základní část, 17. kolo
25.07.2011 17:30 CET
2 : 1
(2:1)

Reportáž

CSKA Moskva - Křídla Sovětů Samara 2:1

Nový trenér Křídel Sovětů Andrej Kobelev opět nedokázal porazit svého kolegu na lavičce CSKA Leonida Sluckého. Armějci porazili Samaru 2:1 a vytvořili si na čele tabulky sedmibodový náskok.

Armádní CSKA ovládlo utkání od prvních minut. Po vysunutí Dzagojeva se Vágner Love dostal do střelecké pozice, ale pálil těsně vedle. Brazilec měl další šanci, ale po chybě jednoho z obránců nedokázal propálit brankáře Mboliho.

Co nedokázal Vágner Love, dokázal jeho útočný parťák Seydou Doumbia. Honda rozehrál s Vágnerem Lovem roh nakrátko a reprezentant Pobřeží Slonoviny hlavou rozvlnil síť - 1:0. Fotbalisté CSKA kontrolovali chod utkání a ve 40. minutě přidal Honda krásnou střelou z přímého kopu druhou branku - 2:0.

Ve 43. minutě Samara snížila na 1:2 ze svého pohledu. Centr Prijomova mířící do branky nedokázal zastavit Doumbia, když trestuhodně promáchal a míč se zastavil až v síti.

Snahu Křídel Sovětů uhrát alespoň remízu hodně zkomplikovalo vyloučení Taranova v 58. minutě. Následně se mohli Moskevští právem zlobit, protože sudí neuznal gól Dzagojevovi kvůli domnělému ofsajdu. CSKA mohlo přidat i další branky a dovést utkání do debaklu, ale atakující trio Vágner Love, Doumbia a Dzagojev vyhořelo v koncovce. Modročervené to ale mrzet nemuselo, získali tři body a odskočili soupeřům na sedm bodů.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele