

Kurva, Michael, to jsi měl pálit

Reagovat
wild

Danny do pice co este chces?

Reagovat
smazaný uživatel

Hééééj !!!

Reagovat
mithro

danny ty si dnes uz zahodil asi tak tisic sanci

Reagovat
Tomekcz

ach jo Danny zase, to je konec, takhle zas ztratit body

Reagovat
niflheim

Danny kurva

Reagovat
miky10

Holt!

Reagovat
smazaný uživatel

Dannyyyyy, tenhle tlak musíme využít. Boha jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

To by Berba dal

Reagovat
smazaný uživatel

Ox přidá ještě jeden

Reagovat
pajamu

Ať jdou někam... Takovýhle tutovice pálit, to neumí ani Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady bych se klidně hádal.

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
wild

preco tam neda Berbu????

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Welbeck líp kouří

Reagovat
smazaný uživatel

Kanárci

Reagovat
niflheim

Danny, ty jsi kurva tež někdy takový matlák

Reagovat
smazaný uživatel

Robin

Reagovat
miky10

Persie.

Reagovat
Tomekcz

Danny to uz nejni mozny

Reagovat
fantomas

Robin.

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Robin

Reagovat
fantomas

Reagovat
mithro

a dalsia, to je pecka

Reagovat
wild

Welbecka by som posadil aspon na 3 zapasy

Reagovat
Rssa

RvP a jeho pěkná cuencovka

Reagovat
smazaný uživatel

čakal som RvPčka alebo Persiečka alebo také niečo.

Reagovat
ďuriLFC

ten riťou otočený je kto? Downing?

Reagovat
tomasinho

Jo

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle pálení šancí nás bude mrzet.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nehraje Ramsey no.. Rosický hraje jako blázen, to je paráda sledovat tu jeho stoupající formu před Eurem

Reagovat
tomasinho

Ta záloha by nám mohla fungovat, hlavně, aby se ještě rozehrál Necid.

Reagovat
miky10

A stejně se Wenger tváří, jako by to bylo pořád 0:2.

Reagovat
wild

z Naniho rohov mi je na grcanie

Reagovat
niflheim

Hergot ten Danny toho dneska spálil...ještě připočtu Javiho z prvního poločasu....bože

Reagovat
smazaný uživatel

Letos neni naším největším problémem zranění, ale neschopnost SAFA reagovat na vývoj zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

neboli jeho tvrdohlavost

Reagovat
smazaný uživatel

co ještě chcete.

Reagovat
Mindas

RVP je zkrátka nejgeniálnějším útočníkem v PL. Nějací Kunovci s Drogbovcema můžou jít do řitě.

Reagovat
terry

Zrovna Drogba podle mě nikdy zas tolik geniální nebyl.

Reagovat
Mindas

Rozhodně byl.

Reagovat
SunFells

Reagovat
tomasinho

A Torres taky.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Tomekcz

joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
wild

GIGGGGGGSSSSSSSYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
mithro

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Swarley

Giggsyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva jooooooooooooooooo

Reagovat
kiwwi

Ryaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn

Reagovat
smazaný uživatel

Joooooooooooooooooooooooooooooo Ryan

Reagovat
niflheim

RYAN GIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIGGS

Reagovat
smazaný uživatel

Dědoušci to United vyhráli, jak vidím

Reagovat
smazaný uživatel

Ryan

Reagovat
wild

Ryan Giggs- Tearing you apart since 1991

Reagovat
pajamu

Giggsy já tě miluju! LEGEND

Reagovat
smazaný uživatel

Pojdme dohrat set ale

Reagovat
kiwwi

aaaaaaaaaaaa sa pojebem huraaaaaaaaaaaaaa Ryan milujem ta

WE'RE MAN UNITED, WE DO WHAT WE WANT!!!!!!!!!!!

Reagovat
EL Gringo

stastkari

Reagovat
smazaný uživatel

RYAAAN FUCK YOU HATERZ

Reagovat
smazaný uživatel

Veteráni dnes rozhodli !!!!

Reagovat
jenage

wooohoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Swarley

Sir Ryan Giggs

Reagovat
smazaný uživatel

a pojď ven

Reagovat
smazaný uživatel

Adios Scotty

Reagovat
FCSL

Rosa chytá životní formu,jdu do sázkovky naložit Česko na vítěze EURA.

Reagovat
fantomas

MU

Reagovat
tomasinho

Reagovat
niflheim

?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

díky všem, díky moc...taky vás máme rádi, díky moc...

Reagovat
niflheim

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nehodí se vám ten gól co?

Reagovat
miky10

Nám může bejt uplně u zadku...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No a co, stejně je pro mě Scott jeden z největších sympaťáků vůbec.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Side

Parker

Reagovat
smazaný uživatel

Giggs

Reagovat
smazaný uživatel

FANS

Reagovat
smazaný uživatel

Heh a ještě bez Parkera v příštím zápase

Reagovat
herbage

fanoušci s kartičkama

Reagovat
smazaný uživatel

tak stačí zabrat když potřebujem není třeba se honit celý zápas

Reagovat
Counter

Parker

Reagovat
niflheim

Lambert time?

Reagovat
Tomekcz

a zase to muselo jit tak tezko, a honit to v posledni minute ale je to tam

Reagovat
fantomas

Tak co dostane Rosa za známku od goalu? Aspoň na 5/10 by to vytáhnout mohl, ne?

Reagovat
Counter

Tipuju 6

Reagovat
smazaný uživatel

jj, max.. .)

Reagovat
vodka

já tipuju 7 s tím, že míň dostane tak Vermaelen a možná Szcz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Dneska hruza . Sice stacilo 2x zabrat a hned 2 goly, ale i tak na tu udrzbu se neda divat. Diky bohu za De Geu . Dneska MOTM.

Reagovat
pajamu

Jednoznačně, dneska si to zaslouží. Jinak to naše "tlačíme, dáme góla a serem na to" mě neskutečně vytáčí... Dneska nám to ještě vyšlo, ale co příště

Reagovat
iamek

Celou sezonu to same :).

Reagovat
smazaný uživatel

Persie a Rosicky dneska parada... naopak cela nasa obranna faza dnes uplne mimo. Najhorsi vykon obrany v tejto sezone a Scottyho cervena to len podthrla.

No nic, treba sa spamatat a ideme dalej. COYS !

Gratulacia prdeliam

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Wenger alespoň bude z této výhry těžit a zůstane tragédit na střídačce Arsenalu na dalších 5 let. No a jak po AC a Sunderlandu všichni dostávali výpoveď, po dnešku dostanou plat jak RvP.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale i ten tragéd nakonec skončí před váma , jako vždy.

Reagovat
j_mrazik

Ty jsi z tohohle zápasu nic nepochopil, že ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
niflheim

Parker vyloučený? Bude stát proti nám?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
niflheim

Nice

Reagovat
smazaný uživatel

Sandro

Reagovat
Radin

Spurs hráli špatně už v poháru..Bale je dost čitelnej a už to není ono..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tam. Sakra, a to sme neodehráli druhý poločas špatně. Kanárky sme nepouštěli do šancí a nechali je plácat se na půlce. Akorát Welbeck zahodil co mohl a stačil jeden gól a bylo to drama. Na koncu sem měl tep 200 a ten tlak nemohl skončit jinak než naší výhrou. Stačí fandit Man United a každý zápas je lepší než NLD.

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs v klíčových zápasech selhávají, boj o 3.místo bude ještě zajímavej.

Reagovat
iamek

Snad to potvrdi dalsi match

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa & Jenkinson

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Smekám pánové, tahle by měli hrát pořád

Reagovat
herbage

Birds flying high, you know how I feeeel.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Arsenal Dokonalej zápas. Rosa MotM, Arteta hned za ním. Gunners!

Reagovat
fantomas

Persie MotM... pořád je strůjce toho obratu on prostě.

Reagovat
miky10

No...Persie měl hlavně dát o dva góly víc...

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední 2 zápasy doma 12 kusů. To AC dáme, ne ?

Reagovat
herbage

.....sun in the skyaaaaaayyaaaayyy, you know how I feeeeel......

Reagovat
smazaný uživatel

AC Milán Vás brzo vrátí zpět do reality

Reagovat
smazaný uživatel

Prosimtě zalez.Nevím co je na tom snílského, když si užíváme výhru nad Tottenhamem.

Reagovat
herbage

.....breeeeeze driftin on by, you know how I feeeeeel

It's a new dawn

It's a new day

It's a new life

For meeeeeeeeeeeeeeee

And I'm feeling good

Reagovat
pa3ce

Vyvoľávačka nebude ?

Reagovat
herbage

ta je jen na vzácné příležitosti, debaklů Spurs v derby už jsem zažil

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že nikdo snad nechápe.

Reagovat
herbage

no, pořád to máte ve svých rukou, dneska si vážně jen prozpěvuji na oslavu

Reagovat
smazaný uživatel

muse

Reagovat
smazaný uživatel

United klasicky, haluzaci...

Reagovat
smazaný uživatel

Blbe. Viděls to vůbec? To byl tlak jak prase.

Reagovat
smazaný uživatel

Blba si strc do hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

No tady ses tak projevil, páč pochybuju že si z toho zápasu viděl víc než sestřih. Jinak bys to nikdy nemohl napsat. A odsuzovat něco o čem nemáš ani páru, tak na to musíš být blbec.

Reagovat
Mindas

"A odsuzovat něco o čem nemáš ani páru, tak na to musíš být blbec." - Takže potom je zde většina blbců.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle bude ještě hodně zajímavá podívaná do konce sezony.

Příští kolo jede United ke Spurs a buď slípky dost výrazně pochroumají ambice MU na titul nebo manU pustí do hry o LM Arsenal a CFC, protože případná ztráta v případě výhry obou týmů by znamenala ztažení na 4, respektive 5 bodů a to slepičky vyrážejí ještě na SB a na Goodison během 3 kol...

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea znovu vyhrála nad slabým soupeřem a na své letošní maniodepresivní křivce se zase dostala do manické fáze a myslí na přímý postup do LM.

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

demolicéééééé btw. bude mit RvP stopku proti Live?

Reagovat
smazaný uživatel

5. žlutá, takže bohužel...

Reagovat
smazaný uživatel

Máme Chamakha

Reagovat
smazaný uživatel

hm snad tam urvem aspon bod

Reagovat
Counter

Nemaže se to náhodou s přelomem roku?

Reagovat
smazaný uživatel

V druhé půlce sezony jich musíš nasbírat 10 abys jednou stál. Takže no worries.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to jsem nevěděl. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham škoda, věřil sem že na ES vyhrajou. Ale aspoň se k nim příští týden pojede s větší chutí. A doufám že si tu minikrizi trochu prodloužíjou o další zápas, a odvezem si tři body.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem moc rád za Rosickýho.Snad mu to pomuže. Měl těžké období.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně hořká pilule...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Henderson okamžitě dolu,šílenej. Downing nejlepší na place dnes. Ten gol byl ukázka toho jak se nemá bránit.Hráč za vápnem zpracuje balon podívá se dá do ulice Enrique mimo,Škrtěl tři metry za ofsajdovou hranicí, no prostě šance máme,tak snad tam něco spadne.

Reagovat
Wat

Tohle je návrat domů!!!!!!!!!!! LFC & AFC!!

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

trofej po 6 letech

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele