o titul, 40. kolo
21.04.2012 14:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Dinamo Moskva - CSKA Moskva 1:0

Branka Zvjezdana Misimoviće rozhodla o vítězství Dinama v moskevském derby nad CSKA. Bělomodří se dočasně posunuli na druhé místo v tabulce.

Do sestavy CSKA se vrátil tvůrce hry Keisuke Honda, ale od prvních minut střed hřiště ovládlo Dinamo. Především Misimović výborně režíroval hru domácích, po jeho centrech mohli skórovat Fernandez a Kuranyi, ale v prvním případě míč vykopl akrobaticky Honda a ve druhém případě vytáhl skvělý zákrok Akinfejev.

CSKA nápor dlouho nevydržel. V 17. minutě Dzsudzsák našel dlouhým centrem Misimoviće, ten si poradil se Šemberasem a poslal míč na vzdálenější tyč branky Akinfejeva - 1:0. Bělomodří byli nadále aktivní, Armějcům jakoby uletěly včely. Po akci Misimoviće se mohl prosadit Dzsudzsák, ale těsně minul.

Po přestávce se Dinamo zatáhlo a čekalo, co vymyslí CSKA. Kromě šance Oliseha, který sám před Šuninem neuspěl, neměli svěřenci trenéra Sluckého prakticky nic. V hektickém závěru mělo několikrát na kopačce gól po nebezpečných brejcích Dinamo, ale stav zůstal stejný - 1:0 pro Dinamo Moskva.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

CSKA si podle mě předkolo LM nevybojuje.Příště je čeká Spartak a ten zápas definitivně rozhodne jestli bude CSKA hrát EL nebo LM.

Reagovat
delfin

zdá se že CSKA ten novej system moc nesvědčí... strašný jako mají teď bilanci

Reagovat
smazaný uživatel

nevite nekdo kdy uz bude moct nastoupit Mark Gonzalez?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele