21. kolo
20.09.2010 18:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

CSKA Moskva - Sibir Novosibirsk 1:0

CSKA si poradilo v důležitém souboji s beznadějně posledním Sibirem a vyhrálo 1:0. Jediný gól utkání vstřelil Oliseh. CSKA tak uteklo svým pronásledovatelům a dále tak ztrácí 4 body na Rubin a má 2 zápasy k dobru. Sibir ztrácí naději na záchranu ztrácí 9 bodů.

CSKA vstoupilo do zápasu coby favorit aktivněji a v 17. minutě kopalo přímý kop. K němu se postavil Tošič a zhruba z 20ti metrů napálil balon pouze do náruče Vaška, který balon neudržel, ale z tohoto mráčku nakonec nezapršelo. Deset minut na to pálil po přiťuknutí Hondy Mamajev, ale jeho střela letěla vedle. V 38. minutě se osmělili také hosté. Ščenikov udělal ve vlastním pokutovém území strašnou hrubku, když chtěl poslat malou domů Akinfejevovi, ale přiťukl pouze Zinovjevovi do běhu, ale Akinfejev byl u míče dříve a pohromu zažehnal. V poslední minutě prvního poločasu ještě Tošič prověřil pozornost Vaška a zpoza vápna vystřelil. Vašk byl připraven. Více se již nestalo, a tak se šlo do šaten za nerozhodného stavu 0:0.

Armějci útočili i v druhé půli. Po krásném centru Berezuckého se dostal k hlavičce Vágner, ale Vašek ho vychytal. Deset minut na to mohlo být v Chimkách veselo. Honda střílel zleva, jeho spíše střílená přihrávka prolétla kolem Vaška a Love málem doklepl do branky, snažil se dostal balon do branky ve skluzu,scházel tak metr. Aktivita domácích nebyla marná. V 73. minutě vyslal Honda krásnou přihrávku za obranu na Vágnera, ten mohl z úhlu vystřelit, ale Vašek se mu vrhal pod nohy, tak celou akci vyšperkoval ještě centrem před branku a Oliseh neměl problém trefit hlavou prázdnou bránu - 1:0.

Hosté se poté nezmohli na žádnou odpověď, ani na žádnou kloudnou akci a jelikož Vašek na konci vychytal aktivního Lovea, tak zápas skončil 1:0 pro domácí, nutno dodat, že zcela zaslouženě. V druhé půli Novosibirsk zcela vymazali.

Autor: Jan Nápravník / gazeta.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
PePiG7

4:0 (2xVagner Love,Tošič,Necid)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele