o udržení, 41. kolo
27.04.2012 13:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Tom Tomsk - Amkar Perm 0:0

V nudném zápase, kde o nic nešlo, se body rozdělovaly. Tomiči doma remizovali s Permem.

První půle toho mnoho fotbalového nenabídla. V 17. minutě se uvolnil Chazov a střílel zhruba z hranice velkého vápna, ale hostující brankář Gerus byl na místě. O pár minut později pálil Bojarincev, ale jeho pokus na vzdálenější tyč byl zblokován, z následné dorážky Chazova nic nebylo, napodobobil Sergia Ramose ze středečního zápasu Ligy mistrů, baln letěl vysoko nad. Permjaci byli bezzubí, nikam se nehnali a bránili svoji půlku. První šance přišla po půlhodině hry, kdy pálil Burmistrov, ale domácí obránci jeho pokus odvrátili. V 43. minutě pálil ještě Pejev, ale jeho pokus mířil mimo tři tyče. Do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu. Fotbal nestál za nic.

Druhá půle byla snad ještě horší než ta první. Oba celky na špatném terénu nebyly s to cokoli předvést. Hosté byli nepatrně lepší, zejména útočník Jakubko se snažil zvrátit skóre na stranu Amkaru, ale jeho pokusy ze střední vzdálenosti nebyly pro brankáře Vaška vůbec nebezpečné. Největší šanci si vytvořil Vasilijev, který pálil do odkryté brány, ale jeho pokus, který by skončil gólem zachytil domácí Bojarincev. Do konce utkání se toho již moc nepřihodilo, a tak nudný duel skončil bezbrankovou remízou, kterou berou asi oba týmy.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (2)

Přidat komentář
hradec

Vašek

Reagovat
hradec

Putinova záchrana nic platná zásada

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele