o titul, 43. kolo
08.05.2012 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

CSKA Moskva - Kubaň Krasnodar 0:0

CSKA zaváhalo. V boji o druhé místo svěřenci trenéra Sluckého neuspěli. Remizovali totiž doma s Kubaní 0:0 a o vícemistrovi Premier ligy rozhodne poslední kolo.

Zápas to byl vcelku nudný. První půle nenabídla mnoho brankových situací. Armějci se snažili být aktivní, ale pozorná obrana Kubaně jim nic nepovolila a už vůbec ne výborný brankář Bělenov. Nicméně domácí nic nevzdávali a bystrými kontry po křídlech se snažili obranu z Krasnodaru rozhýbat. Činil se zejména Musa, ale nikdo jeho útočné snahy nevyslyšel. Za zmínku stojí situace z 22. minuty, kdy nebezpečně pálil Tošič, ale Bělenov jeho střelu vyrazil na roh. První půle tak skončila plichtou.

Druhá půle se od té první moc nelišila. Snad jen hosté začali být více nebezpeční, ale taktéž bezchybný Akinfejev všechny pokusy kryl, a tak se mohlo trestat na druhé straně, ovšem Necid po Olisehově centru pálil z osmi metrů nad! Obrovská příležitost. Trápení českého útočníka tak pokračuje i nadále. A když na konci zápasu pálil do Bělenova Wernbloom, tak se oba celky rozešly po bezbrankové remíze smírně.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Tomtaf

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele