21. kolo
13.09.2009 18:40 CET
4 : 0
(1:0)

Reportáž

Těrek Groznyj - Tom Tomsk 4:0

Po třízápasovém půstu se Těrek Groznyj konečně dočkal ligového vítězství. Čečenci v nedělním utkání 21. kola ruské ligy rozstříleli Tom Tomsk 4:0. Největší zásluhu na tom měl Šamil Lachijalov, který si připsal hattrick a stanovil nový rekord klubu.

Ve vyrovnaném průběhu prvního poločasu udeřili domácí ve 34. minutě, sporně nařízenou penaltu proměnilo ofenzivní eso Těreku Šamil Lachijalov. Po změně stran hosté vsadili na ofenzívu a v obraně dávali svěřencům trenéra Vjačeslava Grozného příliš mnoho prostoru. Hned na začátku druhého poločasu promarnil šanci na vyrovnání Maznov, na druhé straně si vedl Florentin Petre mnohem lépe, když v 49. minutě zvýšil vedení Čečenců na rozdíl dvou branek. Rumun byl na hřišti jen čtyři minuty, o poločase vyšel na hřiště místo neviditelného Gogui.

Zanedlouho mohl Petre vstřelit svou druhou branku v utkání, ale co se nepovedlo mu, dokázal v 57. minutě Šamil Lachijalov. Blízko nádhernému gólu byl domácí záložník Gvazava, bombu z třiceti metrů mu s námahou zlikvidoval Poljakov.

Tomiči se hnali za kontaktní brankou, ale poslední slovo měl Těrek Groznyj. Muž zápasu Šamil Lachijalov v samotném závěru utkání vstřelil hattrick a stanovil nový klubový rekord - osm branek v jedné sezoně ještě žádný hráč tohoto klubu nedal.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele